ΚΥΠΡΟΣ: Έτοιμη η Ελένη Φουρέιρα να… “λάμψει” στη σκηνή της Eurovision!

Λεπτομέρειες σχετικά με την σκηνική της παρουσία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision 2018 αποκάλυψε η εκπρόσωπος της Κύπρου και μεγάλη star της χώρας μας Ελένη Φουρέιρα στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής του STAR Channel “Στη φωλιά των Κου Κου”. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Ελένη Φουρέιρα θα έχει μαζί της επί σκηνής τέσσερις χορεύτριες και έναν τραγουδιστή στα φωνητικά ενώ το ρούχο που θα φοράει υπολογίζεται να είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει η ίδια στη μέχρι τώρα πορεία της. Πρόκειται για ένα πολύ κολλητό ρούχο με πολλά στρας που θα τονίζουν το σώμα της και θα τη βοηθήσουν να… λάμψει ακόμη περισσότερο στη σκηνή του διαγωνισμού, δημιουργία του γνωστού και επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχέδια της εκρηκτικής τραγουδίστριας, το ρούχο δε θα αποκαλυφθεί από τη πρώτη πρόβα και αυτό καθαρά ως επικοινωνιακό τρικ με σκοπό να κρατήσει τους fans και τους θεατές σε αγωνία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέποντας την τάση των προηγούμενων χρόνων, το φαντασμαγορικό φέτος ΙΣΩΣ κάνει τη διαφορά…Αλλά ό,τι και να λέμε τώρα δεν έχει και μεγάλη σημασία… Μια ερώτηση: πέρυσι η σειρά εμφάνισης στους ημιτελικούς είχε ανακοινωθεί στις 31/3. Να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο για αύριο;

    • Δεν είναι απαραίτητο. Το 2015 δόθηκαν στη δημοσιότητα 23/3, το 2016 8/4 και πέρσι όπως σωστά είπατε 31/3. Ωστόσο ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι φέτος η ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης θα γίνει αρχές Απρίλη. Μείνετε συντονισμένοι.

  2. Έτσι είναι. Χωρίς φωνή και τραγούδι, προσπαθείς να λαμψεις με τα στρας του φορεματος.

  3. Το ρούχο δεν λέει απολύτως τίποτα…
    Και η miracle tou Azerbaijan δεν είχε κάτι παρόμοιο? Λόγο ρούχο πέρασε τελικό? Δεν νομίζω…
    Ας περιμένουμε καλύτερα οπτικά και φωνητικά δείγματα,αυτά είναι δευτερεύοντα εδώ και πολλά χρόνια θεωρώ στο διαγωνισμό…
    Όπως επίσης και της Εσθονίας,ασχολείται κανείς με το φορεμα ? Όχι βέβαια το έχουμε ξαναδεί από μολδαβιες ρουμανιες Αζερμπαϊτζάν…
    Σημασία έχουν άλλα…
    Αγαπάμε Ελένη εννοείται και θέλουμε να σκίσει…!!

  4. 4 χορεύτριες – 1 άνδρας στα φωνητικά… La la love φάση?!?! Ελπίζω να μην έχει την κατάληξή του (βαθμολογικά – φωνητικά)… Θα μου πεις, ας περάσει τελικό και βλέπουμε! Ευελπιστώ στο τραγουδιστικό μέρος να συμμετέχουν και κανα 2 από τις χορεύτριες, μπας και σωθεί, για να μπορέσει σχετικά πιο εύκολα η Ελένη να τα δώσει όλα σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, δηλ. να χορεύει! Αναμένω, όχι λαμπερή, αλλά σκηνική παρουσία – φωτιά! 🙂

  5. Η Φουρειρα εχει μονο να κερδισει απο τη Γιουροβιζιον. Ειναι αστερι και δεν θα περασει απαρατηρητη. Καθε αλλο. Οι δημοσιογραφοι και τα φλας θα ειναι πανω της. Ειναι εξαιρετικη πανω στη σκηνη και το τραγουδι θα το σκισει. Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι 10αδα.
    Καλη επιτυχια στην Κυπρο μας!!!

  6. Η Φουρειρα θα πάει πολύ καλά και σίγουρα η εμφάνιση της τόσο στον ημιτελικό,όσο και του τελικό θα μείνουν στην ιστορία του διαγωνισμού,οποια και αν είναι η τελική κατάταξη. Καλή επιτυχία θεαρα

  7. Πολύ κολλητό ρούχο και με πολλά στρας. Σαν να λέμε: προσέξτε το γυμνό ( ; ) σώμα μου, μήπως και αντέξουν τα αυτιά σας από την τσιρίδα μου.
    Ας της πει κάποιος ότι στη Eurovision (ακόμα) τραγουδάνε ζωντανά και όχι playback, όπως συνηθίζει αυτή. Δεν είναι Madwalk ή MAD VMA.
    Όπως έχει πει και ο Μουρατίδης: η Φουρέιρα είναι αυτή η τραγουδίστρια που τραγουδάει playback στα live της;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ