Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2018!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από την SuRie, με το τραγούδι Storm, σε σύνθεση των Nicole Blair, Gil Lewis και Sean Hargreaves.

H Susanna Marie Cork, γνωστή ως SuRie, είναι Βρετανή τραγουδίστρια και γεννήθηκε στο Χάρλοου του Έσσεξ, στις 18 Φεβρουαρίου το 1989. Μεγάλωσε στο Μπίσοπς Στόρτφορντ της κομητείας Χάρτφορντσιρ, κοντά στο Λονδίνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε στην Eurovision, καθώς συμμετείχε για το Βέλγιο στα φωνητικά το 2015 με τον Loïc Nottet και το 2017 επιμελήθηκε του μουσικού τμήματος για την Blanche.

Το καλλιτεχνικό όνομα της SuRie, προκύπτει από τον συνδυασμό των δύο ονομάτων της (Susanna – Marie). Η ταλαντούχα SuRie. ξεκίνησε να γράφει μουσική από τα δώδεκα της χρόνια. Είναι απόφοιτος της Βασιλικής Μουσικής Ακαδημίας και γνωρίζει να παίζει πιάνο και οξύαυλο (Όμποε). Εκπαιδεύτηκε στη φωνητική και έχει εργαστεί σε μπαράκια με τζαζ μουσική.

Στο σήμερα, διδάσκει στο Mountview Academy του θεάτρου τεχνών στο Λονδίνο. Πραγματοποίησε εμφανίσεις σε διάσημες αίθουσες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών The Royal Albert Hall, St. Paul’s Cathedra, St. Mark’s Basilica, ενώ έχει ερμηνεύσει ενώπιον του πρίγκιπα της Ουαλίας σε νεαρή ηλικία. Στο κοντινό παρελθόν συμμετείχε στα φωνητικά για τους Will Young και Chris Martin (Coldplay). Στην δισκογραφία της περιλαμβάνονται, δύο άλμπουμ, τα Something Beginning With … και Out Of Universe, ένα Extended play το SuRie και δύο σινγκλ τα Lover, You Should’ve Come Over και Storm.

Στις 7 Φεβρουαρίου η SuRie στέφθηκε νικήτρια του Εurovision You Decide 2018 και θα ταξιδέψει με την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Λισαβόνα, για τον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού.

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τις περιπτώσεις που η ερμηνεύρια είναι ανώτερη του τραγουδιού, το οποίο θα μπορούσε να είχε ένα ενδιαφέρον αν στην τελική του έκδοση δεν το έκαναν πιο άνευρο και επίπεδο.

  2. Συμπαθέστατη η Surie και πολύ καλή φωνή. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε η χείρα-βοηθείας που έδωσε στο live των Madame-Monsieur στο Άμστερνταμ που απουσίαζε η ερμηνεύτρια της Γαλλίας! Το κομμάτι ο.κ., ακούγεται, αλλά σαφώς την αδικεί και το revamp δε βοήθησε καθόλου, αντιθέτως… Ελπίζω στον τελικό να αποφύγει, κυρίως με τη στήριξη των επιτροπών, bottom-5 (κομματάκι δύσκολο)… 4+/10 και 29/43

  3. Την αδικεί την SuRie αυτό το κομμάτι. Είναι μια καλή καλλιτέχνις με περισσότερες δυνατότητες από το Storm. Δυστυχώς για αυτήν, θα παλέψει για την τελευταία θέση στον τελικό….
    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ