Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2018!

Ο Kostyantyn Mykolayovych Bocharov ή Melovin όπως είναι πιο γνωστός στη χώρα του, γεννήθηκε το 1997 και θα αποτελέσει τον 15ο εκπρόσωπο της χώρας του στον διαγωνισμό της Eurovision.

Έγινε γνωστός κερδίζοντας την 6η σεζόν του ουκρανικού X-Factor το 2015, έχοντας προσπαθήσει άλλες τρεις φορές να φτάσει στα live, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα μετρά 6 single και ένα άλμπουμ, ενώ το φαν κλαμπ του είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. Το 2017 προσπάθησε για πρώτη φορά να εκπροσωπήσει τη χώρα του με το τραγούδι Wonder. Η πρώτη θέση στη βαθμολογία του κοινού και η προτελευταία στους κριτές τον φέρνει συνολικά τρίτο.

Φέτος καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει το εισιτήριο για την Λισαβόνα με το «under the Ladder». Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν οι Mike Ryals, Kostyantyn Bocharov & Anton Karskyi.

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Antipathitiko tragoudi,antipathitikos ermineitis, antipathitki xwra, makari na emene sta imitelika, alla den kai dustixos tha einai kai stis prwtes 15

    • Επειδή εσύ δεν συμπαθείς τη χώρα, δε σημαίνει ότι πρέπει να αντιπαθείς και το τραγούδι…
      Υ.σ.Μετά κατηγορούμε τους juries που βάζουν βαθμολογίες ότι να ναι…

  2. αρχικα μπορει να μου πει καποιος τι παιζει με το ματι του;

    προσωπικα μου αρεσει αν και ολοι το περνανε στα γρηγορα…
    νομιζω θα ειναι ψηλα στις επιτροπες αν και απο στιχους δεν λεει τιποτα, ειναι catchy…

  3. Πολυ αντιπαθητικος ο τραγουδιστης. Ισως το πιο υπερεκτημιμενο τραγουδι φετος μαζι με τη γαλλια

  4. Θεωρώ δεδομένη την δεκάδα, μη σου πω 5άδα … Εδώ το Tick tock βγήκε 6ο ανοίγοντας το show…

  5. Αυτο το τραγουδι λαιβ κερδιζει πολυ!Το βαμπιρ-ψαλιδοχερης εχει φωνη που εμενα με πειθει και γενικα εχει ανεβει επικινδυνα στο τοπ μου εκει που το ειχα χαμηλα.

  6. Μου αρέσει πολύ! Δεν ξέρω την τύχη του τον Μάιο αλλά θα ήθελα να κερδίζει μία θέση στην δεκάδα! Καλή επιτυχία!

  7. Συμφωνώ απόλυτα πως η Ουκρανία θα μπει δεκάδα. Ευχάριστος ήχος, δυνατή ερμηνεία και χώρα με συμμαχίες. Δεν θες και τίποτα παραπάνω.

  8. Θεωρώ πως θα τα πάει καλύτερα από τις θέσεις που του δίνουν τα στοιχήματα. Το τραγούδι είναι ωραίο και ο Melovin πολύ καλός performer. Η Ουκρανία, επίσης, μια από τις αγαπημένες μου χώρες στο διαγωνισμό με πολλές συμμετοχές της στην κορυφή των προτιμήσεων μου τις εκάστοτε χρονιές [2004 (#1), 2008 (#1), 2010 (#1), 2011 (#2), 2013(#2), 2014(#6), 2016(#1!!!)] .

    Για φέτος #10/43 μέχρι στιγμής!

  9. Δεν μου αρεσει αλλα θα παει καλα. Στα πολυ αρνητικα του τραγουδιστη ειναι η χαλια αρθρωση των αγγλικων του. Δεν καταλαβαινω τι τραγουδαει.

  10. Το τραγούδι αυτό μου κάνει προχειροδουλειά (πολλά ω ω ω στο ρεφρέν). Αλλά το πρόβλημα για μένα είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής. Ο Melovin, μαζί με τη Μαλτέζα και τον Alexeev της Λευκορωσίας, είναι οι 3 περιπτωσάρες στο θέμα της προφοράς! Προσωπικά, μόνο τώρα που διάβασα τους στίχους του τραγουδιού στο άρθρο, μπορώ κάπως να καταλάβω τί θέλει να πει. Αν ήμουν πχ στις επιτροπές, θα ήμουν πολύ αυστηρός φέτος με την Ουκρανία. Είναι αυτή εικόνα χώρας που μόλις πρόπερσι βρέθηκε στην κορυφή;

  11. Δεν είναι κακό, δεν είναι όμως και το τραγούδι που θα κάνει τη διαφορά. Αναγνωρίζω ωστόσο πως είναι από τα λίγα τραγούδια φέτος με αρχή, μέση και τέλος. Πιστεύω ότι θα πάει καλά (10αδα) γιατί είναι Ουκρανία, που πριμοδοτειται προκλητικά (σχεδόν) κάθε χρονιά.

  12. Αν μάθει ο Melovin να αρθρώνει και να προφέρει σωστά τις αγγλικές λέξεις θα πάει πολύ καλά. Η Ουκρανία διαχρονικά έχει στείλει καλύτερα και πολύ πιο καινοτόμα τραγούδια. Ωστόσο έχει ρυθμό που μένει, σε συνδυασμό δε και με το memorable staging (το οποίο θα γίνει σίγουρα πιο εντυπωσιακό στην Λισαβώνα, “το ‘χουν” οι Ουκρανοί με το staging αδιαμφισβήτητα) καθώς και με την 18η θέση εμφάνισης διεκδικεί “μετ’ επαίνων” την 1η θέση στο televoting στον ημιτελικό. Σίγουρη 5άδα στον ημιτελικό στο σύνολο και πολύ πιθανή η 10άδα στον τελικό. Καλή επιτυχία Ουκρανία!

  13. Προσωπικά δεν μου αρέσει, δε βρίσκω ότι έχει κάτι το ιδαίτερο, θα περάσει βέβαια και εκεί θα τα πάει και καλά, μιας και μιλάμε για Ουκρανία.
    Από ΄μένα:
    33/43 και 13/18

  14. το λατρεύω αυτό το τραγούδι πολύ ολοκληρωμένο και μ πολύ κάλο τραγουδιστή από όλες τις απόψεις πιστεύω θα βρεθεί ψιλά η Ουκρανία και πάλι!!!!

    • Κι εμείς συγγνώμη αλλά κάνε μας τη χάρη και γράφε ελληνικά. Προσωπικά τα γκρικλις εκτός από πολυ κουραστικά τα βρίσκω και ξεπερασμενα. Ξέρω ότι μένεις Ισπανία αλλά και τι μ’αυτο;

  15. Αρκετά καλό κομμάτι και το καλό είναι στο live που είναι και το πιο σημαντικό, κερδίζει πολύ! Μπορεί στα στοιχήματα να είναι λίγο χαμηλά, αλλά είναι επικίνδυνη συμμετοχή.

  16. Είναι καλό τραγούδι και ο τραγουδιστής έχει ωραία φωνή και είναι καλός perfomer! Πιστεύω ότι έχει πιθανότητες για τελική πεντάδα, ίσως και πιο ψηλά!

  17. Ολοκληρωμένο τραγούδι, δυνατή σκηνική παρουσίαση και αξιοπρόσεκτος performer! Θέλει κάτι άλλο μία συμμετοχή για να μπει ΤΟΡ-5/10? Από μένα 7+/10 για την Ουκρανία και 11/43

  18. Μολις εγραψε ο …..Donnie Darko….που συνηθως πεφτει μεσα καθε χρονο οτι βλεπει το συγκεκριμενο τραγουδι στη 10αδα….ετρεξαν πολλοι να το πουν ως δικη τους γνωμη.
    Δεν αναφερομαι στους αξιολογους σχολιαστες που εχουν παντα αποψη.

      • Το ξερω. Λογικο ειναι αλλωστε. Δεν ειμαστε μελλοντολογοι. Θυμαμαι πχ τοτε που και οι 2 θεωρουσαμε το πλει της Εσθονιας φαβορι. Σε θυμαμαι απο τοτε. Για μενα θα ηταν ακομα και τωρα φαβορι, αλλα ειναι δυσκολο να προβλεψει κανεις τι θα αρεσει στον περισσοτερο κοσμο. Το ειπε χαλια και πατωσε.
        Αλλα, σε γενικες γραμμες τα σχολια σου εχουν ειρμο. Φαινεται οτι η αποψη σου στηριζεται περισσοτερο στη μουσικη (και την αιτιολογεις) και οχι σε συναισθηματισμους οπως πολλοι αλλοι απο εμας εδω.
        Εγω παλι, εχω αποψη γενικα του ποια τραγουδια μου αρεσουν, ξερω απο στοιχηματα και νομιζω οτι μπορω καποιες φορες να προβλεψω σωστα, αλλα απο μουσικη δεν γνωριζω. Τι να λεμε τωρα; Σε αντιθεση με εσενα και καποια αλλα αξιολογα παιδια εδω που ξερετε τι λετε απο μουσικης πλευρας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ