ΙΣΠΑΝΙΑ: Δείτε απόσπασμα του video clip αλλά και backstage από τα γυρίσματα του “Tu canción”!

Στο επίσημο κανάλι του TVE, στο twitter, κυκλοφόρησε ένα μικρό απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού ‘ Tu canción’. Το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 9 Μαρτίου,  από την βραδινή εκπομπή του Roberto Leal.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Gus Carballo.

To RTVE κυκλοφόρησε ένα video με τα γυρίσματα του video clip. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως γυρίστηκε το video clip.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι ακριβώς απεχθάνομαι στη μουσική: γλυκερή, πλαστικοπόπ μπαλάντα α λα γιουροβίζιον. Αν προσθέσουμε δε και το ότι οι δυό τους δεν είναι και οι καλύτεροι ερμηνευτές (τον Alfred ειδικά τον λες και ατάλαντο), συν το πουσάρισμα που φαίνεται να γίνεται από το δήθεν (ή πραγματικό, δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής) ειδύλλιο μεταξύ τους, έρχεται να ολοκληρωθεί το θλιβερό πακέτο.
    Αυτή τη στιγμή είναι #32 (τελευταίοι) στη λίστα μου για το 2018 (και πολύ φοβάμαι ότι θα παραμείνουν εκεί). Αν συμβεί αυτό, θα είναι τελευταίοι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (καμιά άλλη χώρα δεν το έχει “καταφέρει” αυτό.

    Η Ισπανία είναι μια χώρα λατρεμένη για μένα προσωπικά. Στη γιουροβίζιον ειδικά όμως, μετά λύπης μου, οι συμμετοχές τους είναι έως και ανυπόφορες.

  2. Τι μονόλογο έπιασε τον από πάνω? Χαλάρωσε αγορίνα μου. Η Ισπανία αρέσει πολυ φέτος. Πεντάδα στα στοιχήματα.

    • Το ξέρω ότι αρέσει φέτος η Ισπανία, δεν είπα το αντίθετο.
      Σε μένα πάντως, όχι.
      Όσο για τα στοιχήματα, μη σου πω τη γνώμη μου γι’ αυτά και σε συγχύσω ακόμη περισσότερο 😉

  3. Τα παιδιά ζουν ένα όνειρο, ένα παραμύθι που θα τελειώσει στις 12 Μαίου με ένα ωραίο bottom-5.
    Μα το κακό δεν θα σταματήσει εδώ! Ο έρωτάς τους θα έχει εκφυλιστεί από όλη αυτή την υπερέκθεση και δεν θα νιώθουν πια τόσο μαγεμένοι ο ένας από τον άλλο! Η καθημερινότητα και τα πεζά της ζητήματα θα τους προσγειώσουν σε ένα καθεστώς μιζέριας και γκρίνιας! Στο μεταξύ, η Amaia θα δεχτεί πιέσεις από χίλιες μεριές, να ξεκολλήσει από τον πολύ κατώτερό της τραγουδιστή Alfred και να κοιτάξει την καριέρα της! Η σχέση τους θα αρχίσει να καταρρέει…
    -Έχει παραγίνει το κακό με τα ριάλιτι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ