ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ακούστε το “We Got Love” της Jessica Mauboy!

Η Αυστραλία, πιστή στην παράδοσή της που θέλει τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να επιλέγει με εσωτερική ανάθεση τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision, ανακοίνωσε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 ότι  θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με την Jessica Mauboy! 

Λεπτομέρειες για το τραγούδι δεν είχαν ανακοινωθεί πέρα του ότι θα παρουσιαζόταν για πρώτη φορά μέσα στον Μάρτιο του 2018. Στις 2 Μαρτίου ωστόσο η ίδια η Mauboy αποκάλυψε μέσα από τα social media της τον τίτλο του τραγουδιού που δεν είναι άλλος από το “We got love”!

Δύο μέρες μετά, η ιστοσελίδα Aussievision (μέσω του twitter της) αποκάλυψε πως στην ομάδα σύνθεσης και στίχων του τραγουδιού βρίσκονται οι Anthony Egizii και David Musumec. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο από την Αυστραλία που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα στα οποία ο Ricky Martin, η Geri Halliwell, οι Veronicas, ο Guy Sebastian, η Delta Goodrem, οι Saturdays κ.α. Ακόμα και στον χώρο της Eurovision οι DNA Songs όπως είναι γνωστοί οι δύο συνεργάτες δεν είναι άγνωστοι καθώς έχουν γράψει τις δύο τελευταίες συμμετοχές της Αυστραλίας: το “Sound of Silence” με την Dami Im (2016) ενώ σε συνεργασία με τον Michael Angelo έγραψαν το “Don’t come easy” του Isaiah Firebrace (2017).

Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Τα ξημερώματα της Τρίτης  6 Μαρτίου, το τραγούδι διέρρευσε με αποτέλεσμα να κάνει για λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως. Η δισκογραφική εταιρία ωστόσο, πήρε τα απαραίτητα μέτρα και κατάφερε να κατεβάσει το κομμάτι από παντού προκειμένου να προστατέψει την συμμετοχή της χώρας. Η ίδια η Jessica Mauboy άφησε ένα μικρό απόσπασμα από το κομμάτι στα social media της για να μην απογοητεύσει τους fans και προχώρησε σε δηλώσεις ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ΕΠΙΣΗΜΑ την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018!

Η Eurovision όμως δεν είναι απρόβλεπτη μόνο στο διαγωνιστικό της κομμάτι αλλά και σε όλο το…backstage! Έτσι, σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, το video clip του “We got love” ανέβηκε επισήμως στο διαδίκτυο και μάλιστα μέσα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube!

Υπενθυμίζουμε ότι η Αυστραλία διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού της φετινής Eurovision, δηλαδή στις 10 Μαΐου 2018.

Πως σας φαίνεται η 4η κατά σειρά συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision;

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τιποτα το ιδιαιτερο,συνεχιζονται οι μετριοτητες και κατω…
    θα κριθει απο την σκηνικη παρουσια που θα καταληξει…
    δεν νομιζω να μπει τοπ10 φετος η αυστραλια και δεν νμζω να ειναι με το μερος της οι επιτροπες,θα περασει λογικα τελικο απλα θα ξεχαστει στη βαθμολογια και θα χαθει στη δεξια πλευρα…

  2. περίμενα να πάει κάπου να πει κάτι, αλλά όχι, ειναι σαν να είναι background Μουσική για ταινία με Happy end, στο televoting θα παει τόσο ασχημα αλλα κλασσικα θα σωθει απ τις επιτροπες

  3. Μέτρια κουπλε, αδιάφορο ρεφρέν. Γενικά πολυ μετριο το αποτέλεσμα. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει τον Μάιο, ειδικά στις επιτροπές…ελπίζω να ξεκινήσει η κατρακύλα στα στοιχήματα!!

  4. Άλλη μια τσιχλόφουσκα που θα την ανεχτούμε σα φιλόξενοι Ευρωπαίοι. Να δεις που θα έχουμε καμιά αποικιοκρατική-μεταναστευτική υποχρέωση, αλλιώς δεν εξηγείται που θα πλασαριστεί ψηλά-γιατί θα πλασαριστεί (εδώ μπήκε 10άδα πέρυσι με ένα σκάρτο τραγούδι). Κατάπιαμε τη συμμετοχή της Αυστραλίας στο διαγωνισμό, μη μας την κοπανάτε και στο κεφάλι. Άλλωστε μια φορά μπορεί να παίξει μπάλα η Dami Im, δεν είναι και κάθε μέρα τ’ Άη Γιαννιού. Έπαθα ντελίριο…

  5. Κι αυτή η Αυστραλία να μην στείλει ποτέ έναν λευκό εκπρόσωπο!!! Όλο σε έγχρωμους μας έχει συνηθίσει. Φαίνεται τους διαλέγει η Θεά και λατρεμένη Lee Lin Chin που δίνει κάθε χρόνο την βαθμολογία της χώρας.

  6. εμενα με εκνευριζει η ειδικη μεταχειριση των κριτων προς την αυστραλια. περσι η αυστραλια στους κριτες βγηκε 4η και στο κοινο 25η (συνολικα κατελαβε την 9η θεση). ουτε εμενα μου αρεσε το τραγουδι της αυστραλιας οποτε ας μεινει εκτος τελικου για πρωτη φορα… πολυ συνηθισμενο, τιποτα το ιδιαιτερο

    • Ε καλά έχουν κάνει και το αντίστροφο χαντακονοντας τραγούδι που βγήκε τοπ 3 τελεβοτινγκ(Πολωνία)…
      Ας μην λέμε ότι θέλουμε 🙂
      Και στη τελική όπως έχουν καταστρέψει έτσι κ έχουν σώσει χρονιές,βλέπε 2012 που το κορυφαίο τραγούδι εβερ στο διαγωνισμό βάσει τελεβοτινγκ θα περιμεναμε τελευταία χώρα για να κερδίσει τις γιαγιάδες…τραγελαφος η όλη κατάσταση δλδ!!!

  7. Βρε παιδιά μήπως αυτές οι διαρροές δεν είναι τυχαίες; Το λέω επειδή σε λίγες μέρες θα πρέπει όλα τα τραγούδια να έχουν βγει καθώς θα γίνει η συνάντηση των αρχηγών όλων των αποστολών και δεν υπάρχει χρόνος. Η δε Βουλγαρία τελευταία στιγμή θα βγάλει το τραγούδι της. Τέλος πάντων.
    ΥΓ. Ένα δυνατό τραγούδι στον δεύτερο ημιτελικό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Ωραία θα περάσουμε στις 10 Μαΐου χαχα

  8. Τίποτα φοβερό το τραγούδι..Νιώθω πως φέτος είναι η χρονιά που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί..Εσθονία,Βέλγιο,Τσεχία και λογικά Βουλγαρία,Σουηδία κ ίσως Ρωσία διεκδικούν την 1η θέση

    • ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΨΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΑΒΟΡΙ? ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ Η ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.

  9. Για μενα το τραγουδι της Αυστραλιας ειναι η του υψους η του βαθους παντως εγω βλεπω την Αυστραλια να μπαινει στην 10αδα καλη της επιτυχια και βλεπω να περναει στον τελικο

  10. Γενικά φέτος εχω απογοητευτεί αρκετά απο τα κομμάτια των άλλων χωρών . Βέβαια αυτό ειναι ευνοϊκό για την Ελλάδα και την Κύπρο , καθώς μπορεί να ξεχωρίσουν τα τραγούδια της Γιάννας και της Ελένης ! Περίμενα πολλά περισσότερα απο το Αζερμπαϊτζάν , απ’ την Αυστραλία – δεν άκουσα όλο το κομμάτι μονο ενα μέρος από top 31 – απο Ιταλία.

  11. Ενώ η εισαγωγή έχει κάποιο ενδιαφέρον, όλο το υπόλοιπο κομμάτι είναι πολύ μέτριο, κλισέ όσο δεν πάει και γενικώς βαριέμαι πάρα πολύ. Η Αυστραλία είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα…

  12. Εννοείται βαρετό για άλλη μια χρονιά..τα ίδια με πέρσι να περιμένει από το τηλεοπτικό κοινό και δυστυχώς θα σωθεί από τις επιτροπές με εντολή της EBU..απορώ πως δε διαμαρτύρεται κάποιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας ευρωπαϊκού κράτους .. καθώς θα μπορούσε να πάρει τη θέση της στον τελικό μια ευρωπαϊκή χώρα…για μένα αυτό είναι αδικία..bottom 5 λοιπόν 😀

  13. This is New Zeeland calling! Australia 12 points.
    Μετριοτατο τραγουδι. Δεν θα το ηθελα τελικο. Μπαι…

  14. πως γινεται αγαπητο ογκαε η αυστραλια να εχει προβαλει το τραγουδι της που δεν υπρχει στο γιου τιουπ οθτε μια αναφορα στο κομματι ουτε και το δικο σας βιντεο ειναι διαθεσιμο.

    • Αγαπητέ/Αγαπητή cyprusdelights,
      Όταν γράφτηκε το άρθρο το τραγούδι ήταν διαθέσιμο στο Youtube. Λίγη ώρα αργότερα, κατέβηκε από παντού όπως εξηγούμε στην ανανεωμένη έκδοση του άρθρου! Ευχαριστούμε πολύ!
      Υ.Γ. Τα video που βάζουμε (όσα δεν περιέχουν το λογότυπό του σωματείου μας) δεν μας ανήκουν. Είναι από το YouTube. Συνεπώς, εάν κατέβουν από το YouTube είναι λογικό να σταματήσουν να παίζουν και όπου αντιστοίχως έχουν αναρτηθεί μέσω των links τους! 🙂

  15. yparxei video gia na to deis file mou? kanonika eprepe ama diarreei ena tragoydi prin tin episimi paroysiasi na to apokleioun. ase poy den yparxei oute ena video sto youtube me to tragoydi thw australias. exei kai kosmo ilithio poy troei oti patata toy serbiroun,

  16. δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, ούτε διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας αλλά είναι εντάξει και μάλιστα ανάμεσα στα φετινά ανούσια άσματα ακούγεται μια χαρά. Επίσης αυτή την έχουμε ακούσει να τραγουδάει και δεν περιμένουμε δυσάρεστες εκπλήξεις από την ερμηνεία της.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ