ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ο Alekseev παίρνει το πράσινο φως από την EBU!

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός BTRC αποκάλυψε ότι η EBU επέτρεψε τελικά, στον Alekseev να τραγουδήσει την αρχική σύνθεση του τραγουδιού του “Forever” στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018, παρά το γεγονός ότι η αρχική έκδοση κυκλοφόρησε πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Στις οντισιόν ο Alekseev ερμήνευσε την αρχική εκτέλεση του τραγουδιού, στον τελικό όμως άλλαξε το τραγούδι, όπως του ζητήθηκε για να μην υπάρξει πρόβλημα απόρριψης του. Ωστόσο θα επανέλθει στην αρχική του έκδοση, στο διαγωνισμό τον Μάιο.

Ο Alekseev, ταξίδεψε πρόσφατα στην Λισαβόνα, για να μαγνητοσκοπήσει την εισαγωγική καρτ-ποστάλ της συμμετοχής του.

Το ‘Forever‘ κατάφερε να κερδίσει, στη διαδικασία επιλογής της Λευκορωσίας, την πρώτη θέση τόσο στο κοινό όσο και στην κριτική επιτροπή και παράλληλα το πολυπόθητο εισιτήριο για την Λισαβόνα τον Μάιο.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό νέο!!!Γιατί:1)Η αρχική έκδοση ειναι ΠΟΛΥ καλύτερη και 2)Αυτο που τραγούδησε live αναγκάστηκε να αλλάξει τον τόνο του κομματιού με αποτέλεσμα να ‘σακατέψει” το κομμάτι και γενικά να φαίνεται ΠΟΛΥ άφωνος…Απο άλλα live που τον έχω δει,δεν είναι τόσο…Πλέον αλλάζουν τα δεδομένα!

  2. Είναι εκνευριστικό που η EBU δεν τηρεί τους κανόνες που έχει η ίδια θεσπίσει.Με την ίδια λογική,η Ελλάδα θα μπορούσε να στείλει τη Μαρίνα Σάττι.

  3. Όπως και να έχει αν θεωρεί οτι έχει πιθανότητες νίκης νομίζω πρέπει να το ξανασκεφτεί. Το τραγούδι πέρα απο μια ευχαριστο μελαγχολικο ήχο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ειδικά σε 25 τραγούδια δε νομίζω να ξεχωρίσει όσο κι αν το σπρώξουν με σκηνική παρουσία. Ολα αυτά δεδομένου οτι το Μάιο θα τραγουδήσει, γιατί αλλιώς δύσκολα βλέπει τελικό.

    • Εμφανίζεται και στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού που σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι πρώτος στη σειρά

  4. Έχει πολλές πιθανότητες, αν το πει σωστά live, να πάρει πολύ ψηλή θέση! Το τραγούδι είναι πολύ όμορφο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ