ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Αυτό είναι το τρίτο υποψήφιο τραγούδι της Saara Aalto (VIDEO)!

Μετά το «Monsters» και το «Domino», παρουσιάστηκε σήμερα (22/02) το τρίτο τραγούδι που ερμηνεύει η Saaro Aalto, με τίτλο «Queens», και διεκδικεί το χρίσμα της φινλανδικής εκπροσώπησης στην 63η Eurovision. Αρχικά θα δημοσιευόταν αύριο (23/02), αλλά η διαρροή του από βρετανικό μέσο οδήγησε τους ιθύνοντες να το κοινοποιήσουν νωρίτερα.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή των Farley Arvidsson, Charlie Walshe, Tom Aspaul και της ερμηνεύτριας. Το βίντεο κλιπ σκηνοθετήθηκε από τον Alex Herron. Ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας, UMK 18, έχει προγραμματισθεί για τις 3 Μαρτίου, όταν και θα επιλεγεί το κομμάτι που θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα, τον Μάιο, εκπροσωπώντας τη δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας (YLE).

Ακούστε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: escdaily.com]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οκ το μονστερς λογικά θα πάει αλλά θα τα δούμε και live λογικά στις 3 Μαρτίου…
    ΠΆΝΤΩΣ όσο και να αγαπάμε τη Σαρα eurovisionδεν νομίζω να κερδίσει,εκτός αν τελικά έχουμε χρονιά μετριότητας(βλέπε 2011)…
    Καλό αυτό βέβαια για μας νομίζω…Μέχρι στιγμής έχουμε τη καλύτερη συμμετοχή αν και βλέπω έχει ρεύμα και η Δανία και εκνευρίζομαι αφάνταστα μιας και το θεωρώ υπερτιμημένο…
    Ο χρόνος θα δείξει…

  2. Αρέσει δεν αρέσει η Saara Aalto, έχει όλα τα φόντα για διεθνή καριέρα αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Θεωρώ και τα 3 τραγούδια της αρκετά πάνω του μετρίου, ειδικά το Monsters και το Queens. Μου άρεσε το Queens αλλά πιστεύω με μεγάλο ποσοστό θα νικήσει το Monsters.

    Μια θέση στη 10αδα για τη Φινλανδία είναι μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε πως από το 1991 μέχρι το 2017 η Φινλανδία βρέθηκε στην πρώτη 10αδα μόνο 1 φορά! Τη φορά που νίκησε το 2006. Θεωρώ αρκετά πιθανό να το καταφέρει γιατί μάλλον θα είναι το καλύτερο φέτος στην κατηγορία Pop dance. Σαφώς ανώτερη από όλες τις συμμετοχές του φετινού Melodifestivalen.

  3. Το χειροτερο απο τα τρια κατα την γνωμη μου. Ξεκαθαρα το Monsters θα ειναι αυτο που θα παει Πορτογαλια. Τα αλλα 2 ειναι να ειχαμε να λεγαμε οτι δωσαμε την δυνατοτητα επιλογης στον κοσμο και για να γεμισει το επερχομενο αλμπουμ της Σααρα.

  4. Το monsters είναι σαφώς το καλύτερο από τα τρία κομμάτια. Για νίκη δε νομίζω, μια καλή θέση στη δεκάδα ναι. Βέβαια έχουμε καιρό ακόμα…

  5. Προσωπικά το Domino θεωρώ ότι είναι το καλύτερο από όλα Μπράβο στην Φινλανδία που ανεβάζει το πήχη της τόσο ψιλά πάντως!!!

  6. Το “Monsters” θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από τ’ άλλα δύο. Μένει να δούμε τα live και ο τρόπος που θα παρουσιαστούν στη σκηνή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ