ΣΟΥΗΔΙΑ: Αποσπάσματα τραγουδιών του Δ’ Ημιτελικού!

Φτάνοντας στον τέταρτο και τελευταίο Ημιτελικό του Melodifestivalen 2018 το ερχόμενο Σάββατο, ήρθε η ώρα για να ακούσουμε τα αποσπάσματα διάρκειας ενός περίπου λεπτού των τελευταίων 7 τραγουδιών του φετινού φεστιβάλ. Μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω:

Ημιτελικός 4 – Örnsköldsvik – 24 Φεβρουαρίου
• Icarus – Emmi Christensson (ακούστε το εδώ)
• Mitt paradis – Elias Abbas (ακούστε το εδώ)
• Break That Chain – Felicia Olsson (ακούστε το εδώ)
• Fuldans – Rolandz (ακούστε το εδώ)
• Never Learn – Olivia (ακούστε το εδώ)
• Every Single Day – Felix Sandman (ακούστε το εδώ)
• For You – Mariette (ακούστε το εδώ)

Ποια δύο πιστεύετε θα περάσουν στον Τελικό, ποια δύο στη “Δεύτερη Ευκαιρία” και ποια 3 θα αποκλειστούν;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα για το Melodifestivalen 2018!

Αλέξανδρος Λιάπης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα καλα οι Σουηδοί τα κράτησαν για το τέλος…
    Δεν το συζητάω ο πιο καλός ημιτελικός του φετινού μελοντιφεστιβαλεν!!Πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι σε αυτόν τον ημιτελικό..και δεν είναι άλλος από την υπέροχη Mariette..Από αυτό το λίγο που άκουσα πιστεύω ότι ξεχωρίζει του τραγούδι της…
    1-For you 9.5/10
    2-Never learn 8.5/10
    Second chance…
    3-icarus 8/10
    4-every single day 6/10
    …….
    5-break that chain 5/10
    6-fuldanz 4-10
    7-mitt paradis 4/10

  2. Ο Benjamin θα παει, κλασσικά ολες οι επιτροπές θα τον στηρίξουν επειδή είναι η Σουηδία, και καταλήξει χαμηλα στο top 10 μόνο λόγω σκηνικής παρουσίας…

  3. Σιγα το τραγουδι της marriette μωρε παιδικοι στιχοι και το ρεφρεν ειναι τοσο βαρετο . βλεπω στο τελος θα κερδισει το dance u off γιατι ολα τα πιτσιρικια θα ψηφισουν αυτο

  4. Και οι προκάτ συμμετοχές συνεχίζονται. Απογοήτευση. Ίσως μια κακή θέση στη Eurovision τους ξυπνήσει. Και η Mariette δεν ξέφυγε από τη γλυκανάλατη συνταγή. Πολύ καλύτερο το τραγούδι της πέρσι, για να μη πω για του 2015 που ήταν εξαιρετικό. Τα 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να καταλάβεις το στυλ και τη δυναμική ενός τραγουδιού.

    Το Σάββατο βέβαια θα έχουμε πλήρη εικόνα. Όπως και να έχει είναι το χειρότερο MF των τελευταίων χρόνων και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τον τελικό τους.

  5. Τιποτα το ιδιαιτερο και σε αυτον τον τελικο. Μετρια τραγουδια που θα στηριχτουν ακομα μια φορα στο εντυπωσιακο στησιμο που προσφερει το ΜF. Οσο για το φαβορι Μαριεττε θεωρω οτι εχει το πιο αδιαφορο τραγουδι απο τις αλλες δυο προσπαθειες της και αν τελικα κερδισει που δεν το βλεπω θα ειναι κριμα να παει μ’ αυτο. Οπως και να εχει και απο τους 4 ημιτελικους δεν ειδα μια δυνατη συμμετοχη που να με εντυπωσιασει αλλα ετσι κι αλλιως οποιο και να κερδισει θα πλασαριστει σαν φαβορι για τον Μαιο, θα ειναι ψηλα στα στοιχηματα, θα ειναι 5αδα τον Μαιο στις επιτροπες και το εργο θσ επαναληφθει. Να ειναι καλα οι σκηνοθετες οι χορογραφοι και τα λεφτα που πεφτουν στο στησιμο επι σκηνης γιατι απο τραγουδια λιγα πραγματα. Υπαρχουν πιο ενδιαφεροντες εθνικοι τελικοι απο αποψη καθαρα τραγουδιων.

  6. Μάλιστα ααα. Νομιζω ότι η μόνη ελπίδα να περάσουν τελικό είναι το In my cabana και φυσικά στον τελικό θα πατωσει αλλά ίσως ακουστει ραδιοφωνικά? Θ α δείξει

  7. Νομίζω ότι αυτός ο ημιτελικός σαν σύνολο έχει καλύτερα κομμάτια, ωστόσο δεν με εντυπωσίασε κανένα! Η Mariette επέστρεψε με χειρότερο κομμάτι και όλα δείχνουν ότι λογικά θα νικήσει ο αχώνευτος Benjamin με το παλιομοδιτικο κομμάτι του!

  8. Κριμα για τη Μαριετ, τετοια υπεροχη φωνη.
    Αλλα…καθε περσυ και καλυτερα.
    Χαλια ολα φετος.
    Η Σουηδια ειναι υπερεκτιμημενη τα τελευταια χρονια. Της χρειαζεται ενας αποκλεισμος για να συνελθει. Αμα εισαι στην 3αδα καθε χρονο με βλακειες γιατι να κοπιασεις;;;
    Για παραδειγμα και τα 3 της Φιλανδιας φετος ειναι καλυτερα απο ολα τα φετινα της Σουηδιας.
    Η Σουηδια ειχε απιστευτη μουσικη βιομηχανια, αλλα τα τελευταια χρονια δεν…δυστυχως.

    • υπερεκτιμημενη? εχει παντα το καλυτερο τραγουδι απ’ ολες τις χωρες… κανονικα πρωτη επρεπε να βγαινει καθε χρονο

    • Αγαπητε θα διαφωνησω. Αποψη μου οτι αν υπαρχει ενα ποιοτικο στοιχειο, μια προσθετη αξια στο διαγωνισμο αυτο παρεχεται απο τη Σουηδια. Ασφαλως υπαρχουν και λιγοτερο καλες στιγμες της, αλλα οτι και να στειλει ειναι ΠΑΝΤΑ πανω του μετριου. Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν αλλαζουν τιποτα στο τραγουδι. Υπερεκτιμημενες για μενα και σουπερ ευνοημενες ειναι Ουκρανια και Αρμενια. Δεν εχει υπαρξει ουτε μια φορα που να πω …ναι, αυτο μαλιστα.

  9. Νομίζω ότι χρόνο με το χρόνο οι Σουηδοί κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν τηλεοπτικά όσο το δυνατόν καλύτερα τα 6 show και αμελούν το πιο ουσιώδη, που είναι το τραγούδι. Πλέον το ενδιαφέρον μου, όσο αφορά την συγκεκριμένη χώρα, είναι μόνο στο τι θα δω και όχι τι θα ακούσω πάνω στη σκηνή της Eurovision.

  10. Τπτ το σπουδαίο φέτος, δεν ξέρω τι μπορεί ν στείλουν !!!! Βλέπω χρονια 2012 εγώ ακομα κ απο δεύτερη ευκαιρία ν κερδισει δεν θ μ κανει εντύπωση!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ