ΑΡΜΕΝΙΑ: Τα πρώτα πέντε τραγούδια του φετινού “Depi Evratesil”!

Όπως είναι ήδη γνωστό ο εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision 2018 θα προκύψει μέσω του format “Depi Evratesil”, ένα project που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τη προηγούμενη χρονιά και ανέδειξε τον εκπρόσωπο της χώρας για τη Eurovision 2017. Με ελάχιστες αλλαγές στη λειτουργία του, το κρατικό κανάλι της Αρμενίας έχει από νωρίς ξεκινήσει τις διαδικασίες του 2ου κύκλου του show με σκοπό να βρεθεί ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει με τη συμμετοχή του στη Λισαβόνα, τον Μάη του 2018. 

Στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2017, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας 1TV έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 20 καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Depi Evratesil 2018. Από σήμερα 15 Ιανουαρίου 2018 και μέχρι και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 θα δίνονται στη δημοσιότητα τα τραγούδια (5 τραγούδια την κάθε ημέρα) με τα οποία οι υποψήφιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στο show.

Τα πρώτα πέντε τραγούδια που δημοσιεύτηκαν λοιπόν σήμερα είναι τα εξής:

1. Amaliya Margaryan – Waiting for the sun

Σύνθεση: Vahram Yanikyan

Στίχοι: Amaliya Margaryan

2. Hayk Kasparov – Enamórame

Σύνθεση: Rafael Artesero Herrero

Στίχοι: Rafael Artesero Herrero, Jose Juan Santana Rodriguez

3. Nemra – I’m a liar

Σύνθεση:  Van Yeghiazaryan

Στίχοι:  Van Yeghiazaryan

4. Tamar Kaprelian – Poison (Ari Ari)

Σύνθεση: Tamar Kaprelian, Sebu Simonian, Harout Der Hovagimian, Ovsanna Khublaryan

Στίχοι: Tamar Kaprelian, Sebu Simonian, Yana Karapetyan, Sanahin Papazian

5. Suren Poghosyan – The voice

Σύνθεση: Jonas Daniel Gladnikoff, Georgios Kalpakidis

Στίχοι: Georgios Kalpakidis, Natasha Turner

Ανάμεσα στους δημιουργούς με χαρά συναντάμε το όνομα του Έλληνα Γιώργου Καλπακίδη ο οποίος βρίσκεται πίσω από την σύνθεση και τους στίχους του υποψήφιου τραγουδιού “The voice” με ερμηνευτή τον Suren Poghosyan.

Αύριο, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα πέντε υποψήφια τραγούδια ερμηνευμένα από τους Sevak Khanagyan, Kamil Show, Angel, Alternativ, Tyom.

Υπενθυμίζουμε ότι τα live shows του Depi Evratesil 2018 θα αποτελούνται από τρεις φάσεις/γύρους υπό τις ονομασίες «Heat», «Semi Final» και «Final». Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2018! Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί μέσω televoting αλλά και από τις βαθμολογίες μιας ειδικής «παγκόσμιας» κριτικής επιτροπής.

Πως σας φαίνονται τα πρώτα πέντε υποψήφια τραγούδια της Αρμενίας;

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 3ο και το 4ο τράβηξαν τη προσοχή μου… Οι δύο μπαλάντες δε μου λένε κάτι… Τα υπόλοιπα μέτρια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ