ΣΕΡΒΙΑ: Η ημερομηνία παρουσίασης του τραγουδιού!

Ο Zeljko Jocksimovic θα παρουσιάσει το τραγούδι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 στο Μπακού, σε ειδικό show της σερβικής τηλεόρασης στις 10 Μαρτίου. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:00 ώρα Ελλάδος από το RTS 1, το RTS Satellite και το διαδίκτυο.

Μετά το Lane Moje (Σερβία 2004), το Lejla (Βοσνία-Ερζεγοβίνη 2006) και το Oro (Σερβία 2008) ο Zeljko ετοιμάζει για τη Eurovision μία ακόμα δυναμική σύνθεση και μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: esctoday.com

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεπερασμένος κατα πολύ. Θα φάει τα μούτρα του και αυτός, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι που επιμένουν και πηγαίνουν ξανά στην esc.

  2. Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΩΡΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

  3. Oι 3 συμμετοχές του στον διαγωνισμό είναι για μένα οι 3 καλύτερες της τελευταίας 10είας και μέσα στις καλύτερες της ιστορίας της Eurovision, για μένα άξιζε ένα βραβείο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω αν φέτως το τραγούδι του θα είναι ανάλογης ποιότητας, ή αν θα τα πάει εξίσου καλά με τις άλλες φορές, σίγουρα όμως η Eurovision χρειάζεται καλλιτέχνες σαν το Ζέλικο. Όχι μόνο ποπ-τσιχλόφουσκες και γλυκανάλατες μπαλάντες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ