EUROVISION 2016:Πρώτη πρόβα Νορβηγίας!

Μετά την ωριαία διακοπή, σειρά για την πρόβα της έχει η Agnete και το Icebreaker για τη Νορβηγία. Δύο βάθρα είναι τοποθετημένα στη σκηνή,αριστερά η Αγκνέτ και στα δεξιά μία χορεύτρια με απλές χορευτικές κινήσεις,η οποία έχει μία μικρή και διακριτική παρουσία στην όλη εμφάνιση. Ντυμένη με ένα λευκό σύνολο δαντέλα,πολύ ταιριαστό με τη φιλοσοφία του τραγουδιού, πολύ σύντομα κατεβαίνει από το βάθρο και κινείται προς το κέντρο της σκηνής,όπου και παραμένει στο υπόλοιπο του τραγουδιού,ενώ γύρω της στο δάπεδο δημιουργείται μια τεράστια νιφάδα πάγου. Γενικά η κίνηση της πάνω στη σκηνή είναι πολύ περιορισμένη,δίνοντας περισσότερη σημασία στην έκταση και τη δύναμη της φωνής της. Το όλο σκηνικό είναι ο πάγος και οι νιφάδες, που δημιουργεί,αν μη τι άλλο μία σκηνική παρουσία,όπου απουσιάζει το κυρίαρχο χρώμα φέτος στις εμφανίσεις που είναι το κόκκινο. Στη δε τελευταία πρόβα της προστίθεται και καπνός στην έναρξη του τραγουδιού,κάνοντας την εισαγωγή πιο ενδιαφέρουσα. Η εμφάνιση της είναι εν κατακλείδι πολύ λιτή και απλή και θα δούμε,μήπως στη 2η πρόβα έχουμε κάποια έκπληξη.

Γιώργος Πεσίνης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι φέτος δν ξέρω γιατί αλλα παρα πολύ!!!I’ll be your icebreaker!!!!!!!πιστεύω θα περάσει τελικό.

  2. Δωσε πονο Agnete!!!περίμενα κατι διαφορετικό απο την Νορβηγία..κατι πιο ιδιαίτερο..αλλα δεν πειράζει θα σκίσει μονο με την φωνη της!!!

  3. Μπαλάντες…Μπαλάντες…Μπαλάντες…Μπαλάντες…Μπαλάντεεεεςςςςςςςςςςςς…………………………..

    ΈΛΕΟΣ.

    Πήξαμε στις μέτριες Μπαλάντες φέτος…!!!!!!!!!

    Την έχουν δει όλα τα ψώνια……Whitney Houston…Celine Dion…..και Johnny Logan
    χαχαχα….

  4. Το τραγούδι είναι απαίσιο….θεωρώ συμμετοχές τύπου Μαυροβούνιο πολύ ανώτερες!
    Η Agnete διάβασα οτι έχει κάτι σαν κατάθληψη αυτές τις μέρες και αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

  5. κάλος την γοργόνα των πάγων!!
    πολύ καλή μπορώ να πω το κιβώτιο που χόρευε η κοπέλα το βγάλανε…πράγματι από την πρώτη στιγμή και έμενα μ θύμιζε την Margaret.

  6. I Kuria Agneten, apla einai soon, exei ginei sales sti Norbigia, ean kai to tragoudi mou aresei, elpizo na min perasei, gia na strosi xaraktira I kopelia

  7. Τελειο τραγουδι,και ελπιζω να ειναι καλα γιατι ειναι αρρωστη συνεχεια η κοπελιτσα.

  8. άρρωστη ακούω προλαβαίνει να την αντικαταστήσει η Laila Samuels με το Afterglow χα χα τι ωραίο τραγούδι που ήταν αχχχχ…. 🙁

  9. Τέλειο τραγούδι! Σίγουρα στον τελικό και αξίζει και την πρώτη δεκάδα! Η ερμηνεία της Agnete απλά άριστη και η όλη παρουσίαση πολύ ενδιαφέρουσα. Προσωπικά, πιστεύω πως είναι χίλιες φορές καλύτερο από το υπερεκτιμημένο και βαρετό “I Feed You My Love”.

    • Απο τις επιτροπες κοβονται συνηθως οι βαλκανικες καθως και οι χωρες του νοτου.
      Μην τη φοβασαι τη Νορβηγια στις επιτροπες. Εχει κανει τα κουμαντα της. Κι αυτη οπως και ολες οι σκανδιναβικες χωρες που ειναι μια γροθια και υπερασπιζονται η μια μια την αλλη, εναντιον ολων.

    • Αυτό είναι σχεδόν αδύνατον! Οι κριτικές επιτροπές στηρίζουν “σοφιστικέ” συμμετοχές και κυρίως στηρίζουν καλούς ερμηνευτές και η Νορβηγία έχει και τα δύο. Αυτό που όλοι λένε ότι οι κριτικές επιτροπές βοηθούν τις Σκανδιναβικές χώρες δεν ισχύει. Θυμάστε την Ισλανδία πέρσι ή τη Νορβηγία το 2011; Και αυτές Σκανδιναβικές χώρες είναι αλλά πάτωσαν με τις κριτικές επιτροπές εκείνες τις χρονιές!

  10. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο απέφυγε να κάνει δηλώσεις;Ως είθισται οι εκπρόσωποι των χωρών στις πρόβες τους κάνουν κάποιες δηλώσεις στο backstage λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή και στο βίντεο με την πρόβα τους.Η Agnete ήταν άφαντη.Με προβληματίζει πάρα πολύ η απουσία της.

  11. Ειναι αρρωστει λενε δε ξερω τι εχει αλλα κατι σοβαρο μαλλον γιατι απουσιαζει απο παντου γιαυτο το κλιπακι αργησε να βγει κατι τετοιο διαβασα:(

    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Είχα διαβάσει & εγώ ότι ήταν άρρωστη που είχε συνέπεια την καθυστέρηση του βίντεο κλιπ της.Λυπάμαι πάρα πολύ.Είναι πολύ συμπαθής κοπέλα, όμορφη, γλυκιά και φωνάρα. Έχει και πολύ ωραίο τραγούδι.

  12. Παιδιά για όσους ρωτανε η κοπέλα είναι άρρωστη αλλά οχι ξέρω γω με την εννοια έχει πυρετό και τέτοια. Έχει κατάθλιψη!

  13. έχει bipolar disorder (διπολική διαταραχή), είναι υπερβολικά απαισιόδοξη και παλιότερα είχε και τάσεις αυτοκτονίας… κρίμα… μακάρι να γίνει καλά…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ