OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Φινλανδίας!

Η Φινλανδία είναι το 34ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 221 ψηφοφορίες έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Ρωσία

10 βαθμοί: Γαλλία

8 βαθμοί: Αυστρία

7 βαθμοί: Ισπανία

6 βαθμοί: Πολωνία

5 βαθμοί: Βουλγαρία

4 βαθμοί: Κύπρος

3 βαθμοί: Σουηδία

2 βαθμοί: Αυστραλία

1 βαθμός: Ουκρανία

Ακολουθούν οι ψηφοφορίες Αζερμπαϊτζάν και Γερμανίας (OGAE).

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παιδια φετος θα το παρει η ρωσια θα το επαιζα και στοιχημα αλλα δινει λιγα ηταν το τριτο τραγουδι που ακουσα και χωρις να εχω ακουσει τιποτα αλλο ειπα αυτη θα ειναι η νικητρια χωρα μολις εμαθα τοι την σκηνοθεσια της σκηνης θα κανει ο φωκας εεε τοτε το σιγουρεψα ειμαι φαν της eurovision απο τα μεσα της δεκαετιας 80ςκαι παντα υποστηριζα την ελλαδα οτι τραγουδι και αν εστελνε δυστηχως το φετινο δεν μπορω να το υποστηριξω ειναι οτι χειροτερο εχουμε στειλει

    • Διαφωνώ ότι είναι το χειρότερο που έχουμε στείλει. Το απερίγραπτο S.A.G.A.P.O. του Ρακιντζή ήταν! Το κακό είναι ότι πήγε με τις ψήφους του κοινού. Τότε είχαμε απορρίψει την Βασιλοπούλου που θα έπιανε χαλαρά 5άδα!… Συμφωνώ ότι το φετεινό τραγούδι είναι τόσο ιδιόρρυθμο που δεν αρέσει ούτε σε μας. Είναι πιθανό να μην περάσουμε τον ημιτελικό (άλλωστε τελευταία το έχουμε να μην τα πάμε καλά με τις αξιολογήσεις….)

  2. συμφωνω με το 10,το 8,το 7,το 5 και το 4 διαφωνω με το 6 και το 3 δεν αξιζε εναν μονο βαθμο η Ουκρανια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ