ΚΥΠΡΟΣ: Ο Χρήστος Γρηγοριάδης παρουσιαστής του εθνικού τελικού!

Με τα βλέμματα όλων στραμμένα στον εθνικό τελικό της Κύπρου για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα συντροφεύσει την Ήβη Αδάμου στην Eurovision 2012, ο OGAE Cyprus μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον παρουσιαστή της βραδιάς, τον ηθοποιό Χρήστο Γρηγοριάδη.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχημένες δουλειές στην Κυπριακή τηλεόραση, ενώ μέσα από την παρουσίαση του εθνικού τελικού της χώρας του δίνεται η ευκαιρία να γίνει γνωστός και στο ευρύτερο κοινό. Επιπλέον, ο Χρήστος είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας αφοσιωμένος fan του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ενώ είναι και μέλος του OGAE Cyprus. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το πηγαίο ταλέντο και την ευελιξία του επί σκηνής, εγγυώνται την άρτια εμφάνισή του στο show της 25ης Ιανουαρίου, για το οποίο ο ίδιος προετοιμάζεται εντατικά εδώ και καιρό, υποσχόμενος πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για μια επιτυχημένη διεξαγωγή.

Παρακάτω, αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο ίδιος στο επίσημο site του OGAE Cyprus, στην οποία μαθαίνουμε αρκετά κι ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα σχέδιά του εν όψει της παρουσίασης του Κυπριακού τελικού:

Χρήστο , είσαι fan της Eurovision, τα τελευταία χρόνια παρακολουθείς από κοντά τον διαγωνισμό και παράλληλα είσαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του OGAE Cyprus.    Πώς νιώθεις που φέτος θα έχεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως παρουσιαστής του Κυπριακού Τελικού για την επιλογή της συμμετοχής μας στο Μπακού;

Φέτος φαίνεται πως κάτι μαγικό συμβαίνει, πολλά από τα όνειρα που είχα παιδί παρακολουθώντας τον Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον πραγματοποιούνται τώρα. Μου αρέσει που συνδιάζω τα ενδιαφέροντα τις γνώσεις και τα αγαπημένα μου θέματα σε ένα και μόνο γεγονός!   Το να είμαι μέλος του OGAE Cyprus ήταν μια άλλη μεγάλη τιμή που μου έγινε και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ έτσι ώστε να οργανώσουμε τους φαν του διαγωνισμού και να συμμετέχουμε πιο μαζικα στο πιο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ευρώπης!

Όλοι οι fans περιμένουν με αγωνία και ενθουσιασμό την επιλογή της φετινής Κυπριακής συμμετοχής λόγω της Ήβης Αδάμου που είναι ιδιαίτερα αγαπητή και αναμφισβήτητα ένα ανερχόμενο αστέρι.  Πως σχολιάζεις το γεγονός αυτό;

Αλήθεια;  Εγώ νόμιζα πως περίμεναν με αγωνία και ενθουσιασμό για να με δουν εμένα να παρουσιάζω τον εν λόγω διαγωνισμό!!!  Χιούμορ έκανα!   Αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρα ευχάριστο.  Είναι καιρός ο Κύπριος τηλεθεατής να παθιαστεί επιτέλους με την συμμετοχή μας, να θέλει το καλύτερο για την Κύπρο και να μην αδιαφορεί!   Η Ήβη είναι ότι πιο φρέσκο, ταλαντούχο αισιόδοξο υπάρχει αυτή την στιγμή στην ελλήνική δισκογραφία!   Είμαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον φέτος δεν θα είναι απλά τοπικό αλλά περιμένω να υπάρχει μεγάλη κάλυψη από δημοσιογράφους της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Πως προχωρούν οι ετοιμασίες για την βραδιά της επιλογής του τραγουδιού στις 25 Ιανουαρίου; Μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για την συγκεκριμένη εκδήλωση;

Οι προετοιμασίες προχωρούν μια χαρά, τα κείμενα έχουν ήδη γραφτεί απλά κάνουμε τις τελευταίες διορθώσεις και σε λίγες ώρες αρχίζουν οι γενικές πρόβες!   Πληροφορίες για την εκδήλωση;   Λοιπόν να σας πω πως θα δείτε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό και όλες οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι φέτος είναι λιγάκι πιο φρέσκιες, επίσης θα προσπαθήσουμε να έχουμε χιούμορ αλλά και να παρουσιάσουμε ένα κομψό σόου!

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου θα διαφέρει φέτος από προηγούμενους Κυπριακούς Τελικούς ;  Πιστεύεις πως η φετινή εκδήλωση θα προσφέρει κάτι ξεχωριστό στον Κύπριο τηλεθεατή;

Η βραδιά της επιλογής της Κυπριακής συμμετοχής θα είναι κάπως διαφορετική φέτος.   Δεν θα ακούσουμε τραγούδια από το παρελθόν, δεν θα δούμε τραγούδια άλλων δεκαετιών που μπορούμε να δούμε στο διαδύκτιο όποτε θέλουμε, δεν θα υπάρχουν χορευτικά ή άλλα τραγούδια.   Παρόλα αυτά θα δημιουργήσουμε μια φιλική ατμόσφαιρα με χιούμορ, θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την φετινή μας εκπρόσωπο και θα ψηφίσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι ελπίζω χωρίς τις γνωστές αντιδράσεις!

‘Εχεις ακούσει τα  3 υποψήφια τραγούδια.  Eδώ και μέρες ακούμε τις διαφορετικές απόψεις και προτιμήσεις του κόσμου.  Σαν άτομο που ασχολείσαι εδώ και χρόνια με τον διαγωνισμό της Eurovision,  πιστεύεις πως υπάρχουν κάποια κριτήρια που πρέπει να λάβει υπόψη ο κόσμος πρίν ψηφίσει το τραγούδι της επιλογής του; 

Ο κόσμος πρέπει να μην επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων!   Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην μουσική και στην Γιουροβίζιον τίποτα δεν είναι σίγουρο!   Οι συνταγές κάποτε λειτουργούν και άλλες φορές όχι.   Ο κόσμος να μην ψηφίσει με το γνωστό μότο “αυτό κάνει για Γιουροβίζιον”, το 2004 το stronger every minute δεν ήταν η κλασσική συνταγή για την Γιουροβίζιον αλλά τα πήγε περίφημα!

H Κύπρος έχει στείλει αρκετά αξιόλογα τραγούδια στην Eurovision και πολύ καλές φωνές.  Επικρατεί γενικά η εντύπωση ότι αδικούμαστε στην τελική βαθμολογία και πως ένας σημαντικός παράγοντας για να πάει καλά μια χώρα είναι οι συμμαχίες.  Ποιά η άποψη σου γι’ αυτό και που πιστεύεις ότι κάνουμε οι ίδιοι λάθος για τις πολλές αποτυχίες μας;

Θα είμαι πολύ ειλικρινής!   Αγαπάμε πολύ τις συμμετοχές μας και παθιαζόμαστε με αυτές, θέλουμε πάντα το καλύτερο για την Κύπρο και είναι γεγονός πως μετά από κάθε αποτυχία λυπόμαστε και νιώθουμε αδικία.   Μετά που συνερχόμαστε κάπως από την παραζάλη του διαγωνισμού βλέπουμε πως σπάνια τα πήγαμε τόσο καλά που ήταν μεγάλη αδικία που δεν περάσαμε στον τελικό ή που δεν μπήκαμε στην δεκάδα!   Σίγουρα κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου όπως διαφωνίες θα υπάρξουν για το ποιο τραγούδι είναι καλό ή όχι!   Νομίζω καλύτερα να παραδειγματιστούμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε, η μοναδική συνταγή είναι ο  όποιος καλλιτέχνης ανέβει στην σκηνή της Γιουροβίζιον να είναι τόσο καλά προετοιμασμένος να βγάλει την προσωπικότητα του και να το χαίρεται, μόνο έτσι θα “πιάσει” τον κόσμο!

 Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγαπάς και να στηρίζεις φανατικά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

 Η διαφορετικότητα, αυτός ο διαγωνισμός μου έδωσε την ευκαιρία να ακούσω και να γνωρίσω καλλιτέχνες από άλλες χώρες που ποτέ δεν θα άκουγα, παλαιότερα αυτή η διαφορετικότητα των συμμετοχών ήταν πιο έντονη και το προτιμούσα!   Τώρα υπάρχει ακόμη αυτή η αίσθηση του ότι μαζεύεται όλη η Ευρώπη για να στηρίξει μουσικά την κάθε συμμετοχή, κάτι σαν ολυμπιακοί αγώνες της Ευρωπαϊκής μουσικής μου μοιάζει!

Τι θα ήθελες να πείς στην ‘Ηβη για τη συμμετοχή της στην φετινή Eurovision;  Πιστεύεις ότι φέτος πάμε στον διαγωνισμό με μια ολοκληρωμένη πρόταση;

Φέτος πάμε με γερά χαρτιά στις αποσκευές μας.   Η Ήβη το έχει!   Είναι λαμπερή, ταλαντούχα και έχει ένα αφοπλιστικό χαμόγελο που πάνω στην σκηνή την κάνει να αστράφτει!   Εγώ θέλω να βλέπω καλλιτέχνες που να είναι πάνω στην σκηνή και να περνάνε καλά, δυστυχώς δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το άγχος και η ένταση της στιγμής.   Εάν η Ήβη χαμογελάσει πάνω στην σκηνή και το λέει η ψυχή της δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Φυσικά εάν θέλει και την δική μου θετική ενέργεια επί σκηνής θα είμαι πολύ χαρούμενος να την στηρίξω!!!!

Εν αναμονή, λοιπόν, της διεξαγωγής του εθνικού τελικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ο OGAE Greece εύχεται ολόψυχα στον Χρήστο Γρηγοριάδη καλή επιτυχία στην παρουσίαση της βραδιάς.

Θανάσης Νάκος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία και στον Χρήστο Γρηγοριάδη για μια άψογη παρουσίαση του κυπριακού τελικού, και φυσικά να επιλεγεί το καταλληλότερο κομμάτι και η γλυκεία Ήβη να πάει περίφημα στο Μπακού! ΑΜΗΝ!!!

  2. Signomi gia to asxeto alla….Ti ginetai re paidia me tin Ellada, yparxei kamia anakoinosi kati poy na akougetai? Exo skasei pia edo sta eksoterika na min exo akousi tipota akomi

    • Η Ελλάδα φίλε τίποτα ακόμα. Έχει βγει η μισή ελληνική δισκογραφία και έχει πει οτι θέλει να μας εκπροσωπήσει αλλά η Ερτ το μόνο που τη νοιάζει είναι τι φόρμουλα θα βρει για να μας ρίξει στη μάπα κάτι τελειωμένους από ριάλιτι και διάφορους άλλους άκυρους και ανύπαρκτους που οι δισκογραφικές τους τους έχουν έτοιμους για σούτο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ