ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ακούστε τα τραγούδια των 10 φιναλίστ!

Πρόσω ολοταχώς για το στάδιο Spektrum, στο Όσλο της Νορβηγίας ! Λίγες μόνο ημέρες χωρίζουν τους διαγωνιζόμενους από τον μεγάλο τελικό της  54ης έκδοσης του Melodi Grand Prix. Ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορές της χώρας NRK, έχει δώσει στην δημοσιότητα τις πλήρεις εκδόσεις των τραγουδιών που συμμετέχουν  και σας τις παρουσιάζουμε :




Παραμείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την εκπροσώπηση της Νορβηγίας, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2016, που θα λάβει χώρα στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυο μου μενουν σαν ακουσματα.το AFTERGLOW (αν και δεν ειμαι της μπαλαντας γενικα αυτο το τραγουδι ειναι αριστουργημα)..εχει υπεροχη μουσικη κλεινεις τα ματια σε ταξιδευει περασει δε περασει μπραβο στον συνθετη…οι στιχοι δε με τρελαινουν αλλα εχει φωναρα και υπεροχη μουσικη ενορχηστρωση..στανταρ σε μια μεγαλη σκηνη οπως θα δουμε θα ταν εξαισιο.Το δευτερο που ξεχωρισα ειναι το FEEL DA RAS…καλοκαιρινο..bitato..στανταρ θα παιχτει στα beach bars αν περασει οπως το alle ole ola της γαλλιας νομιζω.δυο διαφορετικα ειδη που οποιο κ αν τα δυο παει αν επιλεχτει καποιο απαυτα δεδομενου πως ειναι και ΝΟΡΒΗΓΙΑ θα παει πενταδα και σας το λεω απο τωρα.παντα φιλικα και παντα δικη μ γνωμη βεβαια.ευχομαι να παει το AFTERGLOW.

  2. ας μου πει ενας ρε παιδια πως αλλαζει το avatar στην εικονα τι πρασινιλα ειναι αυτη??:)P Απο περσυ το ψαχνω να ταλλαξω. περσυ ειχα και χειροτερη..:):):)

  3. Χαμηλό το επίπεδο του MGP.Μέτρια έως αδιάφορα (για το προσωπικό μου γούστο) τραγούδια.Ανάμεσα στα 10, ξεχώρισα τα παρακάτω 2:

    1) Freddy Kalas – Feel Da Rush
    2) Agnete – Icebreaker

    Υ.Γ.:Τα υποψήφια τραγούδια είναι δημοσιευμένα από τις αρχές του μήνα.Ποιος ο λόγος αυτής της αναμονής;

    • Πόσο χαίρομαι που το άκουσα κ από έναν άλλο ακόμα.νομιζα ήμουν η μόνη π της άρεσε τόσο. Για νίκη δε ξέρω ίσως επειδή είναι Σκανδιναβία να ψηφίστει πολύ.παντως είναι κομμάταρα.

      • Πάντα κάποιο κομμάτι από Σκανδιναβία πάει πολύ καλά και διεκδικεί βραβείο, της Δανίας είναι μέτριο, της Ισλανδίας απλά καλό, και από Σουηδία και Φινλανδία δεν άκουσα κάτι που να με ενθουσιάσει. Το “Afterglow” είναι κομμάτι επιτροπών, ενώ με την σωστή σκηνική παρουσία μπορεί να το εκτιμήσει και το κοινό. Για φαβορί βέβαια θα μιλήσουμε αφού ακούσουμε και τα 43 τραγούδια.

  4. Μέτριο φέτος το MGP… Δύο είναι τα κομμάτια που ξεχωρίζω:
    1.Afterglow (Με διαφορά το καλύτερο! Ατμοσφαιρικό, πολύ όμορφη μελωδία, χαρακτηριστικό νορβηγικό άκουσμα με μία δόση από συμμετοχές των 90s).
    2.Icebreaker (Λίγο Euphoria, λίγο Chandelier, έτοιμο το Icebreaker…!)

  5. Sorry για τη διορθωση φιλε George αλλά η Φινλανδία δεν ειναι σκανδιβική χωρα. Rather baltic..παρεπιπτοντως θα ηθελα το διαγωνισμο να κατεβει και νοτιότερα επιτελους.. σχετικα προσφατα πηγε στο Μπακου βεβαια αλλά αυτο δεν ειναι καν μεσα στην Ευρωπη..

    • Γεωγραφικά είναι Σκανδιναβική, πολιτισμικά είναι πιο κοντά στις χώρες της Βαλτικής (μάλλον μόνο στην Εσθονία) αλλά και πάλι κάθε χρόνο Σουηδία ψηφίζουν 😛
      Στον νότο έπρεπε να γινόταν φέτος και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία, αλλά να μην ανοίξω το στόμα μου για τις επιτροπές 😛

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ