ΠΓΔΜ : 7 Μαρτίου η πρώτη παρουσίαση

Το MRT, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της ΠΓΔΜ επιβεβαίωσε στο Esc today, ότι η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού της Kaliopi «Dona» θα γίνει στις 7 Μαρτίου. Η Kaliopi, η οποία είναι super star τόσο στην ΠΓΔΜ όσο και στις γύρω Βαλκανικές χώρες, εκπροσωπεί τη χώρα της για 2η φορά στο διαγωνισμό της Eurovision. Η πρώτη φορά ήταν το 2012 με το τραγούδι Crno i Belo που έφτασε στη 13η θέση του τελικού.

Η Kaliopi και η ομάδα της είναι πολύ ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Το τραγούδι ονομάζεται Dona, με δικούς της στίχους και μουσική του μόνιμου συνεργάτη της τα τελευταία χρόνια Romeo Grill, ο οποίος έχει αναλάβει και τη μουσική παραγωγή του.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 Μαρτίου στις 21:15 ώρα Ελλάδος σε ένα φαντασμαγορικό σόου που θα μεταδοθεί από το MRT1.

Η πρώτη συμμετοχή της ΠΓΔΜ στη Eurovision ήταν το 1998 .

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσο πολύ αδικήθηκε η Kaliopi το 2012! To crno i belo ειναι ενα αριστουργημα και το live της στη σκηνή ήταν για σεμινάριο

  2. Crno i Belo μακράν η καλύτερη συμμετοχή της χώρας. Ήταν ”άτυχη” γιατί το 2012 ήταν χρονιά με δυνατά τραγούδια αλλά θα μπορούσε να μπει στην 10αδα.
    Θεωρώ δύσκολο να έχει καλύτερο τραγούδι φέτος αλλά μακάρι να διαψευστώ. Σίγουρα θα είναι μια επαγγελματική δουλειά. Αυτή η γυναικάρα (49 χρονών παρακαλώ) είναι σπουδαία επαγγελματίας και ελπίζω σε κάτι πολύ καλό.

  3. Όσο και να μην συμπαθώ αυτην την χώρα (μοναδική παγκοσμίως) το 2012 είχε όντως ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι που δεν πιστεύω να το περάσει καμία συμμετοχή τους για τα επόμενα 10 χρονια !! για να δουμε…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ