ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο Can Bonomo μπαίνει στο στούντιο, στα τέλη Φεβρουαρίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

Πυρετός διεργασιών και προετοιμασιών για τον εκπρόσωπο της Τουρκίας στην Eurovision 2012, Can Bonomo, ο οποίος έχει ξεκινήσει την ηχογράφηση και την μίξη των τριών υποψήφιων τραγουδιών, ανάμεσα στα οποία θα επιλεγεί και η συμμετοχή του για το Μπακού.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε σήμερα το κρατικό TRT, η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, ενώ θα προηγηθεί εσωτερική επιλογή, ανάμεσα στις τρεις συνθέσεις που θα υποβάλλει στο κανάλι ο ίδιος ο ερμηνευτής. Κατά συνέπεια, ακολουθώντας το περσινό μοτίβο επιλογής, το τραγούδι που θα δει το φως της δημοσιότητας θα είναι μόνο το νικητήριο, αφού η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αυστηρά εντός του δημόσιου τηλεοπτικού φορέα.

Η δημιουργική ομάδα της φετινής αποστολής της χώρας βρίσκεται ήδη σε εγρήγορση, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη φάση της προετοιμασίας διαδραματίζει προσωπικά ο Can Bonomo, σε συνεργασία με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της χώρας. Μία εκ των λεπτομερειών που αναμένεται να διευθετηθεί τις επόμενες μέρες είναι αυτή που αφορά στην γλώσσα των συμμετοχών, δηλαδή το αν τα τραγούδια θα ερμηνευτούν στα Τούρκικα ή στα Αγγλικά.

Ο Τούρκος εκπρόσωπος δε διστάζει να εκφράσει σε συνεντεύξεις του τον ενθουσιασμό αλλά και την υπερηφάνεια του για την ανάθεση που του έγινε, ενώ δηλώνει έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου η προσπάθεια αυτή να στεφθεί από την μεγαλύτερη -κατά το δυνατό- επιτυχία.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ