EUROVISION 2015: 2η πρόβα Λιθουανίας!

Στη σκηνή σήμερα η Λιθουανία ανοίγει την έκτη ημέρα των προβών με τους Monika Linkytė και Vaidas Baumila και το τραγούδι This Time. Οι 2 καλλιτέχνες πλαισιώνονται από 4 άτομα στα φωνητικά, 2 άνδρες και 2 γυναίκες που βρίσκονται εκατέρωθεν τους και ακολουθούν τις κινήσεις του κεντρικού ζευγαριού. Στο πίσω φόντο αρχικά επικρατεί το μπλε χρώμα που στη συνέχεια όμως εναλλάσεται με ποικιλία χρωμάτων με κεντρικό γράφημα δεσμίδες από φωτεινά τόξα που επεκτείνονται και σε παρόμοιους χρωματισμούς στο δαπεδο της σκηνής. Οι δύο καλλιτέχνες κινούνται  σε όλη τη σκηνή με έντονες χορευτικές κινήσεις και με εκφραστικότητα σαν να παίζουν με το κοινό και φυσικά το αποκορύφωμα είναι το χαρακτηριστικό τους φιλί όταν οι στίχοι φτάνουν στο σημείο που λέει ..One Kiss….Ένα πάρα πολύ ζωντανό σόου ανοίγει το 2ο ημιτελικό από 2 πολύ καλούς και δυνατούς και φωνητικά και σκηνικά καλλιτέχνες και πιστεύουμε ότι θέτει αρκετά σοβαρή υποψηφιότητα για τον Τελικό.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία η Λιθουανία…το τραγούδι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο,αλλά το πολύχρωμο background μου αρέσει πολύ και οι τραγουδιστές είναι πολύ συμπαθείς…θα περάσει η Λιθουανία!!!

  2. ουτε για τη τζουνιορ!ισως το πιο αδιαφορο τραγουδι της φετινης γιουροβιζιον!μονοτονο,κουραστικο,εκνευριστικο!θα ερθει τελευταιο στις επιτροπες σιγουρα ομως!

  3. ΤΕΛΕΙΟ!! άψογα όλα! μπράβο Λιθουανία! Αγαπώ αυτό τον συνδυασμό στις φωνές τους, μου αρέσει το φιλί, ολα! δεκάδα και 12 points from Greece με αγάπη !!

  4. Πολύ εύθυμο κομμάτι, με πολύχρωμη σκηνική παρουσία και δύο τραγουδιστές που έχουν καταπληκτική χημεία μεταξύ τους. Σίγουρα εντός τελικού και από το televoting και από τις επιτροπές.

  5. Παιδικός σταθμος τα ζουζούνια μπορεί να ποιο χρήσιμο παρα για eurovision 2015

  6. αν κι αυτα τα κλισε παιδικα τραγουδακια δεν ειναι του γουστου μου το συγκεκριμενο με αφησε αφωνο! υπεροχοι φωνητικα κι μεταδιδουν τοσο ζωντανια! πολυ καλη σκηνικη παρουσια….νομιζω ο βαιντας κι η μονικα εχουν την καλυτερη χημεια απο ολα τα ντουετα φετος!(σε αντιθεση με τους εσθονους….κατι που ισως να τους στερησει μια θεση στη 3αδα!)

  7. Το “feel-good” τραγούδι του β’ ημιτελικού, αλλά και γενικότερα της φετινής Eurovision. Δεν είναι τίποτα το καινούριο ή το εντυπωσιακό, αλλά είναι από τις καλύτερες συμμετοχές της Λιθουανίας (αν όχι η καλύτερη) και θα πάει αρκετά καλά. Πάντως στον τελικό θα είναι σίγουρα (εδώ παραλίγο να βρεθούν με το Attention στον τελικό πέρυσι).

  8. Αυτό το γλυκανάλατο ζευγαράκι δεν πρόκειται να το συμπαθήσω.
    Καλούτσικες φωνές,όμορφος ο Vaidas,παιχνίδι μεταξύ τους,το φιλί αδιάφορο και το τραγούδι τέρμα γλυκανάλατο με το ρεφρέν να είναι από τα πιο αδιάφορα σημεία τραγουδιού από όλα τα φετινά τραγούδια!
    Στη μνήμη μου έρχεται το γλυκανάλατο ζευγαράκι της Μάλτας το 2004 που ήταν πιο παιχνιδιάρικο και σαν τραγούδι πιο ενδιαφέρον.
    Από κει και πέρα πιστεύω οτι θα περάσει κάπου στις θέσεις 8-10.Μακάρι να διαψευστώ.

  9. Δεν μπορω να το φανταστω να παρουσιαζεται διαφορετικα. Ευθυμο σε αντιθεση με τα τραγουδια που επακολουθουν, και ειτε μας αρεσει ειτε οχι θα βγει κερδισμενο απο αυτο.
    Προβλεψη: 8-10 στον ημιτελικο

  10. είναι ευδιαθετο τραγουδι και λογικα θα περασει, υπεροχη η χημεια και η ερμηνεια των 2 τραγουδιστών. για να δουμε!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ