EUROVISION 2015: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Σειρά για την πρώτη πρόβα της Ελλάδας μας! Η Μαρία Έλενα Κυριάκου βρίσκεται επί σκηνής μαζί με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους στο πιάνο και τους Άλεξ Οικονόμου και Κατερίνα Κυριακού στα φωνητικά! Στο μικρό απόσπασμα που παρακολουθούμε βλέπουμε πως η Ελληνική αποστολή αποκάλυψε όλα τα “μυστικά” της εμφάνισής της. Οι φωτισμοί στο background είναι δημιουργία του Κωνσταντίνου Γαρίνη και παίζουν σε έντονα μπλε χρώματα. Πίσω της υπάρχει ένας τεράστιος κύκλος από φωτισμούς που σε πολλά σημεία έχουν έντονα ξεσπάσματα. Στο ανέβασμα του τραγουδιού υπάρχει ανεμιστήρας. Το εντυπωσιακό φόρεμα ασημένιο, γεμάτο κρύσταλλα, μακρύ με σκίσιμο στη μέση, δημιουργία του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου σε styling του Κώστα Ζήση. Η Μαρία Λυραράκη είναι υπεύθυνη για την κίνηση της Μαρίας Έλενας.  Άψογη φωνητικά και γενικά μια πάρα πολύ καλή πρώτη πρόβα!

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Αντώνης Καρατζίκος

137 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτο ηταν το περιφημο “ευρημα” … νταξει υπεροχη φωνη οπως ηταν αναμενομενο..αλλα περιμενα περισσοτερα απο το τοοοσο διαφημιζομενο staging….οπως και να εχει. σιγουρα προκαλεσαμε τις εντυπωσεις λογω τις φωνης.. πιστευω θα περασουμε αλλα δεν ξερω πλεον κατα ποσο καλα θα παμε στον τελικο.. περιμενα κατι καλυτερο!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!

  2. απογοήτευση…είναι που είναι το τραγούδι ανέμπνευστο και ολίγον βαρετό,έρχεται το live perormance και το κανει χειροτερο…το φορεμα πολύ παλιό και το background,αν και εντυπωσιακο δεν ταιριαζει με το υφος του τραγουδιου..περνάμε τελικό και μέχρι εκεί καλά είναι…

  3. Όλοι εσεις που εχετε αποψη πού τα είδατε?
    Γιατί εγω περιμενω τοση ωρα να βγει το βιντεακι με την προβα για να σχηματισω γνωμη και ακομα.. εσεις πού ειδατε την την εμφανιση για να ακουσετε και την αναμενομενη καλη φωνη δεν καταλαβαινω!

  4. Αν προσπαθείτε να μας πείτε ότι το εύρημα είναι ο ανεμυστήρας ελπίζω να κάνετε πλάκα. Οκ ωραία σκηνικά αλλά τίποτα το φοβερό αν αυτή είναι η όλη σκηνική παρουσία της Ελλάδας. Μου θυμίζει Κύπρος 2013 και όλοι ξέρουμε που κατέλειξε.

  5. Απο αυτά που διαβάζω στο άρθρο θα πω ότι μου ακούγεται πολύ ατμοσφαιρικό το όλο στήσιμο. Η φωτογραφία πολλά υποσχόμενη. Για να δούμε….

  6. Πρωτη αντιδραση απο sites και στοιχηματα θετικη παντως.Απο 11η θεση και εκτος τελικου που μας ειχαν για τον ημιτελικο τωρα μας δινουν στην 6η.Θα αναμενουμε και την αυριανη μερα για να ολοκληρωθουν ολες οι προβες του ημιτελικου και να βγαλουμε συμπερασματα

  7. Binteo me aposmasma giati den yparxei gia thn ellada?oles tis upoloipes xwres gia shmera tis eidame se aposmasma thn ellada oxi akoma giati?den yparxei kapou?

  8. Ωραίο μοιάζει αλλά μπορεί κάποιος να μας πει αν μας αποκαλυψαν όλα τα ευρήματα;

  9. αρνουμε να πιστεψω οτι το ευρημα ειναι ο αερας ή το παιχνιδι με το background..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ??

  10. Katapliktiko. Yperlamprh, fwnara kai uperoxo skhniko. Apo tis fwtagrafies fainetai h ekseliksh toy background analoga me thn ekseliksh tou tragoudiou. Tha skisoume. Kalh mas epituxia.

  11. Ανέβασαν το βίντεο!!!!Επιτέλους….
    Η σκηνική μας παρουσία είναι αρκετά κοντά σε αυτό που εγώ είχα φανταστεί για την εμφάνισή μας(Αν και θα προτιμούσα λευκό φόρεμα) …Φωνητικά η Μαρία Έλενα ήταν μια χαρά…Βέβαια τα 30 δευτερόλεπτα είναι πολύ λίγα για να καταλάβει κάποιος…Θα έχουμε πιό ολοκληρωμένη εικόνα με τη δεύτερη πρόβα…

  12. Δεν το περιμενα αλλα από το λιγο που ειδα μου αρεσε παρα πολύ και φωνητικα και σκηνικα και στυλιστικα….

  13. ΔΕΝ έχει αναδειχθεί ακόμη ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. Θα υπάρξουν αλλαγές! το εύρημα θα είναι ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΑ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΗΜΑΡΤΟΝ…

  14. Κρίνοντας από αυτά τα 36 δευτερόλεπτα, όσο μπορεί να κρίνει κάποιος, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι περίμενα.

  15. στο youtube κατω απο το βιντεο μας ολα τα σχολια θετικα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων (φυρομ κλασικα)! ελπιζω να κρυβουν και κατι ακομα, εντυπωσιαστηκαν παντως ολοι με τη φωνη και το στησιμο ΜΠΡΑΒΟ!! ολοι συμφωνουν οτι αξιζε η αναμονη που ανεβηκε τελευταιο και οτι ηταν today’s best! Go GREECE <3

  16. Πολύ ωραίο το background. Σε μακρινό πλάνο μοιάζει σαν μάτι.
    Ωραία φωνή η κοπέλα.
    Μέτριο το τραγούδι.
    Καλή επιτυχία

  17. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ!! Κ.ΚΑΡΑΤΖΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ??? ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!! ΕΥΧΡΑΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!

    • Το άρθρο ήταν ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να δείξουν. Όλα φάνηκαν από την πρώτη πρόβα.

  18. Η πρόβα φαίνεται άρτια φωνητικά και οπτικά. Για εμένα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω που μπορεί να χαλάσει παρά να φτιάξει το αποτέλεσμα.

  19. ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ SITES ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ EUROVISION.ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΘΑΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

  20. Exei klepsei tis entupwseis pantou grafete…mexri stigmis Belgium and Greece are the best..
    kali epitixia pragmatika. Emena mou aresan ola se afta ta defterolepta..

  21. Απογοήτευση (για εμένα)… είναι άρρωστη και δεν έχει ενέργεια αλλά πιστεύω και εύχομαι να γίνει καλά μέχρι την βραδιά του ημιτελικού… Φωνητικά ασταθής (δεν έπρεπε να το κόψει στη μέση), το φόρεμα δεν μου άρεσε ούτε το βάψιμο… τα φωνητικά που ακούγονται στο τέλος… πολλύ… “βαριά”. Το backround μέτριο..
    πιστεύω οτι το πιο αρνητικό απο ολα ήταν το φόρεμα… δεν της ταιριάζει καθόλου, θα προτημούσα το κόκκινο που είχε φορέσει στον ελληνικό τελικό.
    Anyways, πιστεύω οτι θα περιμένουμε την 2η πρόβα για να μπορέσουμε να κρίνουμε καλύτερα

    • με αυτό το φόρεμα τραγουδάς “φωτιά στα σαββατόβραδα” και οχι.. one last breath 😛 😀

  22. Ναι το χω και γω απορια για το ποιο ειναι το Ευρημα.κατα τ αλλα ειναι κουκλα η φωνη της ακουγεται τελεια και τα σχόλια στο YouTube ειναι πολυ κολακευτικα!

  23. Μετά τις πρώτες πρόβες η γνώμη μου:
    1. Βέλγιο
    2. Εσθονία
    3. Ελλάδα
    4. Μολδαβία
    5. Φινλανδία
    6. Αρμενία
    7. Σκόπια
    8. Ολλανδία

  24. auto pou apo 30 deuterolepta katalavate merikoi oti einai apogoiteutiko to apotelesma den borw na to katalavw. katarxas exoun pei oti to evrima 9a to dei3oun stin 2h prova opote auti tin stigmh exoume dei to tipota tou apolutws tupota. perimenete mexri ton hmiteliko na doume kai ta plana tou skhno9eth borei na einai mia emfanish ala paparizou – survivor me xwrografia panw stin glwssa tou swmatos kai na apogiwsei thn summetoxh mas…

  25. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, καθηλωτική η Μαρία Έλενα και πολύ όμορφο το στήσιμο επί σκηνής. Ανυπομονώ για το εύρημα! Καλή μας επιτυχία!!!

  26. Εξαιρετική πρόβα.. το φόρεμα δε μου πολυάρεσε ωστόσο είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα… Ποντάρουμε στη φωνάρα της Μαρίας Έλενας και στην απλότητα της σκηνικής μας εμφάνισης… Δε με αποασχολεί αν έχουμε εύρημα ή όχι…

  27. θα σκασωωω.. ποιο ειναι το “ευρημα”?? στο βιντεο δεν διακρινω κατι που να ειναι “ευρημα” τι να πω..παντως νομιζω οτι ειχαμε την καλυτερη προβα.. βεβαια αυριο ερχονται τα μεγαλα πυροβολικα.(αλβανια,ρωσια)

    • θα ρίξω κάτι γέλια με το βαρύ πυροβολικό τις Αλβανίας! για την Ρωσία το δέχομαι όσο να ναι η Ρωσία είναι Ρωσία!

  28. 1. ΕΛΛΑΔΑ
    2. ΑΡΜΕΝΙΑ
    3. ΒΕΛΓΙΟ
    4. ΦΙΛΑΝΔΙΑ
    5. ΕΣΘΟΝΙΑ
    6. ΜΟΛΔΑΒΙΑ
    7. ΣΚΟΠΙΑ
    8. ΟΛΛΑΝΔΙΑ

  29. Νομίζω ότι ετοιμάζουμε ήδη βαλίτσες για τελικό μετά από όλα όσα είδαμε σήμερα..Πιστεύω ήμασταν από τους καλύτερους

  30. To ”μάτι” και στη μέση η Μαρία Ελενα φαίνεται πολύ εντυπωσιακά οπτικά και αυτό είναι το ζητούμενο.Η εικόνα.Το όλο σκηνικό μοιάζει με γαλαξία και είναι άρτιο χωρίς υπερβολές.
    Ποιό εύρημα πάλι ψάχνετε?Μπαλάντα είναι και έχουμε 2015.Ακόμα φαντάζεστε ευρήματα ρε παιδιά?
    Το στήσιμο της πολύ καλό και μοιάζει με ντίβα.Για μένα η καλύτερη σημερινή εμφάνιση.Σημαντικό ότι οι γνώμες είναι στην πλειοψηφία τους θετικές και άλλαζουν σιγά σιγά το αρνητκό κλίμα.
    Αν και η Εσθονία είναι το 2ο αγαπημένο μου φέτος συγνώμη αλλά δεν είναι εμφάνιση νικητή έστω από αυτό το λίγο που είδα.Αμήχανο,πολύ κακό backround και καθόλου χημεία.Αυτό δεν βγάζει βέβαια την Εσθονία από τροχιά διεκδίκησης της νίκης.
    Νομίζω σήμερα η Ολλανδία ήταν η πιο αδύναμη.Την Φιλανδία την βγάζω απ το παιχνίδι άσχετα αν υπάρχει περίπτωση να προκριθεί.

  31. Πιστέυω ότι θα παμε πολύ καλά φέτος.Το τραγούδι είναι πολύ καλό.Kαλή μας επιτυχία

  32. Και ετσι κλεινουν οι σημερινες προβες. Μια συνολικη γνωμη απο το λιγο που ειδαμε:
    -Μολδαβια: νταξει,τραγικη. αφανταστα υποκουλτουρα, ντρεπομαι. Μηδαμινες πιθανοτητες.
    -Αρμενια: καλη, ωραια εδεσαν οι φωνες, απλο σκηνοθετικα. Πιστευω οτι θα περασει σιγουρα.
    -Βελγιο: μινιμαλ σκηνοθεσια, με προφανως περιπλοκη χορογραφια. Λογικα θα ανταποκριθει στις προσδοκιες.
    -Ολλανδια: απογοητευτικη. Δεν δενει τιποτα! Το φορεμα αισχρο, οι εναλλαγες των χρωματων και οι σκιες κουραζουν. Χανει τις πιθανοτητες της να γινει συμπαθητικη στις επιτροπες, με κοψιματα σε επιμαχα σημεια.
    -Φινλανδια: οπως την ξεραμε. ειλικρινα ελπιζω να βασιστουν ολοι στο τραγουδι κ οχι στο γενικο μηνυμα
    -Εσθονια: ακουω θετικα σχολια, ομως δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα. Δεν νομιζω πως δενει το πλανο με τα κτιρια απο πισω. Λιγο υπερβολικα bland. Ωστοσο, δεν τιθεται θεμα προκρισης.
    -ΠΓΔΜ: Ωραιο φοντο, ευφανταστο. Σκηνικα λιγο αβολο, αλλα θεωρω πως ειναι αρκετα συμπαθητικο για να φτασει ακομα κ στον τελικο.
    Και τελος:
    -Ελλαδα: Δεν εχω καταλαβει αν το ευρημα αποκαλυφθηκε ή οχι. Και να μην υπαρχει κατι αλλο, εγω ευχαριστημενος ειμαι. Χωρις υπερβολες, το φοντο τονιζει ο,τι χρειαζεται. Το φορεμα συμπαθητικο, οι απαραιτητοι αερηδες φυσανε, φωνητικα αρτια. Οι στοιχηματζιδες ηδη καταλαβαν το λαθος τους που την κατετασσαν εκτος τελικου.
    Ετσι, μετα τις προβες η καταταξη μου (οχι σαν προτιμηση τραγουδιου) εχει ως εξης):
    1. Ελλαδα
    2. Σκοπια
    3. Αρμενια
    4. Βελγιο
    5. Εσθονια
    6. Φινλανδια
    7. Ολλανδια
    8. Μολδαβια

  33. Wow! Τελεια τελεια! Δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο..στα ξενα sites λενε παντως τα καλυτερα παιδια…ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΙΝΙΖΟΥΝ,ΕΛΕΟΣ…ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ! O αλλος απο 100 μετρα αποσταση που εχει η καμερα απο την σκηνη και 30 δευτερολεπτα μπορεσε να δει οτι η ενεργεια της Μαριας ηταν πεσμενη,ημαρτον….δεν φτανει που ειναι αρρωστη η κοπελα και εβγαλε τετοια φωναρα…ο αλλος λεει οτι το φορεμα ειναι κιτς…ο αλλος εχει λυσαξει με το ευρημα…ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ,ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ 😉 εγω για πρωτη προβα ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενη <3

    • Καταρχάς, ο καθένας έχει την άποψη του. Μην αρπάζεσαι αμέσως κι εσύ… δηλαδή πρέπει ντε και καλά να λέμε οτι η Ελλάδα έχει τραγουδάρα, φωνάρα, άψογη σκινική παρουσία, μόνο κ μόνο επειδή είναι χώρα μας; συγνώμη, αλλά εγω κρίνω τα τραγούδια και οχι τις χώρες. Όσο για το σχόλιό μου, ενοούσα οτι η φωνή της δεν έβγαζε το συναίσθημα που έβγαζε άλλες φορές. Επίσης στα δικά μου τα μάτια, το φόρεμα είναι κιτς. Εσένα μπορεί να σου φένεται δημιούργημα, γνώμη σου. Το τραγούδι μας όμως μου αρέσει αρκετά και ενοείτε οτι εύχομαι τα καλύτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα ασκούμε και κριτική για αυτό που βλέπουμε

  34. 1) εσθονια <3 μακαρι να νικησει
    2) ελλαδα πολυ πιο καλη απο οτι περιμενα
    3) αρμενια τελιοι φωνητικα
    4) βελγιο ωραιο χορευτικό
    5) σκοπια βγαζει μια μελαγχολία πολυ ωραια αλλα μεχρι εκει
    6) ωραιο τραγουδι απλα η σκηνική παρουσια με χαλαει
    7) μολδαβια εχει κινηση απλα φωνητικα ειναι ασταθής
    8) Φινλανδια δεν με αρεσει :/

  35. Σχόλια για τη πρώτη μέρα
    Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος…τα βίντεο ήταν μικρά σε διάρκεια,αλλά αρκετά κατατοπιστικά…Εντυπωσιάστηκα από το stage,που δεν είναι τόσο μεγάλο όπως της Δανίας,αλλά πιο συναυλιακό…όσον αφορά τις συμμετοχές τώρα…Νομίζω είναι φανερό ότι ξεχώρισε το Βέλγιο…Το τραγούδι έχει ρυθμό και μοντέρνο ήχο,αλλά όλα τα λεφτά είναι η σκηνική παρουσία…ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ…Κάνει τη διαφορά και ίσως οδηγήσει το Βέλγιο πολύ ψηλά…Από εκεί και πέρα η Εσθονία έχει μια τραγουδάρα με ένα πολύ συμπαθή και στυλάτο ζευγάρι…δεν κατάλαβα πολλά από το βιντεο,που είδα…στη τηλεόραση πιστεύω θα φανεί καλά το αποτέλεσμα…Τα Σκόπια έχουν ένα καλό τραγούδι,αλλά με ένα αδιάφορο live…κάτι μου λέει πως θα περάσουν φέτος…Η Ολλανδία απογοήτευση..ενώ το τραγούδι είναι σχετικά χαλαρό και ευχάριστο,η όλη παρουσία είναι βαριά,σκοτεινή και το φόρεμα της τραγουδίστριας ασχολίαστο…Η Φινλανδοί θα περάσουν,δεν σχολιάζω κάτι άλλο…Η Αρμενία μου είναι πολύ συμπαθής σαν χώρα,αλλά ούτε το τραγούδι μου αρέσει ,ούτε κάτι άλλο…Τέλος ο Μολδαβός το παλεύει..έχει ωραία κίνηση,όχι τόσο κακή φωνή,αλλά το όλο κονσεπτ είναι πολύ κιτς και old fashioned…όσον αφορά την Ελλάδα δεν μου αρέσει το τραγούδι που στείλαμε…δεν είναι κακό,θα το χαρακτήριζα ανέμπνευστο…θα περάσουμε πάντως…
    Η κατάταξή μου όσον αφορά τις πρόβες:
    1.Βέλγιο
    2.Εσθονία
    3.Ελλάδα
    4.Σκόπια
    5.Φινλανδία
    6.Αρμενία
    7.Μολδαβία
    8.Ολλανδία

  36. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ….ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ…ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ…ΑΠΟ ΤΑ LIVE Κ ΜΕΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Κ Η ΚΑΛΗ Κ Η ΚΑΚΗ ΦΩΝΗ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

  37. Φωνητικα πολυ καλη..ολο το υπολοιπο κ εννοω για το background κ το φορεμα..Πολυ ψυχρο!!κ δεν ταιριαζει κ πολυ στο τραγουδι…Απο αυτο τ λιγο που ειδα,το τοπ μου..
    1)ΒΕΛΓΙΟ
    2)ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
    3)ΕΛΛΑΔΑ
    4)ΕΣΘΟΝΙΑ
    5)ΑΡΜΕΝΙΑ
    6)ΣΚΟΠΙΑ
    7)ΜΟΛΔΑΒΙΑ
    8)ΟΛΛΑΝΔΙΑ

  38. Πολύ καλύτερη από όσο υπολόγιζα! Μπράβο της! Εντυπωσιακή παρουσίαση! Και από ο,τι διάβασα στα έξω sites…άρεσε γενικά η φωνή της πολύ, και παρέσυρε και το τραγούδι! Συν την εντυπωσιακή παρουσίαση…μπορεί να πάμε και καλύτερα από όσο πιστεύουμε! Τελικό περνάμε άνετα…νομίζω!

  39. Η καλύτερη πρόβα τα πήγε εξαιρετικά η Μαρια Έλενα είναι παρα πολύ όμορφη το φόρεμα υπέροχο αλλά δεν ξέρω αν θα το κρατήσει,τα κακά-αρνητικά σχόλια είναι απολυτος περιττά

  40. Τέλεια πρόβα. Και στο βίντεο της επόμενης πρόβας λογικά θα έχουμε και καλύτερη αποψη! Αυτό που κάποιοι δεν βλέπουν ενέργεια με ξεπερνάει. Ας ρίξει μία σκούπα στη σκηνή μην πουν ότι βαριέται κιόλας!

  41. Μαρεσει που ειμαστε οι μονοι που θαβουμε την ιδια μας συμμετοχη!! ._.
    Ητανε πολυ καλη η προβα και η φωνη της ητανε οτι καλυτερο αν και αυτο που δεν μου πολυαρεσε ητανε αυτος ο κυκλος απο πισω.. αλλιως ολα κομπλεε
    Go greece!!!

  42. Ο κύκλος που έχει τοποθετηθεί πίσω από την Μαρία Έλενα λειτουργεί ως ωχρά κηλίδα στην σκηνή που ουσιαστικά είναι ένα μάτι. Αν δείτε τις φωτογραφίες στο oikotimes, ιδιαίτερα την μακρινή της Ελληνικής συμμετοχής, η σκηνή φαίνεται σαν ένα μάτι με την βοήθεια του κύκλου. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι το εύρημα…

  43. Γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ με την προβα μας. Αν και θα προτιμουσα η Μαρια Ελενα καποια στιγμη να βγαζει το μικροφωνο απο την βαση και να προχωραει μπροστα. Συγκεκριμενα απο το ”Just pain…” ΝΤΙΒΑΡΑΑΑΑΑ

  44. Τον πανικο για τη προβα μας που τον ειδατε????μονο ελληνες ειναι αυτοι που γραφουν καλα λογια…

    • From Italy from Spain from Russia κάποια απο αυτά είναι ελληνικά; την πρόβα δεν την είδαμε μονο εμείς αλλα και ξένοι που γράφουν την γνώμη τους κοιτά λίγο ποιο προσεχτικά τα σχόλια!

      • ok σίγουρα υπάρχουν και από άλλες χώρες,αλλά οι Έλληνες είναι η πλειοψηφία…

  45. Διάβασα οτι το “μάτι” θα εκραγεί θα είναι κάτι παραπανω απο εντυπωσιακό!!!

  46. 1] Βελγιο , δειχνει ενδιαφερον, θα το δουμε ολοκληρωμενο πιστευω θα παει καλα.
    2] Εσθονια, ωραιο το τραγουδι πολυ αταιριαστο ζευγαρι ομως και μου φανηκε λιγο βαρετο.
    Σε καμμια περιπτωση δεν παει για πρωτια.
    3]Αρμενια, πολυ καλες φωνες, θελω να παει τελικο.
    4]Φιλανδια , ειδα αυτο που περιμενα, ωστοσο νορμαλ δεν ειναι τραγουδι τελικου.
    5]Φυρομ, τελειως αδιαφορο.
    6]Ολλανδια, για μενα κουραστικο τραγουδι και παρουσια πολυ κακη.
    7]Μολδαβια, πολυ κακο τραγουδι, κακα φωνητικα , δεν ειναι τραγουδι τελικου σε καμμια περιπτωση!
    8]Ελλαδα, πολυ αξιοπρεπης και σικατη εμφανιση, φωναρα,
    ευχομαι να περασει και να παει καλα γιατι στο live κρινονται ολα!!!!!!

  47. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥΣΑΚΑ ΠΑΤΣΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΟΜΙΖΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΣΙΚΑΤΗ ΝΤΙΒΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ Α ΠΑΡΛΙΑΚΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

  48. 38 δημοσιογραφοι που βρισκονται στην Βιεννη και ειδαν ολοκληρωμενες τις προβες εδωσαν τις βαθμολογιες τους βαθμολογωντας τισ τρεις καλυτερες με 5, 3, και 1 βαθμο. Τα αποτελεσματα ειναι:

    Belgium: 80
    Greece: 76
    Estonia: 67
    Armenia: 22
    Netherlands: 22
    Moldova: 19
    Finland: 11
    Fyrom : 9

    Επισης μετα την προβα η Ελλαδα ανεβηκε στα στοιχηματα και γενικα οι εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες

  49. Καλησπέρα σε όλους.
    Θέλω να ομολογήσω ότι φέτος δεν είμαι τόσο αισιόδοξη για την πορεία της συμμετοχής μας.Εύχομαι φυσικά να περάσουμε τελικό κυρίως για την υπέροχη φωνή της Μαρίας- ´Ελενας.
    Μήπως γνωρίζετε πότε είναι η επόμενη πρόβα;

    • H επομενη προβα της Ελλαδας ειναι τη Παρασκευη στις 13.30 το μεσημερι.

  50. Ευχομαι σε οσους ολα σας ξινιζουν και σας βρωμανε να ανοιξει αυτο το μαυρο ματι που λετε να σας φαει..χαχαχα…ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα! Ηδη ανεβαινει στα πολ,οι περισσοτεροι λενε οτι ηταν απο τις καλυτερες εμφανισεις σημερα..και οχι δεν το λενε μονο ελληνες αυτο φιλε μου,εσυ που σχολιαζεις απο πανω,μονο εγω βλεπω οτι αρεσε στους ξενους;; γκαβη ειμαι;; και ναι οπως λεει κ ο φιλος μας ακριβως πανω συμφωνα με ενα πολ που εγινε με πολλους δημοσιογραφους απο την βιεννη βγηκε δευτερη με μικρη διαφορα 😀

  51. η πρωτη μερα των προβων τελειωσε οι εντυπωσεις κι η καταταξη μου ειναι οι εξης:
    μολδαβια:απαισιο τραγουδι,μετριοτατο φωνητικα κι φθηνο επι σκηνης!2ος αποκλεισμος σερι 3ος στην ιστορια της!
    αρμενια:καλο κι οπτικα κι ως λαιβ αν κι επικρατει ενας αχταρμας αφου οι φωνες μπερδευονται μεταξυ τους κι ακουγεται μοναχα μια(της inga νομιζω) προκριση μεταξυ 6ης-8ης θεσης λογω διασπορας κι συμμαχιων…στο τελικο 14η-18η θεση
    βελγιο:αρχιζει να ανεβαινει στη κατατξη μου! μοντερνο συγχονο πιασαρικο εξαιρετικος φωνητικα κι ωραια σκηνικη παρουσια! ημιτελικος 2η-5η θεση τελικος:6η-12η
    ολλανδια:μετα το “birds”κι το”calm after the storm” ηρθε η ωρα η ολλανδια να ξαναμεινει εκτος τελικου!καλουτσικο λαιβ,βαρετο ομως,πολυ εντονα γραφικα χωρις λογο τα οποια κουραζουν το ματι(οχι της σκηνης το ανθρωπινο 😛 )στατικη η ερμηνευτρια κι μεγαλη αποτυχια το ενδυματολογικο…σοβαρη υποψηφιοτητα κι για barbara dex!)πλεον νομιζω θα αποκλειστει σιγουρα..11η-13η θεση στον ημιτελικο!
    φινλανδια!:σεβομαι τη προσπαθεια των ατομων αυτων αλλα ως εκει…μουσικα ειναι ηχορυπανση!ωστοσο ωραια εφε!παντως πολυ καλυτερο απο της μολδαβιας…η προκριση θα παιχτει αναλογα το ποσους “ψηφους αλληλεγγυης”θα λαβουν…8η-12η στον ημιτελικο αν προκριθουν bottom5!(κι ας το δινουν τα στοιχηματα 5αδα!)
    εσθονια:ενιωσα μια μικρη απογοητευση! αρχιζει να πεφτει τοσο στη καταταξη μου οσο κι στις προτιμησεις των φανς!καλο λαιβ συμπαθητικο μπακραουντ,αλλα λειπει η χημεια μεταξυ τους! και σιγουρα δεν εχει σκηνικη παρουσια για να νικησει! ημιτελικος 3η-5η θεση τελικος..6η-10η!
    σκοπια:ωραιος φωνητικα ο ερμηνευτης,ωραιο μπακραουν(αν κι θα ηθελα τα σκιτσα απο το βιντεο κλιπ)αλλα τα φωνητικα..μετριοτατα κι θα ηθελα κι μια καποια κινηση….λογικα θα αποκλειστει οριακα…11η-12η θεση!
    ελλαδα:η απολυτη ανατροπη! κι απο εκει που οι περισσοτεροι μας ελεγαν”βαρετους,παλιομοδιτικους χωρις ελπιδα για προκριση” κι μεχρι τα γραφεια στοιχηματων μας εδιναν εκτος τελικου πλεον νομιζω πως ολο αυτο το ακρως αρνητικο κλιμα ανετραπηκε πληρως!!!κι ολα αυτα…χαρη σε μια σικατη,πιασαρικη,χωρις υπερβολες σκηνικη παρουσια,κι μια μοναδικη ερμηνευτρια,η οποια δεν εδωσε,κι λογικο το 100% των φωνητικων της δυνατοτητων!χιλια μπραβο!!! για μενα,κι πιστευτω για σχεδον ολους κι φετος η προκριση φανταζει κατι παραπανω απο βεβαιη!…κι γιατι οχι μια πολυ καλη θεση! eurovision ειναι η σκηνικη παρουσια κι το λαιβ καθοριζουν τα παντα!…ημιτελικος,βεβαιη προκρση αλλιως προκειται για εγκλημα,1η-4η θεση τελικος….ας κρατησω μικρο καλαθι λεγοντας μια θεση μεσα στην 15αδα…αν κι η 10αδα δεν φανταζει αδυνατη!(ειδικα μετα απο τετοια σκηνικη παρουσια!!!)ΘΕΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!(ανυπομονουμε για τη 2η ολοκληρωμενη προβα της παρασκευης!!!!)
    η κατατταξη μου για σημερα:1.ελλαδα 2.βελγιο 3.εσθονια 4.αρμενια 5.σκοπια 6.ολλανδια 7.φινλανδια 8.μολδαβια
    Υ.Γ:με τα καταλληλα πλανο κι γεματο το σταδιο το βραδυ του ημιτελικου νομιζω το αποτελεσμα θα ναι κατι παραπανω απο καθηλωτικο πιστευω!! ομως το εμβλημα ποιο ειναι;;;θεωρω ο κυκλος που σε μακρινα πλανα θα κανει τη σκηνη να μοιαζει με ματι!!(το φανταζομαι κι το βρισκω πολυ πρωτοτυπο κι εντυπωσιακο!!!)αν ειναι αυτο το εμβλημα τοτε σημερα παρουσιαστηκε εμμεσα… 😉
    bim-eurovision μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ που διαβασες κι λεει οτι το ματι θα εκραγει..;;αν ισχυει τοτε θα ναι απλα μοναδικο το αποτελεσμα!! 🙂

  52. από ότι φαινεται και ακούγεται ηταν μια πολύ καλη προβα,φωνητικα ηταν πολύ καλη και νομιζω την τελικη βραδια θα ακουστει αψογα…οσο αναφορα την εμφανιση,αν και είναι διαφορετικη από ότι την ειχα φανταστεί (στα κοκκινα με φωτιες ) την βρηκα πολύ καλη.ολα νομιζω θα φανουν στα πλανα του σκηνοθετη η οποια φανταζομαι θα εχει αρκετα κοντινα στην αρχη και πολλα γενικα στην κορυφωση του τραγουδιου…αν θα υπαρχει καποιο ευρυμα δεν ξερω ποιο μπορει να είναι αυτό ετσι πως βλεπω τ τραγουδι αλλα και να μην υπαρχει δεν θα με ενοχλησει καθολου.οσο αναφορα τις άλλες προβες θα σχολιασω μονο την εσθονια που ναι μεν δεν με απογοητευσε αλλα νομιζω ότι με τετοια εμφανιση δεν διεκδικεί πρωτια και το βελγιο που προσωπικα με εντυπωσιασε φωνητικα για ένα τοσο δυσκολο τραγουδι.

  53. Ρε παιδιά η ιδέα μου είναι ή στις φωτογραφίες απο τις πρόβες η Μαρία Έλενα μοιάζει απίστευτα με την Εmelie de forest?

  54. Εχω να δηλωσω πως η φετινη συμμετοχή της Ελλάδας δεν μ αρεσε και πτοτιμουσα να στειλουμε αλλο τραγουδι, ομως κακα τα αστια σημερα ανατριχιασα μολις την ακουσα! ΔΕΚΆΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ!
    Οσο για τη Μολδαβια που σκιστικατε όλοι πως ειναι χαζοτραγουδο τουλαχιστον εχει ενα καποιο ρυθμο και αν και παλαιομοδοιτικο πιστευω θα προκριθει η εμφανιση μου θυμίζει Ουκρανία 2009.

  55. Μπραβο εδειξαν οτι εχουν δουλεψει(και ειμαι απο αυτους που γκρινιαζα γιατι δεν τρελλαινομαι για το τραγουδι αλλα η φωνη της το ανεβαζει καποια επιπεδα μαζι με την ωραια εμφανιση κανει ενα καλο συνολο…φτου φτου φτου).
    Διαβασα οτι μεσα απο τους δημοσιογραφους ψηφιστηκαν οι εμφανισεις σημερα και πρωτο ηρθε το Βελγιο 4 μοναδες πισω η Ελλαδα και αρκετα πισω η Εστονια με τελευταια την Φυρομ).
    Να ξεκουρασει την φωνη της να προσεχει μην κρυωσει.

  56. καταρχας θα περιμενω να δω ολοκληρη την προβα για να εκφερω γνωμη και οχι 25 δευτερα απο 50 μετρα αποσταση!τωρα πως καποιοι συγκλονιστηκατε ακουγοντας το 1/10 του τραγουδιου ειναι αποριας αξιο..

    • Γιατι υπαρχει περιπτωση οταν το δεις ολοκληρο να πεις καλη κουβεντα?

      • αν δω μια ωραια και αξιοπρεπης εμφανιση ναι υπαρχει η πιθανοτητα να πω καλη κουβεντα!απλως με 25 δευτερα δεν μπορω να κρινω περα απο τη φωνη η οποια ειναι καλη!οποτε οταν τη δω ολοκληρωμενη θα μπορεσω να σχηματισω αποψη

  57. Παιδιά τι λέτε! οι περισπερισσότεροι δημοσιογράφι του εξωτερικού εαν δείτε τις συνεντεύξεις είπαν πολύ καλα λόγια. Αλλα και εμεις είμαστε αχάριστοι. Δεν γίνεται να πούμε μια καλή κουβέντα μόνο και μόνο για την υπέροχη συμμετοχή μας

  58. Το ματι ΔΕΝ ειναι το ευρημα της συμμετοχης μας. Ανηκει στη σκηνη και χρησιμοποιηθηκε και απο την Φινλανδια και υποψιαζομαι οτι θα χρησιμοποιηθει και απο πολλες χωρες ακομα.

  59. Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα αλλά η παρουσίαση θυμίζει James Bond και μ’αρέσει. Επίσης όντως τα σχόλια ήταν συνολικά θετικά απ’όσα sites έκανα μια γύρα. Νομίζω ότι θα είναι κριμα κι άδικο να μην προκριθούμε. Πολλά πραγματικά πράγματα κρίνονται στην ζωντανή επί σκηνής παρουσία (βλεπε η σχετική απογοήτευση για την Εσθονία ή η Ολλανδία που το κατακρεούργησε στυλιστικά)

  60. Ποια ειναι αυτή ατο you tude με το όνομα Eva που γράφει κανεις να μην ψηφίσει την Ελλάδα και εύχεται να πατωσουμε και σε ελληνικά και αγγλικά

    • Το youtube έχει γίνει ένα μεγάλο ψυχιατρείο, οπότε μην δίνεις και πολλή σημασία, ο κάθε άσχετος βγάζει το κόμπλεξ του.

  61. Παρακολούθησα κι εγώ με τη σειρά μου τις πρώτες πρόβες, και μπορώ να πω με σιγουριά, πως κάναμε την καλύτερη χρήση της σκηνής από τις οχτώ πρώτες χώρες. Απ’όσο μπόρεσα να διακρίνω, η εμφάνιση της Μαρίας-Έλενας είναι πολύ φροντισμένη και φωνητικά άψογη, όπως πάντα. Με βάση το όλο σύνολο από αυτά τα δευτερόλεπτα, το κομμάτι φαίνεται να ξεπερνά με το παραπάνω τις δυνατότητές του.
    Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες χώρες: Αρχικά η Μολδαβία, πιστεύω πως έχει κολλήσει στην εποχή κάπου από το 2000 μέχρι το 2008, με μία παρουσίαση που είναι βέβαιο ότι θα κατακρεουργηθεί τουλάχιστον από τις επιτροπές. Η Αρμενία, δίνει ένα άψογο φωνητικά αποτέλεσμα και είναι θετικό το ότι δεν “φορτώνει” πολύ την σκηνική παρουσία, καθώς το τραγούδι είναι ήδη αρκετά μπερδεμένο με τους έξι τραγουδιστές που προσπαθούν να συνεργαστούν. Η βερικοκιά κάνει την εμφάνισή της και φέτος με τη χώρα, αυτήν την φορά στο background. Η Ολλανδία είναι η δυσάρεστη έκπληξη. Το κομμάτι δεν υπήρξε ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, τώρα που συνοδεύτηκε από στυλιστικά και σκηνικά ατοπήματα, η πρόκρισή του κρίνεται δύσκολη. Μετά έχουμε το Βέλγιο, μία ευχάριστη έκπληξη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την “φουτουριστική” σκηνική προσέγγιση και τα αξιοπρεπή φωνητικά. Η Φινλανδία βασίζεται περισσότερο στο κοινωνικό μήνυμα που περνά, γιατί το τραγούδι δεν έχει καν μελωδία, οπότε οι ψήφοι που θα λάβει, θα επιβραβεύουν την αξιοθαύμαστη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Η Εσθονία διαθέτει το καλύτερο, ίσως, τραγούδι του ημιτελικού, το οποίο όμως περιορίζει με μία εξαιρετικά στατική εμφάνιση και μέτρια γραφικά που θυμίζουν την συμμετοχή τους το 2011 (επίσης φαβορί που καταποντίστηκε!). Τέλος, η ΠΓΔΜ, εμφανίζεται με ένα αξιοπρεπές τραγούδι που καταστρέφει (όπως πολλές φορές, άλλωστε) με το ασύνδετο χορευτικό και τα υπερβολικά περίπλοκα γραφικά.
    Συνοπτικά:
    1. Εσθονία (λόγω τραγουδιού)
    2. Βέλγιο
    3. Ελλάδα
    4. Αρμενία
    5. ΠΓΔΜ
    6. Ολλανδία
    7. Φινλανδία
    8. Μολδαβία

  62. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΑ ΗΤΑΝ 20η ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ 13η. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΛΕΣ Κ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΦΩΝΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΔΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2012. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!!!!
    Υ.Γ.: ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΤΙΒΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΕΣ !!!!!!

  63. Μου αρεσε πολυ η προβα μας. Μπραβο σε ολα τα παιδια για το αποτελεσμα! Η φωνη της μαριας ελενας ηταν εκπληκτικη. Το σκηνικο μυστηριο και δραματικο οπως κριβως ταιριαζει στο κομματι. Στο επισημο site της eurovision ειδα στις φωτο οτι το backround ηταν καταμαυρο και ενας προβολεας επεφτε στη μαρια ελενα. Λογικα θα ειναι στην αρχη του τραγουδιου. Επισης διαβασα οτι το φορεμα τις αποτελειται απο πολλα διαμαντια τα οποια φανταζομαι θα λαμπουν μεσα στο μαυρο φοντο και θα ειναι μαγικο!
    Τωρα λογικα μετα οταν το τραγουδι δυναμωνει γινεται η σκηνη ετσι οπως την ειδαμε στο βιντεο. Το ματι που θα δημιουργηθει θα τραβηξει τα βλεματα. Η μαρια ελενα στο κεντρο με τον αερα να παρασυρει τα μαλια και το φορεμα το οποιο θα λαμπει απο τα διαμαντια.
    Αν το ματι εκραγει προς το τελος οπως ειπε καποιος πιο πανω και η σκηνη γεμισει με πορτοκαλοκοκινα χρωματα και γενικα το στοιχειο της φωτιας τοτε το αποτελεσμα θα ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο εντυπωσιακο!!!!!
    Μπραβο και παλι μπραβο!!!!
    Για τη φωνη δε σχολιασα γιατι ειναι παντα αψογη!!!!!

  64. Η Ελλάδα είδη για τον ημιτελικό έχει ανέβει στην 4 θέση εφτά θέσεις πιο πανω απο εχθες με πολύ ανοδικές τάσεις

  65. Δεν ξερω αν καποιοι με πουν ρατσιστη αλλα ολο αυτο το νταβαντουρι απο την Φιλανδια εγινε μονο και μονο για να περασουν τον ημιτελικο??Ειναι δυνατον επιτροπες να πεσουν “συναισθηματικα” μονο και μονο επειδη μια χωρα χρησιμοποιει μια ομαδα ανθρωπων με ειδικες ικανοτητες για ψηφους?Το θεωρω φτηνο εκ μερους τους(διοργανωτων Φιλανδιας).Η Πολωνια εχει την αλλη στο καροτσακι (βεβαια εδω εχουμε να κανουμε με τραγουδιστρια αλλα και παλι ολοι θα μεινουν στο οτι ειναι στο καροτσακι)δηλαδη χρησιμοποιουν διαφορους μεθοδους για ψηφους εχω αγωνια να δω οι επιτροπες θα αδικησουν αλλες χωρες ψηφιζοντας συναισθηματικα τραγουδια χειροτερα.Αν γινει αυτο τπυ χρονου θα δουμε ΠΟΛΛΑ.

    • Η Πολωνεζα ειναι μια καταξιωμενη τραγουδιστρια στη χωρα της που ειχε ενα ατυχημα και εμεινε παραλυτη. Γιατι να την εμποδισει αυτο απο το να συμμετασχει στη Γιουροβιζιον; Επειδη εσυ εισαι καχυποπτος;
      Οσον αφορα τη Φιλανδια θα συμφωνισω μαζι σου. Αδυνατω να πιστεψω οτι δεν ειχε καλυτερο τραγουδι να στειλει φετος η Φιλανδια. Το εστειλαν για να παρουν ψηφους. Αισχρο. Βεβαια, αυτοι θα πουν οτι ηθελαν να στειλουν ενα μηνυμα, αλλα τα εχουμε ξανακουσει αυτα. Το ιδιο μαλλον μηνυμα που δειχνει και η Ολλανδια με τους βυζους λολ

  66. Παρα πολυ ωραια η προβα…φωναρα…επισης δεν αποκαλψε το ευρημα οπως ειχε δηλωσει η ιδια οτι δεν θα το κανει στην πρωτη προβα της λιγο πριν φυγει για βιεννη οριστε και το βιντεο (http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=276334&artTitle=stin_vienni_i_maria_elena_kyriakou_meta_to_provlima_ygeias_pou_antimetopise)

    Eπισης μελος της ισπανικης επιτροπης αποκαλυψε στο esctoday οτι οι 3 αγαπημενες του συμμετοχες ειναι ΕΛΛΑΔΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ αυτααα

    Καταταξη

    1.ΕΛΛΑΔΑ
    2.ΒΕΛΓΙΟ
    3.ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    4.ΕΣΘΟΝΙΑ
    5.ΑΡΜΕΝΙΑ
    6.ΜΟΛΔΑΒΙΑ
    7.ΠΓΔΜ
    8.ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

  67. Μια χαρά ήταν εξάλλου εγώ δεν περίμενα τίποτα παραπάνω…Φωνητικά άψογη και το φόρεμα ωραίο αν και δεν ταιριάζει τόσο με το τραγούδι δεν πειράζει! Ωραίο και το backround και γενικά ικανοποιητική πρόβα 🙂 Αναμένουμε την 2η πρόβα για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε και καλύτερα και να δούμε αν υπάρχει αυτό το εύρημα….Περιμένω σήμερα την Ρωσία και εννοείται το αγαπημένο μου την Αλβανία <3 <3 <3 Να την φοβάστε :p :p χδ

    Η κατάταξη των σημερινών προβών: 1. Belgium
    2. Greece
    3. Armenia
    4. Estonia
    5. Netherl.
    6. Moldova
    7. FYROM
    8. Finland

  68. οσον αφορα την “συναισθηματικη ψηφο” που υποτιθεται θα βοηθησει φινλανδια και πολωνια, απλα να θυμισω σε καποιους οτι η corina may το 2002 και ο σεραφειμ ζουμπιρι το 2000(ειχαν προβλημα ορασης)με δυοα ξιοπρεπεστατα τραγουδια κατεληξαν στις τελευταιες θεσεις!οποτε μην ειστε τοσο σιγουροι οτι θα μετρησει αυτη η ψηφος!

    • πιστεύω θα περάσει η Φινλανδία…στο κόσμο θα είναι πολύ ψηλά,αλλά δεν νομίζω και η επιτροπή να τη χαντακώσει…θα την έχει ίσως οριακά εκτός δεκαδας…

    • περασε επειδη ειχε να τη στηριξει ολοκληρο σοβιετικο μπλοκ και επειδη ειχε ενα ενδιαφερον το κομματι!ενω οι καημενες ισπανια και γερμανια δεν ειχαν απο 10 χωρες η καθεμια να της προσφερουν κατι βρεξει χιονισει!πραγματικα θελω φετος να περασουν οσο το δυνατον λιγοτερες χωρες απο το ανατολικο μπλοκ!

  69. Η Ελλάδα πλέον έχει ανέβει στα μάτια όλων. Απο 11η που ήμασταν στον ημιτελικό ανεβήκαμε σήμερα στην 5η θέση. Και σε ολα τα sites λένε ότι είχαμε την καλύτερη πρόβα απο τις 8

    • Δεν μπορώ να ξέρω πού αναφερόταν. Ό,τι όμως και να είναι αυτό που εννοούσε, το είδατε.

  70. Από αυτό το λίγο που είδαμε φαίνεται μια χαρά παρουσίαση. Κάποιο εύρημα δε νομίζω να δούμε, εξάλλου δεν χρειάζεται. Το φόρεμα θεωρώ πως δεν είναι αυτό που θα φορέσει στον ημιτελικό και στον τελικό. Πιο ολοκληρωμένη άποψη θα έχουμε βέβαια στην δεύτερη πρόβα. Για όσους εξακολουθούν να βγάζουν χολή ας πιουν λίγο ξυδάκι, καλό θα τους κάνει. Καλή επιτυχία!!!

  71. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η πρόβα της Μαρίας – Έλενας! Καλά από φωνή το έχει η κοπέλα, άψογη, αλλά δεν περίμενα τόσο καλή σκηνική παρουσία… Τα γραφικά με το γαλαξία κλασική δυνατή αξία, η ιδέα με το μάτι που σχηματίζεται πρωτότυπη (είναι και στη φιλοσοφία των διοργανωτών) και πρέπει να γράφει εντυπωσιακά από τους τηλεοπτικούς δέκτες! Το φόρεμα αρκετά όμορφο, η συνολική παρουσία της Μαρίας – Έλενας πολύ κλασάτη, ενώ αν έχουν και κάποιο αντίστοιχο κρυμμένο εύρημα θα ανέβουμε ακόμα περισσότερο απ’ όσο έχουμε ήδη ανέβει… Ένα άγχος για τα περί πρόκρισης το είχα, αλλά βλέποντας και τις υπόλοιπες πρόβες πιστεύω κάναμε 1 από τις 3 καλύτερες παρουσιάσεις του πρώτου ημιτελικού και η πρόκριση φαντάζει στα δικά μου μάτια τουλάχιστον πιο εύκολη… Καλή επιτυχία Ελλάδα! 🙂

  72. Όντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται εύρημα. Επιπλέον, εάν παραφορτώσουμε την σκηνική μας παρουσία ίσως να χαλάσει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. 1000 φορές καλύτερο είναι αυτο που είδαμε χθες, παρά να προστεθεί κάτι που θα τα γκρεμίσει όλα.

  73. Makoulic7
    Το μέλος της κριτικής επιτροπής που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση, είναι, ο εκπρόσωπος της Ισπανίας το 2010.

  74. ΦΟΒΕΡΗ. μπραβο στην Μαρια Ελενα. θα τα παει μια χαρα. καταπληκτικη φωνη, εμφανιση με ωραια αισθητικη. Μπραβο στην ελληνικη ομαδα γενικα.

    Παιδια έχω καλο feeling, απο την πρωτη φορα που ακουσα αυτο το τραγουδι!!!

  75. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ
    (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ)Κ ΣΤΗΘΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΚΑΜΕΡΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!
    ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

  76. Κυριε Καρατζικο,ενδυματολογικά θα αλλάξει η Μαρια Έλενα;
    Ελπίζω πως όχι γιατί είναι υπέροχο αυτό που φοράει.

    • εεε δεν νομιζω να εφτιαχναν ολοκληρη φορεματαρα με κρυσταλλους μονο για μια προβα..λολ..φαινεται και πολυ ακριβο κιολας..ειναι τελειοοο..εγω σαν κοπελα ξετρελαθηκα χεχε! θα ειναι μια ΘΕΑ η Μαρια-Ελενα…φτου φτου!!

  77. Καπου διαβασα οτι φετος για πρωτη φορα η Ελλαδα κινδυνευει να αποκλειστει. Μας τρολλαρουν; τη μια περναμε ανετα κ την αλλη με δυσκολια;;;; πανε καλα ρε;

    • Μην τα κοιτάς καν δεν έχουν νόημα η Ελλάδα θα περάσει για πλάκα μην πιστεύεις τίποτα

  78. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  79. απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη προβα ! αξιζει οχι μονο τελικο αλλα και καλη θεση .αν δεν ειχαν συμβει τα γεγονοτα της οικονομικης κρισης , δεν θα το ψαχναμε καθολου για δεκαδα .ομως να χειροκτοτησουμε οτι και να συμβει . ας ειμαστε ενωμενοι πια εμεις οι Ελληνες . δεν βλεπουμε λιγο πως υποστηριζουν το τραγουδι τους Σκοπιανοι Αλβανοι και σκανδιναβοι ?????

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ