EUROVISION 2015: Οι πρώτες πρόβες της Μολδαβίας, Αρμενίας, Βελγίου και Ολλανδίας!

Ξεκίνησαν πριν από λίγο στη Βιέννη οι πρώτες πρόβες της 60ης Eurovision και στο βάπτισμα του πυρός η Μολδαβία με τον εκπρόσωπό της Eduard Romanyuta και το I Want Your Love. 3 κοπέλες και 2 αγόρια στα φωνητικά και στο χορευτικό πλαισιώνουν τον τραγουδιστή με τελείως militaire ντύσιμο και στυλ και για τους 6, με αρκετά έντονες φιγούρες θα λέγαμε επί σκηνής (ο Eduard εισέρχεται στο κεντρικό μέρος με … κωλοτούμπα). Φωνητικά πολύ καλό το όλο γκρουπάκι για πρώτη πρόβα… είδωμεν!

[youtube id=”9SiJl1cxSZs” width=”600″ height=”350″]

Δεύτερη χώρα επί σκηνής η Αρμενία με τους Genealogy και το Face The Shadow σε μια πολύ καλή φωνητικά πρώτη πρόβα από το 6μελες αυτο φωνητικό γκρουπάκι. Στο πίσω μέρος της σκηνής στα γραφικά απεικονίζεται ένα δέντρο που το ”χτυπάνε” οι αέρηδες. Πολύ καλό φωνητικό αποτέλεσμα πάντως…

[youtube id=”rJ1HgKxnUxw” width=”600″ height=”350″]

Σειρά του Loïc Nottet με το Rhythm Inside για λογαριασμό του Βελγίου. Λευκό ψυχρό φως σε όλη τη σκηνή και έντονες ρομποτικές κινήσεις για τον τραγουδιστή και το πενταμελές  γκρουπ που τον συνοδεύει, με ένα αρκετά καλό φωνητικό και οπτικό αποτέλεσμα.

[youtube id=”OSIhddmaV0g” width=”600″ height=”350″]

Η πρώτη τετράδα κλείνει με την Ολλανδία και την Trijntje Oosterhuis με το Walk Along μια σύνθεση της Anouk. Ο φωτισμός επί της σκηνής εναλλάσει από μπλε σε έντονο κόκκινο χρώμα ενώ στο πίσω μέρος της οθόνης απεικονίζονται με σκιαγραφήσεις να εμφανίζεται πότε κάποιος μόνος του η ένα ζευγάρι. Ωραίο το ακουστικό αποτέλσμα όμως πολύ στατική σχεδόν ακούνητη η τραγουδίστρια στη σκηνή.

[youtube id=”WA_9UZKgz0I” width=”600″ height=”350″]

Ακολουθεί διάλλειμα και οι πρόβες ξαναρχίζουν γύρω στις 17 00 ώρα Ελλάδας.

60 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δούμε:
    Rehersal 1: #Moldova
    Απίστευτα κίτς εμφάνιση. Επίσης ούτε backstage δεν είδαμε ούτε πλάνα απο το soundcheck, τίποτα. Φωνητικά ο Eduard όντως καλός, το τραγούδι όμως παραμένει απο τα χειρότερα του φετινού διαγωνισμού.

  2. Το περίμενα ακόμα χειρότερο δηλαδή για 0 αλλά τώρα θα παρει 1 γιατί έχει βελτιώσει λίγο την φωνη του

  3. Η σκηνή φαίνεται ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!! όσο για την Μολδαβία δεν έχω να πω κάτι, μάλλον δεν θα περάσει αν και φωνητικά είναι αρκετά καλός.. το τραγούδι όμως..

  4. Πολύ σκοτεινό μου φάνηκε… Ίσως να χαμηλώνουν τα φώτα στο συγκεκριμένο σημείο. Πάντως ωραία σκηνή!!! kids εμφάνιση!!!

  5. Μάλιστα………….
    η χορογραφία δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Επίσης δεν έχουν καλό φοντό στο πίσω μέρος και κουράζει το μάτι του θεατή και ποσο μάλλον το δικό μας που θα το δουμε απ την τηλεόραση. Φωνητικά καλός είναι αλλά τα φωνητικά δεν είναι και τόσο απαραίτητα στο τραγούδι αλλα τεσπα. Απ ότι διάβασα πιο πάνω ο τραγουδιστής θα μπει με κωλοτουμπα (παλιό κόλπο).

  6. Μολδαβία:ψιλοαφωνος ο τραγουδιστής με ωραία κίνηση όμως…πολύ υπερβολικό το όλο κονσεπτ…το τραγουδι πολυ παλιομοδιτικο…στη κριτική επιτροπή θα είναι στις τελευταίες θέσεις,αλλα και στο κοσμο δυσκολα θα ειναι στη πρωτη δεκαδα…δεν περνάει τελικό!!!

  7. Lupamai pou ksodeuoun tsampa oi moldavoi ta xrhmata tous gia na apokleistoun. Alla xreiazontai k tetoia tragoudia gia na vgei kapoios nikiths fetos.

  8. Αίσχος και όταν το πρωτοακουσα και αίσχος και τώρα….που μοιάζει με σιδεροκατασκευη ελαιοχρωματιστή ( προσβάλω και τους ελαιοχρωματιστές)! Αίσχος!

  9. Ε όχι και από τα χειρότερα βρε φίλε μου inspector δηλαδή της Φινλανδίας,Πορτογαλίας,Άγιος Μαρίνος,Κύπρος,Σερβία,Ουγγαρία,Λιθουανία τι είναι αυτά? 😛

  10. Για χορευτης καλος είναι….για τραγουδιστης παλι εχω τις αμφιβολιες μου!!!!

  11. Αρμενία:φωνητικά είναι μια χαρά,αλλά το τραγούδι είναι η επιτομή της μετριότητας…επίσης δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στη σκηνική τους παρουσία…λογικά περνάει τελικό…

  12. Rehearsal 2: #Armenia
    Φωνητικά δεν μου άρεσαν. Επίσης δεν ακουγόταν όλοι αλλά μόνο μια συγκεκριμένη φωνή… στο μόνιτορ πάντως τα πλάνα δεν είναι δουλεμένα (αρα ο κύριος λόγος αυτής της πρόβας είναι καθαρά για τεχνικούς λόγους) Επειδή όλοι τους είναι φωνάρες δεν ανγχώνωμαι για το τελικό αποτέλεσμα.. Δυστηχώς δεν μπορώ να τους ψηφίσω στον ημιτελικό (η Γερμανία ψηφίζει στον 2ο ημιτελικό 🙁 )

  13. Αρμενία: Απογοήτευση. Δεν είχαν που δεν είχαν καλό τραγούδι, κάναν απαίσια σκηνική παρουσία. Περίεργο αυτό για τους Αρμένιους που ποντάρουν συνήθως πολλά λεφτά σε αυτό. Απαίσιο backround. Τα ρούχα τους άθλια… Αν πεταχτεί καμιά από αυτές το βράδυ με αυτό το γκρίζο πράμα θα πέσω κάτω ξερή από την τρομάρα μου. Μόνο ωραίες φωνές έχουν αλλά δεν αρκεί. Για μένα δεν περνάν τελικό. Προτιμώ την Μολδαβία παρά την Αρμενία και ας είμαστε πιο κοντά σαν λαοί!!!

  14. 1.Moldova : Ότι μισούν οι επιτροπές η Μολδαβία το έχει…έχει ωραία χορογραφία απ’ότι φαίνεται και ο Έντουαρτ καλούτσικος φωνητικά αλλά δεν αρκούν από την στιγμή που το τραγούδι ΔΕΝ είναι ωραίο…
    Btw τα backing vocalist και οι χορευτές είναι ντυμένοι αστυνομικοί ;; γιατί ;;;; Όχι απλά ΌΧΙ
    2.Armenia : Δεν τους περίμενα τόσο καλούς φωνητικά…οι περισσότεροι έλεγαν ότι θα είναι χάλια αλλά είναι πολύ καλοί τελικά…
    Συνεχίζουμε λοιπόν

    So far: 1. Armenia
    2. Moldova

  15. Βιάζομαι λιγάκι… αλλά είδα την πρόβα του Βελγίου…και νομίζω πως ετοιμάζουν κάτι κάλο…κάτι πάρα πολύ κάλο !

    Τα φωνητικά ακούγονται πολύ καλά και η σκηνική παρουσία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα !

  16. Η Αρμενία για πρώτη πρόβα τα πήγε πολύ καλά. Φωνητικά ήταν όπως τους περίμενα, σαν τραγούδι ωστόσο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλα στον τελικό θα περάσει. Να πω βέβαια ότι πολύ μαύρο ρε παιδί μου σε αυτη την εμφάνιση αλλα για αρχή καλά τα πήγαν.

  17. Το Βέλγιο απο αυτό που είδα μου φάνηκε πως συνδεόταν πολυ καλά η κινήσεις φωνητικα ηταν καλός

  18. Βέλγιο:Εξαιρετική σκηνική παρουσία και πολύ καλός φωνητικά ο Nottet…Το τραγούδι είναι αρκετά καλό,αλλά το βρίσκω και λίγο <>…Όχι απλά θα περάσει τελικό,αλλά ρισκάρω να πω ότι θα είναι πααααρα πολύ ψηλά….

  19. 3. Belgium Μια χαρά τα φωνητικά και αυτές οι ρομποτικές κινήσεις είναι τέλειες!!! Γαμάτο και το τραγούδι

    So far : 1. Belgium
    2. Armenia
    3. Moldova

  20. Ενδιαφέρουσα η σκηνική προσέγγιση του Βελγίου, ταιριάζει με την ιδιομορφία του τραγουδιού. Τουλάχιστον δεν θα περάσει απαρατήρητο.

  21. Αν και είναι παρα πολύ λιγο αυτό που ειδα….πιστευω ότι το Βελγιο θα κλεψει τις εντυπώσεις!!!!

  22. To ΒΕΛΓΙΟ θα είναι μια μικρή έκπληξη και θα πάει αρκετά καλά από αυτα που βλέπω στο βιντεάκι!!! Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ είναι το μόνο beat το και αυτό πιστευω θα πάει καλά!!! Η ΑΡΜΕΝΙΑ …τι να πώ όσο και θετκά να θέλω …φέτος δυστυχώς δεν μου αρεσει καθόλου… Πάλι δέντρο στο σκηνικό… και την πρωτη φορα που έλαβε μέρος είχαν δεντρο και το 2010 με το Apricot stone είχαν Δέντρο.. και φέτος πάλι δεντράκι διακρίνω!!!
    Περιμένω να δώ της Εσθονίας το οποιο ειναι ενα από τα αγαπημένα για φέτος και μεγαλο φαβορι για εμενα.

  23. Οτι εχουμε δει μέχρι τώρα δεν είναι κακο. Πολυ καλές σκηνικές παρουσιες

  24. Rehearsal 3: #Belgium
    Αρκετά καλό το ολο πακέτο! Φωνητικά σταθερός, παρουσία ενδιαφέρουσα, γενικά ωραία προσέγγιση
    Άντε φτάνει η σειρά μας 😀 😀 😀

  25. Πολύ ωραίος ο Βέλγος και φωνητικά και σκηνικά αλλά και χορευτικά αρκετά μοντέρνο θα τον έλεγα. Συγχρονο κομμάτι που δεν θυμίζει κατι από προηγούμενες χρονιές σε τίποτα η όλη εμφάνιση αλλά ούτε και το τραγούδι το ίδιο. Τέτοια πειράματα είτε πάνε πολύ καλά είτε πατώνου. Μένει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουν οι επιτροπές.
    Μέχρι τώρα:
    1. Βέλγιο
    2. Μολδαβία
    3. Αρμενία

  26. Πάντως μέχρι τώρα μας έχουν αποκαλύψει πάνω κάτω και οι 3 συμμετοχές τι ρούχα θα φορέσουν. Εμείς να δω θα το δείξουμε σήμερα ή θα περιμένουμε πάλι την τελευταία μέρα….

  27. Δεν το περιμενα αλλα το βελγιο σε μερικα δευτερολεπτα καταφερε να με κερδισει. Με ενα τραγουδι στους ηχους της lorde..indie electro pop!

  28. νομιζω οτι το βελγιο θα περασει ανετα τελικο!!!!οπως και η αρμενια!!!εξαιρετικες ηταν και οι 2 χωρες που προανεφερα!οσο για την μολδαβια ουδεν σχολιον.

  29. 3. The Netherlands : Γιατί ;; Γιατί αυτό το φόρεμα με την σχισμή μέχρι την μέση της ;; Άθλιο το ρούχο! Φωνητικά μια χαρά (αυτό την σώζει για εμένα και λίγο το τραγούδι) …

    So far : 1. Belgium
    2. Armenia
    3. The Netherlands
    4. Moldova

  30. Η Ολλανδία δέν μου άρεσε παρα πολύ σκοτεινό πάντως ηταν καλη φωνητικά

  31. Τόσους μήνες σκηνικά σκεφτόντουσαν αυτό??? Επειδή πήραν άνετα λόγω επιτροπών αλλά και λόγω οικονομικών την δεύτερη θέση πέρυσι νομίζουν πως τόσο εύκολα μπορούν να τα ξαναπάν καλά? Η πλήρης απογοήτευση από Ολλανδία.
    Μέχρι τώρα:
    1. Βέλγιο
    2. Μολδαβία
    3. Αρμενία
    4. Ολλανδία

  32. Αν η Ολλανδία δεν περάσει στον τελικό μη ρωτήσει why…ai…ai….a…
    Πιο κόκκινο πεθαίνεις. Πολύ κουραστικό στα μάτια. Αν υπάρχει σε όλο το τραγούδι την ”έβαψε΄΄ ….

  33. Ολλανδία:πολύ ωραία φωνή η τραγουδίστρια,το τραγούδι μου αρέσει,αλλά είναι παααααααααρα πολύ μονότονο…κάτι μου λέει πως θα περάσει στο τελικό,αν και τα προγνωστικά δεν είναι μαζί της…

  34. Μέχρι στιγμής…είναι εντυπωσιασμένος με το Βέλγιο,το είχα 19ο στο top μου…έχει ανέβει ήδη 7 θέσεις από αυτά τα 30 δετερόλεπτα,που είδα…

  35. Δυστυχώς αυτές τις μέρες βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και δεν εχω πρόσβαση στο ίντερνετ παρά μόνο μέσω κινητού οπότε ο,τι μαθαίνω για τις πρόβες είναι μέσω του site του OGAE (Thank you OGAE Greece)
    Aπ ότι διαβάζω μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι εντυπωσιακο και ούτε η Μολδαβία παρουσίασε “κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο stage της Eurovision” όπως είχε υποσχεθεί ο τραγουδιστής της. Απ ότι αντιλαμβάνομαι ως τώρα πιο άρτιο είναι το Βέλγιο, όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως χρειαζόταν και χορευτές το εν λόγω τραγούδι. Anyway, εγώ ενδιαφερομαι πιο πολύ για την Ελλάδα σήμερα κι ελπίζω να δούμε κάτι ωραίο επί σκηνής, μιας που τη φωνή την έχουμε…

  36. Θυμηθείτε με…το Βέλγιο θα είναι η έκπληξη…τρομερή σκηνική παρουσία,άψογοσ φωνητικά…θα παει πολύ καλά!!!

  37. φωνιτικα με εξεπληξαν βελγιο και αρμενια χοτευτικα η μολδαβια τωρα ολλανδια λατρεψα το τραγουδι δεν μου αρεσε το ρουχο και οτι ηταν ακινητη αλλα μετα απο σκεψη κατεληξα

    καταταξη :

    1) ολλανδια
    2) μολδαβια
    3) βελλγιο
    4) αρμενια

    προβλεψη

    1 βελγιο

    2 αρμενια

    3 ολλανδια

    4 μολδαβοια

  38. Πάντως στο site wiwiblogs οι κριτικές για Βέλγιο και Ολλανδία δεν ήταν και οι καλύτερες..Από την άλλη τους άρεσε αρκετά η Αρμενία και για την Μολδαβία δεν φάνηκε να έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις

    • καλά το γούστο τους δεν είναι και το καλύτερο..τους αρέσουν τραγουδια του στυλ Αρμενιας,,Ελλαδας…οτιδηποτε μοντερνο το κριτικάρουν…στα στοιχηματα ηδη το Βελγιο πηγαινει πολυ καλα,ενω η Ολλανδια απογοητευσε και δινεται εκτος τελικου…

  39. το βέλγιο μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά.αν και στην αρχή δε μου είχε αρέσει,τώρα μμμμ κάτι αρχίζει να γίνεται. το καλύτερο φωνιτικά μαζί με Αρμενία και Ολλανδία (με πολύ απλές και ανιαρές παρουσιάσεις).Για τη Μολδαβία δε σχολιάζω.Ούτε εξέλιξη είδα ούτε τίποτα.Παραμένει κιτς και παλιομοδίτικο.Και αστυνόμοι στη σκηνή;Ελεος.Από τα χειρότερα (σε όλα τα πλάτη και μήκη)

  40. Rehearsal 4: #The Netherlands

    το φόρεμα είναι για κλάμματα…. (Ισραήλ 2013). Οι εναλλαγές των χρωμάτων πολλύ έντονες κ κουραστικές. Φωνητικά θα μπορούσε και καλύτερα. Γιατί τόσα πολλά κοντινά;;;

  41. Μονο το Βελγιο μαρεσε ολα τα αλλα πιο χαλια δε γινοταν
    1.Βελγιο
    2.Αρμενια
    3.Ολλανδια
    4.Μολδαβια

  42. Tο Βέλγιο απλά τα σπάει.

    Η Ολλανδία πάλι μπορεί να απολαύσει την μη πρόκρισή της…

  43. Δεν τρελλαινομαι για το τραγουδι της Ολλανδιας το θεωρω τρομερα εκνευριστικο….Οποτε ότι και να κανει σκηνικα δεν το σωζει κατά την προσωπικη μου αποψη,παντα!!!!

  44. Μολδαβία: Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα το’φαγε κι ο γάιδαρος… Κοινώς ήταν που ήταν χάλια το τραγούδι, ο τραγουδιστής και η χορογραφία είδαμε όλα τα παραπάνω live και πάθαμε ένα σοκ παραπάνω… Το μόνο συν η κάπως συμπαθητική φωνή του ξανθομπούμπουρα… Μα καλά αστυνομικοί με rayban σε χορογραφία τύπου strip show?!? Πόσο ξεπερασμένο πια… Εννοείται μένει ημιτελικό!
    Αρμενία: Φωνητικά εξαιρετικοί από ότι μπορώ να αντιληφθώ, το δενδράκι στο background o.k. δεν το λες και πρωτότυπο, αλλά για τις κελεμπίες των γυναικών αλά ‘Σωκράτη εσύ superstar’ τί να πω? Απλά speechless… 🙂 Θα παλέψουν για την πρόκριση ωστόσο με καλές προοπτικές!
    Βέλγιο: Η ευχάριστη περίπτωση του ημιτελικού μας! Φωνητικά φαίνεται άψογος, από ότι είδα και σε άλλα live, αλλά τα μινιμαλιστικά γραφικά με λευκό χρώμα και κύβους σε συνδυασμό με τη φουτουριστική χορογραφία με τις ρομποτικές κινήσεις (ο ρακιντζής τώρα δικαιώνεται!) είναι σίγουρο ότι θα το εκτοξεύσουν το κομμάτι πολύ ψηλά…
    Ολλανδία: Μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις… Φαίνεται πολύ καλή ερμηνευτικά, όπως και τα φωνητικά, αλλά αυτό το ενδυματολογικό της τραγουδίστριας αλά Ισραήλ 2013, όπως και τα αλλοπρόσαλλα φορεματάκια των φωνητικών, σε συνδυασμό με την εναλλαγή των έντονων κουραστικών χρωμάτων των γραφικών μήπως στερήσουν την πρόκριση σε αυτή την αγαπημένη, κατά τ’ άλλα, συμμετοχή?!?!?

  45. Κανενα απο αυτα τα τραγουδια δεν μπορει να κερδισει….αναρωτιεμαι γιατι καποιες χωρες ελπιζουν οτι θα κερδισουν….δεν ΓΙΕΝΤΑΙ!!

  46. μολδαβια-χαλια μαυρα, αν περασει αυτό τι να πω. 39ο στο τοπ μου, ανετα θα το ειχα 40ο αν δεν ηταν η φινλανδια.
    αρμενια-ενω το τραγουδι μ’αρεσει, αυτή η εμφανιση δε με ικανοποιησε. ισως η αρμενια να μην ξεχωρισει τοσο τελικα, παντως στον τελικο μαλλον περναει.
    βελγιο-απο αυτό το λιγο που ειδα εντυπωσιαστηκα για να πω την αληθεια. φαινοταν πολύ πρωτοτυπο και ιδιαιτερο. μου αρεσε πολύ το βελγιο και πιστευω ότι θα ξεχωρισει.
    ολλανδια-το τραγουδι μ’αρεσει αλλα αυτή η σκηνικη παρουσια με την τραγουδιστρια να είναι ακινητη, και αυτά τα χρωματα, και αυτό το φορεμα, δεν ξερω. πρεπει να τη δω ολοκληρωμενη μαλλον. παντως δε με πολυεπεισε η ολλανδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ