OGAE International Poll 2015: Η ψηφοφορία του OGAE Σουηδίας!

Η 28η ψηφοφορία για το poll του OGAE International είναι αυτή της Σουηδίας. Η δεκάδα τους έχει ως εξής:

1 βαθμός – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
2 βαθμοί – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
3 βαθμοί – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
4 βαθμοί – ΙΣΠΑΝΙΑ
5 βαθμοί – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
6 βαθμοί – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
7 βαθμοί – ΙΣΡΑΗΛ
8 βαθμοί – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
10 βαθμοί – ΙΤΑΛΙΑ
12 βαθμοί – ΕΣΘΟΝΙΑ

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του poll εδώ.

Η κατάταξη μετά τις 28 ψηφοφορίες:

1.ΙΤΑΛΙΑ   (263)

2.ΣΟΥΗΔΙΑ   (240)

3.ΕΣΘΟΝΙΑ (193)

4.ΣΛΟΒΕΝΙΑ (156)

5.ΝΟΡΒΗΓΙΑ   (155)

6.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   (122)

7.ΙΣΡΑΗΛ   (105)

8.ΙΣΠΑΝΙΑ   (89)

9.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   (56)

10.ΡΩΣΙΑ   (41)

11.ΒΕΛΓΙΟ   (41)

12.ΑΛΒΑΝΙΑ   (27)

13.ΓΑΛΛΙΑ   (21)

14.ΟΛΛΑΝΔΙΑ   (17)

15.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ   (16)

16.ΣΕΡΒΙΑ   (14)

17.ΓΕΡΜΑΝΙΑ   (14)

18.ΙΣΛΑΝΔΙΑ   (13)

19.ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ   (12)

20.ΡΟΥΜΑΝΙΑ   (10)

21.Π.Γ.Δ.Μ.   (9)

22.ΓΕΩΡΓΙΑ   (7)

23.ΕΛΛΑΔΑ   (3)

Οι υπόλοιπες 17 χώρες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμούς.

Αντώνης Καρατζίκος

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντως..η Ιταλια μου θυμιζει..Γαλλια του 2011…Και γενικα..ορισμενοι βαθμοι-βασικα οι περισσοτεροι,ΔΕΝ στεκουν..Αδυνατω να το πιστεψω,οτι πχ η Φινλανδια θα δωσει 12 στην Ιταλια..κτλ…

      • Γιατι πολυ απλα,η Σερβια ηταν το μεγαλο φαβορι κ για μενα προσωπικα,’επαιζε’ χωρις αντιπαλο…Επισης,οι υπολοιπες χωρες του βορρα,αν δεν κανω λαθος,ειχαν πολυ αδυναμα τραγουδια..οποτε πολυ λογικο…Φετος υπαρχουν τουλαχιστον 3 καλα τραγουδια..κ αναφερομαι σε Σουηδια,Νορβηγια κ Εσθονια..Για να παρει το 12αρι η Ιταλια,θα πρεπει εκτος απο φαβορι(που για μενα δν ειναι),να εχει κ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ(που παλι δν με εντυπωσιαζει τοσο..)

  2. Ήδη η Ιταλία έχει ξεφύγει και ορισμένους τους πειράζει…Η Εσθονία πήγε πολύ καλά σήμερα,σταθεροποιείται στη τρίτη θέση…Η Σουηδία αν δεν βγει πρώτη στο ogae δεν έχει καμία ελπίδα…αν το γιουροβιζιονικο ποπ κομμάτι της δεν είναι το αγαπημένο των φαν,τότε δύσκολα τα πράγματα…όσων αφορά την ψηφοφορία τα πράγματα κυλούν ήρεμα,χωρίς εκπλήξεις…

    • Α οταν η Σουηδια ηταν στο +13..λεγατε για την Sanna Nielsen..Τωρα που ξεφυγε η Ιταλια…θα κερδισει ε??..Με λενε Ριζο κ οπως θελω τα γυριζω!…Ειδαμε κ το 2008 το αγαπημενο κομματι των ogae…που κατεληξε,..κ αναφερομαι στο hero..

      • δεν λεω οτι η Ιταλια θα κερδισει σιγουρα αν ερθει πρωτη στο ogae,αλλα οι πιθανοτητες της αυξανονται…αντιθετως θα μου κανει εντυπωση αν ο Mans δεν βγει πρωτος απο τους ογκαεδες,που τους αρεσουν τραγουδια σαν το δικο του…

      • Μανος..
        Πιστεψε με,το να μην ερθει πρωτο,μονο καλο θα του κανει..!!!..Εγω αυτο που κραταω,ειναι οτι απο την στιγμη που κερδισε το Melodifestivalen,ειναι σταθερα 1ο…κατι που δεν εγινε περυσι…!

  3. Πράγματι προκαλεί εντύπωση που δεν προηγείται η Σουηδία. Όλες οι ψήφοι μοιράζονται σε ίδιες χώρες, ωστόσο πιστεύω πως Ιταλία, Εσθονία και Σουηδία θα πάνε εξίσου καλά και στη Βιέννη. Εν αντιθέσει η Νορβηγία πιστεύω θα είναι λίγο χαμηλότερα και η Σλοβενία πιθανολογώ πως θα είναι το φετινό Ισραήλ 2014 (ή Άγιος Μαρίνος 2013 κτλ.-χωρίς να το εύχομαι βέβαια)

    • Γεια σου φίλε μου!! Εγω πιστευω οτι η σλοβενια θα προκριθεί αλλα θα ειναι χαμηλά στην 10 αδα . Αυτο το λεω διότι προκρίθηκε το περσιμο πολυ καλο τραγουδι . Φετος ειναι αριστούργημα και αδυνατώ να πιστεψω πως δεν θα προκριθεί οπως τα αλλα αριστουργήματα που ανεφερες

  4. Απορω γιατι συνεχιζετε να πιστευετε, οτι το αποτελεσμα των OGAE θα καθορισει και το κανονικο αποτελεσμα. Περυσι τα 2 πρωτα κομματια στην κανονικη eurovision ( Αυστρια, Ολλανδια), στην ψηφοφορια των ΟGAE και στα στοιχηματα δεν ηταν καν μεσα στη πρωτη τριαδα.

  5. TO EIDA STO ESCNATION

    Greece, Italy and Australia personal favourites of two of the Spanish juries

    Posted by JayG on 6 May, 17:09:52

    They’ve also said that their minds are likely to chance once they watch the live performances

  6. OGAE GREECE ,δεν φτανει που ΣΑΕ διόρθωσα, δεν δημοσιοποιείτε και το σχόλιό μου. Είχατε κανει λάθος με τις βαθμολογίες αναμεσα στη Σουηδία κ την Ιταλία.. κ το ευχαριστώ ποιο είναι;; οκ..
    *θα ανέβει αυτό το σχόλιο έστω, ή Θέλετε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το site σας; άντε.

    • Πραγματικά ανεβάζω το σχόλιο για να καταλάβει ο κόσμος με πόσα ασήμαντα πράγματα και μηνύματα είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε καθημερινά…

      Υ.Γ.: Δεν είστε ο μόνος που μας διορθώσατε. Σε περίπτωση που διεκδικείτε το μονοπώλιο πάντα…

      • χαχαχαχα τι τραβατε και εσεις κυριε Καρατζικο,πραγματικα εχουν ξεφυγει μερικοι εδω μεσα!!!

  7. κυριε καρατζικο το κοινο και η επιτροπη ψηφιζει τραγουδια σαν της Σλοβενιας; Τι πιστευετε οτι θα ωγει φετος στα 40;

  8. Αν θελετε να καταλαβετε πως ειναι η πραγματικη οπερα, ακουστε τους Il Divo live και μετα συγκρινετε τους με τους Ιl Volo.

  9. Πιστευω οτι η ταυτιση στις ψηφοφοριες των ογκαε φετος ειναι ανευ προηγουμενου. Σχεδον καθε σωματειο ψηφιζει Ιταλια, Σουηδια, Εσθονια, Νορβηγια, Σλοβενια, Αυστραλια, Ισραηλ και πολυ συχνα και Ισπανια, Αζερμπαιτζαν. Πλεον οι διαφοροποιησεις ειναι σε 2-3 χωρες. Αντε να “τσιμπαει” κατι που και που η Ρωσια, το Βελγιο και η Αλβανια. Πραγματικα εχω φτασει σε σημειο να προβλεπω το τοπ 4 με την ακριβη σειρα. Δεν ξερω πως και εχει προκυψει αυτο, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τραγουδια οπως της Ιρλανδιας, της Μαλτας, της Λεττονιας δεν εχουν καταφερει να αποσπασουν ουτε ενα (!) βαθμο.

    • ειναι αυτο που λεμε ψυχολογια της μαζας η αλλιως συμπεριφορα της αγελης!πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω?ειδαν που στρεφεται το ενδιαφερον των φαν και ξαφνικα αυτα τα τραγουδια αρεσουν σε ολους τους ογκαεδες!αστεια πραγματα δηλαδη!λες και ολοι οι ογκαεδες ανα την ευρωοη εχουν τα ιδια γουστα!τι ομοιογενεια πια….

  10. Αυτη την ιστορια με τα “φαβορι για νικη” την εχω ακουσει απειρες φορες. Το 2011 τον τιτλο του μεγαλου φαβορι ειχε η Γαλλια πριν τον τελικο. Σε ολα τα γραφεια στοιχηματων ηταν στην πρωτη θεση με πολυ μεγαλη διαφορα και εν τελει ουτε στη δεκαδα δεν μπηκε (15/26).
    Το ’12 και το ’13 ο νικητης ηταν ηδη γνωστος.
    2014: Η Αρμενια φιγουραρει στα στοιχηματα ως το φαβορι για τη νικη αλλα τερματησε στην 4η θεση. Που θελω να καταληξω; Στο οτι τραγουδια που για πολυ καιρο ειναι στα φαβορι αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο διοτι στην πορεια εμφανιζονται τραγουδια που ανατρεπουν τα παντα (η (Conchita περυσι π.χ.) που πριν ανεβει στη σκηνη της Κοπεγχαγης ηταν πολη χαμηλα στις προτιμησεις, μετα ομως τον δευτερο ημιτελικο σκαρφαλωσε 2η και μετα 1η στα στοιχηματα. Κατι αντιστοιχο πιστευω θα εχουμε και φετος.

  11. έχω μιαν απορία.. αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει!!! οι ogae καταθέτουν όλοι μαζί τις ψήφους και αυτές παρουσιάζονται σταδιακά (4 κάθε μέρα) ή καταθέτονται σταδιακά; γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε είναιι λίγο άδικο!!

  12. Κύριε Καρατζικο απο την πρόβα της Δευτέρας θα δούμε απόσπασμα η ολόκληρη την πρόβα;

    • Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια μόνο απόσπασμα. Από την δεύτερη πρόβα θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

      • Μπορουμε να βρουμε πουθενα σκηνοθετημενα τα πλανα απο τις προβες, δηλαδη στη μορφη που θα δουμε τα κομματια τη βραδια του ημιτελικου?

  13. Η αλήθεια είναι πως πράγματι η ψηφοφορία στα πολ δεν έχει σχέση με τη βραδιά του τελικού…Όλες οι ανατροπές είναι ανοιχτές εκείνο το βράδυ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ