OGAE International Poll 2015: Η ψηφοφορία του OGAE Μαυροβουνίου!

Η 24η ψηφοφορία για το poll του OGAE International είναι αυτή του Μαυροβουνίου. Η δεκάδα τους έχει ως εξής:

1 βαθμός – ΕΛΛΑΔΑ
2 βαθμοί – ΕΣΘΟΝΙΑ
3 βαθμοί – ΣΟΥΗΔΙΑ
4 βαθμοί – ΙΤΑΛΙΑ
5 βαθμοί – ΑΛΒΑΝΙΑ
6 βαθμοί – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
7 βαθμοί – ΡΩΣΙΑ
8 βαθμοί -ΠΓΔΜ
10 βαθμοί – ΙΣΠΑΝΙΑ
12 βαθμοί – ΣΕΡΒΙΑ

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του poll εδώ.

Η κατάταξη μετά τις 24 ψηφοφορίες:

1.ΙΤΑΛΙΑ   (223)

2.ΣΟΥΗΔΙΑ   (215)

3.ΕΣΘΟΝΙΑ (154)

4.ΣΛΟΒΕΝΙΑ (136)

5.ΝΟΡΒΗΓΙΑ   (126)

6.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   (98)

7.ΙΣΠΑΝΙΑ   (81)

8.ΙΣΡΑΗΛ   (81)

9.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   (50)

10.ΡΩΣΙΑ   (38)

11.ΒΕΛΓΙΟ   (37)

12.ΑΛΒΑΝΙΑ   (26)

13.ΓΑΛΛΙΑ   (19)

14.ΟΛΛΑΝΔΙΑ   (16)

15.ΣΕΡΒΙΑ   (14)

16.ΓΕΡΜΑΝΙΑ   (14)

17.ΙΣΛΑΝΔΙΑ   (13)

18.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ   (12)

19.ΡΟΥΜΑΝΙΑ   (10)

20.ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ   (10)

21.Π.Γ.Δ.Μ.   (9)

22.ΓΕΩΡΓΙΑ   (7)

23.ΕΛΛΑΔΑ   (3)

Οι υπόλοιπες 17 χώρες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμούς.

Αντώνης Καρατζίκος

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η πιο οτιναναι ψηφοφορια…8 ΠΓΔΜ και 12 Σερβια?????
    Και ξαναγραφω δεν εχουν ψηφιστει ακομα η Λετονια και η Μαλτα?????
    Η κατασταση στις πρωτες 5 θεσεις εχει ξεκαθαρισει,μονο η πρωτιά παίζεται…όσον αφορά την Ελλάδα και οι 4 ποντοι,που έχουμε πολλοί είναι!!!

  2. χαχαχαχαχαχα ελεος!!! χαλια ψηφοφορία! ευχαριστούμε για τον έναν βαθμο απο το καθόλου (!) όπως κ εμείς τους δώσαμε εναν βαθμό. Η Αλβανία δικαίως πήρε 5 βαθμούς ,πρέπει να ανέβει. Η Ελλάδα τελευταία, αλλα υπάρχουν 17 χωρες που ΔΕΝ έχουν παρα ΜΟΝΟ 0.

  3. Αυτη ειναι βαθμολογια. Τελειο δωδεκαρι, δεν σνομπαρουν το αλλο τους μισο δηλαδη την Σερβια αφου οταν τα ακουσματα ειναι κοινα μεταξυ καποιων λαων ειναι λιγο υποκριτικο να μην τα ψηφιζεις για να δειξεις αμεροληψια. Βαθμους σε Σκοπια, Αλβανια, Σλοβενια και Ελλαδα (ευχαριστουμε)

  4. Ευτυχώς ¨τσιμπήσαμε” και έναν βαθμό. Πάντως δεν περίμενα να μας δώσει το Μαυροβούνιο έστω και αυτό τον 1 βαθμό. Ευχαριστούμε!!!!!!
    Πάντως μέχρι στιγμής 3 βαθμοί για την Ελλάδα. όσο για το 12άρι, αποφασισαν να ψηφισουν τον γείτονά τους και πολύ καλά έκαναν όχι όπως κάποιοι άλλοι…………

  5. Ευχαριστουμε Μαυροβουνιο ελπιζω να σας δουμε στον τελικο το αξιζεται…!!!
    Θα δωθει μαχη και στον πρωτο ημιτελικο και η Φυρομ την εχω 90% να περναει τελικο και βαλε Σερβια και Αλβανια και Ρουμανια αυτοι πρωτα θα αλληλοψηφιστουν μεταξυ τους(βεβαια η Ρουμανια μαλλον το 12αρι στην Μολδαβια και αντιστροφα).Ο πρωτος ημιτελικος δεν ειναι τοσο καλος αλλα θα υπαρχουν εκπληξεις αποκλεισμου ελπιζω να την γλιτωσουμε…!

  6. και σημερα τα 3 απο τα 4 σωματια ψηφισαν ακρως τυπικα! μη πω “μηχανικα”…οι γνωστες χωρες….
    παντως ευχαριστη αλλα κι συναμα δυσαρεστη ψηφοφορια-εκπληξη ηταν αυτη του μαυροβουνιου! ευχαριστη διοτι στην 10αδα τους μπηκαν κι χωρες που δε ψηφιζονται κι πολυ(κι μεις μαζι κι ευχαριστουμε πολυ! αν κι περιμενα εστω κι ενα βαθμο απο μαλτα κι ρουμανια)αλλα σιγα…. δυσαρεστη απο την αλλη ειναι διοτι ψηφισε ακρως υποκειμενικα….κοινως τη γειτονια!(βαλκανια) κι η ελλαδα πηρε κι η αλβανια κι η σλοβενια κι τα σκοπια κι φυσικα η αδερφη-σερβια….μα 12αρι σε αυτο!!! ειλικρινα καμια αντικειμενικοτητα;;;8 στα σκοπια;;;ε οχι! ενταξει κι μεις εχουμε τετοια σχεση με την κυπρο αλλα κραταμα ενα επιπεδο….μηδεν δωσαμε…κι εκεινοι(κι δικαιως)να μας δωσουν κανα 5-7 το πολυ! κι τσουπ η σερβια απο το πουθενα στην 15αδα …αν κι σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να περασει!
    Υ.Γ ο ogae montenegro φετος δημιουργηθηκε;;;δε θυμαμαι να ψηφισε περυσι… 😛

      • οτι τωρα εγω δε θα κοιμαμαι για να δω τι θα μας δωσει το κυπριακο σωματειο….μια εικασια εκανα λεγοντας οτι ο ogae cyprus μπορει να μας δωσει απο 0(οπως εμεις)εως το πολυ 5-7…..εξαλλου αυτη η ψηφοφορια ειναι ακρως μηχανικη…πως να ειναι δυνατον κι τα 40σωματια να ψηφιζουν τις ιδιες 10-15χωρες….προφανως κι ειναι ακρως επηρεασμενα το ενα απο το αλλο κι τα στοιχηματα!
        οπως κι να χει η κυπρος θελοντας κι μη,στο τελικο 12αρι θα μας δωσει….οπως κι η ελλαδα στη κυπρο!(αν φυσικα καταφερει να περασει…)

  7. επιτελους μια ψηφοφορια διαφορετικη απο τις αλλες!βαρεθηκα να βλεπω να ψηφιζονται οι ιδιες και οι ιδιες χωρες,τοσο κοινα γουστα ποια εχουν ολα τα μελη του ογκαε?η μηπως λειτουργει η ψυχολογια της μαζας?μαλλον το δευτερο ε!

  8. η πιο νορμάλ ψηφοφορία είναι αυτή με βάση τα πραγματικά! ευχαριστούμε Μαυροβούνιο τουλάχιστον αυτοί μας δώσανε κάτι…και ας είναι και ένα!

  9. Κριμα….παρ ολο που στελνουμε μια αξιοπρεπεστατη αποστολη φετος……δεν παμε καθολου καλα σε αντιθεση με χειροτερες αποστολες του παρελθοντος..Τι να πω….ας ευχηθουμε καλη επιτυχια στη χωρα μας……..κι ας κερδισει αντικειμενικα ο καλυτερος!!!!!!!

  10. Επισης θελω να πω οτι συνηθως τα OGAE δεν γουσταραν το ελληνικο τραγουδι Γιωρκας Αλκαιος Κοζα κ.τ.λ δεν θυμαμαι που μας ειχαν οποτε ειχαμε ποπ και εθνικ πηγαιναμε πολυ καλα σχετικα με φετος δηλαδη το τραγουδι δεν το γουσταρουν ενω ειναι μεσα στα πλαισια των γουστων τους οι παλιες κλασσικες μπαλαντες οποτε μην μου λετε και τοτε μας ειχαν τελευταιους και πηγαμε καλα τωρα στελνουμε κατι στα πλαισια τους και δεν αρεσει…στο στοιχημα του ημιτελικου ειμαστε εκτος δεκαδας 11.

    • Ποτε πήραμε την πραγματική βαθμολογία που αξίζει το τραγουδι μας και δεν το θυμάμαι γιατί και το 2008 ουτε 100 βαθμούς δεν ειχαμε απο τους ogae και μαζεψαμε πανω απο 200 πέρυσι που μαζεψαμε πανω απο 100 γιατί στο τέλος το κοινο μας έβγαλε 13?και με της επιτροπές πήγαμε 20 …Και σίγουρα έχει αδικηθει η Ελλάδα εμείς δεν περνούμε βαθμούς γιατί δεν έχουμε την καθιερωμένη συνταγή και τους χαλάει μέχρι τώρα έχουν αδικηθει και η Μάλτα και η Λετονία ,και το τραγουδι της Σουηδίας είναι τελείως ανουσιο δεν έχει στοίχους με νόημα. Αν στελναμε την Σάγια θα περνάμε βαθμούς εδώ και θα πατωναμε τουλαχιστον στον τελικό γιατί αυτές τις συνταγές δεν τις θελουν η επιτροπές και της βαρέθηκε και ο κόσμος αλλιως πέρυσι θα πηγαίναμε πολύ καλά

  11. Υπενθυμιζω οτι η Εσθονια βρισκεται αναμεσα απο 2 πανισχυρα γεωγραφικα blogs, το σκανδιναβικο και το ανατολικο και καθε φορα που εβγαινε κομματι που βρισκοταν στα μεγαλα φαβορι και προερχοταν απο αυτα τα blogs, στις περισοτερες περιπτωσεις κερδιζε. Δεν θελω να προδικασω κατι, αλλα καλο ειναι θυμομαστε πως λειτουργουν οι ψηφοφοριες.

    • Iσχύει αλλά η Εσθονία θα χάσει ψήφους γιατί θα της μοιραστεί με τη Σουηδία.
      Ψάξε να βρεις κάποια άλλη χώρα που μπορεί να κερδίσει εξολοκλήρου τις ψήφους των μπλοκ! Πχ Ιταλία… Θα ψηφιστεί από νότο, Βαλκάνια (Ελλάδα, Αλβανία, Ρουμανία, Σλοβενίες κτλ) αλλά και από Κεντρικο Δυτική Ευρώπη (Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία κτλ)

      • Πιστευω οτι η Εσθονια θα ψηφιστει και απο τα blogs και απο τις χωρες που λες οτι θα ψηφιστει η ιταλια. Αλλωστε νομιζω οτι το κρισιμοτερο ρολο, θα τον παιξει η ζωντανη εμφανιση του καθε κομματιου, γιατι αυτην θα δουν και θα ψηφισουν αναλογα οι επιτροπες και η συντριπτικη πλειοψηφια του κοινου.

  12. αν υπολογισουμε και τους 12 βαθμους της κυπρου παμε συμφωνα με την παρον καταταξη 15η απο 23η

  13. Η Κύπρος θα μας δώσει κατά 50% 0….Στην καλύτερη περίπτωση 2 με 3 ! Άλλωστε και εμείς 0 της δώσαμε

  14. Εχω να πω κατι που με παραξενευει και το βλεπω στα στοιχηματα του ημιτελικου μας: στν γενικη καταταξη των 16 χωρων ειμαστε στην 11η θεση αυτο για την ωρα το ψιλοκαταπινω…….. Αυτο που δεν χωνευω με τιποτα ειναι να βλεπω τη Ρουμανια και τη Φινλανδια τοοοοοοσο ψηλα. Ελεος σιγα τα τραγουδια και ειδικα της Φινλανδιας. Μα ειναι δυνατον; Να ηταν τιποτα κομματαρες να πω Οκ συμφωνω. Βεβαια ειναι απλες προβλεψεις αλλα εκτος δεκαδας;;;;; τι παραπανω εχουν οι αλλοι δηλαδη. Δεν λεω οτι πρεπει να μας βαλουν στην 3αδα αλλα μια καλη θεση νομιζω την αξιζουμε; Μηπως κανω λαθος;

    • Αν πιστεψεις τα στοιχήματα κάηκες είναι τελείως φολα η Ρουμανία αν περάσει θα περάσει λόγο συμμαχιών, η Φινλανδία έχει μικρό ποσοστο να περάσει η Ελλάδα θα περάσει γιατί το αξίζει

  15. bim-eurovision
    Το ξερω οτι ειναι απλες προβλεψεις και πολλες φορες πεφτουν εξω, αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει αντικειμενικη αξιολογηση των τραγουδιων. Νομιζω πως ημαστε χαμηλα επειδη περιμεναν να στειλουμε οτοδηποτε αλλο εκτος απο μπαλαντα μιας που τους ειχαμε καλομαθει στα τσιφτετελια και στους χορους. Ειναι και το οικονομικοπολιτικο σκηνικο που τους επηρεαζει ε δε θελει και πολυ. Αλλα οχι ρε φιλε 11η θεση σε εναν ημιτελικο με μετρια κομματια. Μην τρελαθουμε τελειως.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ