ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ο κύβος ερίφθη!

Μετά από τρεις ημιτελικούς και, φυσικά τον αποψινό τελικό, ολοκληρώθηκε απόψε στο Ελσίνκι το UMK, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Φινλανδίας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, με νικητές τους PKN (Pertti Kurikan Nimipäivät) και το τραγούδι  Aina Mun Pitää.

Εννιά ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον αποψινό τελικό και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ψήφιζε καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μαζί με την κριτική επιτροπή απεφάνθησαν ότι το  Aina Mun Pitää θα είναι αυτό που θα διαγωνιστεί, μαζί με την Ελλάδα στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 19 Μαΐου, οπότε και θα διεκδικήσει την πρόκριση της Φινλανδίας στο μεγάλο τελικό της 23ης Μαΐου.

[youtube id=”JIZzMRISzHM” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει, θα πούμε το προφανές συγχαρητήρια για το κουράγιο και τη μαχητικοτητά τους (αν όλο αυτό είναι όντως αυθόρμητο και δεν βρίσκεται κάποιος έξυπνος παραγωγός από πίσω), το τραγούδι όμως είναι εξαιρετικά κακό, ακόμα και για αυτό που θέλει να είναι. Πιθανώς να ποντάρει κάποιος στο ότι θα τραβήξουν την προσοχή των media, χωρίς τραγούδι όμως δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι αρκετό για κάτι καλό. Όπως συνέβει και με την Ιρλανδία το 2008.

  2. Κρίμα όσο και να θέλουν να περάσουν μήνυμα, με αυτό το “τραγούδι” δεν πάνε πουθενά. Σαν κίνηση είναι όμορφη να εκπροσωπηθεί μια χώρα από άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά πρέπει να αλλάξουν επειγόντως τραγούδι αν θέλουν να έχουν ελπίδες. Το επιτρέπουν οι κανονισμοί νομίζω να αλλάζει μια χώρα τραγούδι πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών.

  3. η μουσικη αυτη δεν ειναι του γουστου μου!
    το τραγουδι το θεωρω ηχορυπανση σκετη! απορω πως μεταξυ τοσων καλων κομματιων οι φιναλδνοι επελεξαν αυτο….ναι οκ ειναι στη eurovision “η χωρα της ποπ/ροκ” αλλα αυτο ειναι απαισιο!
    ….η θα αγαπηθει,νομιζω απλα αδυνατο αν συμβει,η θα μισηθει!
    μαλλον το δευτερο…αμφιβαλλω αν θα προκριθει κι αν ναι,θα καταληξει στις τελευταιες θεσεις της καταταξης…20ο στη καταταξη μου!
    καλη επιτυχια,θα την χρειαστουν!

  4. ??????What Are You Doing Finland?????????????
    Ασφαλώς οι Φινλανδοί δεν δώσαν 35% στο τραγούδι αλλά επειδή είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, και αν είναι “sympathy vote” ok δεκτό, το θέμα είναι ότι πολλοί σε τέτοιες περιπτώσεις ψηφίζουν “for fun”, εξευτελίζοντας έτσι τρόπον τινά αυτούς τους ανθρώπους. Πάντως, με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουμε τον Μάιο αν οι επιτροπές ψηφίζουν τραγούδια ή κάτι άλλο, γιατί αν οι μουσικοί γνώστες δώσουν στο κομμάτι αυτό κάτι παραπάνω από την 16η θέση (εκτός αν εμφανιστεί κάτι χειρότερο, τι να πω…), τότε δεν θα υπάρχει πια λόγος ύπαρξης επιτροπών. Ωστόσο, όπως και να’χει. οφείλω να πω Καλή Επιτυχία στη Φινλανδία!

    • Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ! Και συμπληρώνω ότι πιστεύω δε θα καταποντιστεί από τις επιτροπές, ενώ αντίθετα αν κάτι τέτοιο το έστελνε ένας από τους συνήθεις υπόπτους με διασπορά (Ελλάδα, Αρμενία, Αζερμπ. ή παλιότερα Τουρκία) δε θα πέρναγε ούτε τελικό λόγω επιτροπών, που υποψιάζομαι δίνουν τις πιο πολιτικοποιημένες και μελετημένες ψήφους σε αντίθεση με το κοινό που είναι πάντα πιο αυθεντικό.

  5. ΕΛΕΟΣ αυτοι οι φινλανδοι.Τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι η Ελλαδα θα παει τελικο μετα απο αυτο.Ευχαριστουμε Φινλανδια!!!!

  6. Αίσχιστο και αυτό! Και η λέξη αηδία, παίρνει άλλη έννοια μπροστά σε αυτό το μουσικό έκτρωμα…Όλα τα μαύρα χάλια στον πρωτο ημιτελικό…Και το “Θέλω Τραλαλά” της Μπεζεντακου να στέλναμε, με τα χάλια που έχει ο πρώτος ημιτελικός… θα περνάγαμε άνετα! Κρύος και κακόγουστους μουσικά λαός οι Φινλανδοί!

  7. Twra alitheiaaA? -.- Paidia emena autoi me tromazun…ase to tragudi..alla h olh eikona…-.-
    Krima kai ta teleutea xronia marese poli h Finland!
    :'(

  8. Και το ελεγα..οτι κατι ακυρο θα στειλουν..φαινεται οτι ο καταθλιπτικος καιρος..τους εχει πειραξει τα μυαλα…Ο μονος λογος που πιστευω οτι επελεξαν το συγκεκριμενο κομματι..ειναι γτ τα μελη της ή ορισμενα απο αυτα…πασχουν απο αυτισμο κ συνδρομο down κ λογικα θα συγκινηθηκαν απο την προσπαθεια τους!

  9. ωραίο το μήνυμά της ελπίδας…
    αλλά το τραγούδι είναι εξαιρετικά κακό…
    θα μπορούσαν να είναι φέτος οι αντίστοιχες Κοντσίτες, αλλά έπρεπε να έχουν κ ένα υποφερτό τουλάχιστον τραγούδι… επδ ειναι μονο 1 μιση λεπτό.. κάπως θα το φτιάξουν, αν φτιάχνεται.. πάντως στα στοιχήματα η Φινλανδία μόλις ανέβηκε στην 3η θέση…

  10. Η συμμετοχή της φινλανδίας θα συζητηθεί πάρα πολύ και θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα μμε. Αυτός είναι ο στόχος των παλιανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις ψυχές για να “κερδίσει η χώρα τους τη γιουροβίζιον”. (Έτσι θα ήθελαν…)
    Ντροπή! Το σύνδρομο down δεν είναι άλλη μια κουλαμάρα όπως το μούσι της Κοντσίτας κύριοι! Ντροπή σας!

  11. Τραγικο τραγουδι! Γενικα ο φετινος Φινλανδικος τελικος δεν ηταν πολυ δυνατος κατα την γνωμη μου και σιγουρα ειχε πολυ καλυτερα τραγουδια απο αυτο. Ασε που δημιουργει ενα στερεοτυπο οτι οι ανθρωποι με συνδρομο down ειναι ατομα προς αποφυγη! Με το που εμαθα οτι κερδισαν αυτοι μου ερχοταν να τουρ ριξω καταρα, αλλα δεν το εκανα επειδη εχουν συνδρομο down. Το καλυτερα να τα χω με μαιμου της βερα λαμπρου ειναι αριστουργημα μπροστα σε αυτο.

  12. Απλα διαλεξαν ο,τι χειροτερο διεθεταν μακραν. Εννοειται οτι οι ανθρωποι αξιζουν το σεβασμο και την συμπαθεια μας αλλα προκειται για μουσικο διαγωνισμο μην ξεχνιομαστε… Και το τραγουδι ειναι σκετη ηχορυπανση! Μπορει να τσιμπησει πολλους ποντους απο televoting, αλλα απο επιτροπες πιστευω θα καταποντηστει (το καλο που τους θελω) περναει απευθειας τελευταιο στο top μου 0/10

  13. Ναι οκ ειναι ανθρωποι που πασχουν απο συνδρομο..Ναι μπραβο τους για την προσπαθεια!!! ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ! αλλα…… το τραγουδι ειναι σκετος θορυβος δεν ξερω αν φταιει ο τροπος που τραγουδαει..αλλα ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ… ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ και δεν υπερβαλλω.. ειναι ενα απο τα χειροτερα τραγουδια της τελευταιας 5ετιας και δεν λεω 10ετιας για να μην φανω υπερβολικος….Η Φιλανδια εχει ανεβει στην 3η θεση στα στοιχηματα και αυτο ειναι πραγματικα εξωφρενικο.. ΑΝ η Φιλανδια φτασει τοσο κοντα στην νικη ή ακομα να ειναι και η νικητρια.. τοτε θεωρω πως θα πρεπει να την διωξουν απο τον διαγωνισμο.. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. το συγκροτημα θα παρει ολους τους ψηφους μονο και μονο για την ιδιαιτεροτητα τους.. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

  14. τι ειναι αυτο ρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;η φιλανδια παραδοσιακα στελνει καλα τραγουδια………..πω πω χαλια…………..αθλιο….0 και παρα πολυ του ειναι…………….

  15. Νομίζω ότι πλέον έχουμε χάσει το νόημα στην Eurovision. Είναι ωραίο να περνά ο καθένας το μήνυμά του, αλλά έχουμε να κάνουμε πρωτίστως με έναν μουσικό διαγωνισμό. Και το συγκεκριμένο τραγούδι, μπορώ να πω, πως είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ. Δε γίνεται νομίζω κάποια χώρα να στείλει ακόμα χειρότερο από αυτό.

  16. Αίσχος. Καλά 1:54 είναι μόνο το τραγούδι;; Αντί να στείλουν το Crossroads…. 3h στα στοιχήματα;;;; Ε ΟΧΙ!

  17. Λοιπόν.Καταλαβαίνω ότι θέλουν να περάσουν κάποια μηνύματα,και είναι πολύ σημαντικό αυτό.
    Όμως δυστυχώς δε το κατάφεραν…Το τραγούδι δεν είναι καθόλου καλό,με πολύ μικρή δάρκεια και ενοχλητικό άκουσμα!

  18. ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΕΡΣΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ TOP ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ)

  19. kalo pato finlandia! tha mporouse n steilei to crossroads me to opoio tha pernage gia emena teliko!alla sugnwmh me auto den paei pouthena!diagwnismos treagoudiou einai edaksei!

  20. Απεριόριστος σεβασμός στη δύναμη που έχουν και στην προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά μέχρι εκεί … 0/10

    • Και εννοείται πως επειδη εμφανίζεται και αυτό στο πρώτο μισό μαζι με εμάς καλό είναι να μην εμφανιστούμε κολλητά!

  21. Πρεπει να αλλάξουν τραγουδι ΤΩΡΑ. Ωραιο που θέλουν να περάσουν μηνυματα αλλα σορρυ, με τετοιο τραγουδι ειναι σαν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Και πολυ φοβαμαι οτι αν παει θα του δωσουν οι επιτροπες καλη θεση και θα αποδειξουν γι αλλη μια φορα την απόλυτη αναξιοπιστία τους.

  22. Μπράβο στη Φινλανδία που δίνει σε άτομα με ειδικές ανάγκες αυτή την ευκαιρία της εκπροσώπησης θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα, ωστόσο το τραγούδι είναι επιεικώς άθλιο και τελευταίο στο top μου.

  23. Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά θα γίνω! Το τραγούδι είναι άθλιο… ωστόσο πολύ συμπαθητική η κίνηση για άτομα με ειδικές ανάγκες!
    Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν δικαιώματα, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να χρησιμοποιείται αυτή η ευαισθησία για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού που σκοπό έχει τα λεφτά! Δλδ αν η Ευρώπη δεν το ψηφίσει τι θα προκύψει; Ότι οι ΑΜΕΑ είναι μία κατηγορία ανθρώπων, τους οποίους δεν προσέχει η Ευρώπη και δεν μπορούν να λάβουν δικαιώματα όπως η εκπροσώπηση της χώρας τους;
    Είμαι ευαισθητοποιημένος με αυτό το θέμα (έχω 2 δικά μου κοντινά πρόσωπα σε αυτήν την κατάσταση) και δεν θεωρώ σωστή αυτήν την κίνηση! Αν είμαι κακός αυτή είναι η άποψή μου… και θα ήθελα να ακούσω σ’ εσάς!

  24. το τραγουδι δε μου αρεσει καθολου αλλα ουτε το croassroads μου αρεσε live! τελειο τραγουδι, κακο live. οποτε δεν θα ειχαν πιθανοτητες ουτε τοτε.. ο,τι και να εστελναν δεν το χουν φετος

  25. Καταρχάς να πω ότι το τραγούδι της Φινλανδίας δεν με ενοχλεί τόσο όσο της Μολδαβίας π.χ., δεν λέω ότι είναι καλό, ναι συμφωνώ είναι σκέτη ηχορύπανση. Τώρα το πρόβλημα μου με την συγκεκριμένη συμμετοχή δεν είναι το τραγούδι αλλά το συγκρότημα. Είναι πολύ σωστή η συμπεριφορά της δυτικής Ευρώπης στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, τους αντιμετωπίζουν ως ίσους κάτι που στην Ελλάδα δεν το έχουμε (κάποτε σ’ ένα σεμινάριο που είχα κάνει ένας εισηγητής που ήταν από την Ελβετία μας είχε πει ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν υπάρχουν ανάπηροι στην Αθήνα). Το να αντιμετωπίζουμε ίσα ανθρώπους από ευπαθείς ομάδες είναι και σωστό και ωραίο, στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω αν οι πολιτισμένοι Φινλανδοί και κατ’ επέκταση υπόλοιποι Ευρωπαίοι ξεπέρασαν την γραμμή και αντιμετωπίζουν αυτούς τους ανθρώπους ως άλλο ένα Eurovision freak show. Ναι, συμφωνώ απόλυτα να έχουν ίσες ευκαιρίες άνθρωποι από ευπαθείς ομάδες αλλά παράλληλα πρέπει και να τους προστατεύσουμε. Η EBU πριν δεχτεί ως επίσημη συμμετοχή της Φινλανδίας τους PKN πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην ψυχική υγεία του γκρουπ αυτοί οι 2 1/2 μήνες. Αν η όλη διαδικασία από χτες που κέρδισαν στο Ελσίνκι ως και την Βιέννη τον Μάιο είναι ενάντια στην υγεία του γκρουπ θα πρέπει να αποκλειστούν. Επίσης πρέπει να σκεφτούν κατά πόσο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να εναρμονιστούν σε μια αχανή σκηνή με χιλιάδες φώτα, χρώματα, φασαρία και 12000 κόσμο από κάτω. Νομίζω η EBU πρώτα θα πρέπει να συμβουλευθεί γιατρούς για το αν είναι δυνατή μια τέτοια συμμετοχή και μετά να δώσει το πράσινο φως. Είναι το μόνο σίγουρο ότι αν οι PKN πάνε Βιέννη τον Μάιο η Φινλανδία θα μπει για 2η φορά στην ιστορία της στην 5αδα για να μην πω για 2η νίκη κι ας είναι το τραγούδι ηχορύπανση. Προσωπικά δεν θα μπω στην διαδικασία της κατάταξης και της βαθμολόγησης της συμμετοχής το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτοί οι 4 άνθρωποι έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου απλώς έχω μια ανησυχία και θα ήθελα η EBU να τους αντιμετωπίσει με μεγάλη ευαισθησία.

  26. Σέβομαι την επιλογή των Φινλανδών όπως και την προσπάθεια του συγκεκριμένου γκρουπ αλλά θα το κρίνω σε επίπεδο “Ολυμπιακών” κι όχι “Παρα-Ολυμπιακών” αγώνων (μιας και αυτοί το επέλεξαν να συμμετέχουν σε αντίστοιχο επίπεδο)
    Το τραγούδι στην ουσία επαναλαμβάνει την ίδια μουσική γραμμή επί 1 1/2 λεπτό!
    Με λίγα λόγια, αρκετός θόρυβος για το τίποτα!
    Η πιο αδύναμη συμμετοχή έως τώρα για το γούστο μου!

  27. Η προσπάθεια των ανθρώπων αυτών, καλή και σεβαστή. Ανθρώπων με δύναμη ψυχής. Συγχαρητήρια στους Φινλανδούς, που για ακόμη μια χρονιά, δείχνουν να μη δίνουν δεκάρα, για το εάν το τραγούδι τους θα πάει καλά και απλά θέλουν να περάσουν ένα τόσο ωραίο μήνυμα. Δυστυχώς το τραγούδι (για τα δικά μου γούστα), δεν είναι καλό. Κρίμα.

  28. Με το συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν έχω τίποτα, απεναντίας έχω ακούσει πολύ ωραία τραγούδια. Αλλά αυτό είναι τραγικό πραγματικά!!! 0/10!!!

  29. Ε οχι..δεν το πιστευω. Διαβασα σε ενα σαιτ οτι η Φινλανδια ειναι ενα απο τα φαβορι της φετινης γιουροβιζιον. Δηλαδη η Ιταλια και η Εσθονια απειλουνται απο τη Φινλανδια???? Ελεοςςςςς

    • λοιπον μιας που θετεις το ζητημα.. προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι φαβορι. ισως ακουγεται αυτο λογω του συγκροτηματος που θα στηριχτει ως ενα σημειο για την ιδιαιτεροτητα του. κατα τ’αλλα εγω δεν καταλαβα γιατι η Εσθονια ειναι τοοοοοοσο υπερεκτιμημενη. για εμενα η ιταλια ειναι η μονη χωρα και με τεραστια διαφορα απο ολες τις αλλες που μεχρι τωρα κερδιζει ευκολα

  30. Στα στοιχηματα ειναι το πρωτο φαβορι πλεον,παιρνει πολυ πονταρισμα,παντως κατα τη γνωμη μου δεν νομιζω οτι εχουν πιθανοτητα νικης,πολυ αμφιβαλλω αν τα πανε και καλα…Σεβαστη η προσπαθεια τους και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν,αλλα το τραγουδι ειναι κακο και εξω απο τα γουστα των γιουροφαν…Μπορει να τα πανε καλα,αλλα νικη με τιποτα!!!

  31. Φυσικά σεβαστή η προσπάθεια τους και μπράβο τους που έχουν τόση δυναμη ειλικρινά! Αλλά πιστεύω η εταιρία που τους πρότεινε πιο πολύ το έκανε με πονηρό σκοπό ετσι πιστεύω δηλαδή μπορεί και να μην ισχύει αλλά αν παίζεται αυτός ο σκοπός δεν είναι καθόλου σωστο.

  32. Προσωπική μου άποψη είναι πως τα στοιχήματα δεν έχουν σχέση και με την έκβαση των αποτελεσμάτων. Δεν γίνεται ένα τέτοιο τραγούδι να ξεπερνά το Grande Amore ή το Goodbye To Yesterday. Απλώς πολλοί ποντάρουν για την πλάκα (ευελπιστώ) κι έτσι πέφτει η απόδοση. Επαναλαμβάνοντας τον ειλικρινή μου σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους, προσωπικα θεωρώ πως θα είναι αυτοκτονία για την Eurovision όχι μόνο μια πιθανή νίκη αλλά και το να περάσουν τελικό. Ελπίζω να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο και πλέον εναπόκειται κυρίως στις επιτροπές, γιατί το κοινό μπορεί να ψηφίσει “for fun”, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι τελικός. Δυστυχώς οι ψήφοι δεν μπορούν να καταμετρηθούν σε “σοβαρές” και “για πλάκα”. Οι επιτροπές όμως έχουν πλέον την δύναμη να αποτρέψουν αυτά τα “φαινόμενα”. Ας κάνουν λοιπόν “συνετή” χρήση της “δύναμής” τους.

  33. Πραγματικά αν αυτό το τραγούδι(που άμα το ερμήνευε άλλο συγκρότημα θα έπαιρνε 0 πόντους στον ημιτελικό) περάσει και πλασαριστεί δεκάδα όπως το θέλουν τα στοιχήματα μόνο και μόνο επειδή το συγκρότημα απαρτίζεται από άτομα με ειδικές ικανότητες, θα είναι μεγάλη ξεφτίλα. Τους σέβομαι και τους θαυμάζω με όλη μου την ψυχή αλλά είναι απαίσιο το τραγούδι. Και άλλες φορές το προφίλ του ερμηνευτή κατέλαβε πολύ υψηλή θέση( verka sedurcka 2007, Conchita 2014, γιαγιάδες 2012) αλλά τουλάχιστον το τραγούδι ήταν αξιοπρεπές ή αν όχι αξιοπρεπές, διασκεδαστικό. Και όχι εκτρωμα.

  34. Δεν έχω κάτι με τη συμμετοχή της Φινλανδίας ίσα-ίσα θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερη η κίνησή τους. Αλλά δεν είναι δίκαιο προς τις υπόλοιπες χώρες να θεωρούν φαβορί μια συμμετοχή επειδή οι τραγουδιστές πάσχουν από μία ασθένεια. Νομίζω ότι η eurovision είναι διαγωνισμός τραγουδιού και κρίνεται το τραγούδι μιας συμμετέχουσας χώρας και ως προς αυτό η Φινλανδία φέτος ΔΕΝ ΤΟ’ ΧΕΙ

  35. Και το προαίσθημα μου επιβεβαιωθηκε…και με αφήνει με ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙΙ…αν επέλεγαν το crossroads,θα πλασαριζοταν 10-5 θέση ίσως και πιο πανω…αν επέλεγαν το heart of light θα έμπαιναν πιθανόν 10αδα,και αν όχι έστω 15αδα (για μένα τριάδα αλλά άλλο αυτό

  36. Βλεπω οι εταιρειες των στοιχηματων ηδη εκμεταλλευονται αυτα τα ατομα..με σκοπο το κερδος τους..Το συγκεκριμενο κομματι δεν κερδιζει με τπτ..απλο!

  37. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΥΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ:
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΡΔΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΝ 6η, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ 1973;(ΕΠΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!).

  38. ειναι και μικρο σε διαρκεια και απαισιο σαν ηχος…δεν ειναι για eurovision αυτο το κομματι μη τρελαθουμε και τελειως και ακριβως επειδη ειναι τοσο διαφορετικο λογω ατομων που τραγουδουν εχει γινει αυτος ο ντορος.παιδια που βλεπετε τα στοιχηματα????σας παρακαλω ας μ πει καποιος γιατι μεχρι στιγμης δε μου βγαζει κανενα site με τα στοιχηματα.

  39. μη σας τρελαίνει το γεγονός οτι δεν κοιτάζουν μπουτια οι άλλες χωρες και μπουζουκι και το φιλανδικο στοιχείο, σε αντιστοιχία με το περιβόητο ελληνικο στοιχείο. Εμείς απλά δεν θέλουμε να ξεκολλήσουμε απο τα συνηθισμένα. Με αυτές τις μαλακίες που ζητάμε συνέχεια κάναμε τους δημιουργούς να βάλουν σε 4 απο τα πέντε τραγούδια μπουζούκι και μετά βγήκαμε να τους φάμε. Ελληνικό στοιχείο δεν ζητάμε κάθε φορά; Τωρα ας διαλέουμε ανάμεσα σε μια απο τα ίδια και καλή μας τύχη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ