ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: “This time”, το τραγούδι για τη Βιέννη!

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο Βίλνιους το σόου για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στη Βιέννη.

Οι τρεις υποψήφιοι τραγουδιστές (Mia, Monika Linkytė, Vaidas Baumila) ερμήνευσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο το τρία υποψήφια τραγούδια και εντεταλμένη επιτροπή μαζί με το τηλεοπτικό κοινό έκριναν πως το τραγούδι που θα ταξιδέψει φέτος τη Λιθουανία στη Βιέννη είναι το “This time”. Δε μένει παρά  να περιμένουμε το επόμενο Σάββατο για να μάθουμε ποιος από τους τρεις καλλιτέχνες θα είναι αυτός που μαζί με το “This Time” θα πάρει το εισιτήριο για το δεύτερο ημιτελικό της 21ης Μαΐου.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”cph0bUu2-BA” width=”600″ height=”350″]

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτιμούσα το Dangerous αλλά αφού στείλαν αυτό εννοείται πως πρέπει να πάει ο Vaidas Baumilla.
    Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν “πέρασαν” το Take My Love…

  2. Η επιλογή του This Time δεν αποτελεί έκπληξη.. Να δούμε και ποιος θα το τραγουδήσει.. Λογικά ο Vaidas θα είναι ο νικητής..

  3. Το τραγουδάκι για κλάματα, εκτός τελικού άλλη μία χρονιά δυστυχώς. Είχαν πολύ καλύτερα από αυτό στο line up τους.

  4. ακομη μια αδιαφορη συμμετοχη απο τη λιθουανια!πως τα εχει καταφερει η λιθουανια να μην μου εχει αρεσει καμια μα καμια συμμετοχη της ολα αυτα τα χρονια που συμμετεχει ειλικρινα απορω!ουτε στο ελαχιστο ομως!

  5. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝ(ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ)ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ 10ΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΝUS ΤΩΝ ΛΙΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

  6. μου θυμιζει σαν ηχος τη περυσινη συμμετοχη της μαλτας,αν κι ειναι πιο ωραιο σαν κομματι,ως ερμηνευτη θα προτιμησα τον vaidas baumilla!
    εχει ελπιδες να περασει αλλα στο τελικο με δυσκολια θα μπει στην 20αδα 🙂
    καλη επιτυχια 😀

  7. Ουτε κλαίει ουτε γελάει τουλάχιστον δεν είναι το περυσινο καρακοτσαριο το φετινό ειναι πολύ πιο νορμαλ

  8. Η Λιθουανία έχει μια τρομερή ευκολία να περνάει τελικό ή να φτάνει πολύ κοντά(2014-11η θέση στον ημιτελικό) με μέτρια ή κακά και ενοχλητικά τραγούδια. Για μένα το φετινό, με ερμηνευτή τον Vaidas είναι το πρώτο τραγούδι που στέλνει τα τελευταία χρόνια που έχει μια ποιότητα και δεν με ενοχλεί. Για μένα είναι σίγουρος ο τελικός και μια βαθμολογία από μένα 7/10.

  9. Για τα δεδομένα της Λιθουανίας το τραγουδάκι είναι καλό! Σίγουρα το καλύτερο που έχουν στείλει τα τελευταία χρόνια… Ελπίζω να πάει με τον Vaidas!

  10. Χλυαρό το This time της Λιθουανίας για τα ακούσματά μου, προτιμούσα Dangerous! Φυσικά είναι ΟΑΣΗ μπροστά στην περσινή τους μπούρδα… Από τους καλλιτέχνες πιστεύω ταιριάζει πιο πολύ στο Vaidas, αλλά δεν το βλέπω να’χει και καλή πορεία στον ημιτελικό…

  11. Στην κατηγορία ”πιο αδιάφορο πεθαίνεις”!
    Αν και μισούσα το περσινό τους φτάνω σε σημείο να πω πως μάλλον προτιμώ το εκνευριστικό και κιτσάτο Attention!
    4,5/10 για αρχή!

  12. Μακράν η αβράβευτη Λιθουανία είναι καλύτερη από τις άλλες δύο βραβευμένες βαλτικές (Εσθονία, Λετονία)!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ