Εκτός παρουσίασης η Μαίρη Συνατσάκη;

Όπως φαίνεται τα προβλήματα του Ελληνικού τελικού δεν έχουν τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, η Μαίρη Συνατσάκη, μία από τις δύο παρουσιάστριες του Ελληνικού τελικού, δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο λόγος είναι πως η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν ζήτησε άδεια από τον ΑΝΤΕΝΑ (με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο) κι έτσι το κανάλι δεν της επιτρέπει την παρουσία της στο show της κρατικής τηλεόρασης. Μένει να δούμε αν τελικά με την αποχώρησή της παραμείνει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Θα έχουμε κάποιον άλλο συμπαρουσιαστή ή κάτι εντελώς καινούργιο;

Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου σε χώρο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Η είδηση που ήθελε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να φιλοξενεί τον Ελληνικό τελικό ήταν αναληθής.

Αντώνης Καρατζίκος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αηδία έχει καταντήσει…Πραγματικά έχω ξενερώσει,δεν ασχολούμαι καν πλέον με τον Ελληνικό τελικό….

  2. Ακόμα είμαστε στο άσχετο μέρος της βραδιάς…. Εγώ και νομίζω όπως και όλοι οι άλλοι θέλουμε να μάθουμε τους υποψηφίους…. τουλάχιστον μάθαμε ποτέ θα γίνει ο τελικός και μακάρι να μην αλλάξει η ημερομηνία…εύχομαι τα καλύτερα για την Ελληνική συμμετοχή και πιστεύω πως μέχρι της 4 Μαρτίου δεν μένει πολύ καιρός γιατί περνάει γρήγορα ο χρόνος… πέρσι τα τραγούδια αν δεν κάνω λάθος τα ακούσαμε έναν μήνα πριν τον εθνικό τελικό… τι γίνεται φέτος βρε παιδιά?…

  3. Νόμιζε ότι μπορεί να κανει οτι θέλει απο κανάλι σε κανάλι προφανώς και της περίσσευε η άδεια

  4. κριμα πολυ κριμα,προσωπικα τη θεωρουσα πολυ καλη επιλογη αυτη,μαλλον κι αυτη τη δυαδα!
    τελος παντων μικρο το κακο,ελπιζω τουλαχιστον η ντορεττα να ειναι η μια εκ των δυο παρουσιαστριων,η αλλιως ας ψαξουμε για δυο νεα ονοματα στο ρολο αυτο!αυτα,εξ’αλλου λεπτομερειες ειναι! σημασια εχει πως ανακοινωθηκε κι η ημερομηνια του τελικου(δυστυχως δε θα το δω γιατι θα λειπω εκτος ελλαδας αλλα δε πειραζει) κι ολα πλεον μπαινουν στην τελικη ευθεια!!!
    ….ηθελα να ρωτησω,σχετικα με αρθρα που διαβαζω βλεπω πως τα ονοματα των υποψηφιων θα ανακοινωθουν την προσεχη τριτη,17 φλεβαρη,την ιδια μερα θα ανακοινωθουν κι τα τραγουδια η η τιτλοι τους;;;;γνωριζουμε κατι περι αυτου;;;

  5. Κρίμα.Βασικα πιστεύω πως θα καναν ενα πολύ ωραίο και πρωτοποριακό ζευγάρι.Αλλά τι να πω.Ποτε θα ανακοινωσουν επιπλέον πληροφορίες;Ο καιρός πλησιάζει και δεν εχουμε ιδέα τι θα δούμε,τι θα ακούσουμε etc.

  6. Κρίμα και ήθελα πολύ να δω την Μαιρή στην παρουσίαση..τεσπα με τους υποψήφιους τι έγινε θα τους μάθουμε ποτέ; Πάντως ελπίζω να έχει γίνει μια αξιόλογη προσθήκη στους φημολογούμενος υποψήφιους..!

    • ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!!

  7. Για ποιό λόγο δεν την αφήνει ο ΑΝΤ1 να κάνει κάτι άλλο; Και έπειτα είναι μόνο για 1 ημέρα…
    Δική μου πρόταση: Ντορέττα Παπαδημητρίου μόνη της.

  8. Ένα κανάλι της προκοπης δεν εχουμε..ελεος μια μερα ειναι ο ελληνικος τελικός άλλα σοου ειναι μήνες..

  9. Και η βανδη ηταν περσυ στο voice αλλα παρουσιασε και ετον ελληνικο τελικο! Κριμα ηταν μια πολυ καλη επιλογη η μαιρη μαζι με τη ντορεττα (μακαρι να μην υπαρξει προβλημα και με αυτην λογω mega)

  10. Kριμα γιατι θα έκαναν καλο τηλεοπτικό ζευγαρι με την Ντ. Παπαδημητριου. Εχει καποιο κόλλημα ο ΑΝΤ1 με τα συμβόλαια του και τους ανθρώπους του η αλήθεια ειναι…
    Πάντως, εχουμε αργήσει πολυ φέτος νομίζω…Ούτε επισημα καλλιτέχνες γνωρίζουμε 100% ούτε τραγούδια ακόμα. Ελπίζω όντως την άλλη βδομάδα να ανακοινωθούν…

  11. Σκασίλα μας ποιοι θα παρουσιάσουν τον τελικό. Το θέμα είναι να έχουμε ωραία τραγούδια και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στη Βιέννη. Έτσι κι αλλιώς η παρουσίαση του εθνικού τελικού το μόνο που κάνει είναι να προσθέτει κάτι ακόμα στο βιογραφικό των παρουσιαστών, σε μας δε λέει κάτι. Ο τελικός είναι 2 ώρες ενώ το τραγούδι κι οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο προσκήνιο για μήνες. Πραγματικά και κανείς να μην είναι παρουσιαστής κι απλά να υπάρχει ένα playback που παρουσιάζει τους καλλιτέχνες λίγο με νοιάζει. Το μόνο βέβαια είναι οτι θέλουμε να δείξουμε ένα ευπρεπές πρόσωπο στους ξένους που θα το βλέπουν μέσω streaming. Όσο για την αποχώρηση της Συνατσάκη, δεν έχω ιδέα ποια είναι. Προσωπικά θα μου λείψει ο Καπουτζίδης σαν τρελή. Δε νομίζω οτι θα υπάρξουν ποτέ κείμενα και πρωτοτυπία σαν τα δικά του.

  12. Το mad δείχνει οτι δεν ειναι άμοιρο ευθυνών για την προχειρότητα γιαυτο μην κατηγορούμε μονο τη ΝΕΡΙΤ. Το μαντ έτρεξε να δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα του τις δυο παρουσιάστριες χωρις να ειναι καν σίγουρο οτι μπορούν να παρουσιάσουν. Συγγνώμη αλλα η μοναδική ανακοινωση για τον ελληνικο τελικο και ανακαλειται. Πως να μην μας πιάσει θλίψη ; Γιατι ρε παιδια ολα στο πόδι και φετος ; Εχω την αίσθηση πραγματικα οτι καθε χρονο τα ίδια . Τρέχουμε τελευταιο λεπτο και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Εδω και 5 μήνες κανει επαφές οι ΝΕΡΙΤ ! Γιατι να μην εχει βρεθει ο χωρος και αξιόλογοι καλλιτεχνες και δυνατα τραγουδια και παρουσιαστές καιρο πριν ; Να πω γιατι τα λεω αυτα ; Γιατι ειναι αλυσίδα που επηρεάζει το αποτελεσμα. Αν πχ ο χωρος αλλα και τα τραγουδια και οι υποψηφιοι και οι παρουσιαστές βρεθούν ολοι τελευταια στιγμη τοτε : α) πως θα βρεθούν χορηγοι να επενδύσουν χρήματα σε αβέβαιη βραδια και στο πόδι ; Β) πως θα πειστούν αξιόλογοι συνθέτες και καλλιτεχνες να συμμετέχουν ; Γ ) πως θα γραφτούν καλα κείμενα για τη βραδια ; Δ) πως θα εχουμε καλο και οργανωμένο τηλεοπτικό προϊόν ; Οπως σωστα ειπώθηκε απο πολλούς πριν μερες , αν μας κάτσει καλο τραγουδι θα ειναι απο σπόντα και προσεύχομαι σαυτο. Ελπιζω ακομα το φημολογούμενο έκτο ονομα που θα προστεθεί να αλλάξει αρδην τις αρχικές εντυπώσεις προς το θετικότερο! Ελπίζουμε ακομα παιδια !

  13. Το γεφύρι της Άρτας ή αλλιώς “Ελληνικός Τελικός Eurovision 2015”. Πάντως νομίζω πως και μόνη της να αφήσουν την Παπαδημητρίου δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να ανταπεξέλθει. Το θέμα είναι να γίνουν όντως οι επίσημες ανακοινώσεις την Τρίτη. Τουλάχιστον ξέρουμε πως ο τελικός θα είναι στις 4 Μαρτίου. Όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο post “αργά, αλλά τουλάχιστον σταθερά βήματα”…

  14. πραγματικα φετος εχω κουραστει απιστευτα με τον ελληνικο τελικο!τη μια εγκυρες πηγες αναφερουν τη φουρειρα την αλλα τη ντεμι!μετα αναθεση στην ταμτα μετα παμε στον σχοινα και μετα μας βαζουν κατι εντελως αγνωστους με περιεργα ονοματα τυπου μπαρις να ειναι υποψηφιοι!ξεκινησαμε δηλαδη με δημοφιλοι ονοματα και μετα περασαμε σε καλλιτεχνες που δεν τους ξερει η μανα τους και κατι αλλα συγκροτηματα ξεχασμενα εδω και δεκαετιες typou c real! τωρα η συνατσακη εχει θεμα!τι να πω παντως η σοβαροτητα και ο σωστος προγραμματισμος απουσιαζουν μου φαινεται!ελπιζω να δουμε καλα ονοματα στον τελικο μπας και μας χρυσωσουν το χαπι διοτι με κυριακου μπαρις και σ ριαλ κλαφτα χαραλαμπε!

  15. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΩΛΥΜΑ?ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΝΤΕΜΙ ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩ(ΜΠΑΡΙΣ) Η ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΙ(ΚΥΡΙΑΚΟΥ)

  16. ΕΛΕΟΟΟΣ!!! Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με τον ελληνικό τελικό!!! Φοβάμαι ότι θα είναι τα ίδια σκατα με του 2012!!! Οργάνωση μηδέν και από το MAD και από τη ΝΕΡΙΤ και καλα μας πούλαγαν το παραμυθάκι ότι είχαν πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι!!! Μπούρδες… και μετά παραπονιόμαστε γιατί μας έχουν στη μπούκα οι ξένοι!!! Για άλλη μια φορά τελικός της τελευταίας στιγμής!!! Λυπάμαι πολύ αλλα προκοπή δε θα δούμε έτσι!!! Ελπίζω τουλάχιστον σε καλα έως και εξαιρετικά τραγούδια, εμπνευσμένα και καλογραμμένα!!! Άντε να δούμε τί θα δούμε λοιπόν… Ζητώ συγγνώμη για το ξέσπασμα!!!

  17. Εμένα πάντως αυτή η καθυστέρηση μου δίνει το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα, σε σχέση με τους περισσότερους, ότι δηλαδή δεν γίνονται πρόχειρα και βιαστικά, απλώς για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα , αλλά πως ψάχνουν όσο το δυνατόν καλύτερους καλλιτέχνες, καλύτερα τραγούδια, και φωτεινό και καλαίσθητο χώρο!
    Ελπίζω πάντως να ισχύει το δημοσίευμα για 6ο όνομα , οποίο κι αν είναι.
    Υ.Γ 1. Μην ξεχνάμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι κάπως ανόητο την ώρα που συμβαίνουν τόσα και τόσα στο πολιτικό – οικονομικό τομέα, η κρατική τηλεόραση να κάνει ανακοινώσεις για την Eurovision.
    Y.Γ 2. Ανυπομονώ και εγώ όπως όλοι για τις ανακοινώσεις, αλλά λίγη υπομονή , άλλοι δίνουμε και πανελλήνιες και ανυπομονούμε πως και πως για τα ονόματα!

    • φαινομενικα θα μπορουσα να συμφωνησω με τη λογικη σου….αλλα ξερεις γιατι δεν συμφωνω και γιατι κλινω προς τη θεση οτι ολα ειναι απλως προχειρα? Γιατι βγηκε μεχρι και επισημη ανακοινωση απο το Μαντ για τις παρουσιαστριες. Αν οπως λες το εψαχναν να ειναι ολα τελεια, τοτε θα ειχαν μπει στον κοπο λιγα λεπτα να δουνε αν αυτες ,που προτεινουν για παρουσιαστριες και τις δημοσιοπουνε, μπορουνε να το παρουσιασουν χωρις πρακτικα ή νομικα κολλυματα. Η δε αποχωρηση σχοινα και ταμτας σε συνδυασμο με το προβλημα της παρουσιαστριας δειχνουν οτι κατι δεν γινεται καλα στις διαπραγματευσεις. Αλλωστε η προσφατη ιστορια δειχνει μαλλον οτι υπαρχει προβλημα οργανωσης και προχειροτητας. Η προσφατη ιστορια λεει οτι τις χρονιες που γινανε πιο αργα οι ανακοινωσεις (2012 και 2014 γινανε πιο αργα απο ποτε οι ανακοινωσεις) ηταν και οι χειροτεροι τελικοι εβερ. Δεν προδικαζω κατι και ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστω. τη συλλογιστικη μου εκθετω. Ελπιζω για εκτο ονομα και κυριως για καλα τραγουδια.

  18. Φέτος παραήταν κουραστική η αναμονή!!! Δυόμιση εβδομάδες πριν τον τελικό και δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των υποψηφίων και καθόμαστε και ασχολούμαστε με την Συνατσάκη…έλεος!!!! Όλο αυτό προσωπικά μου δείχνει έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού. Ελπίζω τουλάχιστον να αποζημιωθούμε με καλά τραγούδια…όταν με το καλό τ’ ακούσουμε!!

  19. Πωπω καταστροφη……καταστροφη που δεν θα ειναι αυτη η πάρουσιαστρια…απαπαπαπαπα!!!
    ΚΑΛΑ πατε καλα ολοι σας?? τι σας νοιαζει η παρουσιαστρια κτλ…. Τα Τραγουδια να ειναι καλα…τι να τα κανεις τα φρου φρου αν ειναι μαπα το υλικο??

    Ξεκολλατεεεεεεεεεεεεεεε

  20. Εγώ πάντως διάβασα σε άρθρο του star.tv πως άνθρωπος από την διοργάνωση της eurovision τους είπε πως θα λυθεί η παρεξήγηση με τον αντ1 και η μαιρη θα ειναι κανονικά παρουσιάστρια μαζί με την ντορέτα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ