ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Η φετινή συμμετοχή της Anastasiya Vinnikova!

Η περσινή εκπρόσωπος της Λευκορωσίας Anastasiya Vinnikova κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τη φετινή της συμμετοχή στο Eurofest 2012, διεκδικώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εκπροσώπηση της χώρας της στο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με το esctoday.com, το τραγούδι ονομάζεται “Shining in Twilight”, οι δημιουργοί του είναι οι Leonid Shirin και Yuri Vaschuk (δημιουργοί του τραγουδιου “Far Away” που είχε αρχικά επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2010)  και περιγράφεται από την ίδια την ερμηνεύτρια ως “ένα τυπικό ευρωπαϊκό χορευτικό κομμάτι”. Η Anastasiya, επίσης, δηλώνει πως, περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη της συμμετοχή στο διαγωνισμό, αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Το “Shining in Twilight” είναι ένα από τα 15 τραγούδια που επελέγησαν να συμμετέχουν στο Eurofest 2012, του οποίου ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, ενώ ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ακούστε το τραγούδι:

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Anastasiya Vinnikova εκπροσώπησε τη Λευκορωσία στο διαγωνισμό που έγινε τον προηγούμενο Μάιο στο Ντίσελντορφ. Συμμετείχε στο δεύτερο ημιτελικό, όπου κατέληξε στη 14η θέση, χωρίς να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

[youtube id=”frhQMuyH0lg” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tελικά η Λευκορωσία και η Ολλανδία πρέπει να συμβουλεύονται για την ESC αυτούς που αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή τους στην Τζούνιορ Γιουροβίζιον (όπως και η Ισπανία), γιατί εκεί θριαμβεύουν, ενώ εδώ τα έχουν κάνει θάλασσα, επιεικώς!
    Εννοείται πως δε θα περάσει, αν στείλει αυτό το συμπαθές…τίποτα!!!

    • Έχεις το δικαίωμα να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ότι στη Eurovision όλα τα καλά τραγούδια πάνε καλά και όλα τα άσχημα τραγούδια πάνε άσχημα, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να παραμυθιάζεις και τους υπόλοιπους. Στη Eurovision πας καλά μόνο όταν έχεις πολύ χρήμα να ξοδέψεις, δεν πρόκειται για διαγωνισμό τραγουδιού πλέον.

  2. Ένα συνιθισμένο ποπ τραγουδάκι που δεν έχει τίποτα να ξεχωρίσει.Τουλάχιστον το περσινό της τραγούδι είχε κάτι ωραίο.Αν το περσινό της κομμάτι δεν είχε μια ευκαιρία να περάσει αυτό δεν έχει 10!Το θεωρώ απίθανο να νικήσει τον τελικό της Λευκορωσίας.Μήπως πρέπει να στείλουν τον Κόλντουν πάλι μπας και δουν καμμιά δεκάδα που τόσα χρόνια τη βλέπουν με κυάλια?

  3. re sis einai poli eleino x0ax0ax0a0xa0a kai edometa3i exei kali foni ta song tis einai to thema kai emfanisiaka i kopela mia xara einai emena perisi marese alla apla oxi gia eurovision klos rithmos tcp kali epitixia…

  4. Βρε, καλέ μου και χρυσέ μου bring the music, μπορείς να μη σχολιάζεις αρνητικά και ειρωνικά όσα γράφω? Και να έκανες και σχόλιο επί του θέματος, ΟΚ, αλλά η απάντησή σου είναι απλά για να δημιουργείς εντυπώσεις!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ