ΓΕΩΡΓΙΑ: Ακούστε τα 5 υποψήφια τραγούδια!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα videoclips των πέντε τραγουδιών που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στη Βιέννη. Ήδη έχει ξεκινήσει και η ψηφοφορία του κοινού μέσω γραπτών μηνυμάτων από κινητό τηλέφωνο. Για την ορθότερη αποτύπωση της προτίμησης του κοινού θα επιτρέπεται μόνο μία ψήφος από κάθε κάρτα κινητής τηλεφωνίας.

Στις 14 Ιανουαρίου οι 5 συμμετοχές θα παρουσιαστούν ζωντανά στο μεγάλο τελικό. Οι ψήφοι του κοινού καθώς και η επιλογή ειδικής διεθνούς επιτροπής επαγγελματιών θα προσμετρηθούν, ώστε να προκύψει ο νικητής και όγδοος εκπρόσωπος της Γεωργίας στη Eurovision.

Οι πέντε συμμετοχές του τελικού είναι:

Misha Sulukhia – One and only

Nina Sublati – Warrior

Eter Beriashvili – If someone

Niutone – Run away

Edvard Meison – We are free

Λουκάς Βλαβιανός

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Nina Sublati-Warrior!!!!,το καλυτερο απο ολα!!!!!,πολυ καλο τραγουδι,πολυ ωραια κοπελα,πολυ καλη φωνη!!!,αν επιλεχθει,θα ειναι για μενα το καλυτερο τραγουδι απο αυτα που εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης

  2. Η panik records, έχει όλα τα άφωνα και ατάλαντα παιδάκια.Ακούστε το παρακάτω τραγούδι και θα καταλάβετε τι εννοώ.Δεν έχει κανένα μέλλον η Ελλάδα με τέτοιου χαμηλού επιπέδου “καλλιτέχνες”.Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την άφωνη josephine που έγινε το ρεζίλι των σκυλιών.Μη θυμηθώ και τον εθνικό τελικό στο εμπορικό κέντρο το 2012.Είμαστε τριτοκοσμική χώρα…

    /watch?v=CHJjnTTTuno

  3. ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα σε παρα πολλα…….οχι ομως στην γιουροβιζιον……..παροτι οικονομικα η χωρα ειναι στο 0 ειμαστε κατι παραπανω απο αξιοπρεπεις στον διαγωνισμο……..συνεχως στον τελικο……σχεδον παντα δεκαδα………αλλες χωρες παρακαλανε να πανε τελικο…….οσο για την panik records ασ ειναι καλα γιατι αν δεν ηταν αυτη δεν θα πηγαιναμε καθολου…….καλος η κακος αυτη ειναι η μονη που επενδυει……..οσο για την γεωργια και τα 5 ειναι καλυτερα απο την περσινη συμμετοχη………πιστευω η νινα θα παει…….αμα το στησουνε και καλα…….κουκλα η κοπελια……..θα τα παει μια χαρα…….

  4. παλι καλα….εβαλαν μυαλο…
    καταρχης και τα 5 ειναι σαφως καλυτερα απο το περυσινο…πιστευω πως σχεδον ολα μπορουν να περασουν στο τελικο και καποια να λαβουν κι μια αξιοπρεπεστατη θεση…
    η καταταξη μου εχει ως εξης:
    5.Niutone – Run away
    4.Edvard Meison – We are free
    3.Misha Sulukhia – One and only
    2.Eter Beriashvili – If someone
    1.Nina Sublati – Warrior
    …πιστευω θα επιλεγει εν τελει το warrior,δευτερο για φετος,το οποιο αν στηθει ομορφα,γιατι ειναι ενα ωραιο συγχρονο κομματι που εχει κι ενα “μυστηριωδες”υφος,και ερμηνευεται απο μια καλη κι ομορφη τραγουδιστρια,μπορει να φτασει πολυ ψηλα,δε ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει σε καποια σημεια το angel της Georgina!
    καλη επιτυχια 🙂

  5. Ένα από τα 5 υποψήφια τραγούδια της Γεωργίας, έχει το ίδιο τίτλο με τη συμμετοχή της Μάλτας.Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

  6. Το warrior μου αρέσει πολύ αυτό θέλω να πάει να δει και η Γεωργία τελικό μετά το περσινό φιάσκο. Δεύτερη επιλογή το we are free αλλά σε σχέση με το warrior είναι πολύ αδύναμο. Τι λέτε Tbilisi 2016?

  7. Έχουμε κάτι νεότερο για τη δική μας συμμετοχή;Θα ήθελα να μάθω για τον αριθμό των υποψήφιων τραγουδιών και και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, τη γλώσσα που θα ερμηνευτούν τα τραγούδια, το χώρο διεξαγωγής του τελικού, τα ονόματα των παρουσιαστών της βραδιάς, τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς και τα ονόματα των εκφωνητών στη Βιέννη.

  8. Αξιοπρεπέστατες οι συμμετοχές φέτος μετά τον περσινό μουσικό αχταρμά και επί σκηνής έκτρωμα της Γεωργίας… Σαφώς ξεχωρίζουν η Nina και το If someone, με την πρώτη μάλλον να κερδίζει το εισιτήριο και να έχουμε δύο γυναίκες Ζήνα – warriors princesses on stage! 🙂

  9. Είναι η πρώτη νομίζω φορά που πραγματικά, δεν μ αρέσει κανένα υποψήφιο τραγούδι σε εθνικό τελικό. Πολύ ανησυχητικό μάλλον για τη Γεωργία μετά τα περσινά αλλά και το απαράδεκτο του 2012.
    Έχουμε και λέμε λοιπόν:
    Το One & Only είναι πολύ καλό κομμάτι και θα είχε προοπτικές για αποτέλεσμα α λα 2010 ,… Εάν ο τραγουδιστής δεν ήταν τόσο άφωνος. Ειλικρινά το τραγούδι αυτό χαραμίζεται.
    Το warrior φαίνεται να έχει αποκτήσει δυναμική αλλά εμένα μου φαίνεται εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο. Μόνο καλό σημείο του, η γέφυρά του που θυμίζει και λίγο το “δικό μας” “Angel” του Alex Leon. Κατά τ’άλλα αδιάφορο και το ομότιτλό του της Μάλτας ασύγκριτα καλύτερο. (Και το λέω εγώ που ομολογώ ότι μ αρέσουν συνήθως περισσότερο τα dance κομμάτια).
    Το if someone απίστευτα cliché και πολύ mainstream για Eurovision και μου θυμίζει για κάποιο λόγο το Love And Let Go των “καλογριών” της Μάλτας. Πάντως η τραγουδίστρια έχει την καλύτερη φωνή ανάμεσα σ αυτούς τους πέντε αν και θέλει λίγο βελτίωση η προφορά της.
    Το Run Away μ άρεσε για τα πρώτα…6 δευτέρα, ύστερα… Ο Απόλυτος μουσικός αχταρμάς!
    Το We Are Free… ένα χιλιοακουσμενο europop που δεν προσφέρει τίποτα νέο μουσικά.
    Αν έπρεπε πάση θυσία να διαλέξω νομίζω θα διαλεγα την πεπατημένη, επιλεγοντας το If Someone που λόγω της καλής φωνής τής τραγουδίστριας μπορεί να εγγυηθεί τελικό αλλά τίποτα περισσότερο. Ωστόσο προβλέπω Warrior, λόγω του ότι προηγείται με μεγάλη διαφορά σε όλα τα polls, αν και μετά το φιάσκο με το Accent του Rybak είμαι πιο επιφυλακτικος σε τέτοιου είδους προγνωστικά.
    Όπως και να χει μπράβο στους Γεωργιανους που αποφάσισαν να διοργανώσουν εθνικό τελικό (διότι τους προτιμώ από τις απευθείας αναθέσεις) και εύχομαι, όπως και να χει, ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

  10. Μια φίλη μου, έχει καταγωγή από τη Ρωσία και όταν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, μου πρότεινε να παρακολουθήσουμε ρώσικη τηλεόραση.Τα λογότυπα στα κανάλια, έχουν διαμορφωθεί στο κλίμα των ημερών με εντυπωσιακό εορταστικό στολισμό.Στη χώρα μας, τα κανάλια είναι αδιάφορα.Η nerit στόλισε αρχικά μια χριστουγεννιάτικη μπάλα και λίγες μέρες μετά δυο καμπανούλες.Πρόχειρος και φθηνός στολισμός κατά τη γνώμη μου.

  11. Τα υποψήφια τραγούδια της Γεωργίας δεν με ενθουσίασαν ιδιαιτερα. Αυτο που καπως ξεχωρησα ειναι το Warrior αλλα και παλι δεν υπαρχει δυναμισμος στα κομματια. Αρα πρεπει οταν ερθει η ωρα μας να διαλεξουμε τραγουδι να κανουμε μια εξυπνη επιλογη η οποια θα ξεχωριζει. Ελπιζω μονο η επιλογη μας να μην ειναι οι Boys and Noise γιατι μετα την περσυνη 20η θεση, φετος θα μαθουμε τι σημαινει αποκλέισμος

  12. Εγώ χαίρομαι γιατί βλέπω ότι μαζεύονται αρκετά καλά τραγούδια και μάλιστα από χώρες που δεν το περιμένουμε.
    Που να αρχίσουν να επιλέγουν και χώρες τύπου Σουηδία, Νορβηγία, Ρωσία, Ιταλία ( Η Ιταλία θεωρώ ότι είχε πολύ καλές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια)

  13. Για ποιο λόγο ο διαγωνισμός της eurovision επιτρέπει 6 άτομα στη σκηνή;Πάντως τα φωνητικά δεν τα μετράνε.Όσες συμμετοχές έχουν μουσικά όργανα, η μουσική είναι ζωντανή ή playback;

  14. Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι οι boys+noise θα είναι υποψήφιοι στον εθνικό τελικό.Η panik records προωθεί υπερβολικά αυτό το χαμηλής αισθητικής συγκρότημα.Εμφανίστηκαν τηλεοπτικά στην εκπομπή “αποκαλυπτικά” που προβάλλεται κάθε Σ/Κ στις 13:55 στο Ε.Το Σάββατο 5/12 ο παρουσιαστής της εκπομπής Μένιος Φουρθιώτης, βρέθηκε στο posidonio music hall(τη θέση του, ανέλαβε η Ελεωνόρα Μελέτη) για να μαγνητοσκοπήσει μια special εκπομπή για τα παιδικά χωριά sos.Στην εκπομπή, εμφανίστηκαν οι Κώστας Μαρτάκης, Χριστίνα Σάλτη, ο Marios Brasil, Josephine και οι boys+noise από την panik records.Η εκπομπή, προβλήθηκε την Κυριακή 28/12 στις 13:55 και σε επανάληψη την Τετάρτη 31/12 στις 23:00.Σήμερα οι boys+noise, εμφανίστηκαν ζωντανά στη συγκεκριμένη εκπομπή με την παρουσία κοινού(ανώριμες κοπέλες).Η εκπομπή διακόπηκε την ώρα που τραγουδούσαν με τον παρουσιαστεί να εξηγεί στους τηλεθεατές πως η εκπομπή ολοκληρώθηκε για λόγους ασφαλείας, αφού το κοινό δεν συνεργαζόταν με το προσωπικό ασφαλείας.Αξίζει να αναφερθεί, το γεγονός ότι στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο facebook(tvapokaliptika), τα like αυξήθηκαν και ο αριθμός των σχολίων, έφτασε περίπου στα 1000, γιατί το ζήτησε ο παρουσιαστής για κερδίσουν ημερολόγιο ή αυτόγραφο του συγκροτήματος.Έλεος;Αυτό που με εκνευρίζει, είναι η υπερβολική προώθηση της panik records και της εκπομπής αποκαλυπτικά αποκαλώντας τους ως το καλύτερο boyband συγκρότημα της Ελλάδας.Πάντως αν βγω αληθινή και είναι υποψήφιοι στον εθνικό τελικό, τότε πολύ φοβάμαι πως θα είναι οι εκπρόσωποι της χώρας μας στον 60ό διαγωνισμό της eurovision αφού έχουν υπερβολικά μεγάλη πέραση στη νεολαία.

    • Και οχι μονο, η εκπομπη Αποκαλυπτικα και το εψιλον εχει μεγαλη εμμονη με τον Κωστα Μαρτακη (π.χ. οταν καλεσε η εκπομπη τον μαρτακη σε ολη την διαρκεια της εκπομπη επαιζαν συνεχεια τραγουδια του) και λενε οτι ο μαρτακης θα κανει εκπομη στο Ε.

    • Δυστυχώς βλέπω κι εγώ την προώθηση των Boys and Noise το τελευταίο καιρό από το “Mega Με Μια” και τώρα από το Epsilon. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι μια υποψηφιότητα αυτών των νιάνιαρων… Επίσης, και μεγάλη προώθηση του Μαρτάκη από τη “Σαμπάνια της Τζούλιας”!!! Κι από ότι ακουσα, κυκλοφορούν φήμες πως ο Κ. Μαρτάκης θα αναλάβει ταξιδιωτική εκπομπή σε κανάλι. Με αυτά, που βλέπεις και ακούς, γίνεσαι ή δεν γίνεσαι ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗ.

  15. Βασικά γράψτε λάθος.Τους boys+noise, τους αποκάλεσαν ως το πιο επιτυχημένο boyband της Ελλάδας!

  16. Σε λίγους μήνες θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!Ποια τραγούδια από το 2008 μέχρι το 2014;

  17. Σε λίγους μήνες θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!Ποια τραγούδια από το 2008 μέχρι το 2014, είναι τα αγαπημένα σας;*

  18. καλα ετσι και πανε στη βιεννη οι boys and noise ειλικρινα θα απογοητευτω αφανταστα διοτι αν πανε θα πουν σιγουρα κανενα ποπ κομματι και θα μας χαντακωσουν οι επιτροπες οπως περυσι. Χιλιες φορες προτιμω να στειλουμε τη Φουρειρα ή καποια αλλη τραγουδιστρια αλλιως καταστραφηκαμε

  19. Εμετός!!! και τα 5! για μένα πρέπει να νικήσει το If someone, οχι γιατί είναι καλό αλλά το καλύτερο απο τα υπόλοιπα 4

  20. Θα πω κατι ακυρο με τα προηγουμενα σχολια αλλα σχετικα με την ελληνικη συμμετοχη. Επεσα σε ενα βιντεο με τις 100 καλυτερες εμφανισεις της γιουροβιζιον και μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι απο το 1956 μεχρι το 2014 το μονο τραγουδι της ελλαδας που μπηκε στο τοπ ειναι το my number one στη θεση 90. δηλαδη καμμια αλλη ελληνικη συμμετοχη δεν εκανε αισθηση σε αυτον που εφτιαξε το βιντεο;

  21. Άσχετο, αλλά το τρολλάρισμα πάει σύννεφο εδώ μέσα, πρέπει να παρέμβει κάποιος διαχειριστής, κι εγώ μπορώ να γράφω με 10 διαφορετικά usernames και emails, αλλά δεν το κάνω. Πάμε στο θέμα μας, νομίζω ότι το warrior θα φύγει για Βιέννη. Και κάποια από τις δύο χώρες με τον ίδιο τίτλο θα κάνει πίσω και θα τον αλλάξει αναγκαστικά, αλλιώς θα ζημιωθούν και οι δύο.

  22. λοιπον εχουμε και λεμε για τη γεωργια η οποια εχει να με εντυπωσιασει από το 2011.

    one and only, αδιαφορο, ουτε καν το θυμαμαι καλα καλα.

    warrior, νομιζω ότι αυτό είναι το καλυτερο απ’ολα, ωραιο ακουσμα, μοντερνο και αν στηθει σωστα ισως παει καλα, πρεπει να επιλεχθεί αυτό.

    if someone, μια απλη κλασικη μπαλαντα που δεν εχει τιποτα απολυτως να δωσει και νομιζω ότι ταιριαζει στη δεκαετια του 90, αν πηγαινε τοτε μπορει και να πηγαινε εξαιρετικα

    run away, περιεργο τραγουδι αλλα όχι τραγικο ακουσμα, προσωπικα θεωρω ότι είναι τραγουδι χαλάρωσης

    we are freeκη, απαραδεκτο, ενώ το κουπλε ηταν λιγο καλουτσικο το ρεφραιν χαλια μαυρα. γενικα από την αρχη σαν τραγουδι κατι μου θυμιζε, σαν καπου να το ειχα ξανακουσει. το ρεφραιν μου θυμιζει λιγο το περσινο miracle της ρουμανιας.

  23. Nina Sublati δαγκωτο!Οσον αφορα την Ελλαδα αν πανε οι boys and noise αποχαιρετα το τελικο που χανεις.

  24. παιδια αγριευομαι με το warrior.. 😮 αν και θα μαρεσε να παει στη Βιεννη η αυτο η το we are freee (πιο πολλα eee στο τελος,μπορεις)
    και μια ερωτηση: αυτη στο if someone τι ντυθηκε παπαδασκαλος?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ