ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε ο 4ος προκριματικός του Eurovision Song Project! Τα αποτελέσματα!

Ο 4ος προκριματικός του Eurovision Song Project, τη διαδικασία δηλαδή επιλογής της συμμετοχής της Κύπρου στην Eurovision 2015, θα μεταδοθεί απόψε απο το κρατικό κανάλι ΡΙΚ και απο το δορυφορικό RIK sat.Οι καλλιτέχνες θα παρουσίασουν τα τραγούδια τους σε διάρκεια 1 λεπτού το καθένα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να τραγουδήσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους από τις προηγούμενες 59 διοργανώσεις της Eurovision. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Δέσποινα ΟλυμπίουΈλενα Πατρόκλου, Άλεξ Παναγή και τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Τρύφωνος, ενώ παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Άντρη Καραντώνη.

Το σόου απόψε ξεκινάει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ και το ΡΙΚ satelite καθώς και διαδικτυακά εδώ.

Μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί γαι τηνεπόμενη φάση της διαδικασίας τα εξής 13 τραγούδια:

Come and fight for freedom – Eva Diva
Right in – Αίμιλη Χαραλάμπους
I wanna dance – Χαράλαμπος «Luna» Ιωσήφ
Still – Maria Evangelou
IN THIS ARMS – Χριστίνα Τσελέπου
SCARED – Valence (Χρυσοβαλάντης Νικολάου)
SAID IT ALL BEFORE – Πιέρος Κέζου
SAILING SHIPS PIRATES AND DRAGON – Μαρία Μοσκοφιάν, Χριστιάνα Χ»Ιορδάνους
BEAT OF MY HEAR – Ιωάννα Πρωτοπαπά
DAWN – Ελένη Ηρακλέους
MAGIC – Doody
ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
ΜΕΙΝΕ – Χρίστος Ριαλάς

Από αυτόν τον 4ο γύρο όπου διαγωνίστηκαν συνολικά 10 τραγούδια , πέρασαν στην επόμενη φάση τα 2 και συγκεκριμένα τα:

Minus One – Shine
Giannis Karagiannis – One thing I should have done

Δελιτε τον 4ο προκριματικό εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδύναμες συμμετοχές για μένα και οι 13 που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση!Ελπιζουμε στις επόμενες 7 να έχει κάτι καλό!

  2. Το beat of my heart δεν εχει τυχει πλεον στο διαγωνισμο, το άλλο μπορει ή να φθασει ψηλά ή να πατώσει τελείως θα προτιμουσα κατι πιο safe..

  3. απο τα κομματια που χουν προκριθει στην επομενη φαση,ελαχιστα ξεχωρισα και αυτα δεν νομιζω να μπορουν να κανουν πολλα στο διαγωνισμο….
    μεταξυ αυτων ειναι..
    IN THIS ARMS ,μια θεση στον τελικο αρκετα χαμηλα,αν επιλεγει
    SAID IT ALL BEFORE,στο ιδιο πλαισιο
    SAILING SHIPS PIRATES AND DRAGON ,με τα βιας τελικο
    DAWN,χαμηλα στον τελικο
    ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ και ΜΕΙΝΕ η του υψους η του βαθους
    ευελπιστω οι υπολοιπες 7 συμμετοχες να ναι καλυτερες!!!
    παντως υπαρχουν κομματια τα οποια απορω γιατι βρισκονται στην φαση των 20…
    καλη συνεχεια!!! 😀

  4. Το μονο τραγουδι με σοβαρες αξιωσεις εως τωρα για κατι καλο στο διαγωνισμο ειναι το Dawn. Σαν δευτερο, θα ελεγα το Said it all before. Αμφοτερα ειναι τραγουδια με αποψη, που μπορουν να ξεχωρισουν. Γενικα ομως χαλια το επιπεδο, βλεπουμε πολλα γυφτοτραγουδα στην επιλογη της Κυπρου με αισθητικη Μολδαβιας και ακομα χειροτερα. Για να δουμε και σημερα τι θα δουμε..

  5. … Και ναι, το Shine ήρθε να σώσει την Κύπρο … μπράβο στους Minus One.!!!! Ελπίζω το κυπριακό κοινό να εκτιμήση αυτη την προσπάθεια και να δώσει (επιτέλους) την εκπροσώπηση της χώρας σ ένα διαφορετικό στυλ τραγούδιου (απ’ αυτά που στέλνει η Κύπρος συνήθως)

  6. michalis_cy simfwnw mazi sou den exei xana stilei i kypros tetoio tragoudi exoun stilei oles oi ipolipes me patagodi apotixia gia mena o nearos me ta giallakia itan kaliteros alla pali oxi kati wow
    Perimenoume mipos exei kati kalitero sta epomena live

  7. O TIPOS ME TA GIALAKIA MPOREI NA ERTHEI TOP 5. EXAIRETIKO APLO TRAGOUDI, FONARA KAI MPOREI NA KANEI TI DIAFORA. to shine kalo alla ama paei to vlepo metaxi 12-23 thesis sto teliko

  8. Κανένα από τα δύο τραγούδια που προκρίθηκαν απόψε δεν είναι κάτι πρωτότυπο ή ιδιαίτερο για το είδος που ανήκουν. Δεν είναι άσχημα, αλλά ούτε και κάνουν τη διαφορά.

  9. Egw simera akousa 2 metria tragoudia p kata tin apo4i tis kritikis epitropis itan exeretika an perasoun sto teliko prpei oi ipolipoi tou telikou apla na min tragoudisoun gia na kerdisoun auta!

  10. Δεν μπορω να καταλ;βω την τρελα ορισμενων με τους minus 1 ενα τραγουδι αχταρμας που βαλαμε λιγο κ το μπαγλαμα για να παρουμε καμια ψηφο…στην Κυπρο γτ στο εξωτερικο το τραγουδι αυτο για το ειδος του θα ναι μια πληρη αποτυχια…Το αλλο τραγουδι ηταν ακιοπρεπες οχι κατι ιδιαιτερο ομως.Περιμενουμε με αγωνια τις υπολοιπες οντισιον μπας κ βρεθει κατι καλο που θα βγαλει την Κυπρο απο τη μαυριλα του ημιτελικου…

  11. Minus One – Shine είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Αλλά μην ξεχνάμε τον Yuri απο το The Voice που δεν έχει τραγουδήσει ακομη σε audition

  12. Giati i kritiki epitropi enthousiastike toso poli me tous minus one? ena poli metrio e ws kako tragoudi p den exei kamia tixei sto teliko toulaxiston apo plevras koinou.. to allo pedi safos kaliteros apo tous minus one an perase kai auto teliko opws akougete prepei na katavalei megali prospathia on stage gia na ta kataferei.. eminan 2 ekpompes elpizoume na doume kati poio kalo!

  13. και τα δυο που περασαν αξιζαν την προκριση!!! μαλιστα μου αρεσουν κι τα δυο αρκετα,ειδικα των minus one,το shine,αν κι ειδος που δεν πολυακουω μου αρεσε!! ειναι πιασαρικο κι η κυπρος δεν εχει ξανα στειλει κατι παρομοιο…. πιστευω θα ναι ενα απο τα 6 του κυπριακου τελικου!
    και οσο αναφορα το one thing I should have done,πιο κοντα στα μουσικα μου γουστα,ειναι ενα απλο ομορφο τραγουδι χωρις κατι το ιδιαιτερο που μπορει ευκολα να ξεχωρισει λογω της απλοτητας του,και ας μην ξεχναμε πως ειναι δια χειρος του Mike Connaris που εγραψε το stronger every minute και χαρισε στη κυπρο την υψηλοτερη θεση της ποτε στο διαγωνισμο,κατι που μπορει να συμβει κι φετος αφου το κομματι κινειται στα ιδια μουσικα μονοπατια….κι αυτο το κομματι πιστευω θα φτασει ως την τελικη 6αδα του κυπριακου τελικου 😀
    καλη συνεχεια!!!!

  14. Eμένα οι minus one δεν μου αρεσαν καθολου…. αταλαντοι, αφωνοι και και αχρωμοι γενικότερα. δεν ξερω οι επιτροπή απο τι εντυπωσιαστηκε. Και απ οτι ειδα στο τρειλερ θα ειναι υποψηφιος και ο γιουρι … θα εχει αραγε καλο τραγουδι????????

  15. Ας περιμένουμε να ακουσουμε κ τα υπολοιπα πεντε που θα προκριθουν κ ας ευχομαστε εκει να ναι κατι καλυτερο…γτ δεν βλεπω την Κυπρο μας καλα με οσα ακουσαμε…μην ασπαζομαστε τη θεωρία ότι στους τυφλους επικρατει ο μονοφθαλμος..

  16. Η ΝΕΡΙΤ να εκμεταλλευτεί το γεγονός οτι παμε σε εξλογες και ετσι με το κενό διακυβέρνησης που υπαρχει αυτο το μήνα , να κανει καλο deal για υποψήφιους και τραγουδια βάζοντας μεσα όλες τις δισκογραφικές χωρις να τις βάλει να πληρώνουν απο την τσέπη τους. Η δικαιολογία οτι βάζει μια δισκογραφικη για να πληρώνει τα εξοδα δεν ευσταθεί καθώς τωρα η ΝΕΡΙΤ παίρνει και ανταποδοτικό τελος αλλα και η γιουροβιζιον τα βγάζει τα λεφτα της με πολλα έσοδα ! Γιαυτο ας αφήσουν τις φτηνές δικαιολογίες και τωρα να κανουν σοβαρο τελικο με σοβαρούς υποψήφιους και πολλα καλα τραγουδια. Ο λαϊκισμός του δήθεν ” το κανουμε με ανάθεση σε μια εταιρεια γιατι αυτη αναλαμβάνει το κόστος ” ειναι γελοίος και 2 στις 3 φορες η λογικη αυτη μας οδήγησε στον πάτο ( 2012 και 2014 )

  17. Άλλωστε η ΝΕΡΙΤ οπως γράφτηκε μολις ενέκρινε 350.000 ευρω για το τηλεπαιχνίδι του χαραλαμπιδη που κανει μηδαμινή τηλεθεαση και ο οποιος χαραλαμπιδης ηταν υποψήφιος με τη ΝΔ ! Ξεφτίλα ! Λαϊκισμό κανουν μονο με τη γιουροβιζιον το πιο εμπορικό τους προϊόν !

  18. Από ότι έδειξε στο προσεχως στο επόμενο θα ειναι ο Yuri και ο Παναγιώτης Κουφογιαννης λογικα θα είναι στο τελευταιο.

    • πολύ πρεμούρα για τον Κουφογιάννη έχω παρατηρήσει. Μήπως είσαι ο Νάσος ή κάποιος συγγενής του?!
      χαχα αστειεύομαι!!

      • Απλά περιμενω με αγωνια να ναι κατι καλο απο Γιουρι, Χοβιγκ, Παναγη ή Κουφογιαννη εκει ειναι πλεον οι ελπίδες μας.

  19. εμενα δεν μου αρεσε το συγκροτημα…πολυ τουρκικο ολο αυτο το ροκ και εξαλου το ροκ στον διαγωνισμο ποτε δεν καταφερε κατι!Τωρα το αλλο παιδι με τα γυαλια..καλο ειναι αν και τον βαρεθηκα λιγακι…δεν ειχε αυτο το ξεσπασμα….εξακολουθω να περιμενω για κατι καλυτερο…μεχρι στιγμης εγω σαν φαβορι πιστευω ειναι το ντουετο.Αν και θα ηθελα τον ελληνικο στοιχο του τραγουδιστη να ηταν στα αγγλικα…οσο για την μικρη με το γαλλικο κομματι ειναι αψογη!Θα την ηθελα μονη της να τραγουδα!Εχει ολο το πακετο.Αναμενουμε για το τραγουδι που εχει γραψει ο Λαπριανιδης τωρα!Αλλη μια μπαλαντα να υποθεσω!

  20. Αναμένω για Έλενα Παναγή που πιστευω θα έχει ένα πολύ δυνατο κομμάτι, με μεγαλες προδιαγραφές αλλά και για Hovig και Παναγιώτη,πιστευω στο επόμενο θα ακουσουμε κατι πολύ καλύτερο!

  21. Υπάρχει ένα καλό υλικό για έναν τελικό 6 τραγουδιών μέχρι στιγμής. Εκτιμώ ότι η διαφορετικότητα και η απλότητα του Dawn μπορεί να πάει πολύ ψηλά την Κύπρο, όπως έχει συμβεί με το Me and my guitar ή με το Suus. Αν η Κύπρος πάει με τραγούδια πιο τυπικά για τη Eurovision κινδύνεύει να επισκιαστεί από άλλα πολύ καλύτερα του αντίστοιχου είδους.

  22. να πάει η Ιωάννα με το Beat of my heart. αφού όλα μάπα είναι, τουλάχιστον να πάμε με κάτι ανεβαστικό…

  23. Μην γκρινιάζετε. Εχετε ήδη 3-4 υπέροχα τραγουδια . DAWN, said it all before , in these arms και η απλη μπαλάντα του Γιάννη με τα γυαλια στο τελευταιο επεισοδιο. 4 καλα τραγουδια . Αν στηθούν επαγγελματικα και γίνουν και επαγγελματικές καλυτερες ενορχηστρώσεις , και τα 4 αυτα μπορούν να μπουν τελικο και να πανε και καλα στον τελικο.

  24. Έχει γραφτεί στο ίντερνετ ότι κανένας από τους 6 υποψήφιου του τελικού (που έχουν ήδη επιλεγεί) δεν είναι γυναίκα. Ξέρει κάποιος κάτι επ’αυτού;

    • Σίγουρα πάντως ΔΕΝ ειναι εκτος τελικου το Dawn. Από εγκυροτατη πηγη 😉 Υπάρχει άλλη μία γυναίκα πάντως.

  25. Μάριε, μην ακους φήμες!!! Απο έγκυρη πηγή ξέρω κι εγω ενα τραγουδι του τελικού που τραγουδά και κοπέλα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ