EUROVISION 2014: Τα στοιχήματα μετά τον 1ο Ημιτελικό!

Ενδιαφέρον αποτελεί η διαμόρφωση της λίστας των στοιχημάτων στο oddschecker σχετικά με το ερώτημα ποιος θα κερδίσει την Eurovision 2014, μετά τον 1ο ημιτελικό του διαγωνισμού. Η Αρμενία λοιπόν, που ήταν ακλόνητη στην πρώτη θέση με αποδόσεις που αγγίζανε τη μονάδα φαίνεται να χάνει έδαφος και πέρασε στη δεύτερη θέση, ενώ το θρόνο της κορυφής παίρνει η Σουηδία. Επίσης είναι πολύ αξιοσημείωτη η άνοδος της Ολλανδίας που σκαρφάλωσε στην 3η θέση της λίστας καθώς και η πτώση της Ρωσίας στην 23η θέση!

Η αναλυτική λίστα των 31 πλέον χωρών (οι 6 που αποκλείστηκαν δεν περιλαμβάνονται) είναι η εξής:

1Σουηδία
2Αρμενία
3Ολλανδία
4Ηνωμένο Βασίλειο
5Ουκρανία
6Ουγγαρία
7Δανία
8Νορβηγία
9Αυστρία
10Αζερμπαϊτζάν
11Ελλάδα
12Ισραήλ
13Φινλανδία
14Ισπανία
15Μάλτα
16Ιταλία
17Ρουμανία
18Ιρλανδία
19Ισλανδία
20Γερμανία
21Γαλλία
22Ελβετία
23Ρωσία
24Πολωνία
25Μαυροβούνιο
26Σλοβενία ​
27Λιθουανία
28Λευκορωσία
29Άγιος Μαρίνος
30ΠΓΔΜ
31Γεωργία

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

157 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φαντάσου σε εμάς που δεν μας αρέσει καθόλου πόσο τραγικό φαίνεται.

  1. Αυτό που βγάζουν και καλά πρώτη τη Ρουμανία στον ημιτελικό ενώ στον τελικό 17η, με ξεπερνά!

  2. 3η η Ολλανδία και 5η η Ουκρανία??? Καλά ας περιμένουμε και τον δεύτερο ημιτελικό…
    Και κάτι άσχετο το όποιο όμως θέλω να θίξω. Πριν λίγο στο δελτίο της ΝΕΡΙΤ, είχαν απευθείας σύνδεση με Δανία και της ζήτησαν απο την Κοζάκου να σχολιάσει το χθεσινό γιουχάρισα προς τη Ρωσία. Εκείνη εκτός των άλλων είπε ότι δεν είναι κάτι καινούργιο και στην Eurovision της Γερμανίας, γιούχαραν τους 12 βαθμούς της Κύπρου προς την Ελλάδα, ενώ πανηγύριζαν για το 12 της Αυστρίας προς την Γερμανία. Μπράβο στην Κοζάκου που θύμισε σε όσους είχαν ξεχάσει ότι στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες.

    • εχεις δικιο δημητρη εξαλλου δεν ηταν η πρωτη χρονια που ειχαμε γιουχαισματα!το 2008 στη σερβια εφαγε απιστευτα ου η αλβανια λογω της υποθεσης του κοσοβου!στην αθηνα το 2006 η ισλανδη δεχτηκε το παρατεταμενο γιουχαισμα του κοινου για τα καμωματα της!οποτε δεν ηταν η πρωτη φορα που συνεβη κατι αναλογο..και απορω γιατι καταναλωνουν τοση ωρα για ενα γιουχαισμα σε μια συμμετοχη που εγινε για τους γνωστους λογους της ουκρανιας?

  3. Πάντως στο Press Center είμαστε πρώτοι για τον δεύτερο ημιτελικό με 345 βαθμούς ενώ δεύτερο το Ισραήλ με 342

  4. ουγκ ντιν αλα μπα ντο ου ου γκα γκα σσσσσσσσσσσσσσ τζο ντουμ ντε γηο γκα’
    TA MΟΝΓΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ 1 ΑΕΡΑ ΑΥΡΙΟ

  5. Εντυπωσιακό το ότι η Ολλανδία είναι πλέον στην τρίτη θέση των στοιχημάτων. Αναμενόμενο για την πολύ καλή εμφάνιση της Σουηδίας να είναι πλέον πρώτη, αλλά περίεργο πως η Αρμενία είναι ακόμα δεύτερη μετά την χθεσινή εμφάνιση.

  6. Η Ολλανδία ανέβηκε στο 3 και η Ρωσία έπεσε στο 23. Μάλιστα!!!!!!! Η Ρωσία πάντως όταν προκρίθηκε, έγινε χαμός στο στάδιο από τις αποδοκιμασίες. Δεν ξέρω ποιοι το άκουσαν, πάντως εγώ το άκουσα. Μόλις πέρασε η Ρωσία, άρχισαν στο στάδιο έντονες αποδοκιμασίες. Η Ελλάδα ανέβηκε στο 11 από το 13 – 15 που βρισκόταν. Ευτυχώς!!!!!!!!!! Πάντως νομίζω ότι τα στοιχήματα και τα προγνωστικά φέτος θα πέσουν αρκετά έξω. Ούτε η Ρωσία θα πάει στο 23, ούτε η Ελλάδα στο 11 και επίσης ούτε η Ολλανδία στο 3. Επίσης νομίζω πως ούτε το Σαν Μαρίνο θα πάει τόσο χαμηλά. Σίγουρα θα τα πάει αρκετά καλύτερα. Τα στοιχήματα και τα προγνωστικά είναι τόσο χαμηλά για το Σαν Μαρίνο, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει ξανά προκριθεί στον τελικό ποτέ και φέτος είναι η πρώτη του φορά. Εάν το ίδιο ακριβώς τραγούδι το είχε μία άλλη χώρα και όχι το Σαν Μαρίνο, η οποία χώρα είναι κάθε χρόνο στον τελικό και τα πάει και πάρα πολύ καλά με αρκετές θέσεις στην πρώτη δεκάδα, τότε θα ήταν και φέτος στον τελικό μέσα στην πρώτη δεκάδα και όχι τόσο χαμηλά…

  7. Makari na ta pame teleia ston teliko to savvato!! Pistevw pws 10ada tha mpoume!!! Exw kanonisei me filous souvlaki night,kserete mpiritses,patatakia,simaies kai fisika poli mousiki… (Out of topic,alla den peirazei) eseis paidia ti kanonisate gia to savvato??

    • οικογενειακαα!! χαχαχαχαχα

      λες να μας την κανει την εκπληξη η Ολλανδια? θα χαρω! ο καλυτερο live ηταν χθες. η σουηδια και η αρμενια φαλτσαραν!

  8. auto me tn 3 thesh ths olandias eleos h dania k h oukrania tha eprepe na mhn einai sthn 10ada dhladh h oukrania k h olandia einai kalhterh apo tn ouggaria p tn pernane;;;;; as gelasw…..auto tha allaxei methaurio na m to thumithite h ellada meta tn 2 hmiteliko k afou perasoume tha mpei 5ada sta stoixhmata!!!!!!!!!!!

  9. Η Ελλαδα περασε το Αζερμπαιτζαν και βγηκε 10η προς το παρον…ολο ανεβαινουμε και μ αρεσει!!! 😉
    Αα κ το Σαββατο κι εγω θα φερω το παρεακι σπιτι,πιτσες κασκολ σημαιες σημαιακια σαν ματςτης εθνικης θα το κανουμε ;)))

  10. Το 1,2 κ 4…δεν θα τα πονταρα ποτε…επισης 5η η Ουκρανια με τιποτα!!!….Η Ολλανδια νομιζω πως δικαια βρισκεται τοσο ψηλα κ η Ουγγαρια αδικα στην 6η θεση…

    Τωρα οσο αφορα την προβα μας..Το να τους ξεσηκωσουμε ηταν το λογικο κ αναμενομενο..αλλωστε το λεει κ ο τιτλος του τραγουδιου…αλλα απο το βιντεο που ειδα…δεν ακουγονταν καθολου ο riskykidd…Πιστευω πως θα περασουμε ή 3οι ή 4οι..

  11. Τη μεγαλυτερη πτωση στα στοιχηματα την εχει η Νορβηγια και οχι αδικα..ωραιο τραγουδι αλλα αθλιος ο Carl στο live και τα 4 βιολιά πολύ υπερβολικά..Από ότι διαβαζω και η Ρουμανια δεν εντυπωσιαζει,ενα παλιομοδιτικο ποπ τραγουδακι εχει..Το Ισραηλ γενικα δεν παει ποτε καλα στις ψηφοφοριες του κοινου,αρα δεν βλεπω το λόγω να μην τερματισουμε πρωτοι αυριο..Παντως στη τριαδα θα ειμαστε σιγουρα..

  12. Εεεε καθήστε να δούμε και τον 2ο ημιτέλικο γτ έτσι όπως έπεσε η Αρμενία μπορεί να πέσει και μια άλλη χωρα του 2ου ημιτελικού ή το αντίθετο…Μπορεί η Ελλάδα να παει στο 15 ή και στην πρώτη πεντάδα…

  13. βλακειες… παντα υπαρχουν αουτσαϊντερ που σαρωνουν και φαβορι εκτος δεκαδας..!!!

  14. Ενώ μου αρέσει απίστευτα η Ολλανδία, δεν βασίζωμαι πολλύ στα στοιχήματα.. έχω μεγάλη αγωνία για αύριο.. θα γίνει της… ανατροπής!!!

    επίσης, ο γιόν όλα έγραψε στο twitter του οτι η διαφορά της 10ης χώρας με την 12η ήταν 3 βαθμοί.. χμμ ύποπτο.. έχει τύχει να έχουμε και έναν πόντο διαφορά και δεν ακούστηκε τίποτα! τέλως πάντων εγώ νομίζω -για να μην πώ είμαι σίγουρος- οτι την 10η θέση πήρε ο Άγ.Μαρίνος και πιθανώς την 11η η Εσθονία ή το Βέλγιο. Φέτος ο Άγ. Μαρίνος σώθηκε καθαρά απο επιτροπές.

    ας τολμήσω να κάνω και γώ μια πρόβλεψη μετά απο αυτό που είδαμε εχθές:

    ΤΕΛΙΚΟΣ:

    – Μάλτα
    -Ισραήλ
    -Νορβηγία
    -Αυστρία
    -Ιρλανδία
    -Λευκορωσία
    -Ελβετία
    -Ελλάδα
    -Σλοβενία
    -Ρουμανία

    ΕΚΤΟΣ:

    -Γεωργία
    -Πολωνία
    -Λιθουανία
    -Φινλανδία
    -ΠΓΔΜ

  15. Η Ιρλανδία θα δείτε που θα πέρασει μπροστά στον ημιτελικό. Δεν καταλαβαίνω την χαμηλή του θέση

  16. Logikh h anodos ths Ollandias. Htan kataplhktiko live. Me atoma apo to e3wteriko pou to eida x8es se olous auto arese perissotero. An auto antiproswpeuei genika k ena megalo meros ths Eurwphs pisteuw 8a anevei polu yhla!

  17. K epishs an h Irlandia aurio den perasei mhn sokaristeite polloi. Ka8e xrono uparxei ena tragoudi pou 8ewreitai oti 8a paei kala k sto telos oute kan pernaei. Fetos h Irlandia exei ola ta fonta gia na einai auto to tragoudi.

  18. Ο αποκλεισμος Γεωργίας είναι μόνο σίγουρος. Μπορεί να αποκλειστεί Αυστρία και Φινλανδία και Ελβετία και να πέρασει η Σλοβενία Λευκορωσία και Λιθουανία

  19. Εξαιρετικό χαρακτήρισε το show του α’ ημιτελικού η Μαρία Κοζάκου, η δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ που ανέλαβε την μετάδοση, ενώ μίλησε και για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν τρεις χώρες!

    «Είχα ενημερωθεί για το πρόβλημα στον ήχο. Υπήρχε και σε άλλες χώρες, όμως, δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν ευθύνη της EBU ή της ΝΕΡΙΤ γιατί είναι τεχνικό ζήτημα. Από την στιγμή, όμως, που υπήρχε και σε άλλες χώρες, μάλλον ήταν γενικό το πρόβλημα», είπε η Μαρία.

    Παράλληλα, η δημοσιογράφος δήλωσε έτοιμη να παρουσιάσει τον ημιτελικό της Πέμπτης οπότε και διαγωνίζεται η Ελλάδα, ενώ τον τελικό του Σαββάτου θα τον μεταδώσει μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν!

    «Στόχος μας είναι να βγάλουμε την γνωστή διαδικασία των πληροφοριών, μαζί με έναν ευγενικό σχολιασμό, με σεβασμό απέναντι σε όλες τις συμμετοχές», είπε η Μαρία και εξέφρασε την πεποίθηση πως το «Rise Up» θα πάει πολύ καλά στον διαγωνισμό, ενώ δεν έκρυψε ότι της αρέσουν πολύ το Αζερμπαϊτζάν, η Ολλανδία, η Ισλανδία και η Σουηδία.

    star.gr

  20. πιστευω πιο καθαρη εικονα θα εχουμε αυριο μετα την ανακοινωση των αλλων 10 φιναλιστ!
    ας κανω την προβλεψη μου για αυριο….
    1.ελλαδα
    2.ισραηλ
    3.ρουμανια
    4.νορβηγια
    5.αυστρια
    6.πολωνια
    7.μαλτα
    8.ελβετια
    9.φινλανδια
    10.σλοβενια
    —–εκτος—-
    11.λευκορωσια
    12.ιρλανδια
    13.λιθουανια
    14.γεωργια
    15.σκοπια
    ……δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια για την τυχη των:ελβετια,φινλανδια,σλοβενια και λευκορωσια,ιρλανδια,λιθουανια…
    παντως η αποστολη της γεωργιας και των σκοπιων….ας μαζευουν βαλιτσουλες 😛

  21. Αύριο ολα ανοιχτά είναι εκτός από πρόκριση Ελλάδας και αποκλεισμο Γεωργίας που είναι σίγουρα

  22. egw tha kanw provlepsh aurio k afou tis dw live…exthes egeinan anatropes opote aurio tha exoume kalhterh eikona otan tous doume!!!!!

  23. Η Ιρλανδια διαβασα σημερα στο oikotimes οτι απογοητευσε σημερα..Πολυ μετρια φωνητικα και βαρετη εμφανιση..Δεν το αποκλειω να μην περασει αυριο.

  24. Η Molly ετοιμάζετε για τη νικη το Σάββατο..ειναι και στο δευτερο γύρω,μια χαρα….

  25. Το oikotimes το έχουν Έλληνες. Είναι υποκείμενικό σάιτ. Εδώ προσέβαλαν την Βαλεντίνα και όταν πέρασε την καλομελεταγαν

  26. …δεν ξερω πιστευω η προκριση της ιρλανδιας δεν ειναι σιγουρη,το κομματι ειναι συμοαθητικο,η κοπελα ομορφη,αλλα στο λαιβ αδυναμη και η σκηνικη παρουσια τα ρουχα,το φοντο η χορογραφια ολα φτανουν στα ορια του κιτς….
    πιστευω θα χει την τυχη της εσθονιας,η οποια για εμενα και καπως καλυτερο κομματι ειχε,σκηνικη παρουσια κλπ αλλα και ειχε και συμμαχιες….η ιρλανδια τι εχει?
    μαλλον θα μεινει εκτος και θα περασει η λευκορωσια…
    δεν ξερω παλι,απλα το ενστικτο μου αυτο λεει 😛

    • Η Ιρλανδία έχει μαζί της όλες τις χώρες που την ψηφίζουν παραδοσιακά. ΗΒ, Λιθουανία, Πολωνία και Μάλτα. Ίσως τη βοηθήσουν να προκριθεί.
      Και για μένα είναι μάλλον η μεγαλύτερη απογοήτευση, περιμένω όμως και την αυριανή παρουσία (αν και θα τη δω με αρκετούς Ιρλανδούς που μάλλον θα με επηρεάσουν θετικά).

  27. Ρε σεις… Η Ολλανδια πηγε απ τον πατο στο 3 με την καλη της εμφανιση… Εμεις δλδ αν κανουμε πολυ καλη εμφανιση στον ημιτελικο (που αυτο πιστευω, ισως και 1οι να βγουμε) που θα φτασουμε.;;; 😀 🙂 😛

  28. Eurofan για τον Νορβηγο δεν σε εχω δει να κανεις καποιο σχόλιο..Στα στοιχηματα απο τη τριτη θεση που ηταν για μεγαλο διαστημα εχει πεσει στην 8η και απο αυτα που διαβαζω δεν ενθουσιασε ιδιαιτερα με την σκηνικη του παρουσια,σε αντιθεση με τη Molly που η αποδοση της πεφτει συνεχεια χωρις στην ουσια να εχει κανει κατι σημαντικο αυτες τις μερες..

  29. Μαριος..
    Ο Νορβηγος επεσε στην 8η θεση..γτ πολυ απλα ανεβηκαν 2-3 χωρες απο τον χθεσινο ημιτελικο…οποτε περιμενω να δω μετα τον αυριανο ημιτελικο το που θα ειναι..εγω προσωπικα πιστευω πως θα ανεβει…Το ΗΒ δεν εχει συμμαχιες..κ δεν νομιζω να ψηφιστει πολυ..απο ατομα που θα την δουν εκεινο το βραδυ…

  30. Παντως επιτελους και μια χρονια.που δε ξερουμε σιγουρα τον νικητηηη χαχαχαχαχα .μακαρι να ειναι θριλερ.οπως με τη σερταμπ το 2003 :Ρ

  31. Φανταστείτε να γίνει φετος αυτο που εγινε το 2003..167 βαθμους η Τουρκια,165 το Βελγιο και 164 η Ρωσια τοτε!!!!

  32. Το βραβείο θα πάει στην Αγγλία ή στην Ουγγαρία!
    Ίσως όμως έχουμε και νικητή-έκπληξη Αυστρία!
    Τελευταία δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι ίσως η Αυστρία κάνει την ανατροπή..με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας,την άνοδο της ακροδεξιάς σε πολλές χώρες της Ευρώπης,την αντι-γκέι πολιτική του Πούτιν αισθάνομαι ότι πολλοί θα ψηφίσουν Αυστρία από αντίδραση..φυσικά το τραγούδι κανείς δε θα το θυμάται γιατί κανείς δε θα εστιάσει εκεί μόλις δει επί σκηνής αυτή τη συμμετοχή
    Εγώ πάντως θα χαρώ αν νικήσει οποιαδήποτε χώρα εκτός της Σουηδίας..όχι ότι έχω κάποιο θέμα με τους Σουηδούς,ο λόγος είναι η πρόσφατη νίκη της..
    Αν νικήσει η Αρμενία(που δεν νομίζω αλλά λέμε τώρα)θα χαρώ γιατί αγαπάω την Αρμενία και έχουμε πολύ καλές σχέσεις σαν λαοί με τους Αρμένιους..κι έχει κι ο πατέρας μου ρίζες από εκεί..
    Αν νικήσει η Ουγγαρία θα χαρώ επειδή θίγει ένα ευαίσθητο και λεπτό θέμα,και θα ήταν πρωτότυπο να κέρδιζε κάτι τέτοιο το διαγωνισμό..νομίζω τραγούδι ανάλογου περιεχομένου δεν έχει διαγωνιστεί ποτέ στη eurovision..
    Αν νικήσει η Αγγλία θα χαρώ γιατί του χρόνου θα δούμε ένα διαγωνισμό υπερπαραγωγή!Οι Άγγλοι είναι καλοί στις διοργανώσεις!
    Αν νικήσει η Σουηδία θέλω ξανά Πέτρα Μέντε στην παρουσίαση!

    • Μιας κι έχω πρόσφατη την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά χωρίς καμία διάθεση να προσβάλω τις ρίζες σου (η Αρμενία είναι χώρα με τεράστια ιστορία). Έχεις πάει όμως ποτέ εκεί; Εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα. Επειδή έχω ταξιδέψει στην ευρύτερη περιοχή, τρελλή χαρά έκαναν πχ οι Ιρανοί σαν άκουγαν Ελλάδα, παρά οι Αρμένιοι που αντιδρούσαν αδιάφορα σχεδόν σαν τους λέγαμε ότι είμαστε από το ΛιχτενσταΊν. Κι αν κάποιοι έκαναν κλικ, αυτό που είχαν να πουν ήταν μόνο πόσα έχουμε τραβήξει κι οι δυό λαοί από τους Τούρκους
      Το Yerevan δεν είναι όμορφη πόλη σε σχέση πχ με τη Τιφλίδα αν και πιστεύω ότι για λόγους προβολής και μόνο θα φρόντιζαν να οργανώσουν μια εξαιρετική εκδήλωση αν κέρδιζαν τον διαγωνισμό. Η διασπορά να’ναι καλά

      • Έχω επισκεφθεί την Αρμενία ελάχιστες φορές…δυστυχώς είναι μία φτωχή χώρα δεν είναι Αζερμπαιτζάν για παράδειγμα αλλά έχει και κάποια όμορφα μέρη…οι άνθρωποι που είχα συναντήσει και γνωρίσει ήταν πολύ φιλικοί..όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι..

  33. Katia..
    Χαχα…μα κ γω αυτο ειπα..θα κερδισει!..αλλα απο την αλλη μερια..χαχ..;)

    • γιουροφαν και πολυ ψηλα την βαζεις την αγγλια..εγω πιστευω οτι θα ειναι απο τη δεξια στηλη κατω κατω!την αγαπημενη ιταλια πως την ειδες?

  34. Κι εγώ πιστεύω ότι φέτος όλα θα κριθούν στον πόντο όπως το 2003!!

  35. Ακουω απο γνωστους μου πως η ελλαδα φετος δεν θα προκριθει, πως οι χωρες που ψηφιζουν στον ημιτελικο μας δεν ψηφιζουν ελλαδα κλπ κλπ.. Αγχωθηκα τρελά τωρα!! Μακάρι να περάσουμε 🙁

  36. Κρατήστε και κανένα μικρό καλάθι ακόμα και για Ελλάδα. Η σύνθεση χωρών φέτος δε μας ευνοεί καθόλου..

  37. Εγώ σήμερα στοιχημάτισα για πρωτιά τη Σουηδία.
    Λογικά θα γίνει μάχη μεταξύ Σουηδίας-Αρμενίας-Ουγγαρίας. Όσο για το Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρώ πως εκτός από υπερεκτιμημένο, είναι και ένα από τα τραγούδια που πιστεύουμε ότι θα φτάσουν ψηλά και τελικά πατώνουν (π.χ.περσινό Ην. Βασίλειο). Για την Ελλάδα είμαι αισιόδοξος, θεωρώ δεδομένο το ότι θα μπούμε δεκάδα. Όπως και να’χει καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

  38. Εγώ το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα που είμαστε σε έναν ημιτελικό χωρίς συμάζους για 2 λόγους:
    1. Οι χώρες στον τελικό έχουν τάση να ψηφίζουν περισσότερο χώρες που ήταν μαζί τους στον ίδιο ημιτελικό. Έτσι θα πάρουμε καλούς βαθμούς και από τους λίγους συμάχους που έχουν μήνει στον διαγωνισμό και από άσχετους.
    2. Ευκαιρία να δείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να περάσει με την αξία της στον τελικό και όχι από συμαχίες και έτσι…

  39. kati asxeto thumaste tn summetoxi tou belgiou to 2004;;;;;dn htan polu xesikotiko tragoudi kala ekeino to kalokairi auto to tragoudi sto exoteriko p emena paizotan polu thumamai….gia ekeinh tn epoxh htan polu kalo an k dn phge kala!!!!!!!!

    • Katia, εγώ το θυμάμαι γιατί το ακούω ακόμη και αναρωτιέμαι γιατί πάτωσε τέτοια κομματάρα!!!

      • κατια και τζιμ to one life της σαντι πατωσε γιατι η τραγουδιστρια ουτε φωνη ειχε, ουτε καλη ερμηνεια,την τελικη βραδια για την ακριβεια το σκοτωσε,εξαλλου η σαντι ηταν μοντελο σε ερωτικα περιοδικα να το πω ευγενικα και οχι τραγουδιστρια..επισης η επι σκηνης παρουσιαση του το χαντακωσε εντελως!θυμαμαι το σχολιο της μποκοτα”τραγουδι αερομπικ την φωνη δεν θα τη σχολιασω αλλα ξεσηκωνει”α ρε θεα δαφνη!οντως ομως εγινε επιτυχια παροτι τερματισε προτελευταιο με μολις 7 βαθμους!

  40. είμαι πολλύ σίγουρος οτι θα περάσουμε, αλλά ακόμη κι αυτό να μην γίνει, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αμα δώ μια αξιοπρεπής σκηνική παρουσία!

    να πώ και κάτι άσχετο.. όταν είδα τα βίντεο απο τις χθεσινές εμφανίσεις μου φάνηκαν άρτια! τελικά μόνο στην τηλεόραση μου φαινόταν κάπως η σκηνή…

  41. Stratos…
    Χαχα..οντως…αλλα απο την στιγμη που μιλανε για νικη ειπα να πω για 1η θεση….Απο κει κ περα..βλεπωντας τις προβες των χωρων που συμμετεχουν στον τελικο,ξεχωρισα την Ιταλια..πιστευω πως ηταν καλυτερη φωνητικα σε σχεση με τις αλλες φορες..κ μπορει να τα παει καλα…αλλωστε η Ιταλια ειναι ψηφιζεται απο τις αλλες χωρες..σε αντιθεση με το ΗΒ..

    • μπραβο μπραβο και παλι!συμφωνουμε απολυτα!οποτε στηριζουμε εμα μαρονε και ιταλια φανατικα!!!!εγω εχω εξελιχθει σε φανατικο υποστηρικτη της ιταλικης συμμετοχης…με βλεπω ετσι και παρει την πρωτια να πανηγυριζω μονος στους δρομους!!χα χα!

    • Λογικό γιατι δεν εχει εμφανιστει ακόμα!και οι πρωτες 4 ειναι απο τον χθεσινο ημιτελικό!
      Χωρις εμφανιση ακομα και εχει τρομερα χαμηλα ποσοστα!

  42. Στην παραλία μαζεύοντας κοχύλια και τοποθετώντας τα σε μια γαλάζια πετσέτα θα σχηματίσουν οι FF και Riskykidd την ελληνική σημαία.

    Τα ρούχα των τραγουδιστών μας είναι ελεεινά. Ειδικά το πουκάμισο του Νικόλα πολύ gayish. Μου χαλά όλη την εικόνα. Παρόλ’ αυτά πιστεύω θα πάμε καλά.

  43. Πιστεύω ότι θα νικήσει η Αρμενία … Τα στοιχήματα δεν μετράνε … Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι κριτές και ο κόσμος … Η ολλανδία θα χτυπήσει 5 άδα η Σουηδία σίγουρα 5αδα και πιστεύω ότι το Μαυροβούνιο , θα είναι σίγουρα 10 άδα … Ίσως φτάσει και μέχρι 3 αδα !!!! Η Βαλεντίνα , παίζει πολύ υψηλά ( 5- 10 θέση ) Πάτος θα πάνε : Ιταλία ( απαίσιο live ) Γερμανία , Γαλλία και Δανία ( μια βλακεία και μισή ) Από εκπλήξεις θα περίμενα να μπεί 10άδα Ισλανδία και να πατώσει η Σουηδία !!! Όσον αφορά τον ημιτελικό την Ελλάδας … Μαύρα χάλια η Ελλάδα θα μπει 10αδα ίσως πιο ψηλά η Μάλτα επίσης ( βλ μαλτα 2013 ) η αυστρία αν περάσει θα πάει άπατα … Η δεκάδα μου είναι :
    1)Αρμενία – Ουγγαρία (και οι δύο θέλουν πολύ την νίκη )
    2) Σουηδία – Ολλανδία ( με προτίμηση Ολλανδία )
    3) Μαυροβούνιο ( Ερωτικό τραγούδι με βαλκανικούς ήχους )
    4) Ελλάδα – Αζερμπαιτζάν – Μάλτα ( Ευρωπαικά γούστα είναι αυτά )
    5) Σαν Μαρίνο – Ουκρανία ( η Βαλεντίνα θα κάνει την έκπληξη – ουκρανία στην 10αδα λόγω κριμαίας )

    Τέλος περιμένω εκπλήξεις από Ισλανδία , Πολωνία και Ισπανία

  44. Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα φαν της συμμετοχής μας (παρότι την υποστηρίζω οπως κάθε μας συμμετοχη) έχω να πω ότι φαίνεται να ανεβαίνουμε ψηλά την βραδιά του τελικου. Μακάρι να επαληθευτεί η διαίσθηση μου

  45. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΜΙΖΩ

    ΥΓ. ΚΑΛΗ ΦΩΝΗΤΙΚΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  46. @jim akrivos to idio anarwtiemai k egw htan polu kalo kommati k milame authn thn xronia to eixa liwsei opws k persu eixa liwsei ths norvigias ti kommatara

    • Κι εγώ έλιωσα πέρσυ την κομματάρα της Νορβηγίας!!! Ήταν το αγαπημένο μου!!! Δυστυχώς φέτος δεν παίζει κάτι ανάλογο…θα αρκεστούμε σε 5-6 καλές συμμετοχές…

  47. Οντως 5ο το ΗΒ..κ πιστευω πως θα πεσει κι αλλο..παει κ αυτο το ‘φαβορι’..χαχα..κατηφορα…

  48. Μόλις τέλειωσε η παρουσία μας στη δεύτερη επίσημη πρόβα όπου ψηφίζουν οι επιτροπές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν πλέον για πιθανή νίκη της Ελλάδας. Φαίνεται να έχουμε πολλές ελπίδες για 5άδα.

    • ισχυει! φιλη μου που κανει μαστερ στη Κοπεγχαγη μου ειπε οτι απο χθες ηδη ακουγεται η Ελλαδα στους πιθανους νικητες. Το βρισκω too much αλλα μια θεση στη δεκαδα ισως και πενταδα ειναι παρααααα πολυ καλη

  49. Βασιλης..
    Ταινιες επιστημονικης φαντασιας βλεπεις;;;…οχι κ 5αδα η Βαλεντινα…

    • Γιατί όχι … Εγώ πιστεύω ότι είναι η πιο διάσημη στον διαγωνισμό και στις επιτροπές θα πάει καλά … Θα την λυπηθούν κιόλας λίγο …

  50. αχχαχαχαχχαχ 5ο το Ηνωμενο Βασιλειο???
    αχχαχα που το ειδατε αυτο???
    στις περισσοτερες εταιριες ειναι 3ο και σε 2-3 εταιριες 4ο ή ισοβαθμει με Ολλανδια..Παραισθησεις μου φαίνεται εχετε…

  51. Μαριος..
    Στο oddschecker…εκει συγκεντρωνουν τις αποδοσεις απο ολες τις εταιρειες κ οχι απο μια που βλεπεις εσυ..4η πλεον η Ουκρανια!!;)

  52. Το oddscecher δεν εχει παντα τις χωρες με τη σειρα..Να προσεχετε τους αριθμους μεσα στο κουτακι καθε εταιριας..Προσεξτε αυτο και μετα θα δειτε πως κανετε λαθος..βλεπω π.χ 4η την Ουκρανια με αποδοση 8,00 και την Αγγλια 5η με αποδοση 7,00!!!!

  53. Katia..
    Χαχαχ..το εχω αυτο..!!;)

    Μαριος..
    Η αποδοση για Ουκρανια κ ΗΒ ειναι 9…απλα η Ουκρανια πλεον ειναι 4η..πως να το κανουμε!;)

  54. @strato h alhtheia einai oti ola auta gia tn tragoudistria dn ta hxera k oute thumamai kala tn ermhneia ths na einai toso xalia gia na to les omws……pantws to tragoudi htan apo ta kalhtera ekeinh tn xronia!!!!!!!!!

    • κατια ναι θυμαμαι που ειχα διαβασει οτι για το 2004 ηταν το μεγαλο φαβορι το βελγιο και υπηρχαν ποικιλα σχολια για τη σαντι(εξαιτιας του επαγγελματος της)ειχαν ακουστει και φημες οτι ηταν λιγακι πεταχτουλα να το πω και αυτο ευγενικα!το τραγουδι ηταν οντως ξεσηκωτικο αλλα αν δεις προσεκτικα πως το παρουσιασε επι σκηνης θα καταλαβεις οτι ηταν στημενο λιγο προχειρα και παρακμιακα..αν το ελεγε αλλη με καλυτερη φωνη και ωραιο στησιμο επι σκηνης θα πηγαινε αρκετα καλυτερα.

  55. Stratos..
    Μαλλον το τελευταιο δεν θα χρειαστει να κανεις..χαχα..αλλα 10αδα θα ειναι..

    • εγω λεω πενταδα!!εμ ιταλια ειναι αυτη και τις συμμαχιες της της εχει και τους απανταχου λατρεις της κουλτουρας της εχει(καλη ωρα εμενα)!!ΕΜΑ ΜΑΡΟΝΕ ΚΑΙ FORZA ITALIA!XA XA!τουλαχιστον ας κερδισει καμια ουγγαρια και ισραηλ να το χαρω!

  56. τα παιδια μας στην τελευταια προβα για σημερα δεν ηταν και τοσο καλα φωνητικα συμφωνα με το oikotimes,ομως ηταν παρα παρα πολυ καλοι οπως επισης λεει το oikotimes.. Λιγο να βελτιωθουν μεχρι αυριο στα φωνητικα και να ειμαστε τυχεροι να κληρωθουμε στο δευτερο μισο και η 10αδα ειναι πολυ κοντα!!! Παντως εγω που ειδα βιντεο μου φανηκαν μια χαρα φωνητικα αλλα ενταξει κατι παραπανω θα ξερουν για να το γραψουν.. ανυπομονω για αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. @jim fetos h norvigia einai koimhsou aggeloudi mou nani nani to mwro na kanei ase!!!!!!!!kalo omws me pianei ena xasmourito otan to akouw dn mporeis na fantasteis

  58. ΜΑΡΙΑ Μ.Ο ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ODDSHECKER..POS TO LENE TELOS PANTON

  59. ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ 3ΑΔΑ..-19 ΠΟΝΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΦΕΤΟΣ..ΦΕΟΤΣ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ :Π!!!! ΕΛΕΟΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ …. ΠΟΥ ΔΝΕ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

  60. από το δεύτερο ημιτελικό θεωρώ ότι η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι η Ιρλανδία … τραγική εμφάνιση.. νομίζω πλέον ότι θα αποκλειστεί… η Λευκορωσία από την άλλη πιστεύω πως θα περάσει !

  61. POY ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ?

    • Ανταποκρίσεις από ανθρώπους που παρακολουθούν ζωντανά την πρόβα. Λένε πως η αίθουσα σείστηκε όταν τραγούδησε η Ελλάδα. Περισσότερο και από τη Σουηδία.

  62. Katia..
    Η Νορβηγια εχει ΜΠΑΛΑΝΤΑΡΑ…Κ θα τερματισει πανω απο το ΗΒ θα το δεις!!

    • Αχ αυτό το χιούμορ σου βρε Eurofan…πάγωσα σαν την μπαλαντάρα της Νορβηγίας!!! Μου ήρθε ύπνος μόνο στην ιδέα…άντε καληνύχτα!

  63. O νικητής θα παίξει ανάμεσα αγγλία και αρμενία παρόλο που έχει ανέβει η απόδοση της.θα μοιραστούν ψήφοι σε σουηδία ολλανδία νορβηγία .το ανατολικό μπλοκ θα σπρώξει αρμενία .το αζερμπαϊτζάν τα αδέλφια των τούρκων μόνο δεν πάει την αρμενία .η αγγλία έχει το συν της διοργάνωσης που θα το κάνει με επιτυχία

  64. Στον ημιτελικο μας ψηφιζουν Γερμανια και Αγγλια καλο αυτο για εμας..

  65. GO NETHERLAΝDS!
    Ολλανδία
    Ουγγαρία
    Αρμενία
    Σουηδία
    Με αυτή την σειρά οι πιθανότητες νίκης σε σχέση με αυτά που είδα χθες . Οκ η Σουηδία ήταν καλύτερη από την Αρμενία, αλλά η τελευταία έχει κινητοποιήσει πολύ την διασπορά της σε όλη την Ευρώπη φέτος. Αποκλείεται να χάσουν τοπ 4!
    Περιμένω 2ο ημιτελικό και big 5 για να συμπληρώσω την λίστα με πιθανούς νικητές φέτος!

    • θα συμφωνήσω πάλι.. μπορεί να είχε κάποια προβλήματα ο Aram αλλά δε θα πρέπει να παραγνωρίσουμε (επειδή κάποιοι μιλούν για καταποντισμό του) το γεγονός ότι έχει κινητοποιηθεί όλη η διασπορά της Αρμενίας αλλά και στις επιτροπές δε θα πάει άσχημα! επομένως, το ΤΟΡ 4 θα συμφωνήσω πως πρεπει να το θεωρούμε δεδομένο για την Αρμενία!

  66. Παρόλο που στο oikotimes λένε πως δεν ήμασταν καλοί φωνητικά στις επιτροπές, στο twitter όλοι έγραφαν πως φωνητικά ήμασταν καλύτεροι απ΄τη μεσημεριανή πρόβα!

    • εγώ που την άκουσα την απόψινη πρόβα (και είδα και ένα βίντεο που έχει ανέβει) συγκριτικά με το μεσημέρι απόψε ήμασταν πολύ καλύτεροι.. υπήρχαν μικροαστάθειες αλλά όλα καλά! το μόνο που δε μου άρεσε είναι πως σε μερικά σημεία φώναζαν πολύ!

  67. Η λίστα της εταιρείας που παρουσιάζει άρθρο θα χει ανατροπές αύριο το βράδυ .μια χώρα θα ξεχωρίσει σαν φαβορί με απόδοση στο 2.5 περίπου χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά .οι εταιρείες είναι μπροστά γιατί έχουν πληροφόρηση από επιτροπές που διαμορφώνουν σε ενα ποσοστό το αποτέλεσμα

  68. Τα σχόλια για την Ελλάδα πλέον γίνονται διθυραμβικά. Όπως: “Ζητωκραυγές στην αρένα, απόλυτη ησυχία στην αίθουσα τύπου”, “Αύριο θα περάσουν η Ελλάδα και άλλοι 9”

    • να συμπληρώσω και την τεράστια αποδοχή στο press center μετά το τέλος της εμφανισής μας! δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά η Ελλάδα και η Ρουμανία είναι οι 2 σίγουρες για τελικό! όλες οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται..

      • Θεωρώ πως πέρα από τη Fyrom και τη Γεωργία μάλλον, όλες οι άλλες έχουν πολλές ελπίδες να περάσουν. Ελλάδα και Ρουμανία περνούν πάντα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν και φέτος. Αν έκανα μια πρόβλεψη θα ήταν:
        Ελλάδα, Ρουμανία (σίγουρες), Ελβετία και Μάλτα (που μοιάζει να είναι οι άλλες 2 χώρες που εντυπωσίασαν), Ισραήλ, Φινλανδία (η δική μου αγαπημένη) και με λιγότερες πιθανότητες Λιθουανία, Αυστρία, Ιρλανδία και 1 από τις Σλοβενία, Νορβηγία, Πολωνία, Λευκορωσία.

      • προσωπικά, εκτός από Ελλαδα και Ρουμανία , θεωρώ πως θα περάσουν η Νορβηγία, η Μάλτα , η Φινλανδία , το Ισραήλ, η Ελβετία και η Λιθουανία και για τις άλλες 2 θέσεις ποντάρω σε Λευκορωσία/Πολωνία και Αυστρία (αν και θα ήθελα να αποκλειστεί) .. η Ιρλανδία δε με πείθει καθόλου(!) . Τα Σκόπια δε μου αρέσουν και ιδιαίτερα με χαλά η τραγουδίστρια !ωστόσο, νομίζω ότι οι διαφορές μεταξύ του 7ου έως του 12ατου θα είναι μικρές! περιμένω εκπλήξεις ..

    • Γιατι απολυτη ησυχια στην αιθουσα τυπου?? καπου ακουσα οτι στην προβα που ψηφιζαν οι κριτες ο riskykidd δεν ηταν καλος? ισχυει??

  69. Jim..
    Παραξενο..τοσα βαρετα τραγουδια,την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ της Νορβηγιας βαριεσαι;;..χαχα..

    Katia..
    Ε Οχι!!Μαζι με Ουγγαρια κ Ολλανδια ειναι το αγαπημενο μου..χαχα..

  70. NA TA… NA TAAAAAAAAA!!!
    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ!!!
    Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
    ΑΠΟ 11Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ…
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 9Η ΘΕΣΗ!!
    ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΤΙΑΑΑ!!!
    RISE UP!!! 🙂

    • SORRY , ΛΑΘΟΣ!
      ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ!
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ…ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ !
      ΧΑΧΑΧΑ :p

  71. Η Αρμενία έχει το συν της διασπορας ιδιως σε χωρες ανατολικου μπλοκ γαλλια ελλαδα κτλ αλλα το μειον της φτωχης χωρας που δεν ξερω αν θα μπορεσει να αντεπεξέλθει στην διοργανωση.παρα τα προβλήματα είναι στην δεύτερη θέση και δεν εχει ανοίξει την διαφορά η Σουηδία οπότε ο aram δεν εχει τελειώσει ακόμα . γερά ελλαδαρα

  72. Fetos tha exoume trelo thriller sti psifoforia meta apo xronia. I ollandia pou den tis to xe kaneis tha simfoniso me ton donnie, paei gia poli psila toulaxiston ap tis epitropes. Ama klirothoume deutero miso, tha eimaste ligo piso apo ti koursa gia ti protia

    • Επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε το νικητή όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια δεν σημαίνει πως η ψηφοφορία θα είναι θρίλερ με σιγουριά.

      • +φωνώ
        το ότι δεν υπάρχει στάνταρ φαβορί δε σημαίνει ότι θα είναι θρίλερ!
        μπορεί κάποιο τραγούδι να κάνει τη διαφορά σαν πακέτο και να βγει πρώτο με διαφορά!

      • Ta palia xronia otan ksexorizane polla kommatia kontaroxtipiontousan gia ti korifi. Kai to 2011 tha sinevenai to idio alla oi epitropes stirixan tin italia. Kai fetos, tipota den einai ksekatharo kathos iparxoun polla kala tragoudia kai kanena ksekatharo favori opos persi kai propersi

  73. Βασικά μόλις είδα και γώ το video με την εμφάνιση στις επιτροπές και φωνητικά ήταν εξαιρετικοί. Φώναζαν σε αρκετά σημεία αλλά είναι στα πλαίσια του “ξεσηκώνουμε τον κόσμο”, όχι κάτι τρομερό. Μπράβο για άλλη μια φορά και μακάρι και αύριο και το Σάββατο να τα δώσουν όλα!

  74. Ανεβηκαμε μια θεση σημερα!!!!
    Σκεψου τι θα γινει αυριο που θα περασουμε!!!!!

  75. …σκέφτομαι ότι αν αποφασίσουν να ανακοινώσουν τη σειρά προτίμησης ανά μέλος επιτροπής τι ανάλυση έχει να πέσει…

  76. ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΚΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΝΙΩΘΑ….ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!!

    • Μη φοβάσαι!
      Σε διαβεβαιώ εγώ, αύριο θα περάσουμε ανετότατα όπως κάθε χρόνο άλλωστε!
      Κοιμήσου ήσυχη! 🙂

  77. Ξανα στην τεταρτη θεση συμφωνα με το oddschecker η Αγγλια..οχι πως ειχε πεσει στη 5η θεση αλλα ok….

    • Sorry, μιας και είπες για το oddchecker
      τι σημαίνουν τα μπλε κουτάκια και τι τα κόκκινα δίπλα?
      τα μπλε είναι θετικά(αυξάνονται τα στοιχήματα? και τα κόκκινα αρνητικά(μειώνονται τα στοιχήματα)?
      εμάς τα πιο πολλά είναι λευκά καλό είναι αυτό?

  78. Παντως οσον αφορα τα views στο youtube απο τον χθεσινο ημιτελικο,προηγείτε η Ουγγαρια,ακολουθει η Ουκρανία και η Ολλανδια..Η Αρμενια και η Σουηδια ειναι αρκετα χαμηλοτερα..

  79. πάντως αυτό που γίνεται φέτος με τα στοιχήματα είναι για γέλια.. έχουν τρελαθεί οι στοιχηματικές εταιρείες .. δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και όλα αλλάζουν .. βέβαια , αυτό λειτουργεί προς όφελός τους!

  80. Εμείς θα μαζευτούμε σε σπίτι φίλης με μπύρες, mojito και πίτσες. Και λίστες για τις προσωπικές βαθμολογίες μας. 🙂
    Για την Ιρλανδία συμφωνώ πως δεν θα δει τελικό. Να μου το θυμηθείτε.
    Και για τη Σλοβενία είμαι απαισιόδοξος.
    Η Ελβετία θα περάσει πιστεύω.
    Η Ελλάδα θα σκίσει!

    Υ.Γ.: Αυτές οι τετάρτες και οι παρασκευές μεταξύ eurovision nights δεν περνάνε με τίποτα! Όσα βιντεάκια κι αν δεις στο youtube για τη Eurovision!

  81. Πόσο θα θελα να μαζευόμουν και εγώ με μια παρέα να φάμε, να πιούμε και να απολαύσουμε βραδιές eurovision!!!
    Αλλά δυστυχώς οι δικοί μου οι φίλοι/ες δεν ασχολούνται και δεν τους αρέσει όλο αυτό!
    Ζηλεύω 🙁

  82. Entertv: Η δεύτερη πρόβα των Freaky Fortune όπως θα τη δούμε το βράδυ του ημιτελικού! <—————- youtube it 😉

    • σωστος…ή ακομα καλυτερα στο web tv του alpha γιατι στο βιντεο του entertv κολλαει και κοβει ενα σημειο 😉

  83. H Ollandia βρισκεται στην θεση που πρεπει και μακαρι να παει και πιο ψηλα.

  84. Τέτοια μέρα …πίτσες πατατακια μπύρες καλή παρέα! Και πολύυυυυυ Χαβαλέ κ τραγούδι!!

  85. Ο Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ, ΕΝΩ Ο Β΄ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ.ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ,Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ” ΤΟ BREATH YOU TAKE” TΩΝ POLICE.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (Π.Χ.ΔΑΝΙΑ 2010 -BREATH YOU TAKE KAI ABBA,ΣΟΥΗΔΙΑ 2011 RASPUTIN -SPEARS -ABBA),ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΙΝΓΚ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ.

  86. Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ,ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2010 ,ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΙΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΩΝΗΣ,ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΤΡΙΓΓΛΙΑΣΜΕΝΟ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΟ.

  87. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ… ΚΟΝΣΙΤΑ!

  88. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ RISE UP,ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΚΟΜΜΑΤΙ!

  89. Αυτό με την Κονσίτα με ξεπερνάει. Μα όλοι να παραληρούν? Ό, τι μήνυμα και να στέλνει το μούσι δεν παύει να είναι εμετικό!

  90. ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΚΟΥ.ΟΧΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΣΧΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ.

  91. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ!

  92. Κι εγω χαρηκα που ανεβηκε η Ολλανδια!!!
    Αυτο που με στεναχωρησε ειναι το γιουχαισμα για τη Ρωσια. Τι φταινε οι κοπελλες για οσα γινονται εκει? Ειναι κριμα να πληρωσουν τα σπασμενα……

  93. οκ είναι κριμα μου στειλαμε ένα τετοιο τραγουδι…….δεν θυμιζει καθολου ελλαδα…….. αλλα πιστευω ότι θα τα παμε καλα…θα αρεσει στους ευρωπαίους…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ