EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία των δημοσιογράφων!

Η ψηφοφορία των δημοσιογράφων στο press center  της φετινής Eurovision συνεχίζεται και τα αποτελέμστα για τους 2 ημιτελικούς μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Για τον Α Ημιτελικό:

1Ουγγαρία156
2Σουηδία154
3Αρμενία148
4Ουκρανία146
5Αζερμπαϊτζάν135
6Ρωσία122
7Μαυροβούνιο109
8Ολλανδία108
9Εσθονία107
10Βέλγιο101
11Λετονία81
12Ισλανδία76
13Πορτογαλία62
14Μολδαβία61
15Άγιος Μαρίνος53
16Αλβανία45

Για τον Β Ημιτελικό

1Ελλάδα154
Iσραήλ154
3Νορβηγία149
4Ρουμανία147
5Αυστρία144
6Μάλτα130
7Ιρλανδία124
8Πολωνία119
Φινλανδία119
10Ελβετία98
11Σλοβενία98
12Λευκορωσία91
13Π.Γ.Δ.Μ.67
14Λιθουανία56
15Γεωργία54

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

80 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά πάμε.
    Μόλις είδα και την συνέντευξη τύπου και τα παιδιά είναι πολυ καλά και επικοινωνιακά.
    Αυτές οι βαθμολογίες φαντάζομαι είναι μετά την 2η πρόβα,έτσι;

    • Τα αγγλικα των 2 αγοριων ειναι απαισια. Ο χορευτης μιλαει συλλαβιστα την αγγλικη. Ο αρμενης τραμπολινιστας μιλαγε ελληνικα και μετεφρασε μια *μεταφραστρια;;;;*. Μιλαμε για πολυ γελιο…αλλα αντι αλλων! Ο ρισκυ οκ μιλαει αγγλικα το παιδι, λογικο. Δεν το λες αυτο επικοινωνιακη συνεντευξη, αλλα τι να κανουμε. Αυτα τα αγγλικα ειχαμε, αυτα στειλαμε. Απλα το λεω για να μην παραμυθιαζομαστε και μεταξυ μας. Βεβαια το τραγουδι το λενε καλα και το υπερασπιζομαι με 1000. Αλλο αυτο, μην παρεξηγηθω.

      • Και τι θες να μας πεις μ’αυτό ρε φίλε?
        Και η Ρουσλάνα είχε μεταφράστρια και η Σερτάμπ.Και?

      • Καλά μην νομιζει πως και οι τραγουδιστες των αλλων συμμετοχων μιλανε πολυ καλυτερα αγγλικά..μην ειμαστε υπερβολικοι..δεν πιστευω πως παιζουν ιδιαίτερο ρόλο οι συνευντεύξεις..

      • η “μεταφράστρια” που λέτε είναι η Σίνια Κούσουλα , αρχηγός της ελληνικής αποστολής και υπεύθυνη δημοσιων σχέσεων…

      • Γιαννησμιθ
        Καταλαβες λαθος. Το σχολιο μου αναφεροταν στον ισχυρισμο της Λινας οτι η συνεντευξη ηταν πολυ καλη και τα παιδια επικοινωνιακα. Τα αγγλικα των παιδιων πασχουν. Δυσκολευονται απιστευτα να πουν αυτο που θελουν. Η μεταφραστρια ηταν τελειως ακυρη. Οποτε διαφωνησα με αυτον της τον ισχυρισμο. Αυτο που λες εσυ για τους μεταφραστες ειναι αλλο. Δεν εχω κατι με τους μεταφραστες. Αλλα να μεταφραζουν….οχι στο γαμο του καραγκιωζη. Αν γνωριζεις αγγλικα ακουσε τη συνεντευξη για να καταλαβεις.

      • Αλεξγκρις
        Τοτε να της πει καποιος να μαθει αγγλικα της κυριας. Ακου υπευθυνη δημοσιων σχεσεων με συλλαβιστα αγγλικα! Ελεος!

      • Πρώτα απ’ολα καλημέρα από Εδιμβουργο.
        Εδώ και δυο μέρες άρχισα να γράφω σχόλια στο site του ogae και είσαι ο πρώτος που απαντάει και είμαι πολυ χαρούμενη γι’ αυτό!! Σ’ευχαριστω πολυ!!
        Τώρα όσο για το θέμα μας να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δεν παραμυθιάζω τον εαυτό μου για κανένα θέμα. Άλλωστε είμαι 35 ετών, αρκετά μεγάλη για κάτι τέτοιο.
        Απο εμπειρία όμως θα σου πω ότι τα δικά μου αγγλικά είναι πολυ χειρότερα και ας ζω εδώ ένα χρόνο. Έχω όμως παρατηρήσει ότι μ’ενα χαμόγελο και καλή διάθεση και ευγένεια τον άλλον τον κερδίζεις. Αυτό για μένα είναι επικοινωνιακό χάρισμα!!Βεβαια είναι η άποψή μου και μονο.Παντως νομίζω το λεξιλόγιο των παιδιών είναι καλό, μπορεί να μιλάς για την προφορά τους. Νομίζω ωστόσο ότι και άλλες συμμετοχές ή ακόμα και δημοσιογράφοι δεν τα μιλούν καλύτερα.
        Και πάλι καλημέρα σε όλους!
        Υγ. Το UK ψηφίζει την Πέμπτη. Περιμένω πως και πως να ψηφίσω το Rise Up!!!!

      • Λινα, δεν ειχα σκοπο να σου επιτεθω, φαινεσαι συμπαθεστατη κοπελα. Συγνωμη για τον τροπο μου.

      • Καλημέρα και πάλι!
        Νικος.go
        Δεν παρεξηγηθηκα μην ανησυχείς. Ευχαριστώ όμως έτσι και αλλιώς. Αλήθεια ειδες την πρώτη συνέντευξη των Γάλλων μετά την πρώτη πρόβα τους; Τους είδα στο Esckaz. Νομίζω ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις, αν και δεν ξέρω αν θα τα πανε καλά στον τελικό.

    • γειά σου Lina και καλως ήρθες στην παρέα μας!! Εγώ μένω Στουτγκάρδη Γερμανίας και ψηφίζουμαι και μεις την Πέμπτη.. Λές καλύτερα να ψηφίσουμε το Σάββατο και οχι την Πέμπτη; αφού έτσι κι αλλιώς, στον τελικό περνάμε δεν το έχουμε ανάγκη.. Εγώ λέω: θα δώσω που θα δώσω του κόσμου τα λευτά για να ψηφίσω Ελλάδα, γιατί να μην το κάνω το Σάββατο που έτσι κι αλλιώς έχει μεγαλύτερη σημασία; τι λές;

      • Καλησπέρα!!!
        Δίκιο έχεις αλλά είμαι πολυ ενθουσιασμένη που δεν βλέπω την ώρα να ψηφίσω. Ίσως στείλω την Πέμπτη κανά δυο ψήφους αλλά το Σάββατο θα γίνει χαμός. Θα στέλνω και απο το δικό μου και απο του άντρα μου το κινητό!!
        Νομίζω εκείνη την ώρα σίγουρα θα παρασυρθεις και θα στείλεις έστω και μια ψήφο.
        Πάντως ζήτω η διασπορά!

  2. Πάμε γερά Rise up με τσαμπουκά! Παρεμπιπτόντως έχω μείνει speechless για τις υψηλές θέσεις Λετονίας, Ισλανδίας, Ρουμανίας, Ιρλανδίας, Αζερμπαιτζάν και τις χαμηλές θέσεις για Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ελβετία

    • ελα ντε Λετονια και Ισλανδια μου κανουν εντυπωση και εμενα ειδικα ομως Λετονια….. ειναι οτι χειροτερο μαζι με Γεωργια φετος!

  3. Φέτος πάμε για μία καταπληκτική θέση, γιατί όχι, ακόμα και για την πρωτιά. Στο Oikotimes γράφουν ότι η Ελλάδα φέτος μάλλον θα είναι η νικήτρια χώρα και του χρόνου το 2015 η Eurovision θα γίνει στην Αθήνα. Τουλάχιστον ότι έχει πάρα πολλές πιθανότητες. Και απ’ότι βλέπουμε εδώ στον δικό μας ημιτελικό, είμαστε πρώτοι και αν δούμε και τον πρώτο ημιτελικό έχει μόνο 2 βαθμούς παραπάνω από εμάς η Ουγγαρία και ισοβαθμούμε με την Σουηδία που είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί και ακόμα περνάμε την Αρμενία που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί εδώ και τόσους μήνες, βασικά από την αρχή των στοιχημάτων και των προγνωστικών για την φετινή eurovision…

  4. επισεις στις 6 το απογευμα καλωσοριζουμε και την ΝΕΡΙΤ επισημα πλεον!

    • ένα “Ν” γαλάζιο είναι το σήμα της ΝΕΡΙΤ.. δηλαδή περιμέναμε 11 μήνες για ένα Ν;

    • Ποσο δικιο εχεις φιλε μου…..Η ΝΕΡΙΤ μετα απο 1 χρονο προετοιμασιων καταφερε να ανοιγει αυριο, δηλ 2 μερες πριν τη γιουροβιζιον. Εκανε το θαυμα της και η μεγαλοδυναμη γιουροβιζιον. Ε, ρε γιουροβιζιον που θελουνε εκει στη νεριτ…

    • δλδ εσυ τωρα νμζεις οτι ο κενουριος ραδιοφωνικοιντερνετ φορεας της Ελλαδας ηταν ενα σημα??? μαλλον δεν ζουμε στην ιδια χωρα…

      • μαλλον το ειπες ειρωνικα και δεν φανικε, εμενα μου εδιξες οτι καταλαβες οτι μονο τα γραφικα στο σημα πως αλλαξαν…

  5. αν είναι αυτά τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού, θα σπάσω το λάπτοπ μου.

    #11 Λετονία και #15 Σαν Μαρίνο;

    και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: #16 Αλβανία; με τι θράσσος;

    • Ελα ντε! Η Αλβανια πηρε τη χαμηλοτερη βαθμολογια απο ολα τα τραγουδια. Κανονικα επρεπε να παει στην press conferens η αλβανιδα και αντι απαντησεων στις ερωτησεις των δημοσιογραφων (και καλα δημοσιογραφοι/ δεν στελνουνε και την τρεμη στη γιουροβιζιον) να τους γραψει κανονικα και να αρχιζει να τραγουδαει το τραγουδι της επι ενα τεταρτο μεχρι να τελειωσει ο χρονος της και να σηκωθει να φυγει.

  6. ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΗ….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!!!

  7. ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΕΎΚΟΛΑ Η ΑΡΜΕΝΊΑ ΚΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΒΟΡΊ

  8. Α ημιτελικός :
    Oυγγαρία , Σουηδία ήταν οι 2 πρόβες που με εντυπωσίασαν και μένα στον πρώτο ημιτελικό.
    Αρκετά ρεαλιστικά τα πράγματα στη ψηφοφορία τους.
    Δε με σοκάρει ούτε η υψηλή θέση της Ισλανδίας ούτε της Λετονίας, μάλιστα βλέπω Λετονία στον Τελικό εις βάρος καμιάς Εσθονίας ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!
    Β ημιτελικός :
    Eύχομαι στην Ρουμανία και την Ιρλανδία να κατρακυλήσουν κι άλλο.
    Το Ισραήλ είναι υπερτιμημένο κατ’εμέ και η Ελβετία θα πάει πολύ καλύτερα, ούσα σίγουρα στον Τελικό. Η Πολωνία δυστυχώς πάει για Igranka 2…
    Λιθουανία, Σλοβενία Τελικό . Εκτός Ιρλανδία!

    • Donnie grafo sta agglika dioti den mporo na to kano sta ellikina kathos eimai Copenhagen kai den mporo sta ellikina.
      Edo ginetai xamos me to tragoydi mas, aresei poly stoys xenous

      • έχω εντυπωστεί πολύ με την σκηνική μας παρουσία! Μπορεί να πάμε ψηλά ασχέτως τραγουδιού που δεν ήμουν ποτέ fan.
        Eνημέρωνέ μας ! Καλά να περάσεις. Σε θέλω πρώτο πλάνο πάλι! 😉

  9. Να σας πληροφορήσω ότι η Ελλάδα ανεβαίνει συνεχώς στα στοιχήματα..Παραμένει τρίτο φαβορί στον ημιτελικό αλλα η διαφορα της με την Ρουμανια και τη Νορβηγια εχει μειωθεί αισθητά..Με το ρυθμο που πεφτει η απόδοση θα τους περάσουμε κιόλας..Επισης ξεπερασαμε και την Ρωσια,την Ισπανια και την Μαλτα οσον αφορα τη θεση μας στον τελικο..Ειμαστε στην 12η θεση μαζι με το Βελγιο:)..

  10. ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΥΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ 1 ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ SHOW ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΤΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ HIT ΣΕ CLUBS ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΙ ΤΟΥ 2009 AKOYGETAI AKOMA TO TRAGOYDI TOY KAI ΠΟΛΛΑ REMIX.Ο ΚΟΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΙΣΩΣ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 3 EURO ΤΟ ΜΠΥΡΑΚΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΙ

  11. Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη ως προς τις χώρες που προκρίνονται από τον Α΄ ημιτελικό. Στον Β΄ ημιτελικό πιστεύω ότι Πολωνία και Ιρλανδία θα μείνουν εκτός και τη θέση τους θα πάρουν Σλοβενία και Λευκορωσία.

  12. Κανένα βίντεο από την εικόνα της κάμερας από εσάς που ήσασταν εκεί πλιζ?

  13. πρωτη θεση και ισοβαθμια με ποια? με τη σουηδια!! τι αλλο να λεμε!
    παμε παρα πολυ καλα! μπορω αν πω οτι δεν το πιστευα αλλα τωρα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα ειμαστε στις ψηλες θεσεις!
    καλη συνεχεια!

  14. Με λιγα λογια…αποτι φαινεται το βραβειο παει στην Ουγγαρια..Βεβαια οσον αφορα εμας,ανυπομονω τι θα λετε σε περιπτωση που δν θα ειμαστε τοσο ψηλα..οσο νομιζετε..

    • Το τραγούδι μας ούτε εμένα με ενθουσιάζει αλλά η σκηνική τους παρουσία ήταν πολύ δυνατή!Σταμάτα να γκρινιάζεις!

  15. Η συμμετοχή της Ελλάδας φέτος φαίνεται ότι κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Και στην ψηφοφορία των ogae πήγαμε εξαιρετικά καλά και στην ψηφοφορία στο press center πηγαίνουμε εξαιρετικά καλά αλλά και στα στοιχήματα. Οφείλουμε να είμαστε βέβαια επιφυλακτικοί αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε τουλάχιστον για τον ημιτελικό. Πρόβλεψη μου ότι στον ημιτελικό θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι, Σε ότι αφορά τον τελικό πιστεύω ότι επίσης θα πάμε πάρα πολύ καλά . Αξίζει κατά την άποψή μου να είμαστε στην πεντάδα . Ωστόσο ακόμη και αν καταλήξουμε στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας είμαι επίσης μία χαρά…Κάτω από τη δεκάδα θεωρώ αφενός μεν ότι είναι λιγότερο πιθανό αφετέρου δε ότι θα είναι μεγάλη αδικία.

  16. μόλις τώρα στο «μες την καλή χαρά» έδειξαν την πρόβα από την τηλεσκηνοθεσία! με λίγα λόγια η Ελλάδα θα είναι μεγάλο φαβορί στο κοινό! απλά ΤΕΛΕΙΟ ! είμαστε σε άλλο επίπεδο φέτος!

  17. ο alpha εδειξε ολη την προβα της ελλαδας απο τις καμερες του σοου. μπορειτε να δωσετε λινκ αν εχετε για το βιντεο??

  18. Eurofan kai Kokomploko oi 2 megistoi spastarxides tou site pou opou mpoun kanoun to idio sxolio. “Kalaaa ama de pame kala meta na dw ti 8a lete. 8a klaite!” Mas ta xete pri3ei! Ok de sas aresei h summetoxh mas, stous upoloipous aresei k goustaroume na ginomaste excited gia to apotelesma. Opws sas arese esas persy. Eleos exete katanthsei ahdia!

    • αν νμζεις οτι ειμαι φανατιζομαι σε θεση να βαλω και τα κλαματα εισαι βαθια νυχτομενος μεγαλε επισεις πριξαρχιδας ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, πιγενε αλλαξε φωτογραφια παλιοπουσταρα και μετα ελα να με πεις εμενα μαλακιες..

      • 1.Αν ημουν πρηξαρχιδας θα καθομουν να κανω αυτο που κανεις εσυ σε καθε αρθρο. Αρα ακυρο.
        2.Η φωτογραφια ειναι σατυρικη οποτε εκτος απο πρηξαρχιδας εισαι και τουβλο!
        3.Το “επισης” και το “πηγαινε” γραφονται ετσι. Μαθε να γραφεις, εκτος απο πρηξαρχιδας και τουβλο, εισαι ΚΑΙ αγραμματος!
        Σε οικτιρω, αντιο.

    • χαχαχα οκ μαλλον εχεις καποιο προβλημα το οποιο δεν με αφορα κακος σου απαντησα…. 😛

    • Α! επισης το οτι ξαφνικα για να μου την ”ΠΕΙΣ” γραφεις Ελληνικα ασχολιαστο ΓΕΛΑΩ απλα 😛 και μετα λες για μενα, το ρητο αν δεν ξερεις δεν μιλας μαλλον δεν το ξερεις, αν εγω ειμαι αμορφωτος τοτε εσυ μαλλον δεν εχει τροπους αλλα ουτε και μυαλο που δεν εχεις αλλα δεν με απασχολει και καθολου χαχα… αν και δεν σου πεφτη λογος θα το πω γιατι δεν με ενδιαφερει και ουτε ντρεπομαι για αυτο εκτος του οτι εχω δυσλεξια τα λαθοι ειναι απλα και μονο στον εκνευρισμο μου απο τις απανωτες βλακεις που λες, οποτε μαθε να μην το παιζεις μαγκας σε μενα διοτι δεν σε περνει σε τιποτα ουτε σε γνωσεις επι του θεματος αλλα ουτε και να προσπαθεις απλα να μου την πεις εκτος ξαναλεω αν εχεις καποιο εγκεφαλικο προβλημα στο οποιο με συγχωρεις τοτε και παλι κακος σου απαντησα διοτι δεν βλεπω να ειπα κατι το οποιο σε αφορα και να απαντησεις με αυτον τον τροπο, μαλιστα το σε καθε αρθρο δεν μπορω να το πιασω μιας και ειμαι αμορφωτος για εξηγησε το μου
      Α! στα Greeklish απαντα μου για να μην κουραζεσαι με τα Ελληνικα. ^_^

      • *Πεφτει
        *Λαθη
        *Βλακειες

        Ακομα και εγω που μενω Αγγλια τοσα χρονια και “χρησιμοποιω γκρικλις” κυριως μιλαω καλυτερα ελληνικα απο σενα. Αχριστε. Τραβα να θαψεις το τραγουδι μας τωρα πουθενα και ξεφορτωσου μας.

    • να θαψω το τραγουδι μας??? αχαχαχααχαχα εγω ειμαι ο μεγαλυτερος FAN των Freaky Fortune τη σου γινεται δεν ξερεις χαχα κοψε την πρεζα δεν κανει καλο μεγαλε….

  19. 1h teliko den bgainoume kaka ta psemata fetos mas lipoun summaxoi..top5 mporei an oi eepitropes mas parun m kalo mati..dusyuxws xlwmo t blepw…alla an den imaste top 10 tha tus parei o diaolos…:-)

  20. ποοοο ειναι τελειο απο τις καμερεεεες. και το slow motion ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ

  21. Είδα κι εγώ την πρόβα που έδειξαν στο «μες την καλή χαρά» από την τηλεσκηνοθεσία. Πραγματικά δείχνει φανταστικό!!! Όσους βγάζουν χολή για την Ελληνική συμμετοχή απλά να πιουν ξύδι!!! Αφήστε μας να το χαρούμε που έχουμε χρόνια ν’ απολαύσουμε Ελληνική συμμετοχή και ακούστε το περσινό που σας άρεσε περισσότερο…έλεος!!!

  22. Μακάρι να βγει όμως με τόσους λίγους συμμάχους είναι όντως δύσκολο ειδικά στον τελικό πάντως μπράβο τους…

  23. ας κανω τις προβλεψεις μου γαι τους δυο ημιτελικους 😀
    1oς ημιτελικος
    1.αρμενια
    2.σουηδια
    3.ουγγαρια
    4.αζερμπαιτζαν
    5.ουκρανια
    6.ρωσια
    7.εσθονια
    8.μαυροβουνιο
    9.ολλανδια
    10.βελγιο
    —-εκτος—-
    11.αγιος μαρινος
    12.αλβανια
    13.μολδαβια
    14.ισλανδια
    15.πορτογαλια
    16.λετονια
    2ος ημιτελικος
    1.ελλαδα
    2.ισραηλ
    3.νορβηγια
    4.ρουμανια
    5.αυστρια
    6.μαλτα
    7.ελβετια
    8.ιρλανδια
    9.φινλανδια
    10.σλοβενια
    —–εκτος—-
    11.λευκορωσια
    12.λιθουανια
    13.πολωνια
    14.γεωργια
    15.πγδμ
    απλα προβλεψεις,οχι η προτιμηση μου,παντως νομιζω οτι υπαρχουν πολλες θεσεις για τον τελικο και στους δυο ημιτελικους που δεν εχουν ξεκαθαρισει,και θα εχουμε εκπληξεις….τουλαχιτον 3-4 θεσεις απο καθε ημιτελικο(της πρωτης 10αδας)ειναι αμφιβολες για το ποιες χωρες θα τις κατακτησουν….

  24. Markelos…
    Και συ περυσι γινοσουν αυτο που με αποκαλεσες..αλλα τι να κανουμε;;..υπομονη αγορι μ..ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!;)

  25. Ανέβασα λινκ αλλά λέει εδώ και ώρες ότι θα ελεγχθεί από συντονιστή πρώτα

  26. το ολο κλιμα μου θυμιζει πολυ το κλιμα που επικρατουσε για την συμμετοχη μας το 2008 με την καλομοιρα….οι παντες πριν τις προβες πιστευαν πως δεν θα περασουμε τελικο και μετα τις προβες αυτο αλλαξε,α θυμαμαι καλα ημασταν πρωτοι και στην ψηφοφορια των δημοσιογραφων,και πραγματι οχι μονο περασαμε αλλα περασαμε και πρωτη αφηνοτας πισω την νικητρια ρωσια! και στην τελικο ηρθαμε 3η θεση με μολις 12 βαθμους διαφορα απο την ουκρανια(μελος δυνατου μπλοκ,του ανατολικου)
    …επισης πιστευω πως η απουσια των 3-4″συμμαχων”μας δεν θα μας στερισει και πολυ(ισως το 12αρι της κυπρου ναι!) παντως και το 2001 χωρις σερβια κυπρος και βουλγαρια βγηκαμε 3οι…. 😉
    φετος πιστευω θα παρουμε βαθμους απο αρκετες χωρες που αρκετα σπανια μας ψηφιζουν γιατι το τραγουδι μας ανταποκρινεται στα ακουσματα καθε μεσου ευρωπαιου απο το αζερμπαιτζαν ως την ισλανδια και απο την σουηδια ως το ισραηλ….και σε συνδιασμο με την δυναμικη σκηνικη μας παρουσια δεν βρισκω λογο να μην μπουμε 10αδα…ακομα και 5αδα!και στο κατω κατω αν ενα τραγουδι τραβαει θα παει ψηλα!(δηλαδη η μαλτα ποσους συμμαχους εχει που ρθε 2η το 2005?) αν δεν τραβαει(“aphrodisiac”) ειναι λογικο ολοι οι συμμαχοι να του γυρισουν την πλατη!)
    προσωπικα μας βλεπω απο 3η-7η θεση…δεν θελω να ενθουσιαζομαι και στο τελος να απογοητευτω αλλα το “κλιμα”απο την δευετη προβα μας και μετα ειναι πολυ ευνοικο και πιστευω θα “φαμε”αρκετες χωρες φαβορι….θεωρω πως ειμαστε ενα “μικρο-κρυφο φαβορι” 😀
    καλη επιτυχια!!!!!!

  27. το οτι μου αρεσε η προβα και το οτι ειπα οτι ειπαν σε ενα site κατι περι νικης της Ελλαδας δεν σημαινει οτι το πιστευω και 100% απλα με αυτο π βλεπω θεωρω οτι δεν θα μου φανει και περιεργο αν τυχον και γινει οποτε σταματηστε τις πιπες γιατι δεν κανουν καλο…

  28. Ατσα η Ουγγαρία!? Ένταξει τώρα πείστηκα για 3αδα στανταρ. Ο τραγουδιστής έχει βελτιωθεί τρομακτικα Live και έχει τέλειο τραγούδι.Μπράβο στην Ελλάδαρα επίσης που με έχει εντύπωσιασει μήνες τώρα. Η φετινή πεντάδα:

    1.Σουηδία
    2.Ουγγαρία
    3.Αρμενία
    4.Ελλάδα
    5.Ηνωμένο Βασίλειο

  29. H δική μου πεντάδα.

    1. Ουγγαρία
    2. Αρμενία
    3. Αζερμπαϊτζάν
    4. Ελλάδα
    5. Βέλγιο

    Πρόβλεψη; Θα κερδίσει η Αυστρία. 🙂

  30. Γεια σας παιδιά!! Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις φέτος… Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς που ψηφίζουν ακούν τα τραγούδια πρώτη φορά, αναφέρομαι στη τηλεψηφοφορία… Και άρα το τραγούδι με το μεγαλύτερο αντίκτυπο, είναι αυτό που θα πάει καλά… Δεν νομίζω ότι η Βρετανία, Αρμενία Σουηδία έχουν καμία ελπίδα…

  31. ας κανω και γω μια προβλεψη για την πρωτη 10αδα…(με τυχαια σειρα)
    ουγγαρια/ελλαδα/αζερμπαιτζαν/αρμενια/ουκρανια/σουηδια/ηβ/ισπανια/ισραηλ/ιταλια η δανια,μαλλον δανια….. 😛
    θα δουμε το σαββατο με αγωνια 😀

    • πιστευω ρουμανια στην θεση της ιταλιας λογω της φημης των τραγουδιστων και ισως να παει και η ρωσια δεκαδα στην θεση του αζερμπαιτζαν χωρις βεβαια να μαι σιγουρος

  32. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΚΑΔΑ:
    1-ΦΙΛΑΝΔΙΑ
    2-ΕΛΛΑΔΑ
    3-ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    4-ΕΛΒΕΤΙΑ
    5-ΔΑΝΙΑ
    6-ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    7-ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
    8-ΠΟΛΩΝΙΑ
    9-ΡΩΣΙΑ
    10-ΣΟΥΗΔΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ