EUROVISION 2014: Η 1η πρόβα από Λευκορωσία, Π.Γ.Δ.Μ. και Ελβετία!

Σειρά για την Λευκορωσία. Ο Teo και τα 4 φωνητικά που τον συνοδεύουν δεν φοράνε τα ρούχα του ημιτελικού που τα κρατάνε για έκπληξη. Η παρουσίαση του “Cheesecake” ξεκινάει σε κόκκινο και κίτρινο και αργότερα είναι λίγο σκοτεινή σε μπλε χρώματα.

[youtube id=”ezs4K3Gjcbw” width=”600″ height=”350″]

Η ΠΓΔΜ είναι η επόμενη χώρα. Επί σκηνής η Tijana με 3 άτομα στα φωνητικά κι έναν χορευτή που δίνει έντονο ρυθμό στο τραγούδι. Τα φωνητικά έρχονται κοντά της στο τέλος. Στο φόντο ξεκινάνε με έντονες λευκές γραμμές και καταλήγουν με σηκωμένα χέρια και δάχτυλα που δείχνουν προς τον ουρανό (“To The Sky”). Το χορευτικό περιέχει πολλές ρομποτικές κινήσεις. Οι κάμερες έχουν πολλά πλάνα από την οροφή της σκηνής.

[youtube id=”EjQKGPkdw9g” width=”600″ height=”350″]

Η Ελβετία με τους Sebalter και το “Hunter Of Stars” στη συνέχεια. Στη σκηνή κυριαρχεί το πορτοκαλί, το κίτρινο και αργότερα το μπλε. Στο φόντο σχηματίζονται διάφοροι κύκλοι και τα μέλη του συγκροτήματος περπατάνε στην άκρη της σκηνής προς το τέλος του τραγουδιού.

[youtube id=”fxHFYhhsqZU” width=”600″ height=”350″]

Αντώνης Καρατζίκος

Μπάμπης Γραμματικόπουλος

Γιώργος Διαματάρης

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η ψηφοφορία στο press center στην Κοπενγχάγη για τον πρώτο ημιτελικό έχει ως εξής :
    1) Hungary 30pts
    1) Sweden 30pts
    3) Ukraine 27pts
    4) Armenia 25pts
    5) Azerbaijan 24pts
    6) Estonia 23pts
    7) Belgium 21pts
    8 Montenegro 20pts
    8 Russia 20pts
    10) Latvia 19pts
    11) Netherlands 17pts
    12) Iceland 13pts
    13) Moldova 12pts
    13) Portugal 12pts
    15) San Marino 11pts
    16) Albania 6 pts
    Είναι νωρίς ακόμα .. θα αλλάξουν πολλά ! Η Ελλάδα -πριν ξεκινήσει η πρόβα της – είναι 3η στην ψηφοφορία για τον 2ο ημιτελικό!

  2. Η δικη μας εκπληξη ειναι οτι θα πεταξουν στον αερα 2 μετρα και με λαμπακια θα φωτειζουν το RUSE UP.. ( πιθανη μου προβλεψη ).

    • Και εγω κατι τέτοιο σκέφτηκα με σχοινιά, ιμάντες , φωτάκια ! Πολυ ωραιο θα ειναι !

  3. ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΣΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ. Ειπε οτι ειναι πολυ καλη η εκπληξη και θα ανατρεψουμε θα προγνωστικα και θα παμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΙΔΩΜΕΝ. Πολυ αισιοδοξο τον ειδα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, εχει ηδη ανεβει στο youtube.

      • στο inews θα σας βγει στο ταγκ “eurovision”. ΕΛΕΟΣ με την τεμπελια σας. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βαζουμε λινκ γιατι πρεπει να περασουν απο την εγκριση των διαχειριστων. τοσο δυσκολο πια να ψαξετε 10 δευτερολεπτα στο google?

      • ναι λες και βλεπουμε λαμπιρη ουτε πια ειναι δεν θυμομουνα… αλλα το ειδα οταν λες κατι μεγαλε βαζεις και λινκ πεταξες την μαλακια σου για να σε δουμε ακου εκει τεμπελια…

  4. Η ΠΓΔΜ πορολο που το θεωρουσα πολυ ωραιο τραγουδι, δε μου αρεσε στην προβα!
    εεε η Λευκορωσια αρκετα καλη αλλα η ελβετια οχι και τοσο!

  5. απο αυτα τα τρια…
    1.ελβετια…μια αρκετα καλη σκηνικη παρουσια,αρκετα καλη φωνη και ωραιο φοντο! κατι μου λεει θα προκριθει οριακα…και θα καταληξει 20ο-26ο
    2.λευκορωσια…πολυ καλος φωνιτικα,αλλα…το τραγουδι ειναι χαρουμενο και γι αυτο πιστευω πως το φοντο και ολη η ατμοσφαιρα ειναι καπως σκοτεινη…κατα τα αλλα καλο! νομιζω πως ειναι κοντα στο να περασει και θα τα καταφερει αλλα δεν το βλεπω πιο πανω απο την 20η θεση
    3.σκοπια….ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣ ΜΟΥ! αν ειναι αυτη τραγουδιστρια τοτε εγω ειμαι ο superman….μα ουτε μια νοτα σωστα…τοσο παραφωνη…εκτος τονο καθ’ολη την διαρκεια το κομματιου..? επισης η χορογραφια δεν εμ γεμιζει,σαν μεθυσμενος κανει αυτος! το μονο καπως θετικο που μπορω να βρει ειναι το φοντο! …αποκλεισμος! 11ο-13ο στον ημιτελικο! τι λεει τουτη..?”to the sky”?…σιγουρα!..φτασε στον τελικο πρωτα και βλεπουμε και για το sky μετα… 😛

  6. ΦΙΡΟΜ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΩΝΗΤΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ….ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΕΛΟΙΟ,ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!!!!

  7. Στη σκηνή η Ελλάδα! Εκτός από τους Freaky Fortune και τον Riskykidd στα φωνητικά είναι ο Μιχάλης Ζέης και ο Βασίλης Μαθόπουλος. Τα 5 αγόρια συνοδεύει ο Αρμένιος αθλητής Αρτούρ Γιερεμιάν. Το εύρημα που όλοι περιμέναμε είναι ένα τραμπολίνο! Βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκηνής και ακριβώς μπροστά του ο Θεόφιλος με το συνθεσάϊζερ. Δεξιά κι αριστερά του και μπροστά, ο Νικόλας και ο Riskykidd. Το τραγούδι ξεκινάει με γενικό πλάνο και μετά η κάμερα πάει στον Riskykidd. Ακολουθεί ο Νικόλας με τις κάμερες να κάνουν μακρινά zoom και κυκλικές κινήσεις γύρω του. Γύρω στα 2 λεπτά του τραγουδιού ο αθλητής ξεκινάει τις φιγούρες στο τραμπολίνο και στο κόψιμο του τραγουδιού ανεβαίνει ο Νικόλας και ο Riskykidd και το τραγούδι τελειώνει και με τους 3 να προσγειώνονται πάνω στο τραμπολίνο!

  8. πολυ ωραια η ελβετια, απο την αρχη μ’αρεσε το συγκεκριμενο τραγουδι, ελπιζω να περασει. ικανοποιητικη η λευκορωσια. η fyrom ενω μ’αρεσει πολυ σαν τραγουδι, δεν εχει καμια σχεση μ ε το Livε.
    προβλεψη
    ΕΛΒΕΤΙΑ, 9-10 στον ημ
    λευκορωσια, 8-12 στον ημ
    fyrom, 10-13 στον ημ

  9. Η πρώτη βόμβα έσκασε. Και είναι η φύρομ. Πω, πω, το ξέκανε το κομμάτι στο live. Η Ράνια Θρασκιά καλύτερα θα το έλεγε.

  10. Λευκορωσία: Ντρέπομαι που το λέω, αλλά το βλέπω να περνάει…
    ΠΓΔΜ: Ζητώ συγνώμη από την εκπρόσωπο της Ιρλανδίας. Τελικά έχει και χειρότερα…
    Ελβετία: Νομίζω ότι θα περάσει, έστω και οριακά.

  11. 1.leukorwssia:polu flat…den mou vgazei apolutws tipota…kai episis to background tha eprepe na exei pio zwira xrwmata gia na armozei sto stul tou tragoudiou…
    2.fyrom:to tragoudi kati pigaine na pei…to live apla apogoiteusi…tipota perissotero…
    3.elvetia:mou thumizei se stisimo tin persini tous summetoxi…euthumo tragoudi,anevazei diathesi…50-50 h prokrisi…

  12. Λευκορωσία. Ο.Κ. φωνητικά, άκυρο το ψιλοσκούρο φόντο, δεν ταιριάζει στην ‘τσαχπινιά’ του τραγουδιού, ενώ η επιλογή του όλου team να απαρτίζεται μόνο από άνδρες άστοχη…Δεν θα πάει πολύ μακριά…
    Π.Γ.Δ.Μ. Χειρότερη φωνή EVER η Σκοπιανή αφέντρα! Αδιάφορο το σκηνικό, άστοχη η χορογραφική κίνηση του cowboy… Σίγουρος αποκλεισμός.
    Ελβετία. Φωνητικά δεν τον περίμενα τόσο καλό και πολύ όμορφο το φόντο. Πιστεύω θα περάσει τελικό η Ελβετία φέτος!

  13. Γιατι ρε Λευκορωσε δεν πηρες μαζι σου την μου..ρα του βιντεοκλιπ???
    Με στεναχωρησες..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ