ΑΥΣΤΡΙΑ: Παρουσίαση του τραγουδιού!

 

Το τραγούδι της Αυστρίας παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στα αυστριακά ραδιόφωνα. Η Conchita Wurst τελικά θα ερμηνεύσει τη μπαλάντα Rise like a phoenix. Το τραγούδι γράφτηκε από τους  Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski και Julian Maas. Μέσα στις επόμενες μέρες η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι της στην εκπομπή Strictly Come Dancing. Στα τέλη Μαρτίου η Conchita Wurst θα βρεθεί στη Mαδρίτη για να προωθήσει το τραγούδι της, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα βρεθεί στο Λονδίνο και το Άμστερνταμ.

Ακολουθεί η συμμετοχή της Αυστρίας στη φετινή Eurovision:

[youtube id=”ToqNa0rqUtY” width=”600″ height=”350″]

H Αυστρία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 8 Μαΐου. Θα μπορέσει να προκριθεί στο τελικό;

Πηγή φωτογραφίας: Google Images

148 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ακραίες εκφράσεις του τύπου εμετικό αφορούν την Conchita σαν image ή το τραγούδι;
    Προσωπικά σαν τραγούδι το βρίσκω αξιοπρεπέστερο από άλλα φετινά. Φοβαμαι όμως ότι η ίδια το “καίει” ερμηνευτικά και ως παρουσία. Πρέπει ο θεατής να είναι πολύ openminded για να το αποδεχθεί χωρίς χλευασμό και για τη σοβαροφάνεια που μας διακρίνει χωνεύεται δύσκολα.

  2. TO τραγουδι ειναι συμπαθητικο..μια χαρα .πολυ καλυτερο απο κατι αλλες μπαλαντες!!τωρα αγνωστο τι τυχη θα εχει!θα εξαρτηθει πιστευω απο την παρουσιαση του επι σκηνης!αν παρουσιαστει σωστα και σοβαρα θα περασει τελικο αν επενδυσουν στο κιτς και στην προκληση θα γυρισουν στις 9 του μαη στη βιεννη!

  3. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ …….. ΧΜ…. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ

  4. Το τραγούδι δε με χαλάει. Όμως… το image της είναι κάπως… Μα τι τα θέλει τα γένια λοιπόν; Φανταστείτε την χωρίς αυτά, μακράν θα’ταν καλύτερη. Αυτό το θέαμα όμως, αν το δω επανω στη σκηνή της γιουροβιζιον (που θα το δουμε), θα άλλαζα κανάλι. Δεν μ’ενδιαφέρει που έχει αλλάξει φύλο, αλλά γιατί τα κρατάει; Αν ξυριστεί νομίζω πολύς κόσμος θα αλλάξει άποψη και θα τη δουν με πιο καλό μάτι.

  5. Ε οχι κ εμετος,το τραγουδακι της καλο ειναι.τωρα για εμφανιση ομορφη αλλα δεν χρειαζονταν τα μουσια.

  6. Παιδια ειναι απλα ανατριχιαστικο το look με τα μουσια αλλα ας ειμαστε ειληκρινεις. Το τραγουδι ειναι πολυ καλο.

  7. σορρυ αλλα δεν μου αρεσει καθολου ουτε το τραγουδι αλλα ουτε η/ο κυρια/κυριος….

  8. Ακομα και εδω που περιμενα να δω κατι ποιο ρυθμικο ή ποιο τσιρκο τουλαχιστον να εχουμε κατι να γελάμε..
    Παρεπιπτωντος δεν έκανε αλλαγή φυλου απο ότι διάβασα

  9. Οντως δεν ειναι θεαμα για παιδια. Στην μικρη αδερφη μου που ειναι 6 και την εχω κανει ηδη eurofan προσπαθω να της εξηγισω τι στο διαολο ειναι η conchita. Για την dana international τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να της πω τιποτα, ενω με αυτο εδω ειναι αλλη υποθεση

  10. Σαν τραγουδι τελειως ρηχο…σαν εμφανιση αποκρουστικο μεχρι εκει που δεν παει! Πολυ φοβαμαι οτι στον ημιτελικο δεν θα αποφυγουμε την ‘μεταμορφωση’ που αναφερει ο στιχος! Οποτε…μην τρομαξετε αν δειτε τα μεγαλα φτερα του φοινικα ξαφνικα να ανοιγουν. χριστε και παναγια μου που θαλεγε και ο μαρτακης!

  11. Και επειδη ειναι η πρωτη φορα που γραφω στον ogae να σας χαιρετησω ολους παιδια, σας παρακολουθω 3 χρονια τωρα και κοιταζω με χαρα τα σχολια σας. Καλη eurovision ναχουμε! 🙂

  12. ενω η υπολοιπη κοινωνια δινει τα σωστα προτυπα η κονσιτα μας πειραξε!προσωπικα περισσοτερο με πειραζει που τα παιδια παρακολουθουν σκηνες ωμης βιας στην τηλεοραση και επηρεαζονται παρα που θα δουν την κονσιτα επι σκηνης!

    • συμφωνω απολυτα με την προσεγγιση σου στρατο!εχεις απολυτο δικιο!κι εγω ενοχλουμαι περισσοτερο απο τις ταινιες που εχουν απιστευτη βια οπως επισης και απο σιριαλ γεματα με βρισιες και χυδαια υπονοουμενα παρα απο μια τραβεστι τραγουδιστρια…στην τελικη σε αυτο το θεμα μπορουν να το δουν και απο μια κοινωνικο-ψυχολογικη ματια!οσο για τα σχολια του kokobloko τα θεωρω ακραια και γεματα προκαταληψη!ουτε και μενα μου αρεσει η εμφανιση της αλλα νομιζω οτι δεν θα επηρεασει και το μελλον της ανθρωποτητας!ελεος!

    • τα παιδια δεν παρακολουθουν μονο με παρουσια των γονιων τους τηλεοραση!και εν πασει περιπτωσει δεν νομιζω η κονσιτα να επηρεασει την προσωπικοτητα του παιδιου εν ετει 2014!!εχουν τοσα εξωτερικα ερεθεισματα που μια τριλεπτη εμφανιση μιας εκκενρικης τραγουδιστριας θα περασει και δεν θα ακουμπησει!αν εσυ δυσφορεις και εχεις δυσανεξια απεναντι στι εκκεντρικο ο.κ το καταλαβαινω αλλα μην βαζεις την διαπαιδαγωγηση των παιδιων σαν προκαλυμμα!εξαλλου απο τα σχολια σου εχω καταλαβει οτι δεν συμπαθεις ουτε τους γκει τις λεσβιες τις φεμινιστριες τις τραβεστι και ποιος ξερει τι αλλο!επισης σε αυτο το διαγωνισμο υπηρχαν και τερατα υπηρχαν και γυμνοστηθοι ανδρες και γυναικες και φτερα και πουπουλα και τρανσεξουαλ που χτηπησαν πρωτια και σοου απο καμπαρε και στριπτιζεζ!αυτα δεν σε ενοχλησαν ας πουμε?

  13. Σαν πρώτο άκουσμα το τραγούδι μου φάνηκε άγευστο με κάποιες καλές πινελιές ενορχηστρωτικά.Γενικά είναι αξιοπρεπές τραγούδι που πολύ εύκολα επί σκηνής μπορεί να κατακρεουργηθεί λόγω της ιδιαιτερότητας της Conchita.Θεωρώ πως ίσως να ήταν απαρατήρητο το τραγούδι αν το έλεγε μια οποιαδήποτε γυναίκα.Επίπεδο Μολδαβίας θα έλεγα.Ίσως λίγο καλύτερο αυτό.

  14. Χριστε μου τι διαβαζω.ελεος δηλαδη.να πεις τις 6χρονης ολην την αληθεια και να της πεις οτι ειναι ενας εκκεντρικος καλλιτεχνης.μην μαθενετε στα παιδια σας το ρατσισμο.δηλαδη οι τηλεβιζουδες και η βια ειναι καλο παραδειγμα.δεν ειμαι γκει αλλα στηριζω τετοιους ανθρωπους γιατι ξερω πολυ καλα οτι ειναι μια ταλαιπωρημενη αδικημενη κοινωνια ανθρωπον.παμε τωρα στην περιπτωση της dana την οποια θαυμαζω και ειναι ενα αξιο παραδειγμα κ ευχομαι η conchita κ καθε conchita καλλιτεχνης να το ζησει ας αφησουμε το ντιβα και την κριτικη απο την ευρωπη.η καριερα της ηταν επανασταση,σε γειτονιες του ισραηλ εχω δει παιδακια που να τραγουδουν τα τραγουδια της και να γνωριζουν οτι καποτε υπηρξε αγορι,εχω δει σχολικες γιορτες που να βαζουν τα τραγουδια της.το 94 ραβινοι προσπαθησαν να της κοψουν την διχρονη τοτε πορεια αλλα τοτε η ντανα τραγουδαει το yeshnan banot ενα παλιο τραγουδι του 60 ΧΑΜΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ακομα και οι πετρες το εκανε το πιο γυναικειο κομματι του ισραηλ δεν υπαρχει κοριτσακι που να μην το εχει τραγουδησει απο 5 χρονων μεχρι 60,αλλα τραγουδια εκεινης της χρονιας το ani lo ακομα το τραγουδανε.εκεινη την χρονια της δωσαν το τιτλο η τραγουδιστρια της χρονιας τιτλος που ξαναπηρε το 96 κ 98 φυσικα.το 7 επεστρεψε με το love boy παλι γυναικειο τραγουδι το οποιο κατεκτησε την πρωτη θεση airplay της προηγουμενης δεκαετιας.χαμος απο κοριτσακια κ αυτο το τραγουδι.τελος παντων πρεπει να ενθαρυνουμε τετοιους καλλιτεχνες οπως καναν χιλιαδες εβραιοι σε αυτο το ατομο που μερικοι “υγιεις” προσπαθησαν να την σταματησουν να τραγουδα να ζει.α κ στο youtube με το εβραικο ονομα της στην αναζητηση υπαρχουν αρκετα τραγουδια της που τα χρησιμοποιουν παιδια ειτε τα τραγουδουν ειτε τα χωρευουν ακομα και 4χρονο κοριτσακι εχω δει να τραγουδα το alay της.conchita απο εμενα 7 κ εμενα στην αρχη δεν μου αρεσε αλλα τι να κανουμε,ειναι καλλιτεχναρα.

    • Bravo re si Giorgo kai ego ta idia leo sto post apo kato. Na peite tin alitheia sta paidia, min megalosoun me tous dikous mas kompleksismous! Emeis to mellon den mporoume na to allaksoume toso alla ekeina mporoun kai an mathoun na apodexontai oti merikoi anthropoi apla einai gay, tote to avrio tha einai kalytero.

      • Δεν μπορεις να πεις σε μικρα παιδακια για την ομοφιλοφιλια, γιατι απλουστατα θα το μπερδεψει στο μυαλο του και πιθανον να το εχει ως κατι το θεμιτο. Χωρις παρεξηγηση προς τους ο οφιλοφιλους, αλλα κανεις δεν θελει το παιδι του να γινει. Αλλο να το αποδεχτεις οταν ερθει σε μια ηλικια που ξερει τι θελει και το νιωθει, τοτε ναι απλα το αποδεχεσε, και αλλο απο μωρο να τους λες ” αμα θες γιαννακη οταν μεγαλωσεις μπορεις να παντρευτεις ειτε την μαρια, αλλα ειτε και τον γιωργακη”. Μην παρεξηγουμε ομοφοβικος δεν ειμαι, και φιλους/φιλες ομοφιλοφιλους/ομοφιλοφιλες εχω και γαμω τα ατομα ειναι. Το θεμα με τον ενλογω καλλητεχνη ειναι αυτο που κανει με το μουσι. Δεν νομιζω οτι κανεις εδω ενοχλειτε γιατι ειναι τρανσεξουαλ αλλα λογω αυτου του ασχημου οπτικα θεαματος με το μουσι.

      • Sorry re phevo dld ta paidia poy megalonoyn me omofilofiloys goneis t dld ehoyn provlima gia na katalavw!!!??? Safetata einai se 8esi meta apo tin ilikia tvn 8-10 etwn na diahwrisoyn ti einai to ena t einai to allo…

  15. Vrisko aparadekta ta sxolia toson gia to look tis Conchita. Diladi i diafora anamesa se aftin kai tin Dana (pou tin ehoume oloi thea) einai mono to mousi. Se ti allo diaferoun? Katalavete to pia: o kathenas mporei na ekfrastei opos thelei arkei na min peirazei ton allon kai den mporo na katalavo pos to mousi tis Conchita prokallei?

    Prosopika pistevo to tragoudi einai metrio alla nomizo oti i Conchita tha ehei mia poli kali / fantasmagoriki / diva parousia sti skini.

    Oso gia ta mikra paidia pou tha vlepoun: peite tous tin alitheia: einai enas antras me mousi pou foraei ena forema kai ehei make-up. Kai an rotisoun giati, apla peite giati etsi thelei! Emeis ta mplekoume sto myalo mas ta pragmata oxi ta 6xrona paidia!

    • Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως. Ειναι εγχειρισμενος η οχι; Γιατι καπου διαβαζω οτι ειναι ακομα αντρας και αλλους οτι εχει κανει την επεμβαση. Οχι οτι εχει σημασια, το τραγουδι του παραμενει καλο αλλα για την γνωση ρωταω.

  16. Δεν εχω καταλαβει το τι ειναι τελικα…γιατι μοιαζει και λιγο με γυναικα…τι να πω…παντως πριν βγει στη σκηνη,οι αυστριακοι πρεπει οπωσδηποτε να την ξυρισουν τουλαχιστον με το ζορι…

  17. Το οτι ειναι diva,δεν με πειραζει….αλλα το μουσι ειναι αντιαισθητικο….πως να το κανουμε…μαλλον ουτε η ιδια δεν εχει αποφασισει το τι θελει.να ειναι..προσωπικα εκτος απο το μουσι δεν με ενοχλειι..και ναι τον διαγωνισμο τον βλεπουν και μικρα παιδακια..αλλωστε ειναι για ψυχαγωγια…παντως δεν την βλεπω να περναει…

    • πες τα ρε γιουροφαν ακριβως ετσι ειναι !
      γουστο της και καπέλο της να κάνει ότι θέλει απλά η γνώμη μου (σαν τη δικιά σου ) είναι οιτ είναι αντιαισθητικό !

  18. Σπυρο μου εμεις καλα τα λεμε.ειναι στο χερι μας,εκει που μαθενετε στα μικρα το ρατσισμο μαθετε τους την αγαπη και το σεβασμο για καθε ανθρωπο.conchita 7 και σου ευχομαι κ δευτερη φορα στο διαγωνισμο οπως η εβραια θεα μπορει στην πρωτη της να υπηρχαν αντιδρασεις αλλα στην δευτερη της ουτε κιχ δεν ακουστηκε γιατι ο κοσμος την αποδεχτηκε.

  19. Γενικά πολύ γλυκανάλατο και ξεπερασμένο σαν άκουσμα μου φάνηκε με την πρώτη φορά. Αν και η Μελωδία του κάτι πάει να κάνει σε μερικά σημεία….
    Βαρετό αν και σε γενικές γραμμές αρκετά καλύτερο από μερικά άλλα φετινά….

  20. Τι λέτε εδώ μέσα. Ταυτίζετε τους gay με το όλο look της Conchita; Κάτι τέτοια άτομα, όπως εδώ, εμφανίζονται σαν καρικατούρες, το κάνουν απλά για να προκαλέσουν, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Η Dana έκανε την επιλογή της, και βέβαια είναι 100% αποδεκτή, αφού αποφάσισε τι ήθελε να κάνει με τον εαυτό της και βρήκε την κατεύθυνσή της. Εδώ ο κύριος φαίνεται να μην έχει αποφασίσει τίποτα, με μια εμφάνιση που κάνει απλά για να συζητείται. Δεν είναι ρατσισμός, είναι καθαρά η εμφάνιση που πρέπει να συμβαδίζει με την κάθε στιγμή μας, γιατί ζούμε σε μία κοινωνία (η οποία έχει άτυπους κανόνες). Πχ δεν ντυνόμαστε κάθε μέρα καρναβάλια, ούτε κυκλοφορούμε με το μαγιό το καταχείμωνο. Εμένα το θέαμα, προσωπικά, με θλίβει και με προσβάλλει. Άλλο ρατσισμός κι άλλο ανάρμοστη συμπεριφορά που επιβάλλει κριτική.

    • Η Conchita Wurst ΔΕΝ είναι πραγματικό πρόσωπο αλλά stage act όπως ήταν και η Verka Serduchka.Μ’αρέσει που όλοι το παίζουν επαΐοντες χωρίς καν να ξέρουν για τι μιλάνε…

      • Οντως και στην wikipedia ετσι λεει οτι ειναι για τα σοου το ολο λουκ. Και ξερετε κατι παιδια; Δεν διαφερει σε. Κατι απο τον δανο του 2007. Ωραια αυτος δεν ειχε μουσι, αλλα δεν εμοιαζε καν με γυναικα οπως ο αυστριακος φετος. Εκεινος ηταν ξεκαθαρα ενας αντρας με τουαλετα, και συγκεκριμενα 2-3 τουαλετες καθως αλλαζε επι σκηνης (φοβερο τραγουδι εκεινο παρεπιμπτοντως, πολυ αδικιμενο)

  21. Ivan….
    Ετσι ειναι….ας ειναι οτι θελει!!!…ουτε που με νοιαζει….αλλα το μουσι ειναι λιγο υπερβολικο….και παει να προκαλεσει…

  22. το τραγούδι αυτό είναι πάρα πολύ καλό και η εμφάνιση της τραγουδίστριας δεν πρέπει να μειώνει το τραγούδι ως τραγούδι ούτε και την ίδια καθώς ελεύθερος είναι ο καθένας να επιλέγει να είναι όπως είναι… Ο διαγωνισμός είναι τραγουδιστικός και όχι εμφάνισης! Καλή επιτυχία γιατί το τραγούδι είναι πάρα πολύ καλό, χιλιόμετρα μπροστά από της Αρμενίας και άλλων χωρών που πλασάρονται φέτος ψηλά!

  23. Σαν τραγούδι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, έχει κάποια καλά σημεία στην ενορχήστρωση, αλλά και πάλι περνάει αδιάφορο, ίσως όμως η Conchita να μπορεί να το ερμηνεύσει σωστά.
    Σαν παρουσία όμως την βρίσκω εντελώς τραγελαφική, δεν θέλω να είμαι ρατσιστής, αλλά ειλικρινά το videoclip μου φάνηκε σαν video-παρωδία, ειδικά στο σημείο που έπαιζε την σεξοβόμβα στην μπανιέρα με τα ροδοπέταλα, απλά τραγικό σαν θέαμα. Τώρα πως θα τα πάει η Αυστρία φέτος? Είναι ικανή για όλα πιστεύω, πάντως σίγουρα θα πετύχει να συζητηθεί απο όλους.

  24. Λοιπον,το τραγουδι ειναι αρκετα καλο αν και μ’αρεσε περισσοτερο αυτο του 2012 που βγηκε 2ο στον εθνικο τελικο.Για μενα,παιρνα τελικο και! θα καταφερει να μπει και 10αδα με καλη σκηνικη παρουσια.

    Οσο για τα σχολια τυπου ” δεν ειναι θεαμα για μικρα παιδια μια γυναικα με μουσια” και αλλα τετοια να σας θυμισω οτι ζουμε στο 2014 και οχι στο 1964 και οτι το 6χρονο που θα το δει δεν σημαινει οτι θα γινει γκει.Θα δει Eurovision θα κοιμηθει και θα το ξεχασει.Στο κατω κατω καλυτερα ειναι να βλεπει προστυχες σκηνες στα σηριαλ,πρωιναδικα με μασαζ στον κωλο( πως να καταπολεμισετε τη κυτταριτιδα και τετοιες πιπες) και σκηνες βιας;Και αν σου φαινετε αντιαισθητικο αλλαξε καναλι και δες your face sounds familiar και εκει εχει αντρες που γινονται γυναικες και το αναποδο μονο που εκει σας κανουν τη χαρη και ξυριζονται οι αντρες.

    Και κατι ακομα:λετε δεν
    εισται ρατσιστες αλλα δεν θελετε τα μικρα παιδια να βλεπουν μια τεανσεξουαλ με μουσια μη τυχον και γινουν το ιδιο.Αρα αφου δεν εισαι ρατσιστης τι στο διαολο σε πειραζει να γινει το παιδι σου τρανσ;

    • Συμφωνω εν μερη , αν δεν θελει καποιος το παιδι τουνα δει την Conchita στη Eurovision ας αλλαξει καναλι Απλα θα κανει παιδι που λογικα θα ειναι γεματο κομπλεξ και λεω εγω αν τελικα το παιδι βγει γκει τι θα κανει;Αλλα μην βγαινει ο αλλος και να μου λεει οτι δεν ειναι ρατσιστης.Ειναι ειρωνια.
      Οσο για το σχολιο του Kokobloko που προφανως παραταχθηκε με αυτους που ειναι εναντιων της Conchita οσο και ασχημα και αν ηταν αυτα που ελεγε (γιατι για να σβησουν σχολιο καποιου εδω μεσα πρεπει να ειπε κατι πραγματικο προσβλητικο) γνωμη του ειναι και πρεπει να τη σεβαστουμε, το πως την εκφερει τη γνωμη του δικο του προβλημα…

      • ξερεις… Κι εμενα μου εσβησαν τα σχολια. και δεν ηταν καθολου προσβλητικα. τουλαχιστον για οσους δεν ειναι τελειωμενα τραβελια στη συγγρου. πρεπει να ξεχωρισουμε καποια στιγμη τα προτυπα, τα καλα απο τα σαθρα. και τους ομοφυλοφιλους απο τους gay….

      • Κοιτα επειδη καποιος ειναι διαφορετικος απο τους αλλους δεν γινετε να τον αποκλειουμε απο μια ολοκληρη κοινωνια.Απο εκει και περα ο γονεας επιλεγει τι θα πει στο παιδι του για τους ομοφυλοφιλους και για αλλα θεματα.Επιλεγει αν θα τον κανει ομοφοβικο και γεματο κομπλεξ ή εναν απελευθερωμενο και “ενταξει” ανθρωπο.

        Και το ogae εκτος απο το να σβηνει σχολια να κανει κατι ετσι ωστε η σελιδα να μην αργει τοσο οταν μπαινουμε και να υπαχει ενας τροπος ετσι ωστε τα σχολια να μην εμφανιζονται με αυτο τον ακαταστατο τροπο.Και να βγαλει και ogae mobile γιατι οσοι μπαινουμε απο κινητο γαμιομαστε ολη την ωρα(εμενα μου διακοπτει το σχολιο μεχρι ενα σημειο και αναγκαζομαι να το ανεβαζω δυο φορες ολοκληρομενο)

  25. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΙΟ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ….ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ….ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ….ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΡΑΣ Η’ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!

    • Eγώ θα τους πω οτι έβαψε το μούσι για πλάκα. Με τους λευκολετονούς, που όταν τους δουν θα μου ζητάνε γλυκό, δεν ξέρω τι να κάνω…

  26. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

  27. Η Conchita Wurst ως stage character θα ταίριαζε απόλυτα σε ταινία του Almodovar.Την Λατρεύω!
    Το τραγούδι είναι μια αξιοπρεπής μπαλάντα στο στυλ του ‘Skyfall”…

  28. Εμένα μαρέσει το τραγούδι! Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά για eurovision κάνει.. Βέβαια του Άγ. Μαρίνου είναι πολλύ καλύτερο, όμως και τα 2 λίγο χλωμό να δούνε τελικό.

  29. Eμένα μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι.Προς το παρόν βρίσκεται στην 15η θέση στο τοπ μου και άνετα θα το ψήφιζα(όπως και της Γερμανίας-10ο στο τοπ μου) άσχετα το ποιος το τραγουδάει, αν και πιστεύω ότι δύσκολα θα περάσει τελικό λόγο εμφάνισης.

  30. το τραγουδι ειναι παλιομοδιτικο…. αν το λεγε καμια νορμαλ ετσι θα λεγατε…εσεις των ανθρωπινων δικαιωματων…

  31. οχι, γουστα ειναι αυτα… μπορει σε καποιον αλλο να αρεσει το νεροβραστο καθε χρονο. οποτε εισαι ακυρος.

    • ναι, οκ, διαφωνω σε ο,τι λες. και το πας και αλλου… εχω δει ολους τους διαγωνισμους, μια τετοια μελωδια να επαιζε το 1983 δε θα μου περνουσε απαρατηρητη. ειναι γουστα. να ξεκολλαμε λιγο…

  32. Και οπως θα’ λεγε και η ελενη ραντου: ”Και δεν μου λες conchita…και αν δεν το ξυρισεις το μουστακακι…? Μπαρμπαγιωργος?” !

  33. δεν θα σχολιασω την εμφανιση….
    βιντεο κλιπ:συμπαθητικο
    φωνη:αρκετα καλη
    κομματι:καλο μεχρι εκει ομως
    στην καταταξη μου η αυστρια ειναι καπου στην 18η με 22η θεση…δεν θεωρω την προκριση σιγουρη αλλα αν προκριθει οπως πιστευω θα περασει οριακα(8η-10η θεση) κι στην τελικο θα ναι εκτος 20αδας! καλη επιτυχια 😀
    να ρωτησω κατι τελικα για την wusrt τι ισχυει?εχει κανει αλλαγη φυλου?εχει απλα κανει προσθετικη στηθους κι οχι αλλαγη η ειναι κατι σαν την verka του 2007?
    παντως η αυστρια θα συζητηθει πολυ φετος!ανεξαρτητως αποτελεσματος 🙂

  34. American Dream movie η σκηνη με την μπανιερα .Δεν την εβγαλε απο το μυαλο του σκηνοθετης του κλιπ
    .Ευχαριστο ακουσμα με μια αντιαισθητικη εικονα.
    ειναι η πρωτη χρονια που δεν ξερω αν εχω νουμερο 1 οσο αφορα τα τραγουδια.Με μονο τη Ρωσια να μην εχω ακουσει νομιζω οτι κλεινω πιο πολυ στη Φινλανδια.

  35. Βρε παιδια πολυ θεμα το εχετε κανει,αν σας ενοχλει τοσο πολυ πια σαν θεαμα αλλαξτε το καναλι για 3 λεπτα οταν ερθει η ωρα της Αυστριας και τερμα!Υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι πανω στον πλανητη Γη και εχουν καθε δικαιωμα να βγουν στην τηλεοραση και στα shows και παντου,δικαιωμα της να αφησει μουσι και την τριχα καγκελο στο ποδι αμα λαχει!Οσο για τα παιδια μην ανησυχειτε,υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα εκει εξω που θα τα σοκαρουν,προσπαθειτε να τους εξηγησετε αυτα

  36. Η Ρωσία ποτέ θα ανακοίνωσει το τραγούδι της σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο μέχρι το μεσημέρι?Πιστεύω θα φτάσει στο top μου την Sanna και θα είναι ισοπαλία. Ο Άγιος Μαρίνος θα χάσει λίγο έδαφος στο top μου,Πάντως τώρα που άκουσα της Αυστρίας το βάζω 25ο στο top μου.

    Τοπ 2ου ημιτελικόυ

    1.Ρουμανία
    2.Ελλάδα
    3.Νορβηγία
    4.Ιρλανδια
    5.Σλοβενία
    6.Ισραήλ
    7.Φινλανδία
    8.Λιθουανία
    9.Αυστρία
    10.Ελβετία

    11.Μάλτα
    12.Λευκορωσία
    13.Πολωνία
    14.Γεωργία
    15.Π.Γ.Δ.Μ

  37. Ρε παιδια σταματηστε αυτην την κοινωνικη αναλυση με τις ψυχολογικες προεκτασεις περι παιδιων κ.λπ. Εξαλλου, αν υπηρχε προβλημα τυπικο η ebu θα την απαγορευε (!) την εν λογω συμμετοχη. Μη χανετε την καλη σας διαθεση, να κανουμε και λιγη πλακα!

      • Αυτο ακριβως λεω φιλε μου…Η εμφανιση απλα ΔΕΝ προκειται να κοπει. Οποτε ολη αυτες οι προεκτασεις και οι συζητησεις ειναι λιγο ατοπες. Ειναι προφανες οτι η εν λογω συμμετεχουσα θελει να πετυχει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πραγμα, να συζητηθει και να προκαλεσει. Και τον στοχο της τον εχει πετυχει, δε νομιζεις? Κι εγω ειμαι κατα της εμφανισης και τη θεωρω full αντιαισθητικη, αλλα στο τελος θα την δει ολη η ευρωπη, οποτε… χαλαρωστε! 🙂

  38. Εαν δεν αποκαλυφθει αμεσως το ατομο που σβηνει σχολια, το site θα υποστει καποιες δυσαρεστες συνεπειες.

  39. και δε με νοιαζει γιατι στο κατω-κατω… μελος ειμαι… και αναπληρωματικο στο Διοικητικο Συμβουλιο.

    • Μπράβο στον ογκαε για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Μόλις μάθαμε οτι έχει αυτιστικούς στο ΔΣ…

  40. Το τραγούδι το οποίο καλούμαστε να κρίνουμε είναι για το προσωπικό μου γούστο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! Δεν το περίμενα από Αυστρία…
    8/10 !!!

    • χαχαχα! Πάντως Donnie άμα η συγκεκριμένη μπαλάντα με τη συγκεκριμένη “τραγουδίστρια” σου θυμίζει τον έρωτα σου… να το προσέξεις! 😛 χιχιχιχ! 😀

    • Γιατί έχει και κανα uptempo φέτος της προκοπής να μου αρέσει (πχ Μαυροβούνιο πέρσι)? Άρα μπαλάντες αναγκαστικά μονοπωλούν το τοπ !
      Γιώτα lol. To τραγούδι μου άρεσε ΌΧΙ η Conchita ! 😛

  41. Ενα πολύ ωραίο τραγούδι που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φαβορί για την 10αδα. Όμως αυτό το ιδιώτροπο στυλ της Cochita είναι πολύ ξένο και δεν ξέρουμε πως θα το αγκαλιάσει ούτε το κοινό ούτε και οι επιτρωπές. Ή θα τα πάει πολύ καλά ή θα περάσει στον τελικό με πολύ ζόρι και αυτό επειδή είναι λίγες οι χώρες που θα αποκλειστούν, ή δεν θα δει κάν τελικό. Πιστεύω πως θα γίνει κάτι από τις δύο τελευταίες εκδοχές.

  42. ο σκοπιανος που μας ειχε βαλει στην θεση 33 στο τοπ του με ονομα former macedonian republic of greece στο νεο του βιντεο μας εβαλε greece και μας εβαλε και στην 10 θεση!!

  43. Λοιπόν το τραγούδι αν και δεν το περίμενα είναι καλό, όχι κάτι το φοβερό βέβαια. Όσον αφορά την εμφάνιση πιστεύω ότι Conchita πρέπει να ξυριστεί άμεσα!!!

  44. LONDON 2015

    MOLLY-CHILDREN OF THE UNIVERSE

    Μακραν το καλυτερο τραγουδι και φετος αυτο θα κερδισει!!

  45. Αν σβήνουν μόνο τα προσβλητικα σχόλια μπορεί να μου πει κάποιος γιατι πριν 2 χρόνια-οχι πωσ θα το ξεχάσω- μου σβησαν το εξής σχόλιο : RIP στο τάδε , δεν θυμάμαι τώρα. Ο ogae ποιον θεώρησε ότι προσβάλα ?

  46. Εμετός και λίγα λέτε. Εγώ δεν πρόκειται ούτε καν να δω το τραγούδι. Κι αυτό που λέει κάποιος για τη Dana που έκανε γνωστά τραγούδια στο Ισραήλ κλπ κλπ, δε χρειαζόταν να είναι άντρας-γυναίκα για να γίνει αυτό. Αυτή-ός εδώ προσπαθεί απλά να προκαλέσει για να πάρει ψήφους. Δε χρειαζόταν ένα διαγωνισμό τραγουδιού για να δείξει τη διαφορετικότητά του-ης. Ντροπή. Μόνο αυτό.

  47. αρκετα ενδιαφερον τραγουδι με ωραια σημεια. αυτο που μενει ειναι να το δουμε στη σκηνη.

    το τραγουδι της ρωσιας ποτε θα το ακουσουμε??

  48. Ιguanna…..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ….ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!

  49. TO OTI Yparhei skiniko me baniera to ehoyme prosexei oloi etsi??? Fail to tragoydi einai o kai gamw oi erminia einai gia to p….o eleos perimena polly kalliteri erminia den maresei pws to tragoydaei einai la8os apla!! H Dana eihe kaliteri erminia 🙂 😛

  50. Εμενα μου αρεσει παρα πολύ της Ρωσιας και πιστευω ότι θα χτυπησει 1η-2η στις επιτροπες.Στο κοινο πιστευω θα ερθει 10η-11η λογω αυτων που γινονται γιατι αν δεν γινονταν θα νικουσε

  51. Η Ρωσια μ’αρεσε αλλα περιμενα κατι καλυτερο.Πιστευω ομως το κοινο της Ευρωπης θα επιρεαστει απο αυτα που γινονται στην Κριμαια και δεν θα το υποστηρηξη.Και σαν να μου θυμιζει λιγο Ουκρανια 2014 (tik tok) η ενορχηστρωση.Ομως παλια θυμαμε η Ρωσια που πηγε τις αξεχαστες εκεινες συμμετοχες του 2000 και του 2003 φυσικα!(οι tATu live το σκοτωσαν αλλα το τραγουδι ηταν ΤΕΛΕΙΟ)

    • Πως αλλάζουν οι καιροί πάντως, ε? Πριν 10 χρόνια η Ρωσία είχε “σοκάρει” την Ευρώπη στέλνοντας τις Tatu όπου προέβαλαν την ομοφυλοφιλική τους σχέση χωρίς κανένα κόμπλεξ, και τώρα η Ρωσία είναι απο τις πλέον ομοφοβικές και συντηριτικές χώρες στην Ευρώπη.

      • Πες το ψέματα …Νομιζω και οι eurofun δεν πολυ θελουν να παει η eurovision Ρωσια γι’αυτο το λογο κυριως.

      • kanete lathos oi tatu itan apla mia hrimatodotoumenh prospatheia apo kapoies europaikes hores na diafimisoun kai na propagandisoun stin rossia stin gia proti fora anoihti agora tis rossias tote tin omofulofilia!otan apetuhan apla dualithikan kai den einai kan oi idies lesvies!se kamia periptosi den antiprosopeuoun pantos tin pleiopsifia ton rosson!i omofulofilia einai megalo tabou stin rosia opos itan panta!o antras stin rossia prepei na einai antras na agapaei kai na epidiokei sheseis me tin gunaika kai i gunaika prepei na einai gunaika kai thuliko!ohi pos den uparhoun kai den ekfrazontai kai diaforetika anthropoi alla se kamia periptosi den tha epivaloun stin pleiopsifia tin diki tous gnomi auto einai fasismos kai o fasismos ton gay einai heiroteros!

  52. γενικα το τοπ μου

    1.Ρωσια
    2.Σουηδια
    3.Ιταλια
    4.Ισπανια
    5.Αγγλια
    6.Γερμανια
    7.Αρμενια
    8.Αζερμπαιτζαν
    9.Μαυροβουνιο
    10.Ουκρανια
    11.Ρουμανια
    12.Αγιος Μαρινος
    13.Ελλαδα
    14.Φινλανδια
    15.Εσθονια
    16.Ιρλανδια
    17.Σλοβενια
    18.Ουγγαρια
    19.Μαλτα
    20.Λιθουανια
    21.Δανια
    22.Ελβετια
    23.Νορβηγια(πραγματικα τι νικητης και βλακιες)
    24.Ισραηλ
    25.Αλβανια
    26.Πολωνια
    27.Αυστρια
    28.Λευκορωσια
    29.Ολλανδια
    30.Βελγιο
    31.Πορτογαλια
    32.Ισλανδια
    33.Γεωργια
    34.Π.Γ.Δ.Μ
    35.Μολδαβια
    36.Λετονια
    37.Γαλλια

  53. Τωρα αληθεια σας αρεσει της Ρωσιας?Ασε που δε πρεπει να ναι και στην τελικη του μορφη,σαν demo ακουγεται και σχετικη αναρτηση το eurovision.tv δεν υπαρχει

  54. Προχειρογραμμενο μεχρι εκει που δεν παει της ρωσιας, ιδιως στη συνθεση! Δεν τρελαθηκα, απλα ο.κ. Αν και πιστευω οτι ο κοντοπουλος που ειναι μανουλα στις αλλαγες των ενορχηστρωσεων θα το αλλαξει προς το καλυτερο

    • Συμφωνώ απόλυτα ! Καθαρά προχειρογραμμένο, χωρίς καμία κορύφωση και αρκετά μονότονο.. Απ’την άλλη έχει και τα καλά του σημεία, αλλά δεν αρκούν!

  55. Άντε ρε, αλήθεια λες; Πως κι έγινε αυτό, σήμερα δεν ήταν να βγάλουν τραγούδι; Χαχαχαχαχα.

  56. Ασε… δεν ξερω αν το εμαθες αλλα το 2001 η Κυπρος απειχε… οποτε… ασχημα νεα και αυτα

    • ελα ντε τι να εννοοω ο ερμος….

      δεν ειχες δει οτι στην κληρωση για το πως θα εμφανιστουν οι χωρες δεν υπηρχαν οι χωρες αυτες??

      Μεχρι προχθες ηταν η ημερομηνια ΥΠΟΒΟΛΗΣ (επιλογης ) των τραγουδιων των ΧΩΡΩΝ που συμμετειχαν!! Οχι των χωρων που θελουν να συμμετεχουν…!!!

      μετα λες γιατι σε ειρωνευονται…

    • Βγαλει δεν βγαλει ο OGAE αναρτηση δεν εχει καμμια σημασια… δεν ειναι καποιος επισημος οργανισμος της EBU ή καποιου τηλεοπτικου φορεα!

      Θες να μας πεις, οτι εσυ περιμενες μεχρι προχθες μηπως και δωσει τραγουδι η Κυπρος…?? ΕΛΕΟΣ!

  57. Πολλά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης τραγουδίστριας δείχνουν πόσο βαθειά μέσα σε πολλούς κυριαρχεί η τάση για ρατσισμό και φοβία προς οτιδήποτε διαφορετικό.Χαίρομαι που η Conchita θα εμφανιστεί έτσι, που πολλοί θα σοκαριστούν,που θα γίνει ένας πανικός μπας και κάποιοι βγουν απ το καβούκι τους επιτέλους.Το τραγούδι και η φωνή της την βάζουν στην 15αδα.

    • Το να εμφανίζεται γυναίκα με μούσια ΔΕΝ είναι ωραίο. Αν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό και το βρίσκουν φυσιολογικό, τότε μπορώ να καταλάβω ποια είναι η ψυχολογική τους σύνθεση. Η διαφορετικότητα έχει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με το κιτς και το άσχημο! Μην συγχέουμε και μη θεωρούμε ίδια την ομοφυλοφιλία με το “τσιρκολίκι” γιατί τότε οι ρατσιστές είστε εσείς!

      • ΔΕΝ είναι γυναίκα με μούσια!Η Conchita Wurst δεν είναι πραγματικό πρόσωπο.Είναι stage act!Ο καλλιτέχνης πίσω από την Cochita ονομάζεται Thomas “Tom” Neuwirth.

  58. Εγώ δεν πιστεύω στα στοίχηματα. Ολα αυτά είναι για χαμένους. Τα ψηφίζουν οι άνθρωποι των επιτροπών. Έχετε εσείς να πέφτουν μέσα?Μόνο στο νικητή και το 2008 2010 2011 ούτε αυτό.

  59. Ωραιο τραγουδι αλλα ολα τα αλλα με χαλανε γιατι δεν ειναι μια επιλογη ειναι ας κανω κατι να ξεχωρησω…!

  60. Παιδια ειδα βιντεο να το τραγουδαει λαιβ στο voice η κατι τετοιο στην Αυστρια και το εσκισε….το τραγουδισε πολυ καλα εβαλα το βιντεο αλλα μαλλον απαγορευονται…!

  61. Το τραγούδι μου θυμίζει James Bond. Συγχαρητηρια 😀

    Για αυτούς που δεν ξέρουν είναι άντρας ακόμα.. αλλιώς πως θα είχε μούσια;

    • Ειναι μαλλον γκει τρανς δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν εχει στηθος κ.τ.λ.Πως θα λεγαμε ντραγκ κουιν.Ειναι γνωστος ως πρωην μελος συγκροτηματος και μονος ως αγορι φαινεται οτι αποφασισε να εμφανιστει ετσι για να ειναι διαφορετικος(αυτο ειναι που και με ενοχλει).Φωνη εχει ωραιο τραγουδι εχει αλλα αυτη η εμφανιση θα σοκαρει οσους δεν θα το περιμενουν.Εχει τραγουδησει και το everything της Βισση ψαξε στο youtube και το ειπε ωραια…!

  62. Εγω πρωσοπικα το λάτρεψα και το ψήφισα για να ειμαι ειλικρινής και μάλιστα 5 φορές το τραγούδι.ΚΟΙΤΞΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ