ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πολλές αλλαγές στο…Tick Tock!

Οι υπεύθυνοι της ουκρανικής αποστολής προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές στο τραγούδι Tick Tock που θα ερμηνεύσει στην Κοπεγχάγη η Maria Yaremchuk.

Αλλαγές στους στίχους αλλά και στην ενορχήστρωση του τραγουδιού, που κέρδισε με άνεση τον ουκρανικό εθνικό τελικό τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντάς του έναν αέρα 90s!

Η Ουκρανία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του Α’ Ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

 

Λουκάς Βλαβιανός

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελυς εφυγανοι αθλιοι στιχοι του ρεφραιν( τρικι τρικι) και αυτη η εκδοχη ειναι καλυτερη απο την αθλια μπαλαντοηδη που ειχε παρουσιαστει στον τελικο της μαλτας με τα ατελειοτα ουουουουου. Ισως ανεβει λιγο στο τοπ μου

  2. Πολυ καλυτερο, αλλα οσο και να προσπαθησει δε φτανει τη θεαρα απο τις serebro με το χαρακτηριστικο tooth gap!

  3. Eρωτηση: εκ δυσμάς ή εξ ανατολών της Ουκρανίας η νεαρά; να ξέρουμε που φέρνει και πολτικά δηλαδή

  4. νομιζα πως η ουκρανια επελεξε απο τον δεκεμβρη τραγουδι o.O
    πραγματικα αλλο κομματι!!!! ευτυχως οι στιχοι βελτιωθηκαν κι η μουσικη σαφως!!! πλεον η ουκρανια απο την 21η μου θεση ανεβαινει τρομερα!!!!! 15η-14η θεση στο τοπ μου για τους ουκρανους!!!!! ευγεεεεε εξαιρετικη δουλεια πανω σε ενα κατω του μετριου τραγουδι 😀 αν μπουν 10αδα,που λογικα θα μπουν,θεωρω πως πια το αξιζουν αλλα για να ειμαι ειλικρινεις…δεν αξιζει το κομματι αυτο με τις οποιες αλλαγες θεση πανω απο την 8η-10η 🙂 παντως η πιο ομορφη παρουσια μαζι με τις ρωσιδες ειναι φετος η maria *_*
    καλη επιτυχια!!!!!
    στο δικο μας κομματι θα κανουμε αλλαγες(αν κι δεν νομιζω να χρειαζονται)…?θα κανουμε βιντεο κλιπ?προμο τουρ??? αντε ρε παιδια παλι ο φτωχος συγγενης θα ειμαστε…το ολο κλιμα της”αδιαφοριας”χωρις κλιπ κι προμο σαν να μου θυμιζει προπερυσινες κακες εποχες…2012 και 17η θεση,με το “αξιολατρευτο”αυτο κομματι που ακομα με νανουριζει τα βραδια (λεμε τωρα),”aphrodisiac” :/

  5. Εμένα εξαρχής μου άρεσε το κομμάτι για ποπ άκουσμα… Η μόνη μου ένσταση ήταν στους στίχους κυρίως το “We belong to another like a sister to a brother” που ευτυχώς άλλαξαν ριζικά ! Προτιμώ την πρώτη βερσιόν σαν ενορχήστρωση που ήταν πιο “δεύτερη” σε σχέση με αυτήν την πιο “περιποιημένη” όμως πολύ συνετή κίνηση να αλλάξουν τους στίχους.
    Δεν το συζητώ ότι το θέλω ακραίως σέξυ στην σκηνή τον Μάιο. Η κοπέλα το’χει ΑΝΕΤΑ!
    Η δεκάδα ήταν σίγουρη από πριν για μένα. Τώρα πιστεύω 5άδα! Εύκολα το ποπ uptempo που θα έχει την μεγαλύτερη απήχηση μέσα στον χαμό της μπαλάντας (με την προυπόθεση βέβαια για ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο στήσιμο επί σκηνής !)

  6. ειναι τελειο δεν μου αρεσε καθολου πριν το ειχα με 0 τωρα εχει ανεβει πολυ! παει για μια ανετη 10αδα και ενδεχομενος 5αδα θυμιζει οντως πολυ Serebro!

    • απλα θελω μια τελεια σκηνικη παρουσια οποτε κυριε Εβαγκελινε εκτος απο την Ρωσια που θα αναλαβεις λογικα παρε και την Ουκρανια!

  7. Μα γιατι εχεις αναστατωθει???…Περιμενες κατι αλλο??..τοσο καιρο αυτο δεν ελεγα???…λογικο ειναι ολο rise up..λεει..ε μετα απο ενα σημειο κατανταει βαρετο..Οποτε..ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!..Μην αναστατωνεσαι καθολου!!;)

    • Για να ειμαι ειλικρινης…δεν με χαλαει..γιατι το περιμενα…το ελεγα…αλλα καποιοι με εκραζαν,λεγοντας οτι ακουω βλαχοροκ και κατι τετοια τραγουδια..κι οτι αυτο ηταν κομματαρα..δεν λεω οτι τα αλλα ηταν καλυτερα…αλλα περιμενα κατι τετοιο…Οσο για το περσινο..Λογικο αν ανεβει..γιατι πρωτον περασε ενας χρονος και δευτερον ηταν 1000 φορες καλυτερο απο το φετινο!!!

    • Νίκο Χ. για να μη ανησυχείς…
      Αν κάποιος θέλει να ακούσει το τραγουδι της Ελλάδας για φέτος στο youtube η πρώτη επιλόγη που εχει είναι το video απο το κανάλι του MAD και οχι απο το κανάλι της Eurovision. Οποτε αν προσθέσεις και τα 2 video με views είμαστε αρκετά καλά! Επίσης, είμαστε κάλα στα στοιχήματα.
      eurofan; Δεν έχω καταλάβει αν υποστήρίζεις την ελληνική συμμετοχή ή οχι.

    • Larry…
      Αυτο που μετραει ειναι το ποσα views εχει στο καναλι της Eurovision..καθως ειναι το επισημο καναλι…Στα στοιχηματα ειμαστε…Σκ…..α….γιατι αποτι ειδα την τελευταια φορα,ειμασταν 18οι…Οσο το αν υποστηριζω την συμμετοχη μας,μου ειναι αδιαφορη..οπως και το τραγουδι…

    • Νικο μη τρελενεσαι ειναι το πρωτο βιντεο που παιρνει ολα τα views για αυτο φαινεται σαν να εχει λιγα.
      Στο Madtvgreece εχει 607.000 και αλλες 118.000 live

  8. Aπό τις καλύτερες ριζικές αλλαγές σε τραγούδι.Πλέον το θεωρώ ικανό να ανέβει ψηλά.Αυτό βέβαια με μια άρτια επαγγελματική παρουσίαση που θα προβάλει την κούκλα Maria και όχι σε φτηνούς καρναβαλικούς εντυπωσιασμούς.Εδω η αηδία της Γκαιτάνας πήγε καλά και απορώ.Αυτό εδώ σίγουρα θα επικρατήσει από τα ποπ τραγούδια και θα σκαρφαλώσει ψηλά εκεί που δεν το περιμένουν πολλοί!

  9. αν αυτο το τραγουδι ηταν υποψηφιο για να εκπροσωπησει τη γαλλια θα εβγαινε πρωτο!Κομματαρα!+1 οσοι συμφωνειτε!watch?v=K5KAc5CoCuk#t=102

  10. Μια φορα ειχα αντεξει να το ακουσω…. τωρα δεν με ενοχλει καθολου… αντιθετως ειναι αρκετα καλο!!!! καμια σχεση με αυτο που ακουσα….

  11. η πρωτη πρωτη βερσιον μου αρεσε απο την αρχη και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αλλαξαν. κριμα

  12. Εμφανής η βελτίωση, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο αυτόν τον καιρό η Ουκρανία. Αλλάζει στίχους, αλλάζει μουσικές, χτίζει καλές εμφανίσεις και φέρνει καλές θέσεις. Το τραγούδι, αν και ακούγεται ευχάριστα, δεν είναι από τα καλύτερα της χώρας. Ίσως τα πάει καλά, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζε καλύτερα αν βρισκόμασταν 10 χρόνια πίσω, είναι λίγο “παλιό”.

  13. ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

  14. έξυπνη αλλαγή.. έχει ελπίδες.. εξαρτάται και από το στήσιμο επί σκηνής! πάντως κουκλάρα η Maria !!!

  15. Οι ουκρανοι καταλαβαν οτι δεν θα περασουν και προσπαθουν να το αλλαξουν.για εμενα η ουκρανια δεν αξιζει καν τελικο.περασε η εποχη των dum dek dek κ ding dong.ελα ουκρανια παρε το 0 σου για φετος.

  16. Η αλλαγη προς το καλυτερο ειναι κατι παραπανω απο εμφανης. Πιο επαγγελματικο, ευηχο και φρεσκο…ιδιως στο θεμα της ενορχηστρωσης! Οι στιχοι απλα ΕΠΡΕΠΕ να αλλαξουν, εκεινο το ‘τρικι τρικι’ ηταν απεριγραπτο. Η θεση στον τελικο ειναι σιγουρη, για ουκρανια μιλαμε, αλλα η τελικη καταταξη??? Πιστευω στις τελευταιες θεσεις της δεκαδας (Δεν ειναι δα και gravity!) Η maria παντως κουκλαρααααααα!

  17. Εννοειτε πως τωρα ειναι πολυ καλυτερο.Τωρα εχει αρκετες ελπιδες να μπει 10αδα.Αντε καλη του επιτυχια.

  18. Tώρα που το κομμάτι κάπως σουλουπώθηκε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι περνάει άνετα στον τελικό και κατα πάσα πιθανότητα θα είναι μέσα στην 10άδα. Θα πάρει σίγουρα και ψήφους συμπάθειας απο την δύση μετά τα τελευταία γεγονότα στην Κριμαία. Η Ουκρανία πάντως ασχέτως κομματιών, έχει παράδοση να στέλνει γυναικάρες στον διαγωνισμό.

  19. εγω μπορει να βρω τον νικητη αλλα μπορει να σας το πω ισως η αρμενια αμα ξεπερασει την ουκρανια η μακαρι η ουκρανια με 300 βαθμους ψηφηστε ουκρανια

  20. i ukrania kathe xrono exei polu kala tragudia. asxeto an kerdizei i oxi, theoro oti exei parei zesta to thema eurovision kai kanei prosegmenes dolueies. Oso gia to diko mas, kathe xrono gkriniazume outws h allws. Kai oraio na htan pali tha gkriniazame. Theloume sunexos na kerdizume kai malista xoris kopo. As sevastoume to oti kapoies xores h mallon kapoioi alloi kallitenes douleuoun perissoteres ores gia na grapsoun ena tragudi kai na to steiloun se diagonismo. To poso doulemeno einai fainetai apo thn proth nota.

  21. oi ellhnes exume to thrasos na apokaloume “panhghraki” enan thesmo pu krataei 50+ xronia kai exume thn filodoksia na kerdisume kiolas se kati to opoio apaksionume… oti na nai dialdi….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ