ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Τα αποτελέσματα του Γ’ ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε απόψε η ημιτελική φάση στο Melodi Gran Prix 2014 και πλέον γνωρίζουμε τους 9 που θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό το ερχόμενο Σάββατο με έπαθλο το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη.

Οι 9 που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις 3 ημιτελικές σειρές είναι:

Α’ Ημιτελικός:

1. Mo – «Heal» (Στίχοι & Μουσική Laila Samuelsen)
2. Dina Misund – «Needs» (Στίχοι: Frode Bjørgmo Strømvik, Μουσική: Dina Misund)
3. Linnea Dale – «High Hopes» (Στίχοι & Μουσική: Linnea Dale & Kim Bergseth)

Β’ Ημιτελικός:

1. Oda & Wulff – «Sing» (Στίχοι & Μουσική: Christer Wulff)
2. Knut Kippersund Nesdal – «Taste of You» (Στίχοι: Jenny Moe, Μουσική: Magnus Hængsle & Jenny Moe)
3. Charlie – «Hit Me Up» (Στίχοι & Μουσική: Melanie Fontana, John Asher, Lars Hustoft)

Γ’ Ημιτελικός:

1. El Cuero – «Ain’t no Love in This City no More» (Στίχοι: Brynjar Takle Ohr, Øyvind Blomstrøm & Håvard Takle Ohr , Μουσική: Brynjar Takle Ohr & B.L. Rolland)
2. Elisabeth Carew – «Sole Survivor» (Στίχοι & Μουσική: Elisabeth Carew, David Eriksen, Simon Climie, Mats Skåre Lie)
3. Carl Espen – «Silent Storm» (Στίχοι & Μουσική: Josefin Winther)

Ας δούμε τα τραγούδια που προκρίθηκαν απόψε (τα υπόλοιπα τραγούδια μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ):

Λουκάς Βλαβιανός

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ‘Ισως τελικά είναι λάθος να ενθουσιαζόμαστε από ένα τραγούδι πριν το ακούσουμε (και το δούμε) και ζωντανά. Βέβαια στην περίπτωση του Silent Storm παρασυρθήκαμε και από ένα γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού στο διαδίκτυο και στα στοιχήματα.

    Αυτό πάντως που είδα απόψε δεν δικαιολογεί όλα αυτά που διαβάζαμε. Ο Carl Espen προφανέστατα είναι εντελώς άπειρος τραγουδιστικά. Ήταν νευρικός και ασταθής φωνητικά, και έτσι δεν μπόρεσε ούτε το απαιτούμενο συναίσθημα να βγάλει. Το στήσιμο στη σκηνή ήταν άστοχο, ή βάλτε τον να παίζει πιάνο (που μάλλον δεν ξέρει) ή έστω να κάθεται σε ένα σταντ. Αλλά όχι αυτό το πάνω κάτω στη σκηνή. Και τέλος, όσο και αν είμαι κατά των στερεότυπων, το τζιν πουκάμισο με τα σηκωμένα μανίκια και τα χέρια γεμάτα τατουάζ δεν μου ταιριάζουν με το εύθραυστο που θέλει να βγάλει το τραγούδι. Και δυστυχώς και φυσιογνωμικά δεν μου κάθισε καλά το παλικάρι…

  2. Για μενα παραμενει το ΦΑΒΟΡΙ…γιατι εχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!….σημερα δεν μπορω να πω πως ξετρελαθηκα με το live…αλλα ειναι λογικο οταν εισαι απο πριν το φαβορι να εχεις και αγχος…Μετα το μετριο live η Νορβηγια παρμενει πρωτη στα στοιχηματα….αυτο κατι δειχνει….Τελος,η σκηνικη παρουσια μετρια,αλλα δεν χρειαζεται να κανει ξαι κωλοτουμπες…το θεμα ειναι να σου περασει το συναισθημα…κατι το οποιο δεν το εκανε 100%..

  3. γιατί Carl? γιατί τέτοιο άγχος? γιατί ήσουν σαν αγγούρι αγόρι μου? γιατί θάβεις από μόνος σου την τραγουδάρα σου? αναπάντητα ερωτήματα…. παρά ταύτα, ας τον στείλουν! κι η Λένα το 2010 σαν αγγούρι ήταν και βγήκε….

  4. ααα να μπράβο! Πορτιέρη στην παραλιακή μου θύμισε ο Carl…. κι έψαχνα ώρα να το βρω σε τι ακριβώς μου έφερνε!

  5. Το φαβορί εδώ είναι σίγουρα το silent storm και το heal όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη. Μου άρεσαν πολύ και οι el cuero οι οποίοι όμως δεν βλέπω να κερδίζουν.

  6. Ειχε το αγχος του φαβορι και το εδειξε.Δεν μπορεσε να ερμηνευσει το τραγουδι σωστα ομως απο εκει και περα ειναι τελειως αδικο να τον κρινουμε για την εμφανιση του-λες και εμεις ολοι ειμαστε προτυπα εξωτερικης εμφανισης-Η να βρισκομαι αντιαισθητικη την εικονα των tatoo του.Ασε που δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μην εχεις tatoo και να εισαι λεπτος για να περασεις την εικονα του ευθραυστου.Απο ποτε η ευαισθησια καθε ατομου συμβαδιζει με τα κιλα του κουβαλαει ?

  7. Φυσικά και δεν με ενοχλεί η εμφάνιση η πιο ροκ ή σκληρή ας πούμε.Ισα ίσα μου ταιρίαζει. Δεν είναι εκεί το θέμα.θα ήθελα μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και δεν μου έβγαλε την συγκίνηση που περίμενα. ήταν κάπως ”λίγος” για αυτό το κομμάτι. Γενικά το τραγούδι το θεωρώ εκπληκτικό στην studio version.Σαν περίπτωση μου θυμίζει το mas της Ισπανίας και την άχαρη έως πολύ κακή εικόνα πάνω στην σκηνή όπου η κοπέλα δεν έπεισε.Κι αν ήταν τραγούδι για πρωτιά.
    Εξακολουθεί να μου αρέσει και θα ήθελα αυτό για την Νορβηγία.

  8. Giannismits
    I second this.
    Ας ελπισουμε οτι στον τελικο μετα απο αυτο τον ημιτελικο θα ειναι ψυχραιμος.Το Νορβηγικο κοινο θελει να του δωσει την πρωτια, αυτο ολοι το ειδαμε.Ειναι κριμα να μην ακουγονται τετοια τραγουδια – το ιδιο ισχυει και για το Μαs-λογω απειριας τραγουδιστων.

    • Πραγματικά είναι κρίμα να μην ακούγονται τραγουδάρες στον διαγωνισμό λόγω απειρίας των τραγουδιστών ή μιας κακιάς στιγμής και αντι για το mas θα ακούσουμε την φωνάρα που ουρλιάζει στην βροχή!Ελπίζω οι Νορβηγοί να μην κάνουν το λάθος.

  9. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύουν τόσο τη ζωή τους? Θέλει κατέβασμα τόνου το κομμάτι.

    • Yep.ειναι καλυτερα να τραγουδας πανω στη φωνη σου και να μην προσπαθεις να πιασεις νοτες που δεν μπορεις.Γι αυτο και του εφυγε σ εκεινο το σημειο.
      Μωρε τον καυμενουλι ειχε αγχος.

  10. χαχαχα,για μια στιγμη νομιζα οτι εγω ημουν εσυ.
    κατσε να δω, χμμμ,εισαι ενα τονο σκουρωτερος αδερφουλι.

  11. Παιδια μονο εγω βρισκω το Silent Storm ενα τραγουδι καπως βαρετο?εχουμε δει κ καλυτερες μπαλαντες να πηγαινουνε απατες ποσο μαλλον μια αρκετα μονοτονη σαν αυτη..

  12. Sole Survivor!!!Πολύ καλό χτυπά 5αδα άνετα. Το Silent Storm δεν μου άρεσε live. Δεν δικαιολογώ τίποτα. Και η Margaret πέρσι φαβορί πριν τον εθνικό διαγωνισμό ήταν αλλά έσκισε live

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ