ΣΟΥΗΔΙΑ: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός του Melodifestivalen 2014!

Πραγματοποιείται απόψε ο δεύτερος από τους 4 Ημιτελικούς του Melodifestivalen που θα διεξαχθή στο Linköping. 8 ακόμη τραγούδια θα διεκδικήσουν 2 στον μεγάλο Τελικό της 8ης Μαρτίου, ενώ 2 ακόμη θα καταφέρουν να έχουν μια «Δέυτερη Ευκαιρία» την 1η Μαρτίου.

Οι συμμετοχές του Β’ Ημιτελικού είναι σε σειρά εμφάνισης:

1. Love Trigger – JEM (Thomas G:son, Peter Boström, Julimar ”J-Son” Santos) (πληροφορίες) (δείτε το)
2. Hallelujah – The Refreshments (Joakim Arnell) (πληροφορίες) (δείτε το)
3. Glow – Manda (Joy Deb, Linnéa Deb, Melanie Wehbe, Charlie Mason) (πληροφορίες) (δείτε το)
4. Efter solsken – Panetoz (Johan Hirvi, Mats Lie Skåre, Nebeyu Baheru, Njol Badjie, Pa Modou Badjie) (πληροφορίες) (δείτε το)
5. I Am Somebody – Pink Pistols (Joakim Törnqvist, Nestor Geli, Per Ivar Hed, Susie Päivärinta, Tord Bäckström) (πληροφορίες) (δείτε το)
6. Undo – Sanna Nielsen (Fredrik Kempe, David Kreuger, Hamed “K-One” Pirouzpanah) (πληροφορίες) (δείτε το)
7. Set Yourself Free – Little Great Things (Charlie Grönvall, Cristoffer Wernqvist, Felix Grönvall, Adam Dahlström) (πληροφορίες) (δείτε το)
8. När änglarna går hem – Martin Stenmarck (Andreas Öhrn, Alexander Bard, Martin Stenmarck, Peter Boström) (πληροφορίες) (δείτε το)

Στις 15:00 ώρα Ελλάδος θα μπορέσετε να ακούσετε τις studio versions των σημερινών τραγουδιών στην επίσημη ιστοσελίδα.

Οι σημαντικές συμμετοχές συνεχίζονται με αυτή του Martin Stenmarck (Σουηδία 2005) σε ένα τραγούδι που έγραψαν ο Alexander Bard (Army of Lovers) και Peter Boström (Euporia), και της Sanna Nielsen (2001, 2003, 2005, 2007, 2008, 2011) η οποία δεν έχει βρεθεί πότε εκτός τελικού, με τραγούδι του σχεδόν μόνιμου συνεργάτη και φίλου της, Fredrik Kempe.

Ενδιαφέρον έχει οτι στο συγκρότημα Little Great Things τα δύο από τα 4 μέλη είναι εγγόνια του Benny Andersson των ABBA ο οποίοι φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια από τη νίκη του Waterloo, και παιδιά της Nanne Grönvall (Σουηδία 1996).

Στο interval act θα δούμε τον Sean Banan (2012, 2013) ο οποίος μαζί με τους The Herreys (Σουηδία 1984) θα γιορτάσει με το δικό τους τρόπο τα 30 χρόνια από την νίκη του Diggi loo diggi ley.

Τον διαγωνισμό μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sanna Nielsen
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΔΙΚΟ EΥΡΩΠΑΙΚΟ HOUSE-PΟP ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ YOHIO KAI ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ EINAI 100 ΣΚΑΛΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ

  2. εγω δεν θελω να εχω αποψη στο ποιοι θα πανε τελικο το melodifestivalen ειναι πιο απροβλεπτο και απο την eurovision η Sanna δειχνει να μπορει να παει τελικο καλο το τραγουδακι της αλλα μην το εχετε 100% οτι θα παει και ολας…μονο η Ελενα μου αρεση πολυ ως τωρα.

  3. Συμφωνω καλυτερη αυτή η Sanna από τον yohio….αλλα από την ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ μην τρελαθούμε!!!!με την καμια! <3 SURVIVOR <3

  4. Το I’m In Love βγήκε στην Σουηδία 4ο.Δηλαδή το Empty Room που βγήκε 2ο και αυτό που θα νίκησει μάλλον είναι κατώτερα.? ΔΙΑΦΩΝΏ φίλε μου.!

    • καλα κατσε μην γινει καμια πατατα και δεν παει πουθενα δεν ειναι Loreen η Sanna εχει παει σε δευτερη ευκερια με πολυ καλητερο τραγουδι απο το σημερινο..οτι δεν θα κερδισει ειναι το μονο σταντε ηταν κλασεις καλητερα τα αλλα της που προ ανεφερες.

  5. η Sanna -όπως το έχω ξαναγράψει – θα είναι αυτή που τελικά θα πάει Κοπενγχάγη!
    απόψε:

    ΤΕΛΙΚΟ

    Sanna Nielsen – Undo
    JEM-Love Trigger

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    Panetoz – Efter Solsken
    När änglarna går hem – Martin Stenmarck

  6. To Love Trigger, το I Am Somebody και το Nar Anglarna Gar Hem δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Το Hallelujah δεν μαρεσει.
    Final: Undo (τραγουδαρα) Set Yourself Free (καλο κομματι)
    Andra Chansen: Glow (καλο) , Efter Solsken (οκ)

  7. me diafora to albaniko einai to kalitero mexri stigmis
    (ennoeitai pos oso kalo ki an itan den mporei na petixei tipota pera apo simmetoxi ston teliko)……..
    apla kalo to undo….stous tiflous epikratei o monofthalmos……

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ