ΣΟΥΗΔΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάστριες του Melodifestivalen 2012!

Η Gina Dirawi, η Sarah Dawn Finer και η Helena Bergström θα έιναι οι 3 παρουσιάστριες του Melodifestivalen 2012, όπως ανακοινώθηκε  από το κρατικό σουηδικό κανάλι, SVT. Η Gina Dirawi είναι μόλις 20 ετών, και κατάγεται από το Sundsvall, και στο ενεργητικό της συμπεριλαμβάνεται μία πλούσια δράση ως blogger και παρουσιάστρια τόσο του ραδιοφώνου όσο και της διαδυκτιακής τηλεόρασης όπου παρουσιάζει την εκπομπή The Ana Gina Show. Η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη αναφέροντας ότι το να παρουσιάσει το Melodifestivalen ήταν ένας από τους στόχους της στην τηλεοπτική της καριέρα. Προσθέτει επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων και ότι θα προπσαθήσει να παραμείνει ο εαυτός της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Melodifestivalen(escdaily.com).

H Sarah Dawn Finer είναι μία γνωστή σουηδέζα τραγουδίστρια που έχει λάβει δύο φορές στο παρελθόν στο Melodifestivalen, μία το 2007 με το τραγούδι της I remember love και στη συνέχεια το 2009 με το I’m moving on. Η Sarah είχε και μία μικρή συμμετοχή στην Eurovision 2009, αφού ήταν αυτή που ανακοίνωσε τις ψήφους της Σουηδίας στον τελικό του διαγωνισμού.

Η Helena Bergström ειναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός στη Σουηδία, παντρεμένη με τον άγγλο σκηνοθέτη Colin Nutley, στου οποίου τις περισσότερες ταινίες και πρωταγωνιστεί. Η Helena είναι επίσης πολύ πετυχημένη για τους θεατρικούς της ρόλους, ενώ η πρώτη της κινηματογραφική επιτυχία ήταν στο φιλμ 1939, το 1989 που σκηνοθέτησε ο σύζυγός της. Έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία όπως της καλύτερης ηθοποιού στο Φεστιβάλ κινηματογραφού της Σουηδίας, στο αντίστοιχο του Μόντρεαλ καθώς και στο φεστιβάλ ταινιών στην Κωσταντινούπολη για το φιλμ Sista dansen (Last Dance) σε σκηνοθεσία Colin Nutley.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ