ΓΑΛΛΙΑ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα σήμερα για την Γαλλία και η Amandine εμφανίζεται στη σκηνή με ένα γκρι σκούρο φόρεμα με δερμάτινα κρόσσια, μαύρα τακούνια και κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στο background. Σε αυτή τη δεύτερη φορά της επάνω στη σκηνή η ερμηνεύτρια τονίζει ακόμη περισσότερο τον επιθετικό ροκ χαρακτήρα του τραγουδιού της με μια αντίστοιχα έντονη ερμηνεία γεμάτη πάθος. Μια συμμετοχή από τη Γαλλία με έντονο ερωτισμό που ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν σε αφήνει αδιάφορο.

Η Γαλλία κληρώθηκε να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Τελικού.

[youtube id=”H5I1Ru3GdEQ” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Performer του 2013
    Η Φωνη του 2013
    Το Τραγουδι του 2013

    Απιστευτα Sexy στην προβα,η φωναρα της αψογη
    !!!!

  2. Μορφαρα η γυναικα,δεν υπαρχει!!!!Τη λατρευω τη συμμετοχη της Γαλλιας φετος!!!!Μακαρι να την δουμε 5αδα και φυσικα πρωτη θεση,αλλα μαλλον ονειρευομαι απιθανα πραγματα…τελικα η φετινη Eurovision μπορει να ειναι γενικα αδυναμη,αλλα υπαρχουν καποιες πολυ συγκεκριμενες συμμετοχες που ειναι διαμαντακια και με καλλιτεχναρες,και ασχετα απ το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο να υπαρχουν και τετοια τραγουδια στο διαγωνισμο!Καλη επιτυχια Amandine,και ευχομαι να μας στειλεις Παρισι του χρονου(λεεεεεεμε τωρα!)

  3. δεν αντέχω να το ακούω. Δεν το βλέπω να μπαίνει καν στα 15 πρώτα. Αλλά αν αναλογιστούμε και τα χτεσινά αποτελέσματα, ποιος ξέρει τι μας περιμένει το Σάββατο

  4. ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΚΟΥΣΜΑ,ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΤΡΕΛΛΑ!!!!

  5. Άψογο. Η Amandine ερμηνεύει με όλο της το είναι ένα τραγούδι διαφορετικό από κάθε άλλο φέτος, εν τω μέσω της “κολάσεως” που δημιουργείται στο background. Η Γαλλία, χώρα με πλούσια και πολυδιάστατη μουσική παραγωγή, έχει δώσει σπουδαίες συμμετοχές στο διαγωνισμό και φέτος προσθέτει μία ακόμα στη συλλογή της. Εύχομαι η Γιουροβίζιον να της το ανταποδώσει.

  6. Είναι εξαιρετική!Θεωρώ σπουδαία τη συμμετοχή της Γαλλίας.Η γυναίκα είναι πιάνει άλλα μήκη κύματος λειτουργεί σε άλλες συχνότητες…
    Το θέμα είναι πως μπορεί να αρέσει σε πολλούς από μας αλλά θα την ψηφίσει κανείς?Αλλιώς πως θα πλασαριστεί ψηλά?Μόνο θαυμάζοντάς την?

  7. Έτσι μπράβο μανάρι!!!!!!!! Χτυπήσου να τα σπάσουμε όλα το βράδυ του Σαββάτου!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!!

  8. Σπουδαια η Γαλλία!! Κάτι μου λέει ότι οι επιτροπές θα την υποστηρίξουν!! Κ πολυ καλά θα κάνουν! Ψηφίζω Γαλλία στο χαλαρό το Σάββατο! Top ten for sure! Κ απο το televoting θα πάρει αρκετά! Αντε μπράβο στη δυτική Ευρώπη!!! Αντεπίθεση! Η αρχή έγινε απο τον ημιτελικό με Ιρλανδία Δανία Βέλγιο κ Ολλανδία!!!!

  9. Μονοκούκι αν είναι έτσι χαλαρήτο Σάββατο. Μακράν απέχει από το στυλιζάρισμα των υπολοίπων και της αξίζει ως και η πρωτιά

  10. Θεωρω οτι ΜARCO MENGONI KAI AMANDINE μπορεις να τους κοιτας ωρες πανω στην σκηνη!
    μικροι ηλικιακα μεγαλοι τραγουδιστες!

  11. αγαπωωωωωωωω γαλλια!!!!!
    C’est magnifique!!! *_*
    φωναρααααα!!!
    πανεμορφη!
    πολυ ανετη,ωραιο στησιμο(επι σκηνης ντε ;P )
    κι κομματαρα….εε τι αλλο!!! θελω να την δω 10αδα!!!! πιστευω θα δωσουμε ενα απο τους τρεις κορυφαιους βαθμους στην γαλλια φετος(8 η 10)
    5η θεση στην προτιμηση μου….κι ολο ανεβαινει!

  12. T ε λ ε ι α ! Δεν υπαρχει ! Μπραβο Γαλλια…. Για μενα της αξιζει τουλαχιστον 3αδα…

  13. i gallia ti thelei k erxetai sto diagwnismo?den thimamai pote thn gallia na mpainei se kales theseis apo to 2002 einai ektos dekadas,mono to 2009 phre enath thesh.sigoura k fetos ektos.

  14. Πέτρο μάθε ότι η Γαλλία είναι ιδρυτικό μέλος του διαγωνισμού κ αν θυμωσει κ παρατήσει το διαγωνισμό τότε θα τελειώσει κ ο διαγωνισμός.

  15. Επιτέλους κάτι ενδιαφέρον φέτος, και με άποψη στην σκηνική απόδοση του τραγουδιού. Το Σάββατο θα ψηφίζω μέχρι τελικής πτώσης! Ποιά Δανία λένε τώρα ….

  16. Πολύ φοβάμαι ότι όλη αυτή η περσόνα της επί σκηνής θα φανεί υπερβολική αν όχι απωθητική. Βάλε αυτό σε συνδυασμό με ένα τραγούδι εξαιρετικά επαναλαμβανόμενο που δεν ολοκληρώνεται ποτέ , ούτε χρησιμοποιεί τα πεπατημένα τεχνάσματα εντυπωσιασμού κι έχεις μια ωραιότατη # 19 θέση για τη Γαλλία στον Τελικό.
    Btw , το τραγούδι έχει εξαιρετική ενορχήστρωση !

  17. Μετα το χθεσινο της Ολλανδιας ,η Γαλλια ειναι το νουμερο 1 για μενα.Γινεσαι ενα με την Αμαντιν και θελεις ν ανεβεις στη σκηνη μαζι της.Ψηφιζω δαγκωτο Κροσσι και αφηνω τα κονφετι ,τις χρυσες βροχες και τις ξυπολητες αριστοκρατισσες με τα teardrops στους υπολοιπους.Ακουγωντας την Γαλλιδα και βλεποντας το σπρωξιμο της Δανιας(αυτη την εντυπωση εχω)δεν μπορω να μη θυμηθω τον Μπαση να τραγουδα
    Μη μου ζητας τραγουδια
    χθεσινα ξαναφορεμενα
    μη ψαχνεις τα φεγγαρια
    τα παλια τα περπατημενα.

  18. Αμαντίν και ξερό ψωμί. Ο ήχος της με εκφράζει όσο τίποτα άλλο φέτος. Και χαίρομαι που έχει μια τόσο θερμή και μεγάλη “κερκίδα” εδώ μέσα.

  19. Ολοι όμως ξέρουμε ότι αυτή η κερκίδα θα περιοριστεί μόνο εδω μέσα. Δυστυχώς ο Donnie exei δίκιο θα σκιάχτουν οι πολλοί να την ψηφίσουν Μόνο με θαύμα θα μπορέσει να μπει δεκάδα .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ