ΝΟΡΒΗΓΙΑ: η 2η πρόβα!

Στη δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας δε βλέπουμε ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με την πρώτη της την προηγούμενη Πέμπτη. Η Margaret έχει φέρει την κοτσίδα ψαροκόκκαλο στο μπροστινό μέρος, φορώντας το ίδιο “διαστημικό” στενό λευκό σύνολο που φορούσε και στον Εθνικό Τελικό της Νορβηγίας. Αρκετά καλή φωνητικά σε ένα τραγούδι που ίσως την ήθελε λίγο πιο ψυχρή. Στο background επικρατούν μπλέ, μαύροι και λευκοί χρωματισμοί. Η συμμετοχή συγκαταλέγεται στα φετινά “fan favourites” και αυτό από μόνο του αποτελεί γρίφο στο κατά πόσο μπορεί να τα πάει καλά.

[youtube id=”zUNw3txQpvQ” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε Μαργαριτουλα δωσε μια σφαλιαρα στην Αιμιλια και παρ’της το βραβειο,να χαρεις δηλαδη! 😛 Ποσα να αντεξω η Νορβηγοφιλη? 😛

    • Laurinda πόσο συμφωνώ μαζί σου!
      Για ‘μένα τα δύο κορυφαία τραγούδια φέτος, Νορβηγία και Μολδαβία!
      Εύχομαι να σκίσουν (τη Δανέζα)! 😀

  2. Loipon tin norvigia arxika tin eixa 1h sto top m,meta 3h…stin sunexeia 5h!Meta apo tis 2es proves tin exw 3ana prwth!H kaliterh pistevw,kai wreo tragoudi kai wrea skinikh parousia kai kalh fwnitika!Bravo!

  3. Η καλυτερη συμμετοχη φετος! Θα πρεπει να κερδισει με διαφορα. Συγχρονος δυνατος ηχος που σου μενει με το πρωτο ακουσμα. Σκηνικη παρουσια εντυπωσιακη και μετρημενη. Ερμηνεια εκπληκτικη. Μπραβο Νορβηγια!

  4. ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑΑ….ποσο θελω να νικησει δεν λεγετε…number 1 για μενα φετος ειναι η Νορβηγια!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Τέλειο τραγούδι που θα πατωσει. Το φόρεμα αίσχος από τον εθνικό τελικο το λέω και τωρα και οι κυρίου λες στα φωνητικα που κάνουν ότι κινήσεις κάνει και εκείνη ειναι αρνητικά στοιχεία.

  6. To pio oreo tragoudi tis fetinis eurovision!
    tin daneza den mporo na katalavo giati tin sproxnoun proti!
    auto prepei na vgei aera kai olas!

  7. Πολυ ωραιο τραγουδι,πιστευω μπορει να κερδισει,αλλα κραταω και τις επιφυλαξεις μου γιατι καθε χρονο φαβοριη νορβηγια και στο τελος πατωνει

  8. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση!!! Πάντα ήταν πρώτη στο τοπ μου και μου επιβεβαιώνει με αυτές τις εμφανίσεις το πόσο καλή είναι!

  9. Συγχαρητηρια στη Νορβηγια αλλα θελω να κερδισει ο Αγιος Μαρινος. Βαριεμαι να παω Οσλο. Ασε που ειναι και πανακριβα.

    • Δεν χρειάζεται αγαπητέ μου να βγάζεις το ταξιδιωτικό σου απωθημένο στο διαγωνισμό. Δεν σκεφτόμαστε που δεν έχουμε κάνει τουρισμό και μετά ψηφίζουμε, άλλο είναι το νόημα του διαγωνισμού

      • Α έτσι; Είπα και ‘γω. Πράγματι, απαράδεκτο αυτό, να χρησιμοποιεί δηλαδή κάποιος το ίδιο όνομα…τέλος πάντων έλα δίπλα στον Ρουμάνο, θέλω τη γνώμη σου… 🙂

  10. Αναμεσα στις φετινες νικητριες, ανεξαρτητου αποτελεσματος! Η Νορβηγια εχει να παρει καλη θεση απ το 2009 που βγηκε πρωτη! Κατι τρεχει με τη χωρα αυτη στις ψηφους γενικα….θα δουμε! Σιγουρα θα ειναι αδικια αν μεινει εκτος πενταδας!

  11. Καλή η γκόμενα, αλλά θα μπορούσε να τραγουδάει περισσότερη ώρα με την πλάτη της, για να θαυμάσουμε όλα της τα ταλέντα!

  12. Margaret….τρέλανέ μας κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Η κομματάρα σου τα σπάει λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι θέση και να πάρεις για μένα θα είσαι No 1!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Ένα τραγούδι που αξίζει την πρωτιά, για μένα είναι το καλύτερο φέτος (μαζί με τη Μολδαβία) ενορχηστρωτικά και στιχουργικά. Ερμηνευτικά και σκηνικά, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να αποδίδεται το “σκοτεινό” ύφος και κλίμα του τραγουδιού, αλλά η Margaret Berger δυστυχώς δεν καταλαβαίνει τι τραγουδάει. Σήμερα ήταν καλύτερη από την πρώτη πρόβα και αν το πει έτσι (που αμφιβάλλω) στον τελικό, έχει ελπίδες για 3άδα, αλλά η νίκη είναι μάλλον απίθανη.

  14. Εσκισες Μαργαριτα αντε και στον τελικο τοπ3 σε βλεπω ευκολα κουκλαρα!!!

  15. ΔΕΝ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ….ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΔΑΝΕΖΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ!!!!

  16. πωωωω θεϊκο μιλαμε!! ακουγεται και γεμιζει η αρενα!! μακαρι να νικησει!!!

  17. Επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που την θέλουν αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρωτιά στον δεύτερο ημιτελικό

  18. ποσο θα θελα να κοπει..δεν γινεται ομως… του ευχομαι να χει την τυχη του περσινου νορβηγικου.. μου σπαει τα νευρα δεν μπορω να το ακουσω αυτο και το αλλο της ολλανδιας!!

  19. Wow!Έντονο.Πολύ δυνατή πρόβα!Απίστευτη χρήση της σκηνής και των φώτων(εμείς να τα βλεπουμε)….

  20. Κατα τη γνωμη ενα τραγουδι του ”υψους” η του βαθους που λογικα θα περασει ανετα στο τελικο κ απο εκει κ περα μπορει να τερματησει οπουδηποτε……….απο τα πιο απροβλεπτα κομματια της φετινης eurovision!!!!

  21. Mπραβο ωραια εμφανιση και πολυ καλο
    τραγουδι , μαλλον θα χτυπηθει στα ισια
    με τη Δανεζα.
    Δε το πιστευα μεχρι που ειδα κ την προβα
    οπου παρουσιαζει ενα πολυ καλο και δεμενο αποτελεσμα.

  22. Επιτέλους και μία καλή φωνητική ερμηνεία από την Margaret. Το τραγούδι , εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να χωνευθεί σε πρώτο πέρασμα από τον μέσο τηλεθεατή που θα βλέπει eurovision για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες γι’αυτό θεωρώ πως η Νορβηγία είναι υπερτιμημένη ως προς τη θέση που θα πάρει φέτος αλλά όχι κι ως προς την αντικειμενική αξία της συμμετοχής.
    Πολύ δυνατή συμμετοχή !

  23. κάλο τραγούδι θα την ψηφίσω την Νορβηγία αλλά δεν αλλάζω φαβορί!!

  24. Για μένα αξίζει την πρωτιά….το καλύτερο τραγούδι με διαφορά απτό δεύτερο.πιστεύω μπορεί να χτυπήσει πρωτιά αν και το μεγάλο φαβορί είναι η Δανία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ