ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Οι 2ες πρόβες των χωρών που θα διαγωνισθούν στους 2 ημιτελικούς, ξεκινάνε με τη Σλοβενία και την Hannah με το Straight into love. Η σκηνή είναι λουσμένη με μπλε φως και την τραγουδίστρια συνοδεύουν στο χορευτικό 3 άνδρες, όλοι ντυμένοι στα μαύρα. Η χορογραφία αποτελείται από πολλές διαφορετικές ρομποτικές κινήσεις κάτι που ναι μεν εκτελείται πολύ καλά, αλλά δίνει την εντύπωση αγχωτικής παρουσίασης. Η Hannah περιορίζεται σε μια κίνηση πασαρέλας έως το μπροστινό μέρος της σκηνής και πάλι πίσω. Φωνητικά είναι πολύ δυνατή σε όλο τη διάρκεια του τραγουδιού, αν και είναι ελαφρά πιο δυνατή από ότι θα έπρεπε κατα την άποψή μου. Θετικά στοιχεία είναι η ζωντάνια και η ενέργεια που δίνει το τραγούδι σε αυτό τον ημιτελικό, με αρνητικά τη νευρώδη εκτέλεση και ίσως το μαύρο ντύσιμο των συντελεστών.

[youtube id=”Ib0oixkrPNI” width=”600″ height=”350″]

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ακούγεται η κοπέλα… Και, όντως, τώρα που μπορούμε να το δούμε ολόκληρο, ούτε η παρουσίαση έχει κάτι το ιδιαίτερο, συνεπώς μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε εκτός τελικού τη Σλοβενία φέτος.

    • Δεν νμζ… το τραγουδι ειναι δυνομικο pop dance που αρεσει… θα ειναι αδικια αν δν περασει και περασει σερβια..ιρλανδια (χαζοποπ)

  2. Πραγματικα δεν μπορω να ξερω την τυχη αυτου του τραγουδιου! Αν περασει θα ειναι οριακα

  3. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Συγγνώμη….η Αυστρία δεν ήταν να ξεκινήσει σήμερα?? Συνέβη κάτι??

  4. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά έχω την αίσθηση ότι μόλις καταστράφηκε το 12άρι μου. Anyway, go Hannah! 🙂

  5. Εχουμε δει πολλες παρομοιες συμμετοχες να μενουν εκτος τελικου(πχ Jestem-Πολωνια).Παραειναι απλο και βαρετο στη σκηνη,και γενικα σα τραγουδι δε λεει πολλα.Ασε που αναμεσα σε τοσες μπαλαντες το κοινο θα ‘αρπαχτει’ πιο πολυ απ το Μαυροβουνιο ή τη Λευκορωσια

    • ΤΟ ζεστεμ δεν εχει καμια σχεση.. ήταν απαισιο αυτο ειναι ΔΥΝΑΤΟ κομματι εχει ρυθμό!!

      • Εμενα παλι μου φαινονται πολυ ιδια μεταξυ τους,κλασσικο γιουροβιζιονικο ποπ τραγουδακι,ουτε κρυο ουτε ζεστη,που τα δυνατα φωνητικα της τραγουδιστριας δυστυχως δε το σωζουν…καλα σε λιγες μερες θα ξερουμε ετσι και αλλιως! 🙂

  6. Μετρια προβα για μενα,το τραγουδι εξ αρχης ηθελε μια πολυ δυνατη και στθερη φωνη,και πιστευω οτι ενω την εχει κανει πολλα λαθη,φωνητικα εννοω,οσο αφορα την παρουσιαση συμφωνω με την Laurinda οτι το εχουμε δει χιλιαδες φορες αυτο το στησιμο στη eurovision

  7. ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    ΦΟΒΕΡΗ!

  8. Gia mena eine mia poli kalh prova ,kai to kommati eine wreo ruthmiko alla dn 3erw enw etsi to thewro wreo sto top m eine arketa xamia kati dn maresei,nomizw dn kolane poli i enalages meta3u tous!

  9. orea i prova tis hannah, poli dinati fonitika. Den mporw na provlepsw tin tixi tou, an perasi tha einai oriaka alla den to nomizw

  10. Δυστυχώς καμία έκπληξη, μετριότατη φωνητικά, ανέμπνευστο χορευτικό, δεν βγάζει δυναμισμό κατά τη γνώμη μου παρά τον έντονο ρυθμό του.

  11. Από τα λιγότερο ελκυστικά ρεφρέν του διαγωνισμού. Ήχος ψευτοσύγχρονος κι ανέμπνευστος που κουράζει ειδικά μετά το 2′ 30″. Θεωρώ πως δε θα περάσει.
    Στα μόνα συν η χορογραφία , κάτι που έχουμε ξαναδει στο POPULAR βέβαια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ