ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Η 1η πρόβα!

Τελευταία πρόβα της ημέρας η Ισλανδία με τον και τον Eyþór Ingi Gunnlaugsson και το τραγούδι Ég á líf, ο οποίος εμφανιζεται με άσπρο σακάκι στο κέντρο με 4 άτομα στα φωνητικά πίσω του, ενώ στην οθόνη εικονίζεται ένας φάρος με το φως του να διαχέεται στη σκηνή. Φωνητικά εμφανίζεται πολύ καλός όσο και τα backing vocals.

[youtube id=”plAK_bCSfPE” width=”600″ height=”350″]

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ!
    10/10 και καλώς ήλθες στο τοπ 15 του τελικού!

  2. Τέλειος. Τωρα με τις πρόβες φαίνεται ότι με τις live εμφανίσεις θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα περάσουν τραγουδια που δεν τα περιμέναμε όπως ισλανδια και κροατια.εκπληκτικος

  3. Νομίζω ότι η εξαίσια, αισθαντική ερμηνεία του Eythor σε ένα γνήσια φεστιβαλικό κομμάτι, χωρίς σκηνικές υπερβολές, θα καταφέρει να βάλει και φέτος την Ισλανδία στον τελικό.

  4. Τι γλυκιά μπαλάντα 🙂 τι συγκινητικό !!!!! Και τα ισλανδικα τι ωραία γλώσσα !!!!!! Αξίζει τελικό !!!! Αχ ισλανδια μόνο το 2011 με απογοητευσες μόνο τότε !!!!!! 🙂 όλες τις άλλες χρονιές (πλην και το 2006) ήσουν ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!

  5. Λετε να κανει την ανατροπη και να παει τοπ10 τελικο; Να μου πεις εδω πηγε περσυ η Κουλα! Με τις επιτροπες εχει χαθει καθε προβλεψη! Ολα παιζουν…

  6. Από την αρχή έλεγα πως η Ισλανδία έχει καλή συμμετοχή και πως αναμένω να περάσει τελικό! η πρόβα με επιβεβαίωσε και πιστεύω πως αξίζει μια θέση στο τελικό! Καλή Επιτυχία!

  7. Συμφωνώ απολύτως με όλους τους προηγούμενους σχολιαστές, αυτή είναι όντως μια εκπληκτική πρόβα! Μπράβο Eyþór Ingi Gunnlaugsson!!!!! Αξίζεις τελικό!!!!

  8. Καταπληκτικος!Αν δεν περασει τελικο δε νομιζω πως θα το ξεπερασω!12 points!

  9. αξίζει μια θέση δίπλα στο κρεβάτι σου να το ακούς και να μετράς προβατάκια…

  10. den mou aresei ka8olou auth h glwssa…o tragoudisths einai antiais8htikos alla wraio sthsimo mono autou h fatsa me xalaei…

  11. Μας βρηκε η τρικυμια μεσα στη Σουηδια……. Η μονη ελπιδα πλεον μετα κ απ αυτο που ειδα ειναι να μας ψηφισει η ενωση αλκοολικων ευρωπης! Ο Κοζας που τραγουδαει και το “δε σου κανω τον αγιο”;;;; Το “γεια μας” στο τελος;;;; Το αθλιο backround;;;; Η ιδια χορογραφια;;; Περαστικα…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ