Η EUROVISION 2013 στα στοιχήματα!

Ολοκληρώνοντας σήμερα την παρουσίαση και των 39 συμμετοχών του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision , μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα στοιχήματα σχετικά με αυτόν, όπως δημοσιεύτηκαν στο oddschecker.com, σήμερα 27 Απριλίου. Η κατάταξη που ακολουθεί αντιστοιχεί στο ερώτημα ποιος θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού στον τελικό που θα γίνει στις 18 Μαΐου στο Malmö της Σουηδίας.Δίπλα στην κάθε χώρα αναγράφεται και η απόδοση του στοιχήματος:

1Δανία2,61
2Ουκρανία7,13
3Νορβηγία8,93
4Ρωσία14,6
5Ολλανδία17,08
6Ιταλία21,45
7Σουηδία21,82
8Γερμανία22,94
9Γεωργία24,68
10Αζερμπαϊτζάν29,82
11Άγιος Μαρίνος31,71
12Ηνωμένο Βασίλειο32,6
13Ελλάδα50,39
14Ιρλανδία50,4
15Λευκορωσία52,08
16Μολδαβία84,11
17Φινλανδία84,43
18Μάλτα89,3
19Γαλλία89,42
20Σερβία89,58
21Εσθονία91,51
22Αυστρία91,56
23Ρουμανία92,01
24Αρμενία101,56
25Ελβετία141,17
26Ισραήλ154,72
27Μαυροβούνιο155,53
28Ουγγαρία157,03
29Κύπρος161,36
30Ισπανία163,38
31Σλοβενία168,05
32Αλβανία184,54
33Ισλανδία187,19
34Βουλγαρία189
35Κροατία192,94
36Βέλγιο211,73
37ΠΓΔΜ222,7
38Λιθουανία225,4
39Λετονία 240,66

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανεβαίνουμε στα στοιχήματα, καλό αυτό. Με μιά καλή εμφάνιση μπορούμε και 10άδα, πραγματικά το πιστεύω.

  2. σοβαρα….? ειμαστε 13οι….ας το γιορτασουμε!!! χΔ
    πιστευω πως η κυπρος με την βοηθεια των επιτροπων θα περασει στον τελικο! ειναι κοντα!!!! 😉

  3. h dania exei prooptikes gia na parei mia nikh me arketous pontous 280-340 !! mhn ksexname oti ta 3 megalhtera rekor anikoun stis 3 skandinabikes kai h dania anikh sthn idia shmaxia !!!! fetos mporei na doume akoma kai 2 xwres na termatizoun pano apo 300 pontous kai isos na einai h norbigia gia tous idious logous !!!!

  4. Φυσικά και μπορούν να κάνουν την “έκπληξη” και να μπουν δεκάδα, πολλές χώρες που τα στοιχήματα τις έχουν εκτός. Άσχετα με το αν μου αρέσουν ή όχι, θα αναφέρω τις Αγγλία, Ελλάδα, Φινλανδία, Γαλλία, Αυστρία, Ισραήλ, Ισλανδία, Βουλγαρία.
    Αντιθέτως, Νορβηγία, Ρωσία, Γεωργία, Ολλανδία, Σουηδία δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι στη δεκάδα.
    Όσο για την πρώτη θέση, κάτι μου λέει πως με το που ξεκινήσουν οι πρόβες, θα κάνει μπαμ η Ουκρανία (χωρίς να μου αρέσει ιδιαίτερα).
    Το μόνο που θα ήθελα να συμβεί είναι να πάνε καλά τουλάχιστον τα δύο μου πολύ αγαπημένα, Γαλλία και Ολλανδία!

    • Μιας και έχω έμπνευση… εκτός από τις στοιχηματικές εκπλήξεις της γιουροβίζιον, θα σας πω και τα νούμερα του τζόκερ, που αύριο δίνει 6 εκκατομύρια! 18-20-38-41-42 και τζόκερ το 20! χα χα!

  5. οταν το λεγα για την ουκρανια…. Πιστευω απο τα φαβορι θα πανε ασχημα ολλανδια και νορβηγια, πιθανη πρωτια για ουκρανια, η σουηδια δεν μπαινει δεκαδα με τιποτα. ισλανδια ελβετια μαυροβουνιο λογικα θα κανουν εκπληξη και θα παιξουν ψηλα. η χειροτερη θεση του αζερμπαιτζαν θα ειναι παντως η φετινη χωρις αμφιβολια αν και περσυ το ιδιο ελεγα και στο τελος ρωτουσα τον θεο πως βγηκε 4ο. οσο για την ελλαδα πιστευω απο televoting 6-10 και απο επιτροπες δεν θελω να το σκεφτομαι.

  6. Η συγκεκριμένη κατάταξη έχει νόημα μόνο για τις 2-3 πρώτες θέσεις αφού αφορά τις πιθανότητες κάθε τραγουδιού να νικήσει και μόνο, και όχι για το τι θέση θα καταλάβει. Επομένως είτε 12ο είναι ένα τραγούδι, είτε 28ο μικρή σημασία έχει, αφού και τα δύο θεωρούνται περισσότερο ή λιγότερο απίθανο να νικήσουν.

  7. μην δίνετε και ιδιαίτερη σημασία σε στοιχήματα,τα πάντα μπορούν να ανατραπούν!
    Υπερτιμημένα: Ολλανδία,Σουηδία,Ηνωμένο Βασίλειο,Γεωργία,Μάλτα.
    Υποτιμημένα: Λευκορωσία,Βουλγαρία,Γερμανία,Αυστρία,Ισραήλ,ΠΓΔΜ

  8. Θέλω να πάρει το τρόπαιο η Ουκρανία η Ολλανδία…οι υπόλοιπες δεν μ λένε κάτι…Δανία πιστεύω πώς συμβιβαστηκαμε με την έννοια φαβορί…όταν τ είχαν προτιεπιλεξει λέγαμε Καλό σίγουρη 10αδα όμως περνοντας οι βδομάδες διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει κτ που να κάνει τ μπαμ άρα μας έμεινε αυτή η ιδέα…
    Δανία είναι η ακριβής προσωποποίηση της safura από φαβορί κατέληξε 5η η 6η δεν θυμάμαι…ΑΑΑ επίσης θα μ άρεσε ν δω Ισπανία κ Γαλλία τοπ10..
    🙂 Ελλάδα δεν τ συζητώ πιστεύω πώς θα είναι στην δεκάδα… 🙂

  9. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ,ΦΕΤΟΣ….ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    • δεν έγινε καμία διαφήμιση στο τραγούδι.Απλώς ξεχώρισε απο την στιγμή που επιλέχθηκε.Μακάρι να το πάρει αν εμφανιστεί όπως πρέπει στο Μάλμε!

      • ΣΩΣΤΟΣ…ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

  10. Ειλικρινά θα αλλάξει κάτι για 2 θέσεις?Τόσο παιδαριώδης κι εγωκεντρική συμπεριφορά ρε συ Τζορτζίνε?

  11. Ήταν που θα μας έπαιρνε η κατρακύλα στα στοιχήματα που σίγουρα θα πέφταμε εκτός 25άδας κι άλλα τέτοια γραφικά…

    Η γνώμη μου : Νορβηγία , Ρωσία , Σουηδία , Άγιος Μαρίνος , Ιρλανδία , Λευκορωσία θα πάνε πολύ χειρότερα από ότι προβλέπουν τα στοιχήματα.

    Κροατία , Βουλγαρία , Ισλανδία , Μαυροβούνιο , Μολδαβία ίσως κάνουν την έκπληξη

  12. to san marino tha einai stin dekada….

    exei 12 apo italy sxedon sigoura kai to antistoixo.

    me 100 peripou pontous eisai dekada….. den tha parei diladi 88 pontous apo 37 xores pou periseuoun ektos tis italias kai tou idiou tou san marino? polloi den tha distasoun na dosoun sto simpathitiko kratidio ta mikra pontalakia (1,2,3,4,5) tous kai na kratisoun ta megala gia filous-geitones???

  13. Ετσι που το βλεπω η δανια μπορει να την δει ασχημα απο την ουκρανια!..και εναι και ομορφη εμφανισιακα η ουκρανεζα Zlata ognevich!..αλλιως αν νικησει η δανια θα ειναι οπως το 1999 που νικησε η σουηδια κια το 2000 η δανια. Αν ξαναγινει αυτο και μετα επαναληφθουν και οι υπολοιπες νικες μεχρι το 20011 θα ξανανικησουμε και εμεις καπου καντα στο 2018!

  14. ΛΟΙΠΟΝ!!! Τα στοιχηματα που βλεπουμε ειναι για πιθανοτητα νικης.. στο ιδιο σαιτ αν πατε αριστερα εχει πολλων ειδων στοιχηματα.. μεσα σε αυτα και ποια τραγουδια θα μπουν με βαση αυτα στην δεκαδα..εκει η ελλαδα ειναι δεκατη και οχι 13η και μαλιστα αγγλια και σαν μαρινο γερμανια ειναι εκτος δεκαδας (?) δειτε εδω http://www.nicerodds.co.uk/eurovision-top-10#.UXz6BrXjfHU

  15. Αφού τονίσω οτι η σχέση μου με τον κουβά είναι σχεδόν ερωτική, αναφέρω τα στοιχήματα που με τσιγκλάνε, αν κάποιος τσιμπήσει να κλαίμε παρέα στις 18. Για νίκη βλέπω Δανία,Νορβηγία, Ουκρανία, Ολλανδία, Ιταλία.Οτιδήποτε άλλο μοιάζει με πεταμένα λεφτά. Δανία δεν ακουμπάω,πολύ χαμηλή απόδοση , αναξιοπιστη ερμηνεύτρια και διασπορά των προτεσταντικών ψήφων στην παγωμένη νορβηγίδα,το γερμανικό άτι και την γριά εγγλέζα κότα. Για τον ίδιο λόγο δεν με ενθουσιάζει κι η Νορβηγία παρά το ικανοποιητικό 9,5 της bet365. H Iταλία θα μαζέψει πράμα απ’τις επίτροπές κι απ’το νότο- αν κι εκεί θα χει και μας να την ενοχλούμε- αλλά αμφιβάλω αν θα συγκινήσει τα κρυόκωλα ακροατήρια. Δεν το συνιστώ, αλλά για τους ακραιφνείς μακαρονάδες υπάρχει το ωραιότατο 23 πάλι απ’την bet365. Προσωπική μου επιλογή η πεταλουδίτσα της Ουκρανίας. Θα μαζέψει βαθμουλάκια απ’όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης τόσο από επίτροπές όσο κι από κοινό. Οποιοι την πιστεύουν ας σπεύσουν γιατί οι αποδόσεις της κατρακυλάνε. Ηδη το καλύτερο που υπάρχει είναι το 7 διαφόρων μπούκηδων. Η Ολλανδία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι πρώτη στις επιτροπές, δεν τη βλέπω όμως να’χει ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Το 21 της sporting bet δεν είναι κακό, προσωπικά θα τα ακουμπήσω στο 4,33 της ίδιας εταιρείας για τετράδα. Τελος για να τιμήσουμε και τη γειτονια μας υπάρχει το λαχταριστό 8 του Μαυροβουνίου,συμμετοχής που αναμένω να βρει πολλούς φανατικους, για δεκάδα. Για την Ελλάδα δεν βρήκα τίποτα καλό. Αν οπωσδήποτε πρέπει να παιχτεί, έχω το 3,85 της betfair για 5αδα σε όσους το αγαπούν και το 6,5 της bet365 για αποκλεισμό σε όσους το μισούν. Αναμένω προτάσεις απο άλλους σχολιογράφους για ακόμη μεγαλύτερο κουβά.

    • Νομίζω ότι καταλαβαίνω γιατί η σχέση σου με τον κουβά είναι ερωτική..Η Δανία φέτος είναι σαν να κατεβαίνει μόνη της. Ακομα και το 2,5 της αξίζει. Πρωτη σε poll, σε ogae, youtube,σε στοιχηματα charts. Χωρις να είναι κανένα φοβερο τραγούδι θα κερδίσει εξαιτίας της ελλειψης ανταγωνισμού σε μια από τις χειρότερες eurovision. Θα πάρει ψήφους από ολους γιατί λίγο ή πολύ σε όλους αρέσει. Η Ουκρανία την βλέπω κοντά στην δεκάδα. Και κατι τελευταίο. Εχει διαρευσει από μελη της esc ότι η οικονομία της Δανία είναι η καταληλότερη για να διωργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό. Εγω έχω παίξει την Δανία από πολύ νωρίς σε απόδοση 9,5.Καλή τυχη πάντως

    • Πως τα πας συνήθως με τις προβλέψεις σου?
      Από τη πεντάδα σου, μόνο την Ιταλία δεν θα έβλεπα τόσο ψηλά.
      Αν τζόγαρα, την Ουκρανία θα έπαιζα.

      • Είπαμε Εφη, κουβάς απύθμενος, μην πάρουμε και κανένα στο λαιμό μας. Και ναι, με τις τρέχουσες αποδόσεις η Ουκρανία μοιάζει η πιο ελκυστική.

  16. Με 9,5 ούτε που το συζητώ. Με τις σημερινές αποδόσεις, ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Καλή τύχη και σε σένα.

  17. Θεωρώ οτι το μεγαλύτερο τραγουδι της φετινης Eurovision ειναι της Γαλλιας ,εξαιρετικο τραγουδι,εξαιρετικη φωνη,εξαιρετικη παρουσια!

  18. Ειλικρινα τωρα δεν μπορω να καταλαβω ΚΑΝ τα αποτελεσματα υπαρχει πολυ ανταγωνισμος αναμεσα στα τραγουδια για παραδειγμα: Της Βουλγαριας εχει τακτικη το κομματι γι αυτο και θα το ψηφισει ο κοσμος, Της Δανιας συμπαθητικο τραγουδακι αλλα οχι και για πρωτη θεση…. Της Νορβηγιας πιστευω οτι δεν ταιριαζει καθολου για τη eurovision γιατι ειναι rock και θα το προτιμουσα πιο βαθυ και οχι τοσο απλοποιημενο και ρηχο και τελος Της Ουκρανιας τελεια φωνη, τελεια εμφανιση και τελειο τραγουδι!!…Δεν θα ηθελα με την καμια να αδικησουν παλι ΟΛΑ τα καλα τραγουδια οπως κανανε και περσυ!

  19. Paidia I dikh mas συμμετοχή είναι από τις χειρότερες φέτος όπως και της Ολλανδιας και ελπίζω να μην περάσουμε τελικό για να πάρουν όλοι όσοι δεν ψήφισαν το angel ένα μάθημα . Οσο για τα στοιχήματα δεν υπάρχει περίπτωση η Ολλανδία να μπει πεντάδα όπως και η Ιταλία δεκάδα και επίσης η Σλοβενία είναι πολύ κάτω ενώ το τραγούδι αξίζει και την νίκη όπως και της ιρλανδιας και της Αυστρίας είναι επίσης πολύ κάτω

    • Είσαι σίγουρος ότι θα πάρουν το μάθημα που εσύ φαντάζεσαι; Μην ελπίζεις. Αν πατώσει το άλκοχολ, θα “καταλάβουν” πως του χρόνου πρέπει να στείλουν κάτι σε τελείως σκέτο τσάμικο…

  20. Η τελική μου κατάταξη είναι η εξής:

    Τελικός:

    1 – Ιταλία

    2 – Ελλάδα

    3 – Σουηδία

    4 – Ελβετία

    5 – Δανία

    6 – Αζερμπαϊτζάν

    7 – Ηνωμένο Βασίλειο

    8 – Γεωργία

    9 – Λευκορωσία

    10 – Ρωσία

    11 – Μολδαβία

    12 – Λιθουανία

    13 – Άγιος Μαρίνος

    14 – Φινλανδία

    15 – Ισλανδία

    16 – Ουκρανία

    17 – Ισπανία

    18 – Γερμανία

    19 – Ισραήλ

    20 – Εσθονία

    21 – Αρμενία

    22 – Κύπρος

    23 – Μαυροβούνιο

    24 – Μάλτα

    25 – Βέλγιο

    26 – Γαλλία

    Τοπ 39:

    1 – Ιταλία

    2 – Ελλάδα

    3 – Σουηδία

    4 – Ελβετία

    5 – Δανία

    6 – Αζερμπαϊτζάν

    7 – Ηνωμένο Βασίλειο

    8 – Γεωργία

    9 – Λευκορωσία

    10 – Ρωσία

    11 – Μολδαβία

    12 – Λιθουανία

    13 – Άγιος Μαρίνος

    14 – Φινλανδία

    15 – Ισλανδία

    16 – Ουκρανία

    17 – Ισπανία

    18 – Γερμανία

    19 – Ισραήλ

    20 – Εσθονία

    21 – Αρμενία

    22 – Κύπρος

    23 – Μαυροβούνιο

    24 – Μάλτα

    25 – Βέλγιο

    26 – Π.Γ.Δ.Μ. – (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας)

    27 – Ρουμανία

    28 – Αλβανία

    29 – Ουγγαρία

    30 – Ιρλανδία

    31 – Σερβία

    32 – Σλοβενία

    33 – Αυστρία

    34 – Νορβηγία

    35 – Λετονία

    36 – Κροατία

    37 – Ολλανδία

    38 – Βουλγαρία

    39 – Γαλλία

    Μεγάλοι 5:

    1 – Ιταλία

    2 – Ηνωμένο Βασίλειο

    3 – Ισπανία

    4 – Γερμανία

    5 – Γαλλία

    Μεγάλοι 6:

    1 – Ιταλία

    2 – Σουηδία

    3 – Ηνωμένο Βασίλειο

    4 – Ισπανία

    5 – Γερμανία

    6 – Γαλλία

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ