OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Rest of the World!

Μετά τον OGAE Armenia είναι τώρα σειρά του OGAE Rest of the World να παραδώσει τη βαθμολογία του στο poll του OGAE International. 

Η δεκάδα του OGAE ROW έχει ως εξής:

1 βαθμός – Ελβετία
2 βαθμοί – Νορβηγία
3 βαθμοί – Σουηδία
4 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο
5 βαθμοί – Γεωργία
6 βαθμοί – Δανία
7 βαθμοί – Γερμανία
8 βαθμοί – Ολλανδία
10 βαθμοί – Ιταλία
12 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος

Η Δανία μου μέχρι στιγμής έχει πάρει τα περισσότερα 12άρια περιορίζεται στους 6 βαθμούς από τον OGAE ROW ωστόσο με 50 βαθμούς παραμένει ακόμα στη κορυφή της λίστας! Ο Άγιος Μαρίνος σκαρφαλώνει στη 2η θέση με 30 βαθμούς, χάρη στο 12άρι του OGAE ROW πετώντας τη Ρωσία από την 2η στην 7η θέση. Την τρίτη θέση του πίνακα μοιράζονται Ιταλία και Γερμανία με 26 βαθμούς  ενώ τη πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η συμμετοχή της Ολλανδίας με 24. Η Ελλάδα παραμένει σταθερά στην 15η θέση με 2 βαθμούς από τον OGAE Armenia ενώ τον πρώτο της βαθμό κερδίζει η Ελβετία!

[youtube id=”xi8mZ2ejLcE” width=”600″ height=”350″]

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία50
2Άγιος Μαρίνος30
3Ιταλία26
4Γερμανία26
5Ολλανδία24
6Νορβηγία21
7Ρωσία21
8Ηνωμένο Βασίλειο19
9Αζερμπαϊτζάν18
10Σουηδία17
11Γεωργία11
12Ουκρανία11
13Αυστρία8
14Φινλανδία3
15Ελλάδα2
16Μαυροβούνιο1
17Ελβετία1
18Αλβανία0
19Αρμενία0
20Λευκορωσία0
21Βέλγιο0
22Βουλγαρία0
23Κροατία0
24Κύπρος0
25Εσθονία0
26Γαλλία0
27Ουγγαρία0
28Ισλανδία0
29Ιρλανδία0
30Ισραήλ0
31Λετονία0
32Λιθουανία0
33ΠΓΔΜ0
34Μάλτα0
35Μολδαβία0
36Ρουμανία0
37Σερβία0
38Σλοβενία0
39Ισπανία0

 

Κιφορκιάν Κρικόρ

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως ο OGAE Rest of the World έχει δίκαιο??? Μήπως υπερεκτιμήσαμε την συμμετοχή της Δανίας? Δεν λέω, ωραίο τραγουδάκι αλλά όχι και σίγουρη πρωτιά, υπάρχουν κι άλλα τραγούδια φέτος που είναι εξίσου καλά (μπορεί και καλύτερα) όπως ο Αγιος Μαρίνος, η Ουκρανία, η Ολλανδία και η Ρωσία. Πιστέυω πως αρχίσαμε να κατευθηνόμαστε από τα στοιχήματα.

  2. Αρχικά αν εξαιρέσεις τη Γερμανία και βάλεις τη Νορβηγία μέσα στη πεντάδα είναι η ιδανική μου πεντάδα με διαφοροποιήσεις στις θέσεις (Ολλανδία,Ιταλία,Δανία,Νορβηγία,Σαν Μαρίνο) αλλά θέλω να σας ρωτήσω τί είναι ο ogae row??

    • Δημήτρη, OGAE Rest of the Wolrd είναι ένα επίσημο σωματείο όπως λέμε OGAE Greece, OGAE France κ.ο.κ. που απλά αποτελείται από μέλη που προέρχονται από διάφορες χώρες οι οποίες δεν διαθέτουν επίσημο σωματείο OGAE. Μπορεί π.χ. να είναι fans από Αφρική, από Αυστραλία, από Καναδά ή και ακόμα από μερικές χώρες της Ευρώπης που όμως δεν έχουν OGAE. Όλοι αυτοί λοιπόν που είναι fans του διαγωνισμού και θέλουν να ανήκουν σε σωματείο του OGAE μπορούν να γίνουν μέλη του OGAE Rest of the World (ROW).

  3. Μην κοιτάτε γενικά τις ψηφοφορίες των ogea σχεδόν πάντα πέφτουν έξω εκτός από τις χρονιές που ξέρουμε το νικητή πριν καν αρχίσει ο διαγωνισμός(2009-2012)…Ελλάδα Ποτέ δεν την υποστήριζαν ακόμα και τότε με την Παπαρίζου άμα ψήφιζαν πάλι κάτω από τη μέση θα την είχαν…Ειδικά φέτος κανείς δεν ξέρει ποιός θα κερδίσει…Η Δανία σας το υπογράφω κάπου 4- θα καταλήξει.ο νικητής θα είναι διαφορετικόΣ σε Κοινό και επιτροπές…ΑΑΑ και μην ξεχάσω ο Άγιος Μαρίνος τελικό θα περάσει αλλά θα είναι κάτω από την 15η θέση…συμμαχίες 0 τραγούδι υπερβολικά υπερτιμημένο
    Και ερμηνευτρια μεσεας τάξης…

  4. 12 ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ…..ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!

  5. paidia ok to san marino exei kanei mia poli kalh doulia fetos den to sizito alla opos 3eroume oloi to san marino den einai kai apo tis xores pou psifizonte eukola fetos tha psifisti sigoura parapano apo tis ales xronies endexomenos na einai teliko alla ekei 8a ta brei skoura opos kai na exei…. alla 10ada tha xaro poli na tin do auth tin xora! oso afora tin dania de tha kerdisi aneta alla tin niki den prokite na min tin parei!

  6. ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΔΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ Ο OGAE ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

  7. διάβαζα τα μηνύματά τους και είχε πολύ πλάκα… πέρσι ήταν 15 άτομα ο συγκεκριμένος ogae και προσπαθούσαν να βρουν κι άλλους 😀

  8. οτι μας συμφερει μια ζωη λεμε εμεις οι ελληνες …Λες και ΟΛΟΣ ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο το ελληνικο τραγουδι μπουρδολογιας….Τωρα αρχισαμε τις κλασσικες υστερικες κορωνες και ψαχνουμε τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ του κανονα, οταν γραφειο στοιχηματων ή φανς δεν επεσαν μεσα στο νικητη (Παρολο που ΣΧΕΔΟΝ παντα και το νικητη βρισκουν και την πλειοψηφια της δεκαδας, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ τη σκηνικη συμμετοχη και τη ζωντανη ερμηνεια του καθε τραγουδιου ). Το οτι σε ΚΑΜΙΑ ψηφοφορια και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ γραφειο στοιχηματων η Ελλαδα φέτος δεν ειναι δεκαδα, δεν δειχνει μια ταση οτι το τραγουδι μας δεν ξεχωριζει και δεν πολυ αρεσει?? ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ υπαρχει ψηφοφορια τραγουδιων ή στοιχηματα, η ταση ειναι ξεκαθαρη οτι το ελληνικο τραγουδι φετος ΔΕΝ αρεσει. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ πριν τον τελικο τον ελληνικο, ηταν ξεκαθαρο οτι στους ελληναρες αρεσε περισσοτερο το τραγουδι που τελικως μας εκπροσωπει. ΣΑΝ τραγουδι και με βαση τα δεδομενα που εχουμε εως τωρα, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ το τραγουδι μας. GET OVER IT….Μην ξεχναμε αλλωστε οτι η Ελλαδα με το συγκεκριμενο ασμα που διαλεξε, ΔΕΝ σηκωνουν και πολλες διαφοροποιησεις και εκπληξεις σκηνικες.

    • Kαλά και χρυσά τα όσα μας γράφεις…αλλά ούτε το 2010 ούτε το 2011 το τραγούδι μας άρεσε πριν την eurovision,ήταν πολύ χαμηλά στα στοιχήματα (πιο χαμηλά από φέτος) και στις ψηφοφορίες του ogae…τι θες να μας πεις?Οτι προδικάζεται το αποτέλεσμα λόγω στοιχημάτων και φανς των ogae?Aν είναι έτσι να μη γίνει ο διαγωνισμός τον Μάιο.
      Οπου εκεί θα δούμε τι αρέσει και τι όχι.

  9. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
    ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ………
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ……..
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

  10. ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ??…ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑΕ..ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

  11. κλασικοι ελληνες βαζουν μυαλο μετα την καταστροφη αντι να την προλαβουν!!
    και στη πραγματικη ζωη χειροτερα ηταν ειχαν
    μαθει στα ακριβα ρουχα διακοπες αυτοκινητα μπουζουκια καζινο στη δουλεια
    βολεμενοι με βυσμα και τωρα κλαινε αλλα οπωσδηποτε ποτε δεν φταινε σε τιποτε οι ιδιοι!!!!!!!!

  12. Τελικα φαινεται η Γαλλια μονο σε εμενα αρεσει.Μηδενικα μαζευει απο παντου.Για Ισραηλ (επισης αγαπημενο φετος)το περιμενα,ομως τ’οτι η Γαλλια υστερει σαν τραγουδι απο Γερμανια και Νορβηγια για τους περισσοτερους αυτο μου ειναι δυσνοητο.Μα να εχει 3βαθμους η απελπισμενα χαρωπη νυφη απο την Φινλανδια?Επισης δεν βλεπω πουθενα εκεινα τα 2 γλυκουλια αγορια απο την Ουγγαρια.Μπορει να μην εχουν ΤΟ Τραγουδι αλλα σε σχεση με την Κριστα της Φινλανδιας που το εχει καημο να παντρευτει ειναι καλυτεροι για εμενα τουλαχιστον.

    • Αληθεια τωρα…. εχουμε ακρως διαφορετικα γουστα… Για εμενα η Ουγγαρια οχι μονο δεν πρεπει να παρει βαθμους απο την ψηφοφορια του ogae αλλα πρεπει να βγει τελευταια στον ημιτελικο της! Επισης η Γαλλια εχει ενα βαρετο τραγουδι αλλα με ωραια φωνη, γλωσσα και υφος ομως δεν εχει το κατι που θα την ανεβασει ψηλα ουτε καν στις επιτροπες. Για το Ισραηλ τωρα… ειναι μια πολυ ωραια μπαλαντα με ωραια γλωσσα αλλα αυτη η τραγουδιστρια πια…. ειναι απλα ΧΑΛΙΑ! Τελος… δεν με εκπλησει που παει καλυτερα η Φινλανδια… ουτε εμενα μου αρεσει γτ το θεωρω σκουπιδοποπ τραγουδακι χωρις νοημα αλλα ειναι πιο πιασαρικο!

  13. Παιδια ενταξει, εχει καταντησει βαρετη αυτη η εναντιωση κατα του τραγουδιου μας! Οκ, ουτε εμενα μου αρεσει (το θεωρω τη χειροτερη μας συμμετοχη απο το 1999 (δηλαδη 2001) που παρακολουθω eurovision αλλα ενταξει οσο και να βριζετε και να οριεστε δεν προκειται να αλλαξει κατι! Σεβαστειτε αυτους που τους αρεσει και μην χρησιμοποιητε εκφρασεις οπως Ελληναρες κλπ παρολο που μπορει να εχετε δικιο σε ορισμενα θεματα! Εξ’ αλλου ο Μαιος ειναι κοντα και καποια ατομα και απο τις δυο πλευρες ξερω οτι θα ειναι εδω ειτε σε περιπτωση επιτυχιας ειτε αποτυχιας!

    • Οσον αφορα τις ψηφοφοριες των ogae δεν δειχνουν απολυτως τιποτα! Τα στοιχηματα απο την αλλη πεφτουν κατα 65-70% μεσα και κυριως για τον νικητη! Και μην αρχισετε να μου λετε τις περιπτωσεις 2006 κ 2011… ειδικες περιπτωσεις που ολοι ξεραμε οτι δεν επροκειτο να αντιπροσωπευουν την αληθεια! Σιγα μην νικουσε ο τενορος της Γαλλιας και η Ελλαδα για 2η συνεχομενη χρονια! Φετος εχει βγει απο τωρα ο νικητης για μια ακομα φορα και δυστυχως δεν θα εχουμε σασπενς και αγωνια για τα αποτελεσματα! Παντως η eurovision εχει αποδειξει πολλες φορες οτι ειναι απροβλεπτη οποτε κανεις δεν ξερει ποιο outsider θα συμπληρωνει την 10αδα του τελικου και ποιο φαβορι (για εμενα η Ολλανδια 😛 ) δεν θα βρισκεται καν στον τελικο!

    • Kοίτα..οι υποστηρικτές της συμμετοχής μας θα είναι εδώ να δεχτούν την ήττα..όμως οι μισητές του τραγουδιού μας σε περίπτωση που πάμε καλά θα εξαφανιστούν.
      Οπως έγινε το 2011…Εκραξαν όπως κάνουν και φέτος..χλεύασαν και ξευτέλισαν τα πάντα..ήταν σίγουροι για την παταγώδη αποτυχία του Γιώρκα.Και όταν πήραμε την 7η θέση το βούλωσαν και εξαφανίστηκαν.
      Προσωπικά το alcohol is free ΔΕΝ το ψήφισα στον ελληνικό τελικό αλλά ήξερα οτι αυτό θα νικούσε.Δεν με σόκαρε η νίκη τους.Και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσο μίσος για ένα τραγούδι και για έναν διαγωνισμό τραγουδιού.
      Στα 20 χρόνια που βλέπω το διαγωνισμό δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Για μένα είναι ξευτίλα η εμμονή και το μίσος σε ένα τραγούδι και στους δημιουργούς τους.
      Ολοι έχουν γνώμη και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.ΟΧΙ όμως στο βαθμό του φανατισμού της υπερβολής της υστερίας και της αρρώστιας.
      Δεν ήμουν υπερήφανος για τη συμμετοχή μας το 2002 το live ήταν για γέλια και για κλάματα αλλά ήθελα να τα πάει καλά.
      Αλλο αυτό και άλλο να παρακαλάς να αποκλειστεί η χώρα σου.Είναι ακραίο.

      • Οντως… με τοσο φανατισμο η μαγεια που εχει ο διαγωνισμος εξαφανιζεται! Και το λεω αυτο εγω που μπορει να φανατιζομαι καμια φορα ομως ποτε δεν ευχηθηκα να πατωσουμε! Απλα θελω να παει καλα η Ελλαδα και ας μην μου αρεσει το τραγουδι! Το οτι θα ερθω και θα ”την πω” σε αυτους που το υποστηριζαν φανατικα αν δεν παμε καλα ειναι γεγονος αλλα ταυτοχρονα θα ειμαι εδω για να συγχαρω την συμμετοχη της χωρας μου αμα ολα πανε καλα (γιατι το ελπιζω και το ευχομαι! ) 😀

      • ααααα επισης οταν ειπα οτι ο Μαιος ειναι κοντα και καποια ατομα και απο τις δυο πλευρες ξερω οτι θα ειναι εδω ειτε σε περιπτωση επιτυχιας ειτε αποτυχιας εννουσα καποια συγκεκριμενα ατομα οπως εμενα εσενα και 4-5 ατομα που παρολο που ψηφισαν το τραγουδι υποστηριζουν την χωρα τους! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οι πιο πολλοι θα το βουλωσουν και θα εξαφανιστουν απο προσωπου γης!

  14. ΑΠΟ ΜΑΛΤΑ
    Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

    Netherlands – 11.12%
    Ireland – 10.17%
    Denmark 9.12%
    Russia 8.52%
    Austria 8.47%
    Ukraine 8.22%
    Serbia 6.36%
    Belarus 5.76%
    Moldova 5.46%
    Slovenia 4.91%
    Montenegro – 4.61%
    Estonia 3.81%
    Lithuania 3.56%
    Belgium 3.41%
    Cyprus 3.31
    Croatia 3%
    Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

    Greece – 15.59%
    Romania – 14.55%
    Switzerland 11.27
    Norway 11.21%
    San Marino – 5.92%
    Azerbaijan – 5.89%
    Finland – 4.92%
    Georgia – 4.82%
    Iceland – 4.75%
    Malta – 4.05%
    Israel 3.91%
    Hungary 2.64%
    Armenia – 2.61%
    Bulgaria 2.24%
    FYR Macedonia – 2.21%
    Albania – 1.87%
    Latvia – 1.54%

  15. Γέλιο που έχει να πέσει το Μάη…θα τσακωνόμαστε για το ποιός είχε δίκιο…αααα και για να απαντήσω σε κάποια σχόλια περί αποκλεισμού Ολλανδίας…Η Anouk θεωρείτε μια από τους καλύτερους καλλιτέχνες της δεκαετίας του ’00…μην κοιτάτε που εδώ στην ελλαδουλα πέρα από Μαζο και Παντελιδη δεν ξέρετε…κάτι ζώα σαν εσάς έχουν καταντήσει την Ελληνική κουλτούρα εδώ που βρίσκεται σήμερα…

    • Ρε κούκλα μου, μην υπερβάλλεις!
      Αφού έχουμε εσένα να ανεβάζεις το επίπεδο και να κρατάς τη κουλτούρα….
      Σ΄ευχαριστούμε που υπάρχεις και σώζεις τη φτωχή αυτή χώρα που μπορεί και να αγνοεί ολόκληρη Ανούκ!!!
      Έ παιδιά? δεν την ευχαριστούμε?????

      • nai, nai eftixos pou anevazei to epipedo mathenontas se emas tous apolitistous ti esti ANOUK! efxaristoume kopelia pou ksereis na ektimas tin texni vlepontas vampire diaries!!!!!!! Giwtaraaaaaaa apo kato eidika sto telos apla egrapsessss! 😉

      • Είναι τραγικό κάποιος να λέει ζώα όσους ακούν Μαζωνάκη και Παντελίδη. Κι εγώ μια ζωή, από πολύ μικρός, πιο πολύ ξένη μουσική ακούω (ένα 90%) αλλά ποτέ δεν υποτίμησα τους άλλους που ακούνε ελληνικά. Κι εμένα δεν μου αρέσει ο Παντελίδης, ε και τι έγινε? Γούστα είναι αυτά. Και ξέρουμε και σε συναυλίες ογκόλιθων καλλιτεχνών έχουμε πάει και δίσκους-cd’s έχουμε αγοράσει αλλά δεν το έχουμε παίξει κουλτουριάρηδες!!! Έλεος πια…τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα από τον/την κάθε πικρόχολο!!!!

      • Μα καλά αυτό είναι αυτονόητο! Ευτυχώς που υπάρχει αυτή να μας μαθει την Ανουκ και δεν θεωρούνται όλοι οι Έλληνες μη κουλτουριάριδες που δεν ξέρουν αυτή τη θεότητα του πενταγράμμου που αν δεν πηγαινε γιουροβιζιον τώρα θα ήταν σε ένα ξεχασμένο σοφτ-ροκ-τζαζ μπαρ του Άμστερνταμ να τραγουδαει τις “πανευροπαικές” της επιτυχίες της περασμένης εικοσαετίας!

      • Χαχαχαχαχαχα…. πειτε τα ρε παιδιααα! @Vasilis εεε μα δεν εχω δικιο? Τολμαει να αποκαλει ζωα αυτους που ακουν Μαζωνακη και Παντελιδη και δεν κοιταει τα μουτρα της που βλεπει οτι αμερικανια της πλασαρουν βεβαια γουστα ειναι αυτα και δεν θελω να προσβαλλω κανεναν οπως κανουν μερικοι μερικοι αλλα εριξε πολυ το επιπεδο στη συζητηση η υποτιθεμενη ποιοτικη κοπελιτσα!

      • Kai tora meta tin vlakia tis siga min emfanistei ksana sti selida tou ogae! I tha grafei apo allon ipologisti apo edo kai pera i distixos i eftixos den tha ksanaexoume nea tis! :Ρ

  16. Ωραια λοιπον, για να απαντησω σε καποια σχολια κι εγω γιατι βαριεμαι να κανω reply στο ατομο που θελω… ξερω οτι η Anouk εχει κανει μια εξαιρετικη καριερα στο εξωτερικο και εχει πει τραγουδια θαυμασια οπως το nobody’s wife και το lost αλλα δυστηχως η φημη της δεν εφτασε στην Ελλαδα γιατι (στο μονο που συμφωνω) εδω ακμαζει ο Παντελιδης και η Παολα! ΟΜΩΣ το τραγουδι που επιλεχτηκε για να τραγουδησει στην Γιουροβιζιον που μονο ποιοτικος διαγωνισμος δεν ειναι (αλλωστε αυτο του δινει γοητια) το θεωρω απλα ενα βαρετο τραγουδι των τριων λεπτων του διαγωνισμου που θα σηκωθω για νερο τουαλετα κλπ! Πειτε με κομπλεξικη και οτι δεν ξερω να αναγνωριζω τα ποιοτικα τραγουδια αλλα εμενα δεν μου αρεσει! Επισης η Ολλανδια δεν εχει καθολου συμμαχους πλην του Βελγιου! Αρα δεν θελω να περασει! Παρ ολα αυτα πιστευω οτι θα ευνοηθει πολυ απο τις επιτροπες σαν την Ιταλια το 2011 και μπορει κοινο και επιτροπη να διαφωνισουν στον νικητη! Αυτο προς απαντηση της ποιοτικης (γιατι αν δεν ειναι γυναικα ντροπη του) κυριας που περνα τον ποιοτικο ελευθερο χρονο που εχει βλεποντας την ποιοτικοτατη αμερικανικη σειρα Vampire Diaries! Αλλα τι να κανουμε… κατι ζωα σαν αυτην εχουν καταντησει την Ελληνικη κουλτουρα εδω που βρίσκεται σημερα…

  17. Prwton den ime koukla sou ΕΦΗ Μ. Και οι loipoi eimai kouklos alla pali sas euxaristw…:))) m t lene polloi/es…!!!
    Tespa gia na perasoume st kuriws thema…se kamia periptwsh dn xleuazw thn ellhnikh mousikh pros theou…alla anaferthika xarakthristika se autous p akmazoun twra giati ine gelio na akouw pws ine bareto t asma ths Anouk…apanthste eilikrina den kobete fleba g autous toys sugkekrimenous.??..k epidh se pososto 90% h apanthsei ine nai tha thas pw mono 1 pragma.. eeee oxi pou@@@ m o pantelidhs na sugkrithi me anouk…( den exw kt me tn sugkekrimeno apla ine o prwtos m skefthka) paola pantelidhs ktl ktl apoteloun ubris gia tn ellhnikh mousikh…ego pantws dn tha toys akouga tha protimousa galanh h alexiou…oi proanaferoumenoi APOTELOYN parakmh k ntroph gia t ellhniko tragoudi…

  18. Vasilhs dustuxws g esena exoume dhmokratia opote tha m blepete g polu akoma n grafw…giwtaki mn kanis opws ta media apomononis k ermhneueis mia frash opws thes esu g n diksis thn ikanothta sou st grapto logo..h Anouk einai 1 kalitexnhs uparxoun polloi akoma apla etuxe na ine ayth p mas apasxolei…k plhriforiaka dn exei kamia sxesh me tis amerikanies p les..opote mono k mono apo auto o allos mporei n aneresei otidhoote exeis pi parapanw kathws exeis plhrh agnia sxetika m t thema…:) kapoios allos exei kt allo n pei…???

  19. Vampire Diaries eγω τον περισσοτερο χρονο μου τον περνω στην φτωχουλα Νεα Υορκουλα ομως την καλλιτεχνιδα και συγνωμη κιολας για την αγνοια μου !!! tωρα την εμαθα.Δεν ξερω τι εκανε στο παρελθον γιατι προφανως ημουν απασχολημενη ν ακουω απο Ξυδακη,Μαλαμα κ.λ.π ομως αυτο που ακουω απο αυτην τωρα το βρισκω καταπληκτικο.Για να υποστηριξεις την αποψη σου δεν χρειαζεται να υποβιβαζεις τους υπολοιπους που διαφωνουν μαζι σου

  20. To VampireDiaries einai pseudonimo sugkenei k grafw apo t diko t mail…alla kai pali ti ratsismos ine autos…??? Ama t eblepa k ime antras..?? H poiothta dn kathorizete apo to t paragwghs ine ellhnikhs croatikhs amerikanikhs…k auto ine t lathos s anaferthkes m proorismo opote xani thn aksia t to sxolio s…polu lupame…:( allos exei kt allo na m pei!??

  21. Η νίκη φέτος πιστεύω πως θα είναι για τη Δανία! Είναι μια χώρα που μπορεί να διοργανώσει το 2014 τον θεσμό (οικονομικά) και έχει και τραγούδι που μπορεί να το πετύχει. Διαφορετικά η νίκη θα πάει ή στην Γερμανία ή στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύω. Από κει και πέρα τα πάντα είναι απρόβλεπτα σ αυτό το θεσμό! Ολλανδία και Ιταλία θεωρώ πως θα βρεθούν εκτός δεκάδας!

  22. Για τους καλλιτέχνες απάντησα σε προηγούμενη σχόλιο Μαρίκα κ σε ποιους αναφέρθηκα αλλά κ Γ πιο λόγο

  23. VampireDiaries τελικα το χτυπημα σου ατην κολυμπηθρα δεν αφησε κολυμπηθροξυλο ορθιο μεσα στον εγκεφαλο σου αγορι.μου. Και το συστημα υγειας γαμωτο ετσι που το εκαναν δεν θα μπορεσει να σε βοηθησει.Κριμα, κριμα!!!!!!!!!!!!!!

  24. VampireDiaries edw… EF an den exeis ti na peis apla mn apantas… den 8a katsw n asxolh8w allo gt polu apla bare8hka…an kapoios exei kati na pei pou na stekei as mou to pei…:) kalutera na mn grafete ka8olou an dn 3erete ti na peite… 😛

  25. Δεν μου άρεσε η ψηφοφορία του εν λόγω OGAE.Εντάξει,όσοι πιστεύουν σε πολύ καλή θέση για το Σαν Μαρίνο,ας δουν την αποψινή εμφάνιση της Valentina…

    • Καμένη!!! μην ασχολείσαι καν! lol

      (ελπίζω να μη τη μπερδεύεις με την ef και θάψεις λάθος κόσμο… άλλο Έφη άλλο ef, ναι?)

    • Σάββα υπήρξε τεχνικό πρόβλημα στο τέλος και το τραγούδησαν και 2η φορά η οποία όμως δεν υπάρχει στο youtube δυστυχώς, έτσι γράφει το oikotimes.

      • Koίτα ειδικός δεν είμαι, αλλά τα ηχογραφημένα φωνητικά απο πίσω ακούγονται πολύ πιο αργά προς το τέλος, σαν να χάλασε κάποιο μηχάνημα. Επίσης πολύ απότομα κόβεται η φωνή του Ηλία, σαν να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνο, φαίνεται κι’απο τις χειρονομίες που κάνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
        Μπορεί και να κάνω λάθος, δεν ξέρω.

  26. Είναι φανερό ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με τις στροφές (την ταχύτητα). Κακούργοι ηχολήπτες!
    -Είδα τα περισσότερα live της εκδήλωσης και με εντυπωσίασε (για ακόμα μια φορά) η γαλλίδα. Ροκάρει απίστευτα το άτομο, πολύ απλά συναρπαστική.

  27. μ’αρεσει που εβγαλαν και βιντεο για να που καλη τυχη στην Ελλαδα και ΟΠΑ κ.τ.λ και δεν μας εδωσαν ουτε εναν ψηφο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ