OGAE INTERNATIONAL: Η Ψηφοφορία της Ιρλανδίας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο OGAE International οργανώνει το επίσημο poll του με τις ψηφοφορίες όλων των σωματείων του OGAE. 

Ο OGAE Ireland είχε τη τιμή να ξεκινήσει το poll δίνοντας τη δεκάδα του η οποία είναι η εξής:

1 βαθμός – Ιταλία

2 βαθμοί – Ουκρανία

3 βαθμοί – Φινλανδία

4 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

5 βαθμοί – Σουηδία

6 βαθμοί – Γερμανία

7 βαθμοί – Νορβηγία

8 βαθμοί – Ρωσία

10 βαθμοί – Δανία

12 βαθμοί – Ολλανδία

Η συμμετοχή της Ολλανδίας “Birds” σε ερμηνεία της Anouk είναι η “νικήτρια” του poll του OGAE International μέχρι στιγμής!

[youtube id=”1vtOwHHDAFc” width=”600″ height=”350″]

Κιφορκιάν Κρικόρ

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. hmmm klasikos trops yhfoforias ogae. germania, souhdia, dania, norvhgia mesa. k apoti provlepw apo mpalantes ollandia, italia, rwsia/oukrania 8a pane kala me tous ogae…

  2. Αδικηθηκε η Ουκρανια,οχι και να εχει παραπανω η Φινλανδια!!!!Συμφωνω ωστοσο με το douze points!

  3. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!

  4. Να τα η Ολλανδια ετοιμαστειτε για την εκπληξη θα κοπνταροχτυπηθει με την Δανια στην ψηφοφορια θα γινει μαχη….

  5. Αρκετά καλή η ψηφοφορία του Ogae Ιρλανδίας, με ένσταση τους 3 βαθμούς στην Φινλανδία. Θα μπορούσε να τους είχε δώσει κάπου αλλού…

  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 12 ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΦΕΤΟΣ….ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ….ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΟΣ!!!!

  7. POP , POP , POP και πάλι POP…
    Α και όλα στα Αγγλικά…Τρομερή ποικιλία γούστου στον OGAE IRΕLAND…
    H μόνη ευχάριστη έκπληξη το 12αρι στην κομματάρα της Ολλανδίας!
    Που είναι η Εσθονία , το Ισραήλ , η Ισλανδία , η Μολδαβία και η Ουγγαρία?Α ξέχασα , δεν τραγουδάνε στα Αγγλικά…

    • ….και κάπως έτσι θα καταλήξει ολόκληρος ο διαγωνισμός, προκειμένου να παίρνουν οι συμμετοχές ψήφους από επιτροπές (ξέρω δεν συμμερίζεσαι απόλυτα την άποψή μου, αλλά σε σένα μπορώ να πω το πόνο μου)….

      • Πέρσι τουλάχιστον οι επιτροπές ψήφισαν ΚΑΙ Αλβανία , ΚΑΙ Εσθονία ΚΑΙ Σερβία στη γλώσσα τους…Αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες κι είναι στενάχωρο!

    • Eίναι θέμα τραγουδιού και όχι γλώσσας. Απλά φέτος δεν έχουμε δυνατό τραγούδι σε γλώσσα πέρα της αγγλικής.

      • Μάριε,
        από τις 58 φορές που έγινε ο διαγωνισμός, τις 41 οι νικητές είχαν συμμετοχή με τις δύο πιο οικίες γλώσσες της Ευρώπης. Αγγλικά (27) και Γαλλικά (14).
        Τα τελευταία είκοσι (ένα) χρόνια, τα αγγλόφωνα τραγούδια ήταν 18!!!!

  8. egw exw tin estisi oti tha minei ston imiteliko… kai an perasi tha perasi xaris tis epitropes kai ston teliko tha katali3i san tis austrias tin mpalada to 2011 apla den tha perasi aparatirito opos ola ta tragoudia tis ollandias tis proigoumenes xronies mono kai mono epidi einai psila sta stiximata kai epidi einai gnosti h kopela…. (an kai emena tha marese poli na do tin ollandia 10ada alla den iparxi oude mia periptosi!)

  9. ΧΑ ΧΑ τι να πω άλλο . προτιμησεισ ειναι αυτεσ οι άνθρωποι έδωσαν βαθμό σε Φινλανδία και δεν έδωσαν τίποτα σε Γαλλία σαν μαρινο , μολδαβια, Μαυροβούνιο .για την α θέση τους συμφωνούμε οι πιο πολλοί.

  10. Eiσαι ο γνωστος eurofan ο Μακεδονας ή αλλος;Οι αποψεις σας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.

  11. Με δουλεύει ο eurofun τόσο καιρό μας έπρηξε με το πόσο φοβεροί είναι οι κόζα μόστρα και πως θα τα πάμε τέλεια και τώρα μας λέει πως με το ζόρι θα πάρουμε βαθμό. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις, τα χεις χαμένα και αν πω πως ανησυχώ για σένα θα μεγαλώσει η μύτη μου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ