ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο ByeAlex στο Malmö!

Ο ByeAlex (το πραγματικό του όνομα είναι Alex Marta) με το τραγούδι Kedvesem θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ουγγαρίας στο Malmö!

Μετά από 3 προκριματικές σειρές, 2 ημιτελικούς και τον αποψινό τελικό ολοκληρώθηκε απόψε το A Dal (Ένα Τραγούδι), το σόου για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας στη φετινή Eurovision. Από τα οχτώ τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε, η κριτική επιτροπή επέλεξε τέσσερα, τα οποία διαγωνίστηκαν εκ νέου στο σούπερ τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που είχε τον τελευταίο λόγο και επέλεξε με την ψήφο του τον ενδέκατο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό. Η Ουγγαρία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό της Eurovision στο δεύτερο ημιτελικό που θα λάβει χώρα στις 16 Μαΐου στο Malmö.

[youtube id=”65q4sUq6XOk” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαρέθηκα να λέω σε όλα τα τραγούδια -μέτριο- ..τεσπα, αυτό έχει κάτι , του χρειαζόταν μια κορύφωση αλλά τι να λέμε τώρα.. θα δώσει μάχη για να προκριθεί..

      • Μάριε δεν ξέρουμε πως θα φερθούν οι επιτροπές σ αυτό το τραγούδι και συν τοις άλλοις από τη στιγμή που τα τραγούδια στον ημιτελικό μας είναι πάρε το ένα και κτύπα το άλλο πιστεύω – πέρα από τις συμμαχίες – ότι θα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους…

      • Ούτε επιτροπές πρόκειται να τα το ψηφίσουν, όχι γιατί είναι κακό, αλλά είναι από τις περιπτώσεις των εντελώς ανώδυνων τραγουδιών που όλοι μπορεί να πουν έναν συμπαθητικό λόγο, αλλά κανείς δεν θα το ψηφίσει.

  2. Μετα απο αυτο θελω να πεσω στο κρεβατι!!!!!!!! Μα καλα μαλλων τελικο δεν θα πανε φετος ουτε και οι Ουγροι??!!!

  3. συμπαθητικο αλλα…δεν οχι οχι…καλυτερο το δικο μας…. ειναι πολυ πολυ αργο φλατ κι μονοτονο…κι αυτη η μουσικη μου θυμιζει την χαιντυ κι την ασπρουλα…. 😛 εκτος τελικου οι ουγγροι φετος!

  4. Πάντως σ αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, αν και δεν ήμουν υπέρ της συμμετοχής μας, θεωρώ πως θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν περάσουμε από τον ημιτελικό με αυτό το line-up! ας αφήσουμε τη θέλαμε και ας τους στηρίξουμε! Πάμε Ελλάδα!

  5. Η μόδα των Hipster-άδων τώρα και στην eurovision :P. Καλούτσικο, και διαφορετικό απο τις άλλες μπαλάντες αλλά δεν έχει κορύφωση και δεν σου μένει με τίποτα. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Ουγγαρία φέτως, έχει κάποιες ελπίδες για πρόκριση στον τελικό βέβαια, μετά την πατάτα που έστειλαν οι Αρμένιοι, αλλά εκεί δεν τους βλέπω πάνω απο την 20ή θέση.
    Μα τι έχουν πάθει όλοι φέτως? Ακόμα να ακούσω ένα τραγούδι που να πώ, ορίστε αυτός είναι ο νικητής (καλό το τραγουδάκι της Δανίας, αλλά πολύ λίγο για 1η θέση).

    • Όταν το διαγωνισμό έχει νικήσει το σκουπίδι της εσθονίας το 2001,η Lena το 2010,το γλυκανάλατο ξερατό το 2011 το τραγούδι της δανίας δεν είναι καθόλου λίγο για να πάρει την νίκη.Σε όποια χρονιά και να συμμετείχε πάλι θα ήταν φαβορί γιατί είναι ένα καλό τραγούδι.
      Είναι με διαφορά οτι καλύτερο έχει παρουσιαστεί φετος και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό.Μαλλον πάει για περίπατο.

      • Kαλά άμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, και εγώ Δανία βλέπω, και σίγουρα έχουν υπάρξει κακοί νικητές όπως αυτοί που ανέφερες. Απλά, κατα την γνώμη μου πάντα, δεν είναι euphoria, fairytale, ή ακόμα και my number one που όταν τα πρωτάκουσα είπα “αυτό θα νικήσει, τέλος”. Για εμένα τα αγαπημένα μου τραγούδια μέχρι τώρα είναι Ελλάδα, Αλβανία, Ελβετία αν και ξέρω πως κανένα τους δεν θα κερδίσει.

  6. Pantos i apo ta 12 songs tou imitelikou pou eine i ellada …prwsopika tis elladas eine to 2o agapimeno m meta tis norvigias…opote…simfwnw me ton alexgreece

  7. Είναι κάτι το διαφορετικό αλλά πάλει δεν μου αρεσει καθολου.
    Αν αυτό ήταν το καλυτερο το χειρότερο τους πως ήταν??

  8. Μ’αρέσει!Είναι διαφορετικό και σε ταξιδεύει! Αλλά, θερμή παράκληση!ΟΧΙ άλλα low tempo κομμάτια.όσοι άσχετοι καθίσουν να παρακολουθήσουν φέτος eurovision και δεν έχουν στο πλάι μια κούπα δυνατό καφέ,θα τους πάρει ο ύπνος…

  9. mia xara psi8yros, to tragoudi pou einai ? giati den balate to sxetiko video ?? :/ exei na paish dialhma gia toualeta kai anefodiasmo apo kouzina fetooooos pffffffffffffffff !!!!

  10. Προτιμούσα να πάει η Cserpes Laura…
    Συμπαθητικό-Γλυκούλικο κομμάτι αλλά τπτ
    παραπάνω μέχρι εκεί.

  11. Και κάποιοι σνόμπαραν την Kati το 2011 και όλους εμάς που μας άρεζε.
    Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τραγούδι..Δεν ακούω κάποιον ρυθμό..δεν ξέρω καν τι ακούω.Από τις 244 συμμετοχές που είχαν φέτος αυτό είναι το νικητήριο τραγούδι?
    Μάλλον όλες οι χώρες είναι συννενοημένες φέτος.Δεν εξηγείται διαφορετικά.
    Μου θυμίζει εποχές δεκαετιάς ’90 που απ τα 23-25 τραγούδια μου άρεζαν ή θυμόμουν τα 5.

  12. Μου αρέσει ! Η Ουγγαρία έκανε την έκπληξη που το διάλεξε απόψε και νομίζω πως θα περάσει τελικό γιατί είναι διαφορετικό !
    8/10 από μένα κι 8ο στη λίστα μου από τα 26 που έχουν επιλεγεί εως τώρα ! Καλή επιτυχία !

  13. peite mou oti i eurovision 2013 einai apla enas efialtis…as me tsimpisei kapoios na xipniso!
    alithia pios tha xanakatsei na dei eurovision meta tin fetini tragodia?nomizo arxizei kai troei megali katrakila o diagonismos.
    episis me tosi mpalanta fetos pou skata tha xrisimepsei i pasarela pou tha ftiaxoun oi souidoi pou thelan kai tromara tous orhious fans mprosta mprosta na dinoun palmo?se ti tragoudia?as tous xorigisoun toulaxiston anaptires….
    ti na po…
    afta…

  14. Ένα μικρό εγκεφαλικό το έπαθα καθώς ήταν το χειρότερό μου από την οκτάδα του τελικού….. αλλά τελος πάντων δεν είναι και χάλια, ψιλοακούγεται. Έχει μια άποψη και δεν είναι τετριμμένο.

  15. Μου αρεσει και μαλιστα πανω του μετριου. Αν και του λειπει κατι ,μαλλον η κορυφωση που λενε και οι αλλοι.

  16. ενταξει μετα απο αυτο εχω βεβαιωθει οτι η δικη μας συμμετοχη θα ξεσηκωσει και θα περασει σιγουρα τελικο μου εφυγε και ο τελευταιος ενδοιασμος!

  17. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕUROVISION ΜΕ ΤΗΝ JUNIOR ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟSCAR! ANΡΩΠΑΚΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ, ΣΚΙΑΓΜΕΝΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!

  18. Επιτέλους κάτι διαφορετικό αλλά πολύ μονότονο βρε παιδί μου…νομίζεις ότι 3΄ ακούς συνέχεια τον ίδιο ρυθμό. Αν είχε μία κορύφωση θα ήταν πολύ καλύτερο…τι να πεις….άλλο ένα μέτριο τραγούδι προστέθηκε…

  19. Επιτέλους ένα ωραίο τραγούδι! Όντως, δεν έχει κορύφωση, όμως αυτό δεν χαλάει τη γενική εμφάνιση του τραγουδιού!

  20. Βαρετο καπως αν και λιγο γλυκουλι, ειναι τοσο χαλια ολα φετος που και αν περασει τελικο δεν θα εκπλαγω παρολο που δεν το βλεπω για εκει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ