ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Επιλέχτηκε ο εκπρόσωπος!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο Ιρλανδικός τελικός για τη Eurovision 2013, EuroSong 2013!

Ο τελικός, ο οποίος περιλάμβανε συνολικά πέντε συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής “The Late, Late Show” με κεντρικό παρουσιαστή τον Ryan Tubridy. To τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε μεταξύ κοινού και επιτροπής με ποσοστό 50%-50%.

Επίσημοι καλεσμένοι του EuroSong 2013 ήταν οι Φινλανδοί Lordi, οι μεγάλοι νικητές της Eurovision 2006 που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Η κριτική επιτροπή ανέδειξε πρώτη με 54 βαθμούς τη συμμετοχή της Aimée Fitzpatrick με το τραγούδι “Crashing Down” ωστόσο το κοινό με 60 βαθμούς επέλεξε ως νικητή τον Ryan Dolan με το “Only love survives”. Με συνολικούς βαθμούς τους 112 ο Ryan Dolan κατάφερε να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ανακηρυχθεί νικητής του EuroSong 2013 και συνεπώς ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision 2013!

Ακούστε παρακάτω την 47η κατά σειρά συμμετοχή της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision!

[youtube id=”rNQNdHV279w” width=”600″ height=”350″]

Η Ιρλανδία θα διαγωνισθεί στον πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2013, στις 14 Μαΐου. 

Κρικόρ Κιφορκιάν

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To agapimeno m tragudi apo ola…..alla fonitika dn eine poli kalos mexris pou merikes fores me enoxlei etsi opws fwnazei….par’ola auta 5o apo ta 18 mexri stigmhs sto top m 😉 elpizw na ftia3ei fwnitika mexri ton imiteliko

  2. ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ!!!..ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΑΛΙ ΜΠΑΛΑΝΤΑ=ΠΑΤΟΣ!!!…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΛΙΓΟ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΝΤΑΔΑ…

  3. to deftero agapimeno mou mexri tora.omorfi melodia kai kommati me thetiki energia.elpizo omos na kanei arketa mathimata fonitikis mexri to maio alios….sti proti thesi parameni i dania gia mena kai opos pane ta pragmata dyskola tha katevei apo ekei.

  4. Το περίμενα ότι θα κερδίσει αυτός, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε, τυπικό γλυκανάλατο ποπ τραγουδάκι, που αν καταφέρει να περάσει στον τελικό θα είναι στα τελευταία 10, άσε δε που σήμερα δεν ήταν και πολύ καλός φωνητικά.

  5. Τέτοιο στυλ το έχουμε ξαναδεί ! Ειναι καθαρά στυλ ποπ eurovision …. Σχεδόν αδιάφορο και φωνητικά αρκετά μέτριος ! ……. Τελικό πάντως έχει πιθανότητες να περάσει …

    • Τα λες αυτά γιατί δεν τον παρακολούθησες να το ερμηνεύει στον τελικό! Είναι άθλιος ερμηνευτής δυστυχώς, οπότε άπατο θα πάει το τραγουδάκι! Μπροστά δε στον Ιρλανδικό τελικό ο δικός μας ήταν πιο λαμπερός και από τα MTV Music Awards!!!

  6. Καλή επιτυχία στην Ισλανδία και να τα καταφέρει να προκριθεί και φέτος και αν το τραγούδι κερδίσει τον κόσμο τότε θα μπορέσει να μπει στην δεκάδα.

  7. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν!ΟΚ. δεν ειναι ”τελειο” αλλά μεχρι στιγμής είναι 5αδα για μενα!
    επισης δε θεωρω πως είναι ”γλυκανάλατο ποπ” διότι πιστευω ξεχωρίζει η μουσική του με τα υπόλοιπα 18 τραγούδια.
    Τέλος, ΜΟΝΟ CASCADA 🙂

  8. Αυτό που ”σφαδάζει” στα πατώματα σαν μία περσινή γνωστή μου φέρνει λίγο ”17 χρόνια αβράβευτοι.Αμάρτησα για το ντουζ πουαν”………..
    Δεν πάνε οι jEDWARD και φέτος να τελειώνουμε;

  9. Είναι καλό τραγουδάκι! Αλλά δεν μου άρεσε το Live η φωνή του ήταν εντελώς τσιριχτή (Ειδικά στο ρεφρέν) και τα φωνητικά από πίσω πολύ χάλια! Αν κάνει καλή δουλειά με ωραίο Live μπορεί να τα πάει καλά στο Malmö! Αλλά δεν νομίζω να κάνει…..

  10. Ειδα αποσπασματικα τον τελικο,ειχα και χαλια συνδεση ομως θα συμφωνησω με τον σχολιαστη πολυ αχρωμος τελικος,βαρεθηκα να βλεπω τον De Vito
    μου αρεσει παρα πολυ η ψηφοφορια τους.Αν και με διακοπες νομιζω οτι ο μπαρμπας-καλεσμενος(εφερνε του Αγαθωνα στο νεανικο του)μας την ειπε λιγο ελαφρα για το τραγουδι μας(kati οτι μας αρεσει να διαμαρτυρομαστε παντα),αναμενομενο παντα το κανουν.Η Αιμεε μου αρεσε πιο πολυ βγηκε ο Ριαν με ενα παρα πολυ συνηθισμενο τραγουδι

    vV

  11. Οκ τραγούδι αν και έχει αδύναμο ρεφρέν αλλά live είναι χάλια!Ο άνθρωπος εκτός από δυσάρεστη φωνή,στονάρει συνεχώς!Άσε που δεν το χει πάνω στη σκηνή….

  12. Περιμένοντας να ακούσεις το τραγούδι της Ιρλανδίας πολύ παλαιότερες χρονίες θα ήσουν 100% σίγουρος ότι θα αντικρύσεις μπαλάντα ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει στιλ αλλα…ένας κλασικός χιλιοακουσμένος ήχος ποπ μουσικής και το βασικότερο ερμηνευτικά πολύ μέτρια….ίσως να περάσει τελικό αν τα καταφέρει πάντως θα δει η πολυνίκητης του διαγωμισμού Ιρλανδία την δεκάδα από το τέλος…….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ