ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Απόψε αποφασίζει!

Απόψε, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, στις 23:30 ώρα Ελλάδας (22:30 ώρα κεντρικής Ευρώπης) θα πραγματοποιηθεί ο Ιρλανδικός τελικός για την ανάδειξη της 47ης  συμμετοχής της βασίλισσας χώρας της Eurovision! 

Στον αποψινό τελικό, ο οποίος φιλοξενείται στην εκπομπή “The Late, Late Show” του κρατικού καναλιού RTE υπό τον τίτλο EuroSong, θα διαγωνισθούν πέντε τραγούδια ερμηνευμένα από τέσσερις solo καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα. Οι επιλογές αυτές όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο έχουν προκύψει από πέντε συγκεκριμένους μέντορες. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί μέσω ειδικής κριτικής επιτροπής (50%) και τηλεοπτικού κοινού (50%). 

Επίσημοι καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι οι νικητές της Eurovision 2006, Lordi!

Τα πέντε υποψήφια τραγούδια θα διαγωνιστούν με την εξής σειρά εμφάνισης:

1. Son Kez/The last time – Inchequin

2. Crashing Down – Aimée Fitzpatrick

3. Fire – Zoe Alexis Bohorquez 

4. Only love survives – Ryan Dolan 

5. Kiss me there – Kasey

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον αποψινό εθνικό τελικό της Ιρλανδίας θα συμμετέχουν με τον τρόπο τους και δύο παλιοί eurostars! Η υποψήφια Aimée Fitzpatrick θα συνοδευτεί επί σκηνής στο πιάνο από τον εκπρόσωπο της Ιρλανδίας και νικητή της Eurovision 1994 Paul Harrington ενώ η Donna McCaul (Ιρλανδία 2005) θα κάνει φωνητικά στη συμμετοχή “Fire” με ερμηνεύτρια την Zoe Alexis Bohorquez!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Ιρλανδικό τελικό, EuroSong, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ιρλανδικού καναλιού είτε μέσω του webtv του Eurovision.tv.

Κρικόρ Κιφορκιάν

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ryan Dolan…με 1000!!!…στελνει και ωραιο μηνυμα το τραγουδι και εχει πολλες πιθανοτητες για δεκαδα…Αυτο ομως που φοβαμαι,ειναι οτι οι Ιρλανδοι θα στειλουν Μια μπαλαντα!(Λογω συνηθειας),’σνομπαροντας’ το συγκεκριμενο τραγουδι…παντως σε ενα poll που ειδα πρωτοι ειναι οι Τουρκοι…οποτε για μενα αυτο ειναι το ΦΑΒΟΡΙ!!

  2. @ ΝΙΚΟ Oxi allα δες τι διαφορα ωρας εχουμε με Ιρλανδια και θα το βρεις.Νομιζω εμεις παμε μπροστα 1ή 2 ωρες.Κανε το google kai θα μαθεις.

  3. Βρε Νικο για γελια ειμαστε και οι 2.Αφου το λεει στο αρθρο ωρα 23.30 ειναι για εμας και η ωρα που δινεται στην παρενθεση ειναι η τοπικη ωρα Ιρλανδιας.Σορρυ δεν εδωσα ιδιαιτερη προσοχη πριν.

  4. “Fire” για τη νικη !! 😀
    ‘Εμενα με αρεσει και το “Kiss Me There” ! :p
    Παρακαλω όχι το συγκροτημα και την Aimee :s

    Λίγο αργά δεν είναι ?
    Μαλλον γι’αυτο ονομαζεται “The Late Show”

  5. δεν ακουσα τα τραγούδια αλλά ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΌΨΥΧΑ να στείλουν κάτι ποπ,χορευτικο γιατι φρίξαμε πια με όλες αυτές τις μετριες μπαλαντούλες!

  6. Ο Ryan Dolan δεν μου άρεσε, καλύτερες παρουσιάσεις είχαν το 1ο και το 5ο τραγούδι. Τελικά αν ψήφιζα θα υποστήριζα την Kasey, ελπίζοντας σε μια πιο καλοδουλεμένη παρουσίαση (κινησιολογικά, με χορογραφία)

    • ο Ryan απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι, αν και με κάποια λαθάκια.. να σου πω την αλήθεια αυτό θέλω να πάει αλλά δεν το βλέπω να κάνει τίποτα.. μου άρεσε πολύ και η Aimee Fitzpatrick .. με τίποτα όμως το τουρκικό Son Kez !!

  7. δεν ειναι ασχημο το κομματι του Ριαν ,προτιμουσα την Αιμεε.Πολυ ωραιο που βλεπεις την βαθμολογια τι ψηφιζουν οι κριτες και τι ο κοσμος.μηπως να το εφαρμοζαμε κι εμεις;

  8. o Ryan kerdise…

    Eginan sxolia gia tin Ellada stonteliko tis irlandia? De koitane ta xalia tous oi peinales… pou tha poune gia mas… oti to mono pou kanoume einai na diamrtiromaste,…. kaloi peinaleoi einai kai autoi…

  9. Κέρδισε ένα πολύ ωραίο τραγούδι(το «Only love survives» του Ryan Dolan)!Μπράβο στους Ιρλανδούς!Αν & δεν έχω ακούσει τα άλλα 4, μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι!Πολύ ενδιαφέρουσα η διαδικασία φηφοφορίας κριτικής επιτροπής και κοινού!Καλή επιτυχία!

  10. τι ακριβως ειπανε;Ακουσα μονο τον μουστακαλη που ειπε οι Ελληνες διαμαρτυρονται αλλα η συνδεση ειχε συχνες διακοπες και δεν ακουσα ολο το σχολιο .Εκανε και το δικο σας κομπιουτερ buffering all the time ή μονο το δικο μου;

    • Στο oikotimes, γραφει οτι ψιλο ειρωνευτηκαν το τραγουδι της Ελλαδα και οτι οι ελληνες κανουν αυτο που κανουν καλα…να διαμσρτυρονται…. μιλανε και οι Ιρλανδοι με την Γαλοπουλα που εστειλαν… τα ζωα!!!

  11. μπορει να μιλησαν για το σατιρικο νοημα του τραγουδιου μας..Ομως η αληθεια ειναι ειχε ειρωνικη φατσα.

  12. Αν διορθωσει τα φωνητικα του,θα παει πολυ ψηλα!!!…Καμια σχεση η φωνη στο κλιπ,με την φωνη στο live…το κομματι ειναι ωραιο και στελνει θετικο μηνυμα!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ