Alcohol is free για την Ελλάδα μας στο Malmö!

Η Ελλάδα αποφάσισε! Με 50% televoting και 50% ψήφο επιτροπής ο 34ος εκπρόσωπος της χώρας μας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision θα είναι το γκρουπ Koza Mostra μαζί με το ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη και το έθνικ τραγούδι τους “Alcohol is Free”!

Ένα μοναδικό ελληνικό τελικό μας επεφύλασσε φέτος η ΕΡΤ σε συνεργασία με το MAD TV με τίτλο Eurosong 2013- A Mad show! Το σόου ξεκίνησε με την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή να συναντάνται επί σκηνής για λίγα δευτερόλεπτα με όλους τους νικητές που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για τον ελληνικό τελικό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μπήκε στην παρέα τους υπό τη μουσική υπόκρουση του περσινού νικητήριου τραγουδιού “Euphoria”. Μετά από μια εισαγωγή από τους παρουσιαστές και την παρουσίαση της πενταμελούς κριτικής επιτροπής (με πρόεδρο τη Βίκυ Λέανδρος και μέλη της το συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο,τη διευθύντρια δημόσιων σχέσεων του MAD Ρεγγίνα Κουρή, τη διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΤ Μαρία Λαχανά και το διευθυντή της ορχήστρας της ΕΡΑ Ανδρέα Πυλαρινό), τη μουσική σκυτάλη πήραν πρώτες η Ruslana μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, οι οποίες τραγούδησαν και χόρεψαν το διασκευασμένο “Wild dances”, ενώ ακολούθησαν οι ΜΕΛΙSSES μαζί με τη Marija Serifovic που τραγούδησαν το “Molitva” σε αγγλικό και σέρβικο στίχο αντίστοιχα. Συνέχισαν ο Alexander Rybak μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη τραγουδώντας το “Fairytale” και ο Dima Bilan μαζί με την Demy που τραγούδησαν το νικητήριο τραγούδι για τη Ρωσία το 2008 “Believe”. Και φυσικά για το τέλος, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τους Vegas τραγούδησαν το διασκευασμένο από τους τελευταίους “My number one”.

Αμέσως μετά, το σόου πέρασε στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς. Όπως είχε οριστεί λίγες μέρες νωρίτερα με κλήρωση, πρώτη εμφανίστηκε στη σκηνή του Gazi Music Hall η Θωμαή Απέργη με το τραγούδι της “One last kiss”, φορώντας μαύρο μακρύ φόρεμα με λευκά αστέρια και ανοιχτή πλάτη, πλαισιωμένη από 4 γυναίκες μουσικούς που έπαιζαν διαφορετικά μουσικά όργανα. Δεύτεροι εμφανίστηκαν ο Alex Leon με την Gιorgina. Ο Alex στο synthesizer, η Giorgina με μπλε μακριά τουαλέτα και τέσσερις χορευτές γυμνοί από τη μέση και πάνω, με λευκά παντελόνια και γάντια. Τρίτοι ανέβηκαν στη σκηνή οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη. Οι Koza Mostra φορώντας τις γνωστές καρώ φούστες τους και τα μουσικά τους όργανα ανά χείρας και ο Αγάθωνας με τον μπαγλαμά του τραγούδησαν το “Alcohol is free”, ενώ το διαγωνιστικό κομμάτι έκλεισε η Αγγελική Ηλιάδη. Απαστράπτουσα, φορώντας μάξι λευκή τουαλέτα με μεγάλα σκισίματα και ανοιχτή πλάτη, πλαισιωμένη από τέσσερις χορευτές με μαύρη περιβολή τραγούδησε “Χίλιες και μία νύχτες”. Όλα τα υποψήφια τραγούδια χορογραφήθηκαν από τη Μαρία Λυραράκη.

Αφότου τελείωσε η παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών, ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη σκηνή εμφανίστηκαν μαζί η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου, οι οποίες τραγούδησαν τις περσινές τους συμμετοχές “Aphrodisiac” και “La la love” αντίστοιχα. Ακολούθησε η Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία παρουσίασε για πρώτη φορά ενώπιον κοινού τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου “Αν με θυμάσαι”. Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας και περιμένοντας τα αποτελέσματα, οι παρουσιαστές πήραν μια μικρή συνέντευξη από τους καλεσμένους στον ελληνικό τελικό νικητές του διαγωνισμού, ενώ τελευταίες στη σκηνή εμφανίστηκαν οι δύο Ελληνίδες νικήτριες: η Βίκυ Λέανδρος, η οποία τραγούδησε μόνη “Το Μυστικό” και αμέσως μετά μαζί με την Έλενα Παπαρίζου τραγούδησαν το “Apres Toi”.

Τα αποτελέσματα μεταφέρθηκαν στη σκηνή από το Δημήτρη Κοντόπουλο με ένα iPad και οι παρουσιαστές μαζί με τη Βίκυ Λέανδρος και την Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσαν το νικητήριο τραγούδι, το οποίο και ακούσαμε άλλη μία φορά επί σκηνής για το τέλος της βραδιάς.

Η Ελλάδα μας θα λάβει μέρος στο δεύτερο ημιτελικό της 16ης Μαΐου, όπου και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου.

Εμείς, ως OGAE GREECE, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στους νέους μας εκπροσώπους και, φυσικά, να εγγυηθούμε ότι θα δώσουμε και φέτος το δυναμικό παρόν στο Malmö για να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή!

[youtube id=”FPvX5GXF8z4″ width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

588 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γεια σου ρε βασίλη με το προφητικό σου σχόλιο…αλλά που να το καταλάβουν κάποιοι κολλημένοι εδώ μέσα….Άκου να μην περάσουμε στον τελικό!!!! Όπως και να χει, ότι και να ναι είναι το τραγούδι μας και έχουμε υποχρέωση να το υποστηρίζουμε…Κι όσο για την Κύπρο….χμμμ! Βρίσκομαι στην Λευκωσία αυτήν την περίοδο, και καθώς άκουγα την Ελενάρα με την πρώην βαρώνη Βίκυ, ήρθε μετά το κενό…..Η απόλυτη ΜΑΥΡΙΛΑ στην οθόνη!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Ευτυχώς που δεν είχα κλείσει τα λαπτόπια και πρόλαβα να δω το φινάλε από την ΕΡΤ. Τι είναι αυτά; Και στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ να μουνα αυτό δεν θα το ζούσα….άντε, μην πω και τίποτα άλλο για την ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ!

    • Γεια σου ρε βασίλη με το πρώτο – πρώτο και προφητικό σου σχόλιο…αλλά που να το καταλάβουν κάποιοι κολλημένοι εδώ μέσα….Άκου να μην περάσουμε στον τελικό!!!! Όπως και να χει, ότι και να ναι είναι το τραγούδι μας και έχουμε υποχρέωση να το υποστηρίζουμε…Κι όσο για την Κύπρο….χμμμ! Βρίσκομαι στην Λευκωσία αυτήν την περίοδο, και καθώς άκουγα την Ελενάρα με την πρώην βαρώνη Βίκυ, ήρθε μετά το κενό…..Η απόλυτη ΜΑΥΡΙΛΑ στην οθόνη!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Ευτυχώς που δεν είχα κλείσει τα λαπτόπια και πρόλαβα να δω το φινάλε από την ΕΡΤ. Τι είναι αυτά; Και στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ να μουνα αυτό δεν θα το ζούσα….άντε, μην πω και τίποτα άλλο για την ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ! Πίσω στα καθ’ημάς τώρα…ΠΑΙΔΙΑ , ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ 10άδα…έχω το ίδιο ακριβώς συναίσθημα που είχα με τον Αλκαίο, και ειδικά φέτος που δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής και κάτι αξιομνημονευτό, μην σας πω και πιο ψηλά… Οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ήταν το 2ο μου…αλλά…Η Τζωρτζίνα δεν τα πε μάνα μου…Τι να το κάνω εγώ που προς το τέλος η φώνη της κουράστηκε που είπε κάποιος εδώ…Μια δουλειά είχε να κάνει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..Αφληστε που σε κάποια πλάνα έβγαινε πολύ ΑΓΡΙΑ!.Η Θωμαή κουκλίτσα, καλή φωνητικά αλλά κάπως σφιγμένη μου φάνηκε. Όσο για την Αγγελική , ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, πάρα πολύ καλή εμφάνιση και υποστήριξε επάξια το τραγούδι της…ΑΛΛΑ το ΠΑΚΕΤΟ το είχαν τα παιδιά και ο ρεμπέτης…ΤΡΕΛΑ! Και η Ελλάδα σε αυτούς τους καιρούς ,αυτό πρέπει να πουλάει! Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει ή όχι το τραγούδι, αλλά τι statement κάνει…άσε που προσωπικά μου κάνει πολυ εύπεπτο άκουσμα που σου μένει….Αλλά είπαμε προσωπικά!!!! Το ξέρατε όλοι κατά βάθος ότι θα νικούσαν.ΜΠΡΑΒΟ επίσης σε ΕΡΤ και MAD για την διοργάνωση…Δεν μένω στα μικρολαθάκια…ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΙΚΟ…ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Να εύχεστε να πάει καλά η χώρα μας γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο το 2013, αλλά και το 2014.15 κ.ο.κ. Κι αν το εγχείρημα φέτος πετύχει τότε έχει ήδη μπει ο θεμέλιος λίθος (ΜΑD) που εγγυάται ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, θα καταλάβουν τι θέλω να πω….Μπράβο στην Δεσποινάρα…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και στον Γιώργο αν και δεν περίμενα κάτι κατώτερο από εκείνον.
      Τέλος, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!

      • Να σου πω την αληθεια και λιγα ειπαν. Εγω περιμενα τοσο promote που εκαναν στη τζωρτζινα οτι θα θυμωναν περισσοτερο οποτε παλι καλα! χαιρετισματα στη μεγαλλονησο!

      • teoman, xaxa isa re mousika pepaideumene!!! ta tragoudia akolouthoun paromoia forma. posi mousiki paideia thelei gia na akouseis oti ksekinane os rebetiko me baglama kai meta anevazei strofes?? kai ta dyo tragouydia einai dyo entexnoeideis axtarmades, pou den kanoun gia eurovision, giati den exoun hook. to diko mas exei ena ypotypodes protogono refrain, alla For Real – Athena den einai. an kai tha’thelan.

  1. Εντάξει Κουρή καταξοδεύτηκες!!!!
    Αυτό δεν είχε καμία σχέση με mad awards και mad walk, ήταν πολύ «φτωχομπινεδιάρικο». Είχαμε κάποιες ελπίδες όσο αναφορά τη παραγωγή, αλλά…αποδείχτηκαν φρούδες.
    Αν δεν μπορείτε να το κάνετε σωστά, μη το κάνετε καθόλου.
    Καλύτερα μ αυτά τα λεφτά να πλήρωναν όσα χρωστούσαν στα παιδιά από τα metropolis.
    Η ΕΡΤ το 2010 το είχε διοργανώσει πολύ καλύτερα. Σήμερα όλοι έδειξαν το χειρότερο εαυτό τους (εκτός λίγων εξαιρέσεων), ακόμα και το κοινό ήταν υποτονικό, όλοι έπιναν amites και ήταν μπουκωμένοι με κράκερ, απόσβεση στα 20 ευρώ που έδωσαν προσπαθούσαν να κάνουν???

    Η καλύτερη της βραδιάς η ΔΕΣΠΟΙΝΑΡΑ!!!! Αδιανόητο, αλλά ήταν….μπράβο της.
    Όσο για το τραγούδι δεν ήταν στις επιλογές μου, αλλά από τη στιγμή που το υποστήριξε η πλειοψηφία του κόσμου το υποστηρίζω και εγώ ….ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

  2. e ok anamenomeno. dustuxws h ert gia allh mia fora edei3e to h8os ths me to na valei ta 2 deutera sto telos tou tragoudiou ths gorginas pou h kopela exase th fwnh ths. krima. tespa elpizw na perasoume k euxomai kalh epituxia an k polu fovamai oti fetos 8a patwsoume asxhma opws persu :/

  3. Απο τι ακουσα νομιζω ι τζορτζινα δεν τα πηγε τοσο καλα στο live τα χαλασε προς το τελο; τραγουδησε λιγο φαλτσα.Η μηπως ειναι η ιδεα μου??

  4. Αίσχος! Ξεφτίλα! Κοίτα πως θα αποκλειστούμε από τους τελικούς για 1Η ΦΟΡΑ! Είμαστε απαράδεκτος λαός. Δε βάζουμε μυαλό! Οτι χειρότερο έχουμε στέίλει ποτέ. Σαν παιδικό τραγουδάκι. Τώρα ποιος τον ίάνει τον Αγάθωνα. Το είχε καβαλήσει που το είχε καβαλήσει το καλάμι , τώρα θα μας ΜΠΙΠ όλους. Φοβάμαι τι θα κάνει και θα πει έξω και θα μας ρεζιλέψει.

    • Παιδιά,ήταν αδικία.Η Τζωρτζίνα δεν έχασε τη φωνή της.Ήταν κρυωμένη.Το είχε δηλώσει και χθες στη συνέντευξή της…Η κοπέλα έχει φωνάρα,αυτό δεν αναιρείται…Ας ελπίσουμε να πάμε καλά,γιατί στείλαμε ένα τραγούδι λίγο τσιρκολίκι,από αυτά που βλέπω και ψιλογελάω στη eurovision…Κρίμα που δεν πήγε το angel 🙁

  5. Μετά το live το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο..και δίκαιο θα μπορούσα να πω..
    1)one last kiss: πολύ καλά ερμηνευμενο απ τη θωμαις
    2) angel: απογοήτευση..το είπε χάλια..το υποστήριζα σαν τρελή..αλλά..
    3) alcohol is free: πολύ καλοί πάνω στη σκηνή..μου άρεσαν..ο τίτλος ακόμα με ξινίζει..
    4) χίλιες και μια νύχτες: δε μου αρεσε

  6. Συγχαριτήρια!Τι νομίζετε τώρα που βγήκαν,ότι στέλνουμε κάτι Ελληνικό ε? που γινόμαστε ρεζίλι κάθε χρόνο,πέρυσι μας σχολίαζαν για την Ελευθερία,τώρα μας λένε σκουπίδια … έχουν συνδέσει το Ελληνικό με σκουπίδια … και απορώ που το βρίσκετε το ελληνικό,στους στίχους χαίρω πολύ … τι να πω παιδιά,που μου βγήκαν οι Ελληναράδες για να ψηφίσουν!! Βρε ουστ! Κύπρος και πάλι Κύπρος

  7. Συγχαρητήρια….αρκετά καλή διοργάνωση με λίγα ατοπήματα βέβαια…..Giorgina ήσουν υπέροχη αλλά έπρεπε να πετάξεις την ψείρα από το αυτί….
    Δε μου άρεσε η επιλογή, αλλά καλή μας επιτυχία και μπράβο στα παιδιά 🙂

  8. Μπράβο μας Ελλάδα, καλό πάτο, ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ!
    Μακάρι να μην περάσουμε, το θέλω πάρα πολύ… Καλή επιτυχία Κύπρο!

  9. 1. htan karastimeno !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. kakogousto kai kitsato !!!!!!!!!! 3. auto den einai tragoudi alla mia basanistika hxoripantikh klania !!!!! 4. euxome na patosoume ston hmiteliko kai na mhn ksana sthloume pote ksana kati analogo !!!!!!!!

  10. μην κλαιτε τον μαιο και ουτε αφτοι οι γελιοι στην τηλεοραση που χερονται τωρα να το παιζουν αγανακτησμενοι. τελικο θα παμε μονο αν οι αλλες χορεσ συνεχιζουν να διαλεγουν αιδιες οπως εχουν κανει ως τωρα και οπως καναμε κι εμεις

  11. Ξυπνητζίδες οι Koza Mostra…..

    Σχεδόν διαφορετικό ότι είδαμε τώρα, σε σχέση με το πως πρωτο-παρουσιαστηκε το τραγούδι.

    Σίγουρα πρέπει να αφιέρωσαν πολύ χρόνο όλες αυτές τις ημέρες, διαβάζοντας το OGAE….

    Aνέβασαν μία ταχύτητα το tempo του κομματιού, άλλαξαν το φουστικό να μην παραπέμπει σε Σκωτσέζους, λίγο πιο low profile τα χορευτικά, όρθιος ο Αγάθωνας, κτλ

    Νομίζω ότι προσπάθησαν να δώσουν ένα πιο ανεβαστικό τόνο στο κομμάτι, και να εξαλείψουν κάποιες γραφικότητες από την πρώτη παρουσίαση.

    Μου φάνηκε πιο καλό τώρα το κομμάτι, αν και είχα στηρίξει εξ αρχής την Απέργη (και το στηρίζω ακόμα το κομμάτι της).

    Ισως να τα πέι καλά τελικά το κομμάτι.

  12. Συγχαρητήρια στο mad και στην ΕΡΤ για το τέλεια βραδιά ο ποιο ωραίος τελικός που έγινε ποτέ χωρίς πολλά χρήματα έκαναν έναν πολύ καλό τελικό αξιοπρεπεστατο με πρωταγωνιστή τη μουσική και όχι όλο το μουρτζαδοχλιδατο σόου τον πολλών δημοσίων χρημάτων και τα σόου της ξεφτιλας των προηγούμενων χρόνων …νεανικό σόου γεμάτο ενέργεια κ μουσική …όλα τα τραγούδια ήταν καλα αν κ μου άρεσε περισσότερο η απεργη ωστόσο δημοκρατία έχουμε κ αυτό ψήφισαν οι περισσότεροι οπότε το αποτέλεσμα ειναι ενοητε καλοδεχουμενο …..μπράβο πάλι στο mad k καλή επιτυχία Ελλάδα …μια απορία έχω μόνο τόσα χρόνια δε μπορούσαν να κάνουν έναν ανάλογο τελικό ;;;έπρεπε να μπει το mad για να γίνει ;μάλλον εκεί στο mad οι άνθρωποι έχουν πολυ περισσότερο όρεξη για δουλειά κ κέφι απο την ΕΡΤ δεν ξέρω μπορεί κ να κάνω λάθος ….πολυ καλή κ η Βανδή κούκλα …ελπίζω απο δώ κ πέρα να το κάνει η ΕΡΤ με το mad μαζί κ να καθιερωθεί …

  13. απο τα πρωτα σχολια καταλαβαινω ποσο μα ποσο δικιο ειχα! τα κριτηρια των eurofan και του υπολοιπου κοινου απέχουν ετη φωτος. επομενως πατος λετε εσεις 10αδα ισως και 5αδα λεω εγω! 🙂

  14. υστερια… μερικοι παθαινουν υστερια και επειδη δεν πηγε αυτο που ηθελαν κατηγορουν την διοργανωση….ANΩΤΕΡΗ παραγωγη… απο ολους τους τελικους… τωρα αν μερικοι θελα να δουν φρου φρου αρωματα και πουπουλα… λυπαμε…. ευτυχως το ανελαβε το MAD και ειδαμε επιτελους ενα μη κουραστικο και γρηγορο τελικο!!! Εξαλλου αν συγκρινουμε τις χρονιες με τα πολλα λεφτα και το φετινο το 2013 ειναι ανωτερο!!! Καλη χωνεψη σε μερικους και παρακαλω… μην παθαινετε υστερια… βαλεριανα……

  15. Ηταν σίγουρα αναμενόμενο το αποτέλεσμα μετά απο το Live.
    Η Georgina ήταν πολύ ΧΑΛΙΑ στο live (Δεν το περίμενα) κρίμα αλλά πραγματικά ήταν!
    Η Θωμαιή ήταν καλή φωνητικά (Αν και κτ αγριοφωνάρες που έβγαζε ώρες ώρες το χάλαγε όλο) και το ρούχα χαλιά αλλά γενικά ήταν αξιοπρεπέστατη.
    KM-Αγάθωνας είχαν πάρα πολύ ενέργεια στην σκηνή και ήταν καλή φωνητικά αν κ κοβόταν η φωνή του Αγάθωνα ώρες ώρες
    Αγγελική Ηλιάδη φάνηκε ότι ήταν η πιο επαγγελματίας αν κ αυτή είχε προβληματάκια με την φωνή ίσως τα λιγότερα μαζί με τους ΚΜ και εξέπληξε όλους νομίζω θετικά ήταν καλή!
    Η βραδιά ήταν υπέροχη μπροστά σε άλλες χρονιές. Περίμενα όμως περισσότερα είναι η αλήθεια αλλά ας μην είμαστε κ αχάριστοι…
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΜΟ!!!

  16. μπραβο!!! στο πρωτο τοπ των ευρωπαιων ημαστε ηδη τελευταιοι!! πιο κατω και απο τον παραφωνο του βελγιου… Μπραβοο μαςς ΨΕΥΤΟΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!

    • Που το είδες αυτό Γιάννη; Αν αναφέρεσαι στο eurovision statistics θα πρέπει να ξέρεις ότι το τραγούδι μας μόλις τέθηκε στην διάθεση του κοινού για ψηφοφορία, δεν έχει ψηφιστεί ακόμη και έτσι εμφανίζεται τελευταίο

  17. hmm κρίμα άλλη μία χρονιά.. πρέπει να το πάρω απόφαση ότι η επιλογή κάθε χρόνο θα είναι αυτή που δεν μου αρέσει. Ψήφισα το angel αλλά δεν θα με πείραζε να πήγαινε και η Θωμαής που ήταν εξίσου πολύ καλή και άξιζε. Κρίμα που στο recap βάλανε το κομμάτι που η Giorgina φαλτσάρει. Ήταν ολοφάνερο ότι δεν άκουγε από το ακουστικό και ήταν βραχνιασμένη. Δικαιολογίες θα μου πείτε μερικοί εδώ μέσα. Ίσως. Καιρός ήταν να σταματήσω να ασχολούμαι με την eurovision επιτέλους! gl , αν και δεν το βλέπω. Τελικά δεν είχαμε πιάσει πάτο. Νομίζω πως αυτό μας αξίζει ! /off

  18. ΝΑΙ ΡΕ ΑΓΑΘΩΝΑ!!!!ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ!!!..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ…ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ..Ε???..ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΗΤΑΝ ‘ΦΑΛΤΣΟ΄…ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!..ΜΕ ΤΡΕΛΑΑ!!…Υ.Γ…ΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΟΣΩΝ ΕΘΑΒΑΝ ΕΠΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΣΑΣ!!!..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!…ΤΩΡΑ ΠΙΤΣΑ-ΜΠΥΡΑ-ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!..Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…ALCOHOL IS FREE!!!

  19. Λοιπόν το μοναδικό σημείο που μου άρεσε πολύ ήταν ο Dima και η demy όπως και η σπουδαία Vicky leandros!
    Η απεργη ήταν πολύ καλή ! Ωστόσο οφείλω να πω πως οι ΚΜ ήταν δυναμικοί ! Τι να κάνουμε καλή επιτυχία στα παιδιά ας το διασκεδάσουμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας ένα πάρτυ διασκέδασης ειναι οχι πόλεμος ! Ας ησυχάσουμε επιτέλους! 🙂 καλή επιτυχία στην ελλαδακαι την Κύπρο μας τα προγνωστικά για Ελλάδα ειναι στα στοιχήματα 4η-8η!

    • καλα και ποιος σου ειπε οτι μας νιαζει τι λενε η τι πιστευουν αλλοι για εμας??? Οι Ελληνες αυτο γουσταραν αυτο εστειλαν ρε!!!

  20. Η Τζωρτζίνα ΑΠΕΣΙΑ τα χασε στο ρεφρεμ.
    το ιδιο και ο αγαθωνας
    πιστευω πως το 1ο+4ο ηταν τα καλύτερα επι σκηνής.

  21. H Τζωρτζινα το είπα χάλια…! Δεν το περίμενα! Το ψήφισα, αλλά μετά από 1 ώρα μου στέλνεται μήνυμα πως το μήνυμά σας δεν αντιστοιχεί σε ενεργή υπηρεσία… Αφού βγήκε το alcohol is free, δεν μένει παρά να το υποστηρίξουμε. Καλή μας επιτυχία!

  22. Είναι που είναι χάλια το τραγούδι, έχουν καβαλήσει και το καλάμι και ποιος τους πιάνει τώρα!!
    Μια τελευταία θέση στον ημιτελικό να συνέλθουν λίγο…!

    • Αυτο ξαναπες το!Με αερα νικητη ηταν πριν καν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα!Ηξεραν και οι ιδιοι οτι ο Ελληνας δεν αλλαζει

  23. Συγχαρητηρια στα παιδια που κερδισαν πρωτον,αλλα ελεος ρ παιδια στην eurovision δεν πας με τετοιο τραγουδι για την Ελλαδα καλο ειναι αλλα μεχρι εκει,τωρα θα παμε θα ξεφτιλιστουμε και θα γυρισουμε πισω με ενα ψευτικο χαμογελο.
    Σιγα σιγα θα καταληξουμε σαν αυτους που κοροιδευουμε τοσα χρονια στον διαγωνισμο Μπραβο μας!

  24. παιδια μην λετε οτι θα πατωσουμε. ελεος! αφου ουτε θα δουμε τελικο φετος. ΕΧΕ ΓΙΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ. ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. τοσο κοπος για να βρουμε χορηγο. τελικα καναμε μια τεεεεελεια διοργανωση και το αποτελεσμα ποιο θα ειναι ? 17 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ!

    • Το τραγούδι όμως αυτό που λες (Angel, που ήταν και το αγαπημένο μου) ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ! Ας ήτανε καλή η Τζωρτζίνα να κέρδιζε

    • EITAAAAN STEIMEEEEENOOOOOO!!!!! EGW esteila 4 sms gia tin apergei kai den eir8e kanena pisw episis i mana m p psifeise koza mostra 3 fores tis eir8a Ta sms pisw PWS GINETE AYTO!!!!!ANTE MIN TA PARW KAI EXOYN KOYVALISEI KAI TO KALLAMI OTI 8A KERDEISOYN!!! Kai telos paroloy poy toys vreizw 8a ts stireixw giati kala 8a pane!!! Oi apodoseis pane polly kala meta to xtesino teliko!!!

  25. Οταν μεινουμε παλι εκτος δεκαδας(για να μην πω και εκτος τελικου και φανω υπερβολικη) μην πειτε οτι δεν σας τα ειπαμε εμεις που…’ψηφιζαμε’ εναλλακτικα!
    H Θωμαης και η Ηλιαδη εκαναν τις πιο αξιοπρεπεις εμφανισεις,ειδικα η Ηλιαδη που εχει και πιο πολυ πειρα ειχε πολυ καλη σκηνικη παρουσια,αλλα….!

    • Για την Ηλιάδη συμφωνώ (και δεν μου αρέσει καθόλου το τραγούδι της) Η Θωμαΐς όμως βγήκε άγρια και όχι καλή φωνητικά

  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!…ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ…ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ???…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ…ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…ΕΛΕΟΣ!!!

      • Lia αν ‘who cares” για το τι λενε οι υπολοιποι συμμετεχοντες ταμπουρωσου στη χωρα σου και συμμετειχε μονο σε εγχωριους διαγωνισμους.Δεν ειπαμε να εχουμε Μοναδικο κριτηριο το τι λενε οι ξενοι ομως καλο ειναι ν αφουγκραζομαστε και τα λοιπα μελη της διοργανωσης που παιρνουμε μερος,γιατι στην τελικη στις 18 Μαιου θα ψηφισουν και αυτοι για τον νικητη.Η δικη τους ψηφο θα καθορησει τη θεση του δικου σου τραγουδιου.Αυτα και συγχαρητηρια στον Αγαθωνα και τους ΚΜ.Δεν μ εκφραζουν καθολου αλλα απο τη στιγμη που μ εκπροσωπουν επιθυμω οτι καλυτερο για αυτους.

      • PES TA LIA!!!SE OPOION ARESUME!!TELEYTAIOI K AS MHN PERASUME STON TELIKO THA TO XARUME!!KATHE XRONO ME THN KSINILA SAS OLOI K TH XOLH SAS!!ROUFATE TO OLOI TO ALCOHOL SAS TWRA!!

  27. Συγχαριτηρια στο MAD για τον πολυ καλο τελικο! Τα τραγουδια ηταν ολα πολυ καλα!
    1. Η Θωμαη τραγουδησε πολυ καλα αλλα η σκηνικη παρουσια και το φορεμα Αγια Νυχτα ηταν χαλια!
    2. Η Τζωρτζινα λογω του αγχους της δεν τραγουδησε καθολου καλα ομως ειχαν ωραια σκηνικη παρουσιαση… στο φαλτσο το εχασε το παιχνιδι!
    3. Οι Κοζα Μοστρα και ο Αγαθωνας ηταν καλοι… οχι κατι ιδιαιτερο και με εξεπληξαν θετικα με το live τους που ηταν σε γενικες γραμμες πολυ καλο!
    4. Η Αγγελικουλα…. για μενα ηταν η ευχαριστη εκπηξη…. φωνιτικα αψογη… επαγγελματιας…. και πολυ ωραια παρουσιαση σε ενα σχετικα αδυνατο κομματι!
    Καλη Επιτυχια στην επιλογη τω περισσοτερων Ελληνων με μια καλη θεση στον τελικο και μακαρι αυτα που διαβαζω σε ξενα σαιτς να μην επιβαιβεωθουν! 😉

  28. Ειλικρινα πιστευω πως απο ολες τις αποψεις το angel επρεπε να νικησει πανηγυρικα, αλλα εφοσον ημουν προετοιμασμενος,εχω αρχισει και συνηθιζω.ηδη μου αρεσει λιγααακι. ΑΛΛΑ το angel ειλικρινα αξιζε…

  29. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  30. Πολύ ωραία βραδιά, την ευχαριστήθηκα σχεδόν όλη (λίγο οι συνεντεύξεις των προηγούμενων νικητών με κούρασαν) και νομίζω ότι αυτή θα πρέπει να είναι η προσέγγιση για την παραγωγή των ελληνικών τελικών στο μέλλον. Τώρα για τα τραγούδια:
    1) Θωμαή Απέργη: πολύ καλύτερη από αυτό που ανέμενα, είχε ωραία κίνηση, άνεση, μπρίο και κυριολεκτικά με συνεπήρε στην εμφάνιση της.
    2) Alex Leon & Giorgina: δυστυχώς είχε μια άτυχη στιγμή τη στιγμή που δεν έπρεπε να την έχει. Από την τηλεόραση στο δεύτερο ρεφρέν την άκουγα βραχνιασμένη σα να έσπαγε η φωνή της. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μια ατυχία, ωστόσο μετά από αυτήν την εμφάνιση δεν είχε ελπίδες νίκης.
    3) Κόζα Μόστρα: προσωπικό μου αγαπημένο, ήταν το φαβορί όλοι το ξέραμε ακόμα και οι φανατικοί πολέμιοι σε αυτήν την ιστοσελίδα το γνώριζαν. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να βγάλουν όλη αυτήν την τρέλα και τη θετική διάθεση του τραγουδιού επί σκηνής και αυτό έκαναν.
    4) Αγγελική Ηλιάδη: ήταν ένα στήσιμο εντελώς για νυχτερινό κέντρο αλλά τελικά δε με πείραξε καθόλου γιατί ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές. Αυτό ξέρει να κάνει η Ηλιάδη και αυτό το κάνει (και για να είμαστε ειλικρινείς το κάνει πάρα πολύ καλά).
    Όποιος και να κέρδιζε σήμερα θα ήμουν ικανοποιημένος. Χαίρομαι, βέβαια, που το εισιτήριο πήρε το περισσότερο αγαπημένο μου τραγούδι και τώρα που η πλώρη μας τραβάει για το Μάλμο καλή μας επιτυχία!!!

  31. συγχαρητηρια στα παιδια και στον Αγαθωνα οφειλουμε να τους στηριξουμε ακομη και αν προτιμουσαμε καποιο αλλο τραγουδι γιατι εκπρωσωπουν την ΕΛΛΑΔΑ οποτε πιστευω δεν εχει νοημα να τους θαβουμε και να λεμε διαφορα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ KAI ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MAD ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΟΥ(γιατι αν το αφηναν μονο στην ερτ….θα ειχαμε κατι σαν το περσινο)

  32. Σαν σηνική παρουσία η Ηλιάδη ήταν η εντυπωσιακότερη όλων και απέδωσε αυτό το κομμάτι που είχε άψογα. Άλλο θέμα αν το τραγούδι εκτιμάμαι εμείς ότι είναι ακατάλληλο για τη σκηνή της Eurovision.
    H Θωμάις επέλεξε κακό φόρεμα. Μια χαρά κοπέλα μάξι φόρεμα; φάουλ! Φωνητικά ήταν καλή αλλά είχα την εντύπωση ότι η μουσική σκέπαζε τη φωνή της
    Η Τζωτρζίνα ήταν η μεγάλη μου απογοήτευση. Λάθος κόνσεπτ (δεν το ήθελε το χορευτικό ένα τετοιο κομμάτι) αλλά και η φωνητική της απόδοση ήταν κάτω του αναμενόμενου
    ΟΙ ΚΜ αν και δεν ήμουν fan αποδείχθηκαν ανώτεροι των προσδοκιών μου και υποστήριξαν το τραγούδι τους μπορώ να πώ καλύτερα κια από την studio version.
    Δεν έχει νόημα να τσουρομαδιόμαστε. Σε ένα site διαβασα ότι ήρθε πρώτο το alcohol is free στο televoting με δεύτερη τη Τζωρτζίνα που σημαίνει ότι οι KM στηρίχθηκε και από την επιτροπή (τουλάχσιτον στην 2η θέση)
    Για το Malmo δεν νομίζω ότι θα αοκλειστούμε από τον τελικό. Το θέμα είναι πώς θα πα΄με στον τελικό και αποτελεί μυστήριο πραγματικά για μένα πως θα το αντιμετωπίσουν κοινό και επιτροπές.

  33. Καλή μας επιτυχία λοιπόν!Πολύ καλοί οι KM!!!
    Η Giorgina όντως το έχασε στο δεύτερο ρεφρέν εκεί που έπρεπε να τα δώσει όλα.ίσως δεν πρόσεξε την φωνή της,ίσως φταίει η απειρία της.
    Αυτά τα televoting results που διαβάζω είναι αληθινα;
    1.ΚΜ
    2.Αlex Leon ft Giorgina
    3. Θωμα’ί’ς
    4.Αγγελική.

  34. Λοιπόν να πω για αυτούς που λένε ότι θα τα πάμε χάλια να θυμίσω ……….
    Ουκρανία 2007:2η
    Βουλγαρία 2007:5η
    Βοσνία 2007:10η
    Αρμενία 2009:10η
    Ιρλανδία 2011:8η
    Ρωσία 2012:2η
    Τουρκία 2012:7η

    Και σιγα τα τραγούδια …. Οπότε μην τρελενεστε

  35. Ως προς την βραδιά τα μεγάλα μείον ήταν
    A.Τα πολλά playback.Έπρεπε να είναι ΟΛΑ live!
    B.Tο πολύ σκοτεινό σκηνικό που φαινόταν και φτωχό!Κατά τ’αλλα,μια αξιοπρεπής βραδιά!

  36. Παντως παιδια δεν σας κρυβω οτι στεναχωριεμαι που μας βλεπω στα μεχρι τωρα τοπ με ανωτερη θεση την 14η στις 17 μεχρι στιγμης χωρες! 🙁

  37. αντικειμενικαα αν και ενω σαν τραγουδι μαρεσεε το κατηγορω που το διαλεξαμε για τον διαγωνισμο… αν και δεν θελω να περασει τελικο μηπως παρουμε ποτε το μαθημα μας πιστευω θα περασει και θα καταληξει
    12-15… εκει… οπως οι προηγουμενες συμμετοχες της μολδαβιας ενα πραγμα… παντως τα βαλκανια θα μας στηριξουν

  38. Το τραγουδι ειναι για κλαματα. Αλλα ειναι σιγουρο οτι λιγες μερες πριν απο τον τελικο θα λενε ολοι οτι παει για πενταδα(το σταρ εννοω) και βεβαια θα μεταφερουν και τα λογια των ξενων μμε που θα βριζουν το κομματι. Στο τελος θα περασει στο τελικο και θα βγει 14 η 16 και θα λενε δεν πειραζει μπραβο στην συμμετοχη, απο την περσινη 17 θεση ανεβηκαμε 2 θεσεις. Ετσι θα γινουν τα πραγματα. Σοφη αποφαση πηρε η τουρκια να μην συμμετεχει. θα τους τρελανουμε τους Ευρωπαιους,πρωτα this is our night μετα opa μετα watch my dance μετα aphrodisiac και τωρα alchole is free. E ρε γελια που εχουν να πεσουν φετος. Μπορει να μην ειναι καλο το τραγουδι αλλα εχει συμβολικο χαρακτηρα το αλκοολ ειναι δωρεαν. Ε ρε aphrodisiac που μας χρειαζεται….

  39. Ψήφισα ”Angel” αν και με απογοήτευσε η Giorgina! δεν με αφορά αν ήταν άρρωστη!!
    Η Θωμαίς απίστευτη όπως και η Αγγελική, ερμηνευτικά!
    Καλή επιτυχία σε Κοζα μοστρα και Αγάθωνα!

  40. Η όλη παραγωγή ήταν κακή και πρόχειρη αισθητικά και τεχνικά. Για εμένα υπάρχει πρόβλημα με το τι τραγούδια επιλέγονται για τους ελληνικούς τελικούς. Εγκλωβισμένα σε τυπικές συνταγές Eurovision 10 και 20 χρόνων πίσω. Αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων πραγμάτων. Τίποτα φρέσκο, εμπνευσμένο, σημερινό. Ότι βέβαια συμβαίνει και με την ελληνική εμπορική μουσική σκηνή εδώ και χρόνια.

    • Μάριε αυτούς είχαμε και από αυτούς επιλέξαμε και πάλι καλά να λες γιατί μπορεί και να μη συμμετείχαμε καθόλου. Δεν είχαμ καλύτερες προσφορές και καταλήξαμε στα συγκεκριμένα άτομα. Και σε αυτό πιστεύω ότι φταίνε και οι οπαδοί του διαγωνισμού που όταν τα ΜΜΕ απαξιώνουν τον καλλιτέχνη που δεν φέρνει καλή θέση δεν το στηρίζουν, οπότε ο καθένας το σκέφτεται να εκτεθεί

    • giati thes na patosoume? epidi den sou arese se sena?KAI OLOI AYTOI POU TO PSIFISANE? den xero an katalaveneis poso vlakas k fasistas eisai….kirios vlakas omos…xipna dimokratia exoume….

  41. υπάρχουν χώρες που θα το δώσουν κάτι γιατι τα ίδια λάθη έκαναν και οι ίδιες ! Τελικό δεν βλέπω πάντως για πρωτη φορα ….
    το τραγούδη θα βγεί 7-8 στο κοινό και 14-17 στιν επιτροπές και αν περάσουμε θα είνα βαριά στην 10η θέση !
    Και κάτη τελευταίο
    ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 2010 !
    Πάντως μπράβο που alcohol is Free γιατι ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ!
    Καληνυχτα!

  42. Για το μονο που ειμαι χαρουμενη ειναι πως θα αναπολησουμε ολοι τις στιγμες της Ελευθεριας που εβγαλε ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα παρ’ ολη την οικονομικη κατασταση και καταφερε να πιασει δεκαδα στο τελεβοουτινγκ! Τωρα λουστητε τον αποκλεισμο και την τελευταια θεση του ημιτελικου…. και κατι τυπους σαν τον EUROFAN και αλλους θερμους υποστηρικτες του καρακιτσιαριου Alcohol is free τους προκαλω στις 19 του μαη η μαλλον στις 16 το βραδυ να ειναι εδω για να δω τι θα λενε τωρα! …. ακουσε εκει Alcohol is free, τσοντες, μουντζες και ξερο ψωμι! Και για αυτους που λενε οτι ειμαστε Ελληνες και κανουμε οτι γουσταρουμε δεν περιμενα κατι καλυτερο για ενα τετοιου νοηματικου επιπεδου ατομα (if you know what i mean 😉 ) Ξεροκεφαλοι Ελληναρες…. :@

    • Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Γιώτα μου! Και εγώ έχω φρίκει που οι χαζοψηφοφόροι ψήφισαν ΠΑΝΔΟΚ-Δημαρ αλλά έχουμε δημοκρατία και δεν είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να ασπάζονται τις απόψεις μας

  43. LOL!!! και επειδη Αγαθωνα δεν προκειται ν ακουσω ποτε απο επιλογη μου θα βαλω ν ακουσω τουs OF MONSTERS AND MEN το Little talks για να παει κατω η πικρα του αποκλεισμου του ANGEL.

  44. Pistevo eprepe na eichame mia kaliteri ekprossopisi!Arkoumaste panta sto metrio kai pote den zitame to kaliston.Efosson plironoume eprepe na eimaste pio apaititikoi!
    Zo sto exoteriko kai gnorizo poso “exeftelismeni” einai i chora mas.
    Tha eprepe na dosoume meso tis Eurovision ena dynato Mynima.Anti gia afto epivaiveonoume tin apoliti politismiki mas ftochia!

    • xeftilismeni h xora sou den ypirxe pote esi sigoura alla h xora sou pote….exei vlepeis 3000 xronia istoria opote… ti na stis klasoun 3 xronia oikonomikis krisis mprosta se ayta pou afisi piso tis….gi ayto mias k zeis sto exoteriko tin epomeni fora pou tha akousis kati asximo anti na ntrapis na sikosis psila to kefali k na apantisis perifana gia to poso spoudeo prama einai na eisai ellinas….doxa to theo pou den eisai germanos na exeis karasfaxi ti misi europi…ekei na deis ntropi pou tha eniothes….kai as exoun perisotera lefta….capito?

  45. Λοιπόν ένα έχω να πω. Να πάμε το Μάιο στη Σουηδία με τελάρα γεμάτα καραφάκια με τσίπουρα και θα σαρώσουμε! Χαχαχα… Ρε παιδιά, αφού ήταν φως φανάρι πως αυτή τη χρονιά αυτό το τραγούδι θα έκανε τη διαφορά, be cool! Ή θα πατώσουμε ή ο Αγάθωνας θα γίνει η μασκώτ του Μάλμο!
    Ας το απολαύσουμε τουλάχιστον :Ρ

  46. Μιλάμε για απίστευτο καραγκιοζιλίκι και ξεφτίλα. Μια ματιά στα ξένα blogs ρίξτε να δείτε τι μας σούρνουνε. Και φυσικά δεν έχω καμμια υποχρέωση να υποστηρίξω κάτι που ξεφτιλίζει τη χώρα μου. Οτι μπορώ θα κάνω να πατώσει

    • ΣΙγά ρε μεγάλε μην πληρώσεις και για να τους δολοφονήσει!. Οι πολιτικοί μας που μας δολοφονούν οικονομικώς και τους ανεχόμαστε δεν σε ξεφτυλίζουν χειρότερα; Και εξηγούμαι δεν είμαι οπαδός τους, απλά η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλή και τους ψήφησα αναγκαστικά

  47. Γεια σου ρε βασίλη με το πρώτο – πρώτο και προφητικό σου σχόλιο…αλλά που να το καταλάβουν κάποιοι κολλημένοι εδώ μέσα….Άκου να μην περάσουμε στον τελικό!!!! Όπως και να χει, ότι και να ναι είναι το τραγούδι μας και έχουμε υποχρέωση να το υποστηρίζουμε…Κι όσο για την Κύπρο….χμμμ! Βρίσκομαι στην Λευκωσία αυτήν την περίοδο, και καθώς άκουγα την Ελενάρα με την πρώην βαρώνη Βίκυ, ήρθε μετά το κενό…..Η απόλυτη ΜΑΥΡΙΛΑ στην οθόνη!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Ευτυχώς που δεν είχα κλείσει τα λαπτόπια και πρόλαβα να δω το φινάλε από την ΕΡΤ. Τι είναι αυτά; Και στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ να μουνα αυτό δεν θα το ζούσα….άντε, μην πω και τίποτα άλλο για την ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ! Πίσω στα καθ’ημάς τώρα…ΠΑΙΔΙΑ , ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ 10άδα…έχω το ίδιο ακριβώς συναίσθημα που είχα με τον Αλκαίο, και ειδικά φέτος που δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής και κάτι αξιομνημονευτό, μην σας πω και πιο ψηλά… Οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ήταν το 2ο μου…αλλά…Η Τζωρτζίνα δεν τα πε μάνα μου…Τι να το κάνω εγώ που προς το τέλος η φώνη της κουράστηκε που είπε κάποιος εδώ…Μια δουλειά είχε να κάνει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..Αφληστε που σε κάποια πλάνα έβγαινε πολύ ΑΓΡΙΑ!.Η Θωμαή κουκλίτσα, καλή φωνητικά αλλά κάπως σφιγμένη μου φάνηκε. Όσο για την Αγγελική , ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, πάρα πολύ καλή εμφάνιση και υποστήριξε επάξια το τραγούδι της…ΑΛΛΑ το ΠΑΚΕΤΟ το είχαν τα παιδιά και ο ρεμπέτης…ΤΡΕΛΑ! Και η Ελλάδα σε αυτούς τους καιρούς ,αυτό πρέπει να πουλάει! Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει ή όχι το τραγούδι, αλλά τι statement κάνει…άσε που προσωπικά μου κάνει πολυ εύπεπτο άκουσμα που σου μένει….Αλλά είπαμε προσωπικά!!!! Το ξέρατε όλοι κατά βάθος ότι θα νικούσαν.ΜΠΡΑΒΟ επίσης σε ΕΡΤ και MAD για την διοργάνωση…Δεν μένω στα μικρολαθάκια…ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΙΚΟ…ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Να εύχεστε να πάει καλά η χώρα μας γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο το 2013, αλλά και το 2014.15 κ.ο.κ. Κι αν το εγχείρημα φέτος πετύχει τότε έχει ήδη μπει ο θεμέλιος λίθος (ΜΑD) που εγγυάται ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, θα καταλάβουν τι θέλω να πω….Μπράβο στην Δεσποινάρα…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και στον Γιώργο αν και δεν περίμενα κάτι κατώτερο από εκείνον.
    Τέλος, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!

  48. Γιωτα συμφωνω μαζι σου σε αρκετα σημεια και ειδικα για την αγαπημενη Ελευθερια που παρεπιπτοντως ηταν απλα θεα σημερα και αυτη και η ηβη! Ομως μην εισαι τοσο προκατηλημενη… και εγω ηθελα ενα απο τα αλλα 3 και δεν με ενοιαζε πιο ακριβως αρκει να μην ηταν αυτο… ομως αφου αυτο επιλεξαμε θα το λουστουμε για να μαθουμε το μαθημα μας και να μην ειμαστε τοσο εγωκεντρικοι και πορωμενοι με κατι που θυμιζει εστω και για λιγο Ελλαδα!

    • Συγνώμη οι θεές Ελευθερία και Ήβη γιατί ντύθηκαν χειρότερα και από πλύστρες; Ή μήπως αυτό είναι το dress code των θεών;

  49. lipon den tha asxoliomouna na grapsw alla eipa na dosw kai egw to sxolio mou,ti sas ksinise diladi bre?oti tragoudane ellinika?h oti den eine apo athina to siggrotima kai eine apo tin MAKEDONIA ,kai min paralipsw ton paniko tou skinotheti molis bgalane to kaskol min tixon kai to diksoune giati tha mporouse na eine tou PAOK……elate koularete athinaikakia idame kai tois epiloges sas fetos epileksame emis……………….TELOS

    • Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και αυτό υποστήριζα, αλλά το σχόλιο σου είναι “χουλιγκανικού” χαρακτήρα. Αυτό που τους “ξύνισε” ήταν ότι δεν τους άρεσε το τραγούδι και αυτό ήταν δικαίωμα τους. Και, προφανώς, για να βγει, το στήριξαν και άλλες περιοχές της χώρας και όχι μόνο η δική μας. Τα όποια τοπικιστικά κόμπλεξ μπορεί να έχουμε, καλό είναι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας και κυρίως να μη θεωρούμε ότι μέσω αυτών εκφράζουμε και άλλους. Φιλικά.

    • Ειλικρινά τέτοια μιζέρια και κακία μαζεμένη δεν έχω ξαναδεί. Τι απαράδεκτα σχόλια είναι αυτά; Λέτε ότι το τραγούδι είναι κατωτάτου επίπεδου για τα δικά σας γούστα και ταυτόχρονα εύχεστε (αν είναι ποτέ δυνατόν) να πατώσει! Πετυχημένος τρόπος για να δείξετε το ανώτερο -σύμφωνα με σας πάντα- επίπεδό σας.
      Κάποιοι λένε ότι ντρέπονται για τη συγκεκριμένη συμμετοχή, εγώ πάλι ντρέπομαι για την παιδεία των Ελλήνων, που δεν έχουν αγωγή και τρόπους, και όταν συμβαίνει κάτι που εκείνοι δεν ήθελαν αλλά ταυτόχρονα το επέλεξαν οι ομοεθνείς τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, το κατακεραυνώνουν με την αρνητικότητά τους.
      Τέλος, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το τραγούδι που επελέγη, αλλά σίγουρα δε θα είχα αυτή την απαίσια στάση αν κέρδιζε κάποιο απ’ τα υπόλοιπα τρία στον χθεσινό τελικό.
      Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό σας…

    • @gia Το κασκόλ δεν ήταν του ΠΑΟΚ, το έδειξαν λίγα λεπτά αργότερα στο “green room”. Έγραφε Malmo FC νομίζω.

  50. Ναί, ναί, ναί…..μπλα, μπλα, μπλα….Πείτε ότι θέλετε….!!! Ας πάνε και μια βόλτα όμως αυτοί που τους ψήφισαν από κανένα ξένο μπλόκ να δούνε τι γίνεται και αντί να σχολιάζουν εδώ και να ευλογούν τα γένια τους όπως κανουν τόσες μέρες τώρα να πάνε να σχολιάσουν εκει….να δούμε τι θα πούνε για την ”τραγουδάρα”….Και μην αρχίσετε τα δήθεν ανώτερα του τύπου εμάς δεν μας ενδιαφέρει η θέση, πάμε για το χαβαλέ κτλ. γιατι όλες αυτές τις μέρες κατηγορούσατε τα υπόλοιπα τραγούδια ότι δεν θα κανουν τιποτα αμα βγουν και οτι το δικό σας είναι το διαφορετικό κτλ, κτλ, οποτε τι???? μεχρι χθές σας ενδιέφερε και τώρα που είδατε τα αρνητικά σχόλια δεν σας ενδιαφερει??? Τέτοια πολιτική μπορούν όλοι να την κάνουν!!! Το οτι θα γελασουν οταν το δούν δεν σημαίνει οτι θα το ψηφισουν κιολας…και το δηλωσαν!!!

    • Mε συγχωρεις αλλα στα ξενα μπλΟΓΚ, το 80% αυτων που χαλαστηκαν και βριζουν, ειναι ελληνάρες σαν και μενα και σενα… Για μενα ΑΥΤΟ ειναι το μεγαλυτερο ρεζιλικι, οχι το τραγουδι που ειναι μιααα χαρα, οτι πρεπει για ενα παρτι σαν τη Γιουροβίζιον….

    • Και εγώ θέλω να αποκτήσουν IQ μεγαλύτερο από την αμοιβάδα όσοι ψήφησαν Πασοκονεοδημοκρατία αλλά με την ευχή μας βλέπω να μένουμε! Οι έλληνες μεγαλουργούν ευχόμενοι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, και να πατώσει το τραγούδι που δεν τους αρέσει. Περαστικά μας!

    • Με καλυψε ο προλαλησαντας απολυτως! Ντροπη πια ρε παιδια…. Με το να θαβετε το τραγουδι εντος και εκτος συνορων και μαλιστα με τόση ζέση, τι θα καταλαβετε ηθελα να ξερα… Τι θα κερδισετε, εκτος απο λιγη διαδικτυακη προσοχη απο αγνωστους…. Να κανετε οτι μπορειτε για να επηρεασετε αρνητικα, για το δικο μας τραγουδι?? Το βρίσκω αχαρακτηριστο (επιεικως)….

  51. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, νομίζω ότι το άξιζαν. Δυστυχώς και η Τζορτζίνα και η Θωμαή δεν ήταν τόσο καλές στο live τους. Οι Κoza ήταν πάρα πολύ καλοί, αν και με ανησύχησε λίγο ο Αγάθωνας διότι έκανε ένα σαρδαμάκι στο τραγούδι του. Η Αγγελική ήταν η καλύτερη φωνητικά αλλά είχε το χειρότερο τραγούδι για μένα.
    Όσο για τα ντουέτα του mad μόνο η Demy μου άρεσε, ενώ απο τους καλεσμένους Dima Bilan και Ruslana μου έσπασαν τα νεύρα.
    Σίγουρα το highlight της βραδυάς ήταν η Vicky Leandros.
    Tώρα το πως θα τα πάμε στο Μάλμε,όλα παίζονται. Πιστεύω ότι με τις επιτροπές ίσως να έχουμε κάποι θέμα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και απο την εμφάνιση των παιδιών την βραδιά του διαγωνισμού.
    Πάντως είναι ψέμα ότι το κομμάτι μας δεν αρέσει καθόλου, υπάρχουν όντως πολλά αρνητικά σχόλια αλλά και πάρα πολλά θετικά, κι’απο χώρες που δεν το περιμένεις μάλιστα.

    • και ως γνωστόν οι επιτροπές ψηφίζουν την παραμονή του τελικού μέσω κλειστού κυκλώματος μετά την τελική πρόβα….

  52. ypostiriza aptin arxi to angel giati apla san tragoudi pisteva oti einai mia enalaktiki kai axioprepis protasi.me to tragoudi pou vgike an kai den einai apolyta tou goustou mou tha pame poly psila kai gia tin diekdikisi mias kalis thesis tan to katalilotero.epidi povlepo sinithos sosta nomizo stin telika 10ada tha eimaste sigoura!

  53. Αν και δεν το υποστήριξα, ήταν οι καλύτεροι και ψηφίστηκαν από τους πολλούς. Τι να κάνουμε! Ίσως φέτος να το παίξουμε Μολδαβία, γιατί η τρέλα των παιδιών πουλάει! Έτσι ίσως δούμε τελικό, αλλά από κει και πέρα με αξιοπρέπεια στις τελευταίες θέσεις.
    Για φέτος προς το παρόν με έχουν εντυπωσιάσει Δανία-Αυστρία. Η Ισλανδία μας είχε συνηθίσει σε κάτι καλύτερο, αλλά πάει και αυτή!…

  54. Κατ αρχήν με κούρασε η υπερβολική υστερία τόσες μέρες.Χαλαρώστε ρε παιδιά.Οκ.Δεν σας αρέσει,το σιχαίνεστε,εύχεστε τα χειρότερα.Ηρεμήστε τώρα.
    Το κομμάτι είναι απλά οκ.Μπορεί και να τα πάει καλά δεν είναι απίθανο.Το σλόγκαν θα γίνουμε ρεζίλι απλά δεν στέκει.
    Ήταν αναμενόμενο άρα ομαλό το αποτέλεσμα.
    Κι εγώ ήθελα κάτι διαφορετικό αλλά κατάλαβα πως στην Ελλάδα λίγο δύσκολο να ξεφύγουμε από την πενιά!Αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η ιστορία.
    Για μένα πάντως την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Αγγελική Ηλιάδη και δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν η νικήτρια.
    Οσον αφορά τον τελικό δεν βαρέθηκα ήταν μια χαρά η βραδιά αλλά είχαμε στο μυαλό μας τα βραβεία που διοργανώνει το mad και αυτό μας φάνηκε λίγο.
    Σε καμιά περίπτωση δεν θα φτάσουμε το επίπεδο Σουηδίας και Δανίας.Το mad θα μπορούσε αλλά είπαμε..μην είμαστε και προκλητικοί με τέτοια οικονομική κρίση.

  55. Πολύ bullying!!!! πάρα πολύ bullying!
    Κι επειδή αν το κάνετε εδώ, θα το κάνετε και στη πραγματική ζωή, λυπάμαι τους γύρω σας.
    Να μάθετε να χάνετε και να κάνετε σωστή κριτική.
    ”Μεθαύριο” που λέει ο λόγος, στη ζωή, θα αντιμετωπίσετε χοντρά θέματα, προβλήματα, κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν μπορείτε ν΄αντιδράτε έτσι.
    Δεν θα σας γίνετε το χατίρι συνέχεια, τι θα κάνετε? Θα τα σπάτε όλα?
    Το αγαπημένο σας τραγούδι σήμερα δεν αποδόθηκε σωστά. Είστε σε θέση να το καταλάβετε?
    Επίσης μπορείτε να κατανοήσετε πως όποιος ψηφίζει κάτι άλλο από εσάς δεν είναι απαραίτητα Ελληνάρας-ηλίθιος-καθυστερημένος-βόδι κλπ κλπ?
    Καθώς και το ό,τι δεν τιμωρούμε μια χώρα επειδή δεν επέλεξε το τραγούδι της αρεσκείας μας?
    Στις μέρες μας, πολλοί, μιλούν με πολύ άσχημα λόγια για τα άτομα νεαρής ηλικίας λόγω της συμπεριφοράς τους.
    Τους δικαιώνετε όλους!

    • Καταρχήν δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι ηλικία έχει ο καθένας εδώ μέσα…Δεύτερον, επειδή ένα τραγούδι που δεν μας αρέσει βγήκε πρώτο (σε εθνικό επίπεδο) τι σημαίνει??? οτι αφου βγήκε θα πρέπει να μας αρέσει υποχρεωτικά??? και απο τη στιγμή που εκπροσωπεί τη χώρα έχουμε δικαίωμα να πούμε την αποψη μας….και ο Ρακιντζής τα ίδια άκουσε και είχαμε δίκιο τελικά…..Αλλά ακόμη και με τους lordi οι οποιοι κέρδισαν,τα ιδια έγιναν…και πηραν και 12 απο Ελλαδα…τι επρεπε να πω δηλαδη τότε??? τι ωραίο τραγούδι?? ή μήπως να είμαι ευχαριστημενη με τη χώρα μου που εδωσε 12???

      • Μαρία,

        Αν από το κείμενό μου κατάλαβες πως αυτό που εννοώ είναι, ο άνθρωπος να μην έχει άποψη, δεν έχω να συζητήσω κάτι παραπάνω.
        Όσο για τις ηλικίες, ναι, ξέρω πως είναι πολύ νεαρές, 15-18 και είμαι επιεικής.

      • Όχι, κάνεις λάθος!!!! Εσύ δεν κατάλαβες εμένα, όχι εγώ εσένα!!! Αυτό που σου λέω είναι οτι επειδή επέλεξε η πλειοψηφια δεν σημαίνει οτι εκανε και την σωστή επιλογή…και σου εδωσα παραδειγματα για να καταλαβεις….Δεν ειναι το θεμα μου εγωιστικο….Ειναι και αυτή απλά μια λαθος επιλογή. Και το να μπορεις να ξεχωριζεις τις λαθος επιλογες απο τις σωστες ειναι πολυ σημαντικο!!!

      • Μαρία,
        Αν η επιλογή είναι λάθος θα φανεί εκ του αποτελέσματος, νωρίτερα δεν μπορούμε να μιλάμε.
        Και πάλι όμως, δεν ήταν αυτό το θέμα μου.
        Αυτό που εννοώ είναι, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί κάποιος με την απόφαση της πλειοψηφίας, δεν είναι ανάγκη να συμπεριφέρεται σαν αγροίκος.
        Μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του ήρεμα και με επιχειρήματα.
        Κάτι νταηλίκια και νταβατζιλίκια δεν έχουν λόγω ύπαρξης.
        Εσύ ποιόν ψήφισες?

  56. Τελικά ο γέρος ελληναρας τα κατάφερε με την κακια του και την ηλιοθιοτητα των ελλήνων! Του εύχομαι να βγει 11 ός στον ημιτελικό για να πονέσει πιο πολυ! Αψογη η Αγγελικη ηλιαδη! Τασσομαι υπέρ της Γερμανίας… Και εύχομαι Berlin 2014!

    • Θα θελες! Η Ελλάδα πάντα θα περνάει τελικό,γιατι έτσι γουστάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. Θα προσπαθήσω να εκφράσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ την υποκειμενική μου άποψη. Για μένα, ήταν τέσσερις πολύ καλές εμφανίσεις. Με κάλυψαν όλοι, ειδικά ερμηνευτικά. Η Τζωρτζίνα είναι μεγάλη φωνή, αυτό φάνηκε απόψε και έχει σημασία να μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια τόσο σπουδαία φωνή, ακόμα και σε μια “κακή” βραδιά. Η Θωμαή, για την ηλικία της, άψογη επαγγελματίας και η Αγγελική Ηλιάδη με μια τέτοια εμφάνιση ίσως θα μπορούσε να μας ξαναβάλει στη δεκάδα, δεδομένης και της απήχησης της στους ξένους φαν. Σε ό,τι αφορά το τραγούδι που επιλέχθηκε, πρέπει να διερωτηθούμε με τι σκοπό πηγαίνουμε: αν πηγαίνουμε για μια καλή θέση και μόνο, προφανώς επιλέξαμε το πιο “επικίνδυνο” τραγούδι (αυτό, βέβαια, μένει να αποδειχθεί στην πράξη). Αν πηγαίνουμε με σκοπό να περάσουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη ένα μήνυμα ότι, όπως μας εμπαίζετε σε πολύ πιο ουσιώδη ζητήματα, σας εμπαίζουμε κι εμείς και όσο θα χτυπάτε, τόσο θα αντέχουμε, τότε διαλέξαμε το κατάλληλο. Αυτό είναι θέμα προσέγγισης, η οποία προφανώς και δεν είναι κοινή για όλους. Επίσης, είναι μάλλον βέβαιο ότι πολλοί από όσους το ψήφισαν δεν το έκαναν με αυτό το σκοπό, αλλά για τον “χαβαλέ” (με την κακή έννοια). Το τραγούδι έχει μία “επιτηδευμένη τρέλα” τόσο στο ρυθμό, όσο και στο στίχο του. Προσπαθεί να πει κάτι μέσα από αυτήν. Το ζητούμενο είναι αυτό να γίνει κατανοητό και προς τα έξω.

      • Πολύ χαίρομαι, και που συμφωνούμε, και που διαφωνούμε, Άντζελα μου, γιατί ευτυχώς ανήκεις σε εκείνους τους λίγους εδώ μέσα με τους οποίους μπορεί να συζητήσει κανείς πολιτισμένα και με επιχειρήματα. Παρακολουθώ από χθες τα σχόλια σου και πραγματικά χαίρομαι που σε έχουμε κοντά μας. 🙂

  58. Re Gia και εγω απο Θεσσαλονικη και ΠΑΟΚΙ ειμαι(ΝΟ GARCIA NO PARTI)φωναζω στον υπνο μου και στον ξυπνιο μου αλλα δεν συμφωνω καθολου μα καθολου με το σχολιο σου.

  59. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΞΥΝΙΛΑ ΣΑΣ!!!..ΑΝΥΠΟΜΩΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!…ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!!….ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΡΑΖΑΤΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΔΕΚΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ…ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ…

  60. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ”ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ” ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ Η’ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΣΧΗΜΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΠΟΥΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ….

  61. Προσωπικά δε συμφωνώ με την επιλογή μας για φέτος και ο κύριος λόγος είναι ο τίτλος.Alcohol is free? Αλήθεια? Αν είναι δυνατόν… Σε μια εποχή που περνάμε τόσο δύσκολα και που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι μας αξίζουν όσα ζούμε γιατί δεν δουλεύουμε και το μόνο που κάνουμε και θέλουμε είναι να διασκεδάζουμε στέλνουμε ένα ωραιότατο μήνυμα ότι εδώ το αλκοόλ είναι δωρεάν.. Δεν σας ενοχλεί αυτό?
    Και για να μην παρεξηγηθώ δεν με ενοχλεί η μουσική του τραγουδιού ή το στυλ, παρ’ ότι δεν ακούω τέτοια κομμάτια. Αλλά μέρος των στίχων και κυρίως ο τίτλος είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ…

  62. Αναμενόμενες οι αντιδράσεις σας , επαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2011…
    Τραγούδια όπως της Niki Ponte και της Giorgina δεν μιλούν στην καρδιά του μέσου Έλληνα ( παρά μόνο στις πολύ νεαρές ηλικίες – εξού και η υπερτίμησή τους σε διαδικτυακά polls ).Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με ένα κακό Live…
    Στην βραδυά του Ελληνικού τελικού όμως ψηφίζουν όλες οι ηλικίες…Τι να κάνουμε ? .C’est la vie…
    Το τραγούδι των ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ , ήταν κατά την ταπεινή μου γνώμη το πιο ειλικρινές , παρουσιασμένο πολύ ενεργητικά και αξιοπρεπέστατο φωνητικά πάνω στην σκηνή ! Είναι επίσης χωρίς να στερείται μουσικών αρετών.Η μόνη μου ένσταση είναι ο τίτλος…
    Τολμηρή πρόβλεψη :
    #2-7 στο televoting
    #8-15 στις επιτροπές
    #3-7 γενικά!
    Υ.Γ : Μην ακούω πάλι : μας κράζουν οι eurofans των άλλων χωρών του εξωτερικού για την επιλογή μας…Αυτοί οι άνθρωποι δεν ακουν τίποτα άλλο παρά σχεδόν ΜΟΝΟ pop , κι αποτελούν ένα πολύ ασήμαντο ποσοστό αυτών που ψηφίζουν τον Μάιο..Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αποθέωναν το ΗΕRO της Charlotte Perelli ή το STAY του Tooji κι είδατε που κατέληξαν αυτές οι συμμετοχές…Επίσης μπορώ πολύ εύκολα να παραθέσω πολύ ενθαρρυντικά σχόλια από πολλους ξένους ( αλλά κι αυτό επίσης δε λέει τίποτα )
    Καλή μας επιτύχια !
    Ελλάδα καλώς ήλθες στο τοπ 10 !

    • Το τραγούδι ήταν το πλέον “προκατασκευασμένο” για Εurovision, αλλά όχι με γνώμωνα το τι μπορεί να κάνει εκεί, αλλά το πως θα επιλεγεί πιο εύκολα εδώ. Τυπική κόπια της σχολής Bregovic (βλ. Kalashnikov κλπ), απολύτως δημοφιλής στην Ελλάδα, με στίχους εσωτερικού μόνο νοήματος και άρα κατανάλωσης, και με μία “ελληνική” προσθήκη του Αγάθωνα η οποία δεν προσφέρει απόλυτως τίποτα στο τραγούδι από το να μαζέψει περισσότερα ψηφαλάκια εδώ.
      Η συγκεκριμένη μουσική φόρμα δεν πέτυχε όσες φορές δοκιμάστηκε στη Eurovision (Μολδαβία 2009, Σερβία 2010 κλπ) και η σκηνική άποψη “κάνω χαβαλέ πάνω στη σκηνή” δεν έχει καν πέραση τα τελευταία χρόνια, που ο διαγωνισμός από τα πολλά φτερά και πούπουλα πάει προς το πιο “σοβαρό” του.
      Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού ήταν όμως αναμενώμενη, και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των ελληνικών τελικών. Κλίσαρισμένα τραγούδια, είτε “με το ζόρι έθνικ”, είτε ανώδυνα ποπάκια μαζικής κατανάλωσης. Η ίδια εμμονική φόρμουλα χρόνια τώρα από την ΕΡΤ. Αυτά προτείνονται στον κόσμο, από αυτά διαλέγει….
      Είναι άραγε όμως μόνο αυτό η ελληνική μουσική; Που είναι η καλή ροκ σκηνή μας; Η έντεχνη; Η εναλλακτική; Η’ έστω και η hip-hop; Η Μόνικα για παράδειγμα θα ήταν ποτέ επιλογή της ΕΡΤ για έναν ελληνικό τελικό;
      Βέβαια από την άλλη, είναι και το ελληνικό κοινό έτοιμο να επιλέξει π.χ. ένα Sanomi, ένα Me and my guitar ή ακόμα και ένα Ι feed you my love, αν θα ήταν ποτέ υποψήφια εδώ; Πιστεύω πως όχι, παρακολουθώντας την “συμπεριφορά” του στις ψηφοφορίας της Eurovision, δεν μπορεί να αφομοιώσει τίποτα περισσότερο ή διαφορετικό από το τυπικό λαικοποπ άκουσμα μαζικής κατανάλωσης που του έχουν επιβάλει τα ραδιόφωνα χρόνια τώρα.

      • 1.Όπως , έχω ξαναπεί , το τραγούδι των ΚΜ ,είχε ήδη γραφτεί για τον επερχόμενο δίσκο τους προτού τους γίνει η πρόταση για eurovision…Οπότε η κοινή λογική λέει πως τα παιδιά είχαν ήδη δημιουργήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ κάτι που τους αντιπροσωπέυει , παραμένοντας πιστοί στο στυλ τους χωρίς να έχουν στο μυαλό τους συνταγή για καμια EUROVISION…
        2.Άνετα μπορω να παραθέσω παραδείγματα “συγκεκριμένης μουσικής φόρμας” που έχουν πάει πολύ καλά στη eurovision ακόμη και στις επιτροπές ( Μολδαβια 2009 -> 10η , Μολδαβία 2012 -> 9η… , για να μη μιλήσω πως η Τουρκία το 2004 σάρωσε στο televoting , ένα χρόνο μετά την Sertab , με πανομοιότυπο ήχο ! ).Βέβαια , όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν καμία αξία , διότι κάθε κομμάτι κρίνεται σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που συνδιαγωνίζεται την κάθε χρονιά…
        3.Όσο για την περιορισμένη γκάμα μουσικών επιλογών που έχει ο τελικός μας , πάλι καλά να λές που είχαμε 4.Άντε του χρόνου και με περισσότερα , ακόμη κι έντεχνο.( Φαν της Μποφίλιου ).
        Αλλα , ειλικρινά δε νομίζω πως ο κόσμος ψηφίζει είδη τραγουδιών.Σαφώς υπάρχει μια τάση προς Ελληνικό στίχο κι ενορχήστρωση αλλά αυτό μου φαίνεται υγιές ! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το Ελληνικό κοινό θα αγνοήσει κατι πιο “Δυτικό” αν είναι παρουσιασμένο άρτια στη σκηνή ( κάτι που πρέπει να παραδεχτείς πως τουλαχιστον με τη Τζιορτζινα δεν έγινε χθες )

      • Εγώ πιστεύω ότι το ελληνικό κοινό αντιμετωπίζει είδη με αρνητική ή θετική προκατάληψη, ειδικά όταν πρόκειται για τη Eurovision, που την έχει γεμάτη στερεότυπα στο μυαλό του. Μία αρτιότατα ερμηνευμένη μπαλάντα από μία κοπέλα με μία κιθάρα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλεγεί σε σχέση με ένα μετριότερο έθνικ-ποπ για παράδειγμα.
        Ουσιαστικά είναι ένας φαύλος κύκλος χρόνια τώρα: Η ΕΡΤ επιλέγει τραγούδια με τα οποία ξέρει ότι θα «τσιμπήσει» το πλατύ κοινό, και το κοινό μπαίνει στην παγίδα να ψηφίζει τα ίδια και τα ίδια γιατί αυτά του προτείνει συνεχώς η ΕΡΤ…

        Όπως και να έχει, το πρόβλημα μου με το Alcohol is free, δεν είναι τα είδη που αναμειγνύει, αλλά το πώς τα «σερβίρει». Το μεν βαλκανικό φολκ ως εντονότατη κόπια σερβικών μελωδιών, το δε ρεμπέτικο με την παλιακή τουριστική αισθητική του ’70 (mousaka, souvlaki, sirtaki) ενός ρεμπέτη με μουστάκα και μπεγλέρι… Μα δεν είναι πια αυτό η Ελλάδα, μπορεί το ελληνικό στοιχείο εν έτει 2013 να παρουσιαστεί πιο σύγχρονα, πειραματικά και σημερινά, όχι σαν γραφική απεικόνιση του Ζορμπά για χιλιοστή φορά…

      • @Μάριος απαντώ στο δεύτερο σχολιασμό σου.
        Το ελληνικό κοινό δεν αντιμετωπίζει με προκατάληψη τα είδη μουσικής, ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά ακούει από συνήθεια ή από άποψη/προτίμηση. Αν δει κάτι καλοπαρουσιασμένο δεν νομίζω να μην το στηρίξει.
        Εκεί όμως που διαφωνώ καθέτως είναι ότι η ΕΡΤ δήθεν επιλέγει τραγούδια και τα σερβίρει όπως τη συμφέρει. Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ίσως απλά να μην πάμε χάλια και αποκλειστούμε ή έρθουμε προτελευταίοι με καμιά 20αρία βαθμούς μόνο στον τελικό. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ 2η ΩΣ 17η ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. Η δουλειά της ΕΡΤ είναι να στείλει κάποιον στο διαγωνισμό, αν κάνει ανοικτή προκήρυξη (που είναι και το σωστότερο) δεν θα παρουσιαστεί ψυχή, γιατί οι Ντίβες της εγχώριας μουσικής δεν καταδέχονται να διαγωνιστούν για να κερδίσουν το εισιτήριο για το διαγωνισμό. Τα θέλουν όλα έτοιμα και να καμαρώνουν ότι τους παρακάλεσαν να πάνε. Οπότε η επόμενη λύση είναι να καταφύγουν στις δισκογραφικές. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΧΙ Η ΕΡΤ! Κατανοητό ελπίζω σε όλους.
        ΑΝ οι δισκογραφικές προτείνουν τη Μόνικα και εκείνη δεχθεί να συμμετέχει και την επιλέξει ο κόσμος (δηλαδή έχει ένα τραγούδι που μπορεί να συγκινήσει αρκετούς και όχι μόνο τους οπαδούς της) δεν βλέπω γιατί να μην την ψηφίσουμε Μάριε. Εγώ έτσι πιστεύω έχουν τα πράγματα με την ελληνική επιλογή & την ΕΡΤ.

  63. H APOPSH MOY GIA THN SHMERINH BRADIA: OMORFH KAI APLH BRADIA XWRIS PERITTA PRAGMATA ALLA LIGO YPOTONIKH….STA SYN THS BRADIAS H DESPOINA BANDH POY HTAN YPEROXH, ANETH KAI SAN NA EINAI PAROYSIASTRIA XRONIA…APO TOUS KSENOUS KALESMENOUS DEN ENTYPWSIASTHKA APO KANENAN ENW APO TOUS ELLHNES KALLITEXNES THA KSEXWRIZA TON MARTAKH,TIS MELISSES KAI TOUS VEGAS…GIA THN ELENA TA LOGIA EINAI PERITTTA..HTAN APSOGH…TWRA SXETIKA ME TOUS DIAGWNIZOMENOYS H KALYTERH HTAN MAKRAN H AGGELIKH HLIADH H OPOIA KAI FWNHTIKA KAI SKHNIKA HTAN KATAPLHKTIKH….DEYTERH H THOMAIS POY APEDWSE POLY KALA TO KOMMATI KAI EIXE ZWNTANIA KAI ENERGEIA…TRITOI OI KOZA MOSTRA KAI O AGATHONAS AN KAI H APOPSH MOU EINAI OTI O AGATHONAS DEN PROSEFERE KATI TO IDIAITERO STO TRAGOUDI KAI THA PROTIMOUSA TOUS KOZA MOSTRA NA KATEBAINAN MONH TOUS STO DIAGONISMO KAI TETARTOI H GIORGINA ME TON ALEX LEON POU ENW EIXAN TO KALUTERO KOMMATI, HTAN KAKOI STO LIVE..PANTWS H GIORGINA EXEI FWNARA ALLA AYTOY TOY EIDOUS TA KOMMATIA EINAI SXEDON AKATORTHWTO NA TA APODOSEIS TOSO KALA LIVE OPWS STO PLAYBACK….GIA TO TELOS AFHSA THN MONADIKH BIKY LEANDROS POU TIMHSE ME THN PAROUSIA THS THN BRADIA KAI AISTHANTHIKA POLY ASXHMA GIA THN XALARH YPODOXH THS APO TO KOINO…DEN GINETAI NA ANAFERONTAI OI PAROUSIASTES STHN FILANTHROPIKH THS VOITHEIA GIA ELLHNIKES OIKOGENEIES KAI PO KATW NA XEIROKROTOUN TRIA ATOMA…TOSOS KAHMOS PIA GIA TO POIOS THA PAEI STO MALMO?? GIA TON DIMA BYLAN KAI THN ROUSLANA EKANAN SAN TRELOI…KRIMA PRAGMATIKA……….

    • θα σου πω γιατι ημουν εκει… ορθιοι,στριμωγμενοι μετα απο 3 ωρες “πεσαμε”αν καταλαβαινεις τι εννοω!αυτοι που λες δε βγηκαν προς το τελος ασε που δεν ακουγαμε και τοσο καλα τι λεγοταν απο τη βαβουρα εκει μεσα!

  64. μπουρτζοβλαχοι στειλατε το εκτρωμα λες και ειμαστε καμια ανατολικη χωρα της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ.α ρε μακεδονια ξακουστη που καταντησες να βγαζεις συγκροτηματα β διαλογης.κομπλεξικοι μια ζωη και εκει θα παραμεινετε.γιδοβοσκοι κανονικα με το μυαλο που κουβαλατε αν το κρατος εβαζε φορο στη βλακεια 40% θα ειχαμε σωθει τωρα.ουτε τελικο μη σωσει και δει το τσιρκο.ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ

    • Nα πάρεις τα χάπια σου και να πέσεις για ύπνο…Πήξαμε στις “Ευρωπαίες” και τις “Αμερικάνες”.

  65. donniedarko83 αντε ρε χαμενε που θες βιζα για να βγεις απο το σπιτι σου.και οι πακιστανοι καλυτεροι σου ειναι γυμνοσαλιαγκα

    • lady gaga μπες στο ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΥΠΡΑΙΑ ΑΝΤΕ μπραβο ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ…

  66. μαγκες οπου εμφανιζονται κοζα μοστρα και αγαθωνας alcohol is free δεν πληρωνετε μια…. να πανε οικοδομη να τα κονομησουν αν θελουν

  67. TO TRAGUDI TU AGATHONA INE XAZOMARA
    TO ANGEL OS TRAGUDI INE..TELIO..OMOS DEN ERMINEFTIKE SOSTA
    I APEGO FONARA KE ME TELIA SKINI PARUSIA
    I ILIADI…JUST…GINEKA!!!!! TI NA LEME TORA…..APSOGI SE OLA TIS ME OXI OMOS KALO TRAGUDI

    PROSOPIKA TO ANGEL AKSIZE TIN EFKERIA..KE I SERTAB TO 2003 ITAN EKTOS TONOU STO MISO TRAGUDI..KI OMOS KERDISE

    KRIMA THA PARUSIAZAME MIA KOMMATARA ME TO ANGEL
    ENO TORA ENA TRAGELAFO..ME KALIKANTZARUS
    KE NE!…DEN DREPOME NA TO PO…OTAN VGIKAN NA TRAGUDISUN KE OS SIMETOXI KE OTAN KERDISAN..OI KOZA MOSTRA..EGO ALLAXA KANALI KE TO IDIO THA KANO KE STIN ESC TO MAIO
    EIME ELLINAS ..OMOS AFTIN TIN AIDIA DEN TIN STIRIZO!

  68. Μία εξαιρετική βραδιά με δύο θαυμάσιους παραουσιαστές, όσον αφορά στο αναμενόμενο αποτέλεσμα, μία θέση μεταξύ 3ης και 8ης είναι η προσωπική μου πρόβλεψη για τον τελικό στο Malmo!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ !!!

  69. Οι ξενοι καλλιτέχνες εξαιρετικοί και ανανεωμένοι,Οι ΚΜ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΏΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΣΑΝ ΑΠΌ 7-18.

  70. Aν και στην αρχή δεν τους υποστήριζα, πιστεύω πως θα δώσουν άλλο αέρα. Έχετε ακούσει τις φετινές επιλογές των υπολοίπων χωρών; Είμαστε ξεσηκωτικοί!!! Σίγουρα θα περάσουμε στον τελικό!!! Ραντεβού εδώ μετά τα αποτελέσματα του ημιτελικού!

  71. Λοιπόν επειδή μας έχετε σπάσει τα νεύρα, αφού είναι τόσο τρομερό και φοβερό τραγούδι το angel στείλτε το στο OGAE second chance και κερδίστε, εδώ θα είμαστε να του πούμε μπράβο. Είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η επιλογή των Ελλήνων (απ’ο΄τι βλέπω και στα επίσημα αποτελέσματα που βγήκε πρώτο στο κοινό).
    ‘Αμα είναι να πατώσουμε, ας πατώσουμε με τραγούδι που θα μας αρέσει. Αν και πιστεύω πως θα πάμε καλά στο κοινό κυρίως, αλλά και οι επιτροπές δεν θα μας σφάξουν αν το κομμάτι ερμηνευτεί σωστά, εδώ ψήφισαν το καρα-άθλιο “be my guest” της Ουκρανίας πέρσυ, μόνο και μόνο επειδή ερμηνεύτηκε σωστά απο την Gaitana.
    Μάριος
    Μπορεί το τραγούδι να έχει έθνικ στοιχεία, αλλά απέχει πάρα πολύ απο τα εθνο-ποπ που στέλναμε κατα καιρούς ή απο τα λαϊκο-ποπ που ακούμε στα ραδιόφωνα. Οπως και να το κάνουμε έθνικ απο έθνικ διαφέρει. Και για εμένα και οι Κοζα Μοστρα και ο Αγάθωνας ανοίκουν στην “εναλλακτική” σκηνή της Ελλάδος (έχεις ακούσει πολλές φορές ρεμπέτικο, ή το στυλ που τραγουδάνε οι κοζα, στα Ελληνικά ραδιόφωνα?).

    • Μάλλον έχεις λίγο περίεργη άποψη για το τι είναι “εναλλακτικό” αν κατατάσσεις εκεί τους ΚΜ και πολύ περισσότερο τον Αγάθωνα.
      Όπως και να έχει, δεν είναι το πρόβλημα μου με τα συγκεκριμένα στυλ, αλλά με τον τρόπο που αποδόθηκαν και συνδυάστηκαν στο συγκεκριμένο τραγουδάκι-“εκ του ασφαλούς συνταγή”. Δεν χρειάζεται να μαιμουδίζουμε μανιέρες του Brogovic. Και δεν χρειάζεται το “ελληνικό” να παρουσιάζεται μία ζωή προς τα έξω με την φολκλόρ και γραφική διάσταση του (mousaka, souvlaki, sirtaki…). Ο μουστακαλής ρεμπέτης με το κομπολόι είναι πια πολύ παλαιακό σαν αίσθηση και σαν αισθητική. Αν έχει τα guts η Ελλάδα, ας στείλει το ρεμπέτικο σε μία τέτοια, πραγματικά εναλλακτική, εκδοχή του για παράδειγμα… http://www.youtube.com/watch?v=yYajUDFQYU8
      Aλλά αυτό φίλε μου προϋποθέτει μία άλλη αισθητική και κουλτούρα λαού για να επιλεγεί μαζικά. Και ο νεοέλληνας απέχει πολύ από αυτό….

  72. Το 2012 στείλαμε περήφανοι την Ελευθερίου και γύρισε νικήτρια στην 17η θέση.Φέτος στέλνουμε ΚΜ+Αγάθωνα(με πολύ έπαρση οΑγάθωνας ,να δω πως θα δικαιολογηθεί γι αυτά που έχει ξεστομίσει έως τώρα μόλις γυρίσει)και πιστεύω πως και πάλι θα γυρίσουμε νικητές στην 19 θέση.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε χρόνο να προσπαθούμε να αντιγράφουμε το τι κάνουν οι ξένοι.Γιατί πρέπει να στέλνουμε κλόουν να μας αντιπροσωπεύουν με τρισάθλια τραγουδάκια που μετά απο ένα μήνα δέν θα τα τραγουδάει κανείς μας.Χάθηκαν τα ωραία ελληνικά τραγούδια μας και αντικαταστάθηκαν από κακές αντιγραφές των Ξένων.Όσο για τον τελικό που διοργάνωσε το mad+ΕΡΤ έχω να πω πως ήταν λιτός χωρίς πολλά φρου φρου εστιάζοντας απλά και ξεκάθαρα στα τραγούδια και όχι στο σόου.

  73. O Θεός βοηθός! Μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει τώρα πια!!

    Νομίζω πως θα ξαναζήσουμε το 2002-2003 όποιος ξεχνά την ιστορία…. τη ξαναζεί αναγκαστικά!!
    Ένα μπράβο στo MAD για τη διοργάνωση!

  74. kalu epitixia na exetai…einai kati diaforetiko pou den exei stili h Ellada kati tetio idos komatiou apo tin alli mpravw gia tin epilogi kai apo tin alli ligo xalase h Gιorgina me to angel me tin fwni tis an htan komple h fwni tis tha pigene auto pistevw.. alla den pirazei euxomai na ta patai kala Koza Mostra .. 🙂

    • Μποπρεί η Ηλιάδη να είχε εξαιρετική παρουσίαση στο τραγούδι της αλλά ο λόγος για τον οποίον ήθελες εσύ να το ψηφίσουμε με έστειλε …..ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!!
      Ε Λ Ε Ο Σ με τις λαϊκο-οριεντάλ αηδίες! Οι έλληνες ακούμε και άλλα είδη μουσικής

  75. Καλημέρα παιδιά, μια χαρά πήγε ο χθεσινός τελικός, κι εγώ από την αρχή υποστήριζα το alcohol is free αλλά και αυτό να μην έβγαινε θα υποστήριζα με χίλια όποιος κι αν μας εκπροσωπούσε, δεν χρειάζεται να είμαστε πωρωμένοι και να βγάζουμε τον κακό μας εαυτό προς τα έξω επειδή δεν αρέσει σε όλους το αποτέλεσμα.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει πάντα αυτό, ποτε δεν καταφέρνουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα.
    Δεν μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η πορεία του τραγουδιού (ούτε και κανείς άλλος μπορεί να το γνωρίζει), εξάλλου στην eurovision δεν υπάρχουν συνταγές.
    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα πάνω από όλα.

  76. 1) Η Θωμαης ηταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η χθες!!! Τελεια ερμηνεια, ανετη, φρεσκια, λαμπερη χαρουμενη, sexy, οτι πρεπει για Eurovision!
    2) Το Angel πολυ καλο! Θυμιζε ξενη χωρα! Οχι και το τοσο καλη ερμηνεια αλλα αξιζε…
    3) Για τον Αγαθωνα θα πω μονο να προσεξει γιατι του εφυγε σε καποιο σημειο…Αααα και ο τραγουδιστης των Κοζα Μοστρα στο ρεφραιν, να προσεχει τον τονο της φωνης του…ουδεν σχολιο για το τραγουδι…
    4) Η Ηλιαδη μου αρεσε! Ομορφη,ποδαρες και πολυ καλη ερμηνεια…τα αγορια πισω τα κατεστρεψαν ολα…
    ΑΓΑΘΩΝΑΣ??? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ??? -.- χαλια…αρκετα χαμηλα στην προσωπικη μου καταταξη…

  77. Ειλικρινά τέτοια μιζέρια και κακία μαζεμένη δεν έχω ξαναδεί. Τι απαράδεκτα σχόλια είναι αυτά; Λέτε ότι το τραγούδι είναι κατωτάτου επίπεδου για τα δικά σας γούστα και ταυτόχρονα εύχεστε (αν είναι ποτέ δυνατόν) να πατώσει! Πετυχημένος τρόπος για να δείξετε το ανώτερο -σύμφωνα με σας πάντα- επίπεδό σας.
    Κάποιοι λένε ότι ντρέπονται για τη συγκεκριμένη συμμετοχή, εγώ πάλι ντρέπομαι για την παιδεία των Ελλήνων, που δεν έχουν αγωγή και τρόπους, και όταν συμβαίνει κάτι που εκείνοι δεν ήθελαν αλλά ταυτόχρονα το επέλεξαν οι ομοεθνείς τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, το κατακεραυνώνουν με την αρνητικότητά τους.
    Τέλος, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το τραγούδι που επελέγη, αλλά σίγουρα δε θα είχα αυτή την απαίσια στάση αν κέρδιζε κάποιο απ’ τα υπόλοιπα τρία στον χθεσινό τελικό.
    Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό σας…

    • Ξέχασα πριν να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά και κουράγιο απέναντι στα αρνητικά σχόλια!
      ΥΓ: @EUROVISION_FUN Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και δεν είμαι καν από τη Βόρειο Ελλάδα, είμαι νησιώτισσα (Κέρκυρα). Το σχόλιό σου επομένως για τη δική μου περίπτωση δεν ευσταθεί.

      • Μπράβο Ελπιδακι, πολυ καλο σχολιο… Εχουμε πνιγει στη χολη και την κακια…. Κι οταν αυτη η χολη βγαινει στο ονομα “του επιπεδου μας”, καταντα απλα αστεια η ολη κατασταση… Η για λυπηση… ΗΘΕΛΑ να βγει το Alcool is free, επειδη ειναι σουπερ κεφατο και με κανει να θελω να σηκωθω και να χορεψω τρελλα, προτιμουσα αυτη την αντιμετωπιση απο το send me an angel to save me” κλπ κλπ Και φυσικα θεωρω οτι η δευτερη αναγνωση και η τριτη που εχει σαν τραγουδι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, για να την τριψουμε στη μουρη των Ευρωπαιων, (χαρηκα που και τα παιδια χτες ειπαν οτι εχει και “πολιτικο σχολιο”…. Αλλα σε καμια περιπτωση αν δεν κερδιζε αυτο, δε θα βγαινα να κραξω και να ευχηθω τον καταποντισμο και των υπολοιπων… Ντροπη μας, παντα λειτουργουμε σαν όχλος, σε οτι δεν ειναι του γουστου μας….

      • @Αngela Δεν αφήνουμε τα κρυφά και βαρύγδουπα μηνύματα και να πουν το τραγουδάκι του ως αυτό που είναι, ένα απλό, κεφάτο τραγουδάκι;
        Ήμαρτον με αυτή την ελληνική εμμονή, ότι πρέπει η συμμετοχή μας να έχει ένα βαθύτερο μήνυμα προς την Ευρώπη… Και μεγάλο σεβντά που τον είχε η Ευρώπη να ακούσει το μήνυμα της Ελλάδα, σε ένα τραγούδι που παρεπιπτόντως ο στίχος τους είναι όλος στα ελληνικά για να καταλάβουν τι λέει ακόμα και αν είχε κάτι περισσότερο να πει.
        Μην γινόμαστε λοιπόν γραφικοί. Ούτε κανένα μήνυμα υπάρχει, ούτε υπάρχει λόγος να υπάρχει, ούτε θα αφορούσε και κανέναν στην Ευρώπη. Πολύ περισσότερο όταν αυτή τη στιγμή η Ελλάδα επιβιώνει από τα δανεικά της Ευρώπης. Ηχηρά μηνύματα στέλνεις όταν έχεις την αξιοπρέπεια να ταίζεις μόνος σου τον εαυτό σου, όχι όταν σε ταίζουν οι άλλοι. Για να προσγειωθούμε λίγο στην σκληρή πραγματικότητα σε αυτή τη χώρα…

      • @Mαριο Κατ αρχην, ας μην κανουμε πολιτικη συζητηση, καθως γενικα συμφωνουμε, και τα ειδικα που χωρουν συζητηση, δεν ειμαστε στον καταλληλο χωρο να τ αναλυσουμε… Και φυσικα καμια εμμονη δεν εχω, ουτε γραφικη θεωρω οτι ειμαι, αν εμπαινες στον κοπο, παρα την πίκρα σου, να διαβασεις τα σχόλια μου, ειδικα το αναλυτικο που χω γραψει, θα εβλεπες οτι πανω απ ολα μιλαω για ξεσηκωτικο και κεφάτο τραγουδι, που δε με χαλαει να περναει και καποιο μηνυμα, πολυ πιο αξιολογο απο το “send me an angel to save me…”… Oυτε εμμονες, οτε βαρυγδουπα που λες ουτε τιποτα, για μενα μηνυμα ειναι και το κεφι και η τρελλα και μονο, αυτο θελω να τους “τρίψω στη μουρη” που ανεφερα, κι οχι τα παρακαλια και τα σνιφ σνιφ… Αυτα….

  78. ηταν φανεροτατο οτι η τζωρτζινα εχει τεραστιεσ φωνητικες ικανοτητες απλα βρεθηκε σε μια κακη μερα κριμα γιατι αυτο το τραγουδι αξιζε…την θωμαη δεν την περιμενα τοσο καλη στο live με μια λεξη ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!..η ηλιαδη ειχε πολυ ωραια εμφανιση αλλα το τραγουδι την χαντακωσαι…κοζα μοστρα και αγαθωνας ενα τραγικο τσιρκο αλλα δυστηχως πρεπει να το υποστουμε ..κριμα ειχαμε μια πολυ καλη ευκαιρια με το angel να θυμηθουμε τις παλιες καλες εποχες στον διαγωνισμο

  79. Είχαμε 3 κανονικά τραγούδια και στείλαμε το 4ο, το τσίρκο. Προσωπική μου άποψη είναι πως οι ΚΜ και ο Αγάθωνας νίκησαν με την βοήθεια της Βόρειας Ελλάδας και μόνο. Είναι φανερό πιστεύω. Ένα παράδειγμα θα πω για να δικαιολογήσω αυτό που λέω. Την Παρασκευή 15/2 έγινε ένα πάρτυ στο shamone στο Γκάζι για τους υποψήφιους της Eurovision. Όλοι ήταν εκεί εκτός από τους ΚΜ και Αγάθωνα οι οποίοι προτίμησαν εκείνη την μέρα να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να κάνουν κάποιο LIVE και φυσικά να δείξουν έτσι στην Βόρεια Ελλάδα πως μόνο με την βοήθειά της μπορούν να νικήσουν. Αυτό πιστεύω εγώ…..η φετινή επιλογή δεν είναι ομόφωνη απόφαση όλης της Ελλάδας.

    • Παιδιά, θέλετε και τα λέτε μερικοί ή σας ξεφεύγουν;;; Είναι ο Αγάθωνας και οι ΚΜ που βλέπω σε αυτή τη φωτό (https://ogaegreece.com/ogaenews2013/) από το Shamone ή έχω παραισθήσεις;;; Εκείνοι που δεν πήγαν ήταν η Τζωρτζίνα και ο Άλεξ, γιατί είχαν πρόβα για τη βραδιά του τελικού! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΛΙΓΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Και λίγη σοβαρότητα, επίσης!

    • Kάνεις τεράστιο λάθος, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας ΗΤΑΝ στο Shamone, αντίθετα η Τζωρτζίνα και ο Alex Leon δεν περεβρέθηκαν λόγω προβών. Ψάξ’το και στο σχετικό άρθρο του OGAE.
      Όσο για τις ψήφους απο την βόρεια Ελλάδα, εγώ φίλε Νοτιοελλαδίτης είμαι και το ψήφισα.

  80. Προτιμουσα να βγει η Τζωρτζινα. Το τραγουδι ειναι σουπερ μοντερνο! Η πρωτη κοπελα που τραγουδησε δεν ακουγοταν καν τα λογια της, τα μασαγε!!! Τωρα, ντυσιμο καρα κιτς συν τον μουστακλη πανω στην σκηνη??!! Θα γελανε οι Ευρωπαιοι!!!!΅Ελεος!! Θα πατωσουμε για αλλη μια χρονια!! Κριμα που δεν θα ειναι και οι γιαγιαδες της Ρωσιας εκει να γνωριστουμε με τον Κυριο!!!

    • οι οποιες βγηκαν δευτερες σωστα?θα μου πει καποιος τι βρηκε το κοινο και οι επιτροπες σε αυτες ?ενα κεφατο τραγουδι παρτε το χαμπαρι ειναι ωραιο που στειλαμε κατι τετοιο!!!

  81. Χαχαχαχα…πολύ σωστή είσαι Mar….όπως πέρυσι σπάσαμε το σερί που μπαίναμε κάθε χρόνο στην δεκάδα, έτσι φέτος θα σπάσουμε το σερί που μπαίναμε κάθε χρόνο στον τελικό. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μας έχει δοθεί ποτέ αν θέλουμε να μείνουμε εκτός τελικού.

  82. proswpika to thewrw thn pio risky alla tautoxrona k kaluterh epilogh me vash th xthesinh live apodosh….to pws tha paei sto malmo de me apasxolei alla exw mia aporia pou tha hthela na me me vohthhsei kapoios apo sas:me th leksh “alcohol” sto refrain de tha uparxei provlhma apo thn ebu??e tha mas thn pei efoson perusi epevale allagh titlou sto san marino logw ths lekshs “facebook” ston titlo???proteinw allagh titlou k apo”alcohol is free” na metanomastei se”having fun is free” as apanthsei opoios mporei sthn aporia k as metaferei kapoios thn protash mou stous koza mostra!!!!!

    • Κοίτα και η Μάλτα πήγε πριν κάτι χρόνια με τραγούδι που είχε τίτλο “vodka” και δεν της είπαν τίποτα.
      Το Σαν Μαρίνο πέρσυ αποκλείστηκε γιατί το facebook είναι συγκεκριμένη ανώνυμη εταιρία και υποτείθεται ότι της έκανε διαφήμηση (χαζό σκεπτικό αλλά τέλος πάντων).
      Το τραγούδι μας μιλάει γενικά για αλκοόλ, αν μιλούσε για jack Daniels πχ ίσως υπήρχε πρόβλημα 😛

    • To alcohol den diafumizei anwnimi i eterwnimi ataireia ++ o kanonismos anaferetai ka8ra sti diafimisi mono anwnimwn kai eterwnimwn etairiwn opwte den 8a ts poyne tpt!!! na se anisixei pio polly to posoi 8a anevoyn sti skini giati nomizw oti panw apo 5 atoma den epitrepontai!!!

      • o kanonismos epitrepei ws 6 atoma epi skhnhs ara kapoios twn koza mostra tha prepei na tous dei ws theaths…kserw ta peri diafhmishs apla skefthka mhpws fanei san entharunsh gia katanalwsh alcohol dedomenou oti aresei polu o diagwnismos k stous teens…an dhladh elege o titlos “marijuana is free” de tha uphrxe logokrisia??

      • Den to nomizw lizaki giati fainomenika einai mia ekfrasis eley8erias as to poyme gia ena polly mikro “tabou” an elege “marihuana is free” ennoeite kai 8a eixame provlima giati pleon milame gia huge tabou story WTE!!! pantos sti vretania goystaroyn polly ayto to titlo mi s pw oti kai me to aga8wna p egw den goystarw ka8oloy exoyn 3etrela8ei mazi toy!!! Genika toys fenete den xerw cool kai funny vleppe grannys from russia last year!!!

  83. Καλημέρα σε όλους!

    Προσωπικά μου άρεσαν όλα τα τραγούδια, εκτός της Ηλιάδη.

    Εχθές, όμως, στον τελικό τα πράγματα άλλαξαν. H Georgina δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του τραγουδιού. Και ναι, αν ήταν ένα άλλο τραγούδι, δε θα πείραζε. Αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι βασίζεται σε μια άψογη ερμηνεία για να μπορέσει να σε κάνει να ανατριχιάσεις. Αυτό δε θέλουμε άλλωστε; Να ανατριχιάσουμε όταν ακούμε το τραγούδι. Για μένα πάντα αυτό είναι το κριτήριο και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί. Επίσης, δε μου άρεσε καθόλου μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα, χορογραφία. Δεν υποστήριξαν καθόλου το εναλλακτικό concept του τραγουδιού. Νομίζω ότι οι ίδιοι αδίκησαν ένα πολύ ωραίο τραγούδι με προοπτικές.

    H Θωμαή απίθανη, απλά αδικήθηκε από το ρούχο, καθ’οτι μαύρο σκηνικό… και πολύ άγριο μακιγιάζ σε μια τόσο νέα και πανέμορφη κοπέλα…

    Η Αγγελική, οκ κουκλάρα… Η πιο επαγγελματική εμφάνιση επάνω στη σκηνή. Φαινόταν ότι “πατούσε” με σιγουριά. Ωστόσο, θα διαφωνήσω με το άψογη φωνητικά… Τη βρήκα πολύ κακή από φωνητικής πλευράς.

    Όσο για τους νικητές, ένα θα σας πω… Ο δίχρονος γιος μου κάθε φορά που το ακούει χορεύει σαν τρελός! Είναι αυτό κριτήριο; Δεν ξέρω, αλλά μόνο με αυτό το τραγούδι και το gangnam style το κάνει. Για να μιλήσω όμως και λίγο σοβαρά, φωνάζουμε τόσα χρόνια για την απενεχοποίηση του διαγωνισμού. Ας μη μιλάμε λοιπόν για μηνύματα. Εσείς όταν βλέπατε τη Satellite ή το Euphoria ψάχνατε για μηνύματα; Εγώ πάντως όχι! Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας το απολαύσουμε… Και ας μην σκεφτόμαστε συνεχώς τι λένε οι άλλοι για εμάς. Μέσα μας κουβαλάμε και τη μουστάκα του Αγάθωνα, και το ανατολίτικο της Ηλιάδη, και το εναλλακτικό του Alex, και τον ευρωπαϊκό αέρα της Θωμαής.

    Καλή επιτυχία Ελλάδα!!

      • Ναι, το ξέρω… Απλά μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό με το “μήνυμα” και κατά τη γνώμη μου και λάθος… Κάποια πράγματα απλά τα νιώθουμε με την καρδιά μας, δε χρειάζεται πίσω από όλα να κρύβεται ένας συμβολισμός. Όσοι όμως τον βρίσκουν, οκ, no prob 🙂

    • Συμφωνω απολυτως!!! Αυτο ακριβως το συναισθημα, να σηκωθω και να χορεψω τρελλα ειναι που μου αρεσε απ την αρχη σ αυτο το τραγουδι, και ας μην ειμαι δυο σαν το μωρο σου, αλλα κοντά σαραντα…. Και ειμαι και απ αυτους που απ την πρωτη φορα ειδαν κρυφα νοηματα στο στιχο, τα οποια απλα ενισχυσαν την υποστηριξη μου, χωρις να μενω σ αυτα!! Και ειμαι απο Νοτο, εεε?? Πειραια!! Το οτι το τραγουδι το εβγαλε η Σαλονικη που λενε μερικοι ειναι απλως ΑΚΥΡΟ!

  84. Μεγάλο λάθος,αλλά ήταν(μαζί με την Ηλιάδη) οι πιο καλοστημένες φωνές της βραδιάς!Όσο για τη Τζωρτζίνα……ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!Δεν είναι κάθε χρόνο 2011 παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!
    Ωστόσο,πλέον αποτελεί τη συμμετοχή της χώρας μου,και θα το στηρίξω γιατί οφείλω να το κάνω,ανεξάρτητα αν δεν ήθελα να πάει αυτό! Για πρώτη φορά μετά απο 10 ακριβώς χρόνια,δεν πάει αυτό που θέλω!
    Καλή επιτυχία σε όλους τους και παρήγορο είναι το γεγονός οτι τουλάχιστον τραγουδάμε στη γλώσσα μας,όπως πολύ λίγοι τελευταία στο διαγωνισμό!!!
    Με το καλό τα καλά για μας αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

  85. Και τους ξένους τους έχουμε χεσμένους.Όπως μία κότα δε μπορεί να καταλάβει μαθηματικά,έτσι κι αυτοί δε μπορούν να καταλάβουν απο Ελληνική παράδοση και μουσική!
    (Να ξαναβρώ και τον παλιό μου εαυτό σιγά σιγά!!!)

  86. Οκ, ας πω κι εγώ μια γνώμη (όλοι λένε κι από μία στο κάτω-κάτω)

    1. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα θεωρώ. Με το που εμφανίστηκαν όλοι οι καλλιτέχνες έκανε “μπαμ” ποιοι ήταν οι νικητές της βραδιάς-και δικαιωματικά! Οι ΚΜ είχαν ενέργεια, ήταν κεφάτοι, είχαν ένα δυναμικό κομμάτι, ήταν καλοί φωνητικά, ε, όλα αυτά είναι αρκετά για να κερδίσουν!

    2. Η τζωρτζίνα αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών. Το κρυολόγημα, αν είναι αλήθεια, τη δικαιολογεί κάπως, στη Σουηδία ωστόσο, δεν θα αφορά κανέναν αν είναι ή όχι άρρωστη. Επίσης ήταν ΛΑΘΟΣ το στήσμο του κομματιού. Τί τους ήθελαν τους χορευτές… Δεν ταιριάζει με τίποτε σε ένα τέτοιο τραγούδι.

    3. Η Θωμαίς καλή και άνετη, αλλά λάθος επιλογή ρούχου και ο ήχος είχε κάποια θεματάκια.

    4. Η Ηλιάδη έκανε την έκληξη για μένα. Δεν την υπολόγιζα, ξέρω όμως αρκετούς που την ψήφισαν χτες. Επίσης, η τριβή της με την πίστα της έχει κάνει προφανώς καλό, δηλαδή βγήκε ως η πιο έμπειρη επί σκηνής. Προσέφερε επίσης ένα καλοστημένο θέαμα (μπουζουκιών, ναι, σύμφωνοι), αλλά φαίνεται ότι η κοπέλα είχε ρίξει δουλειά από πίσω.

    5. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο ψιμμυθιολόγος, αλλά κατέστρεψε τους πάντες. Δεν μπορεί να επικρατεί η λογική “όσο πιο πολλή τερακότα, τόσο το καλύτερο”. Έβγαλε τη Θωμαή, μια πανέμορφη κοπέλα σαν-ας μην το πω καλύτερα-, στο δε πρόσωπο της Τζωρτζίνας, η οποία είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, μια αγριάδα που δεν διαθέτει!

    6. Ο τελικός καλός, όχι τόσο θεαματικός όπως τον περιμέναμε, αλλά καλό θα είναι να θυμόμαστε και το περσινό σκηνικό του mall και να μην γκρινιάζουμε.

    7. Αγαπάμε Καπουτζίδη, καλύτερη του αναμενομένου η βανδή κατά τη γνώμη μου.

    8. Στα συν η παρουσία της Λέανδρος!

    Καλή επιτυχία στα παιδιά, καλοτάξιδοι και μακάρι τα μικρόψυχα σχόλια να αρχίσουν σιγά-σιγά να εξαφανίζονται.

  87. Οι κόζα μόστρα ήταν σίγουρο ότι θα μας εκπροσωπήσουν.Όσο να ‘ναι ρε παιδιά το τραγούδι τα σπάει……Η μουσική τους είναι εκπληκτική.Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στις συναυλίες που δίνουν τα παιδιά,γίνεται απλά ΠΑΝΙΚΟΣ! Τώρα απολαύστε όλη αυτή τη διαδρομή γιατί να μου το θυμηθείτε, θα είναι μέσα σε δεκάδααααα στανταράκι!!!

  88. παντως στα στοιχηματα απο 4οι πηγαμε 13οι!
    δυστυχως ειχαμε καλα τραγουδια φετος και στειλαμε κοζα μοστρα!το τραγουδι ειναι καλο αλλα εχει ξαναπαει eurovision!δεν μας βλεπω να περναμε τελικο δυστυχως

      • grapse google eurovision bets 2013 kai 8a s vgallei. Nomizw deinoyn fetos tin prwtia anamesa se NRWAY DENMARK KAI U.K. logo olimpiakon Pantos i ellada einai sts Top 5 mporei kai top 4!!!

      • Καλά είμαστε σοβαροί και πιστεύουμε στα στοιχήματα αυτά τη στιγμή που τα περισσότερα κράτη δεν έχουν επιλέξει τραγούδια!!!!;;;;; Με τι κριτήρι μπαίνουν και τοποθετούν τα χρήματά τους χωρίς να ξέρουν συμμετοχές;;;;;

  89. loipon ena exw na pw!!ntroph sthn paragwgh!!htane teleiws sthmeno oti 8a kerdisoun oi km.kai an den me pistevete 8a sas pw mia alh8hnh martyria.egw kai oi filloi m pshfhsame apergh kai tzwrtzhna peripou 20 fores kai ta misa den ta phrane kai ta alla misa mas legane oti oi ari8moi den antistoixoyn se kamia kati tetoia,me alla logia,den prosmetrh8hkan.enw otan ekana 1 psifo ston agathwna kai amesws mou hr8e pisw mhnyma oti prosmetrh8hke h psifos!!!!eleos.STHMENA HTAN OLA !!!KAI TSAMPA XALASAME TIS KARTES MAS KAI TA LEFTA MAS!!!FTOU SAS REMALIA POY YPHRETHTE MONO SYMFERONTA!!

  90. Πραγματικα διασκεδαζω με ολη τη χολη που βγαζετε εδω μεσα για τους κοζα!!! πραγματικα παντως το ευχαριστηθηκα που ολοι εσεις που υποστηριζατε το angel σαν τρελοι ακουσατε την -ερμηνεια- που ακουσατε χτες το βραδυ!!! απο εκει και περα εγω θελω να ευχηθω καλη επιτυχια στους κοζα και στον αγαθωνα. να σκισουμε 😉 πολυ καλη επιτυχια Ελλαδα!!!!!!!

  91. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ EUROVISION!!!!!!!!ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ TELEVOTING!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΠΟ 20 ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ 5!!!!!!ΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝΑ

    • φιλε στην Ελλαδα μας εχουμε μαθει να ειμαστε μνησικακοι!!! τα λες πολυ καλα!! 😉 καλη επιτυχια Ελλαδαραααααα!!!

  92. ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΟΠΟΤΕ…

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΘΩΜΑΗ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ…ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!! ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!

  93. agapame koza mostra ! mprabo sas paides! kai gia osous krazoun kai lene gia sthmena ” osa de ftanei h alepou .. ” pou leme kai sta merh mas..:) malmo we re coming !

  94. Συνεχώς η κουβέντα γίνεται για το τι ήθελαν και διάλεξαν οι έλληνες να τους εκπροσωπήσει. Ε, ναι, κάτι διάλεξα. Κάθε χρόνο κάτι διαλέγουν. Ανάμεσα σε τι όμως; Σε συγκεκριμένα τραγουδάκια που τους προτείνει κάθε χρόνο η ΕΡΤ. Για τα υποπροιόντα εσωτερικής λαικής κατανάλωσης, τα κεκέκτυπα ξένων συνταγών και τις αναπαράστασεις-καρικατούρες του ελληνικού μουσικού στοιχείου που μας σερβίρει κάθε χρόνο η ΕΡΤ για να διαλέξουμε, θα γίνει ποτέ μία σοβαρή κουβέντα;
    Λυπάμαι, αλλά δεν είναι αυτά, ή δεν είναι μόνο αυτά η ελληνική μουσική. Αλλά όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπω να ανκυκλώνονται ως υποψηφιότητες, με μικρές παραλλαγές, εδώ και χρόνια.

  95. Ομολωγω να πω οτι αν και δεν μου αρεσουν καθολου οι ΚΜ ομως θα τα πανε πολυ καλα πιστευω στο Μαλμο!! Οσο για την Τζορτζινα απογοητευτηκα..Εγω υποστηριζα Αγγελικη η οποια για εμενα ηταν η καλυτερη στο live λογω της πειρας!!

  96. Ας γραψω κι εγω ενα ολοκληρωμενο σχόλιο, οχι μόνο απαντησεις σε αλλους…. Η βραδια για μενα ηταν αξιοπρεπεστατη και πολυ ευχαριστη, εννοειται ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα περσινα χάλια… Δε μου αρεσαν οι μελισσες ειδικα μαζι με τη φωναρα Μαριγια, και η διασκευη του Μy Νο1, αλλα οκ, αυτα ειναι γουστα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε… Ο Καπουτζιδης οπως παντα εξαιρετικος και εγγυηση, η Βανδη καλη αλλα εκνευριστικο το στυλακι της παρθενοπιπιτσας που δεν εχει ξαναβγει σε κατι παρομοιο και τρεμουν τα γονατακια της, απο μια καλλυτεχνιδα με αν μη τι αλλο τεραστια εμπειρια, σιγα την επιστημη πια!! Οσον αφορα τα τραγουδια τωρα…
    α. Η Θωμαη… Πριν το χτεσινο βραδι, ηταν η δευτερη επιλογη μου, μετα τους ΚΜ και δε θα χαλιομουν καθολου να παει αυτη καθως τη θεωρουσα φωναρα και πανεμορφη… ΑΛΛΑ… Χτες βραδι απογοητευτηκα, ισως με πραγματα που δεν ηταν απολυτως δικη της ευθυνη μονο… Χαλια ρουχο, ακομα πιο χάλια μακιγιαζ (δεν αντεχα να την κοιταω βρε παιδια, κριμα το κοριτσι!) και η οχι τοσο καλη αποδοση της χτες μου χαλασε την καλη εικονα που ειχα….
    β. Το Angel τωρα… Πριν απο χτες, διαβαζοντας και βλεποντας την υποστηριξη σας εδω, προσπαθησα να καταλαβω τι ακριβως σας μαγευε…. Οσες φορες και να το ακουσα λοιπον, συγγνωμη αλλα δεν το βρηκα! Ο Αlex Leon δε μου αρεσε που χοροπηδουσε, το στησιμο της τζορτζινας επισης, κλπ κλπ Χτες ομως, παρα τα φάλτσακια της Τζορτζινας ανεβηκε αυτο στη δευτερη θεση, δεν ξερω γιατι…. Σε αλλα σημεια -εκτος των φαλτσων-την εβρισκα εκπληκτικη… Παρ ολ αυτα, το αδικησαν και με τους χορευτες που φυσικα ηταν αχρειαστοι, και το styling ηταν επισης απαραδεκτο, τοσο αγρια χωρις λόγο!!! Παρ ολ αυτα οπως ειπα, ηταν το δευτερο καλυτερο μου χτες…
    γ. Οι ΚΜ τωρα… Ανεκαθεν το τραγουδι τους μου αρεσε καλυτερα απ ολα, με ξεσηκωνε, μου βγαζε τρελλα και αυτο μου αρεσε παρα πολυ!! Συν οτι θεωρω οτι οι στιχοι ειναι εντελως αλληγορικοι και με υποννοοουμενο, και θεωρω πως ειναι οτι ακριβως επρεπε να τους πεταξουμε στα μουτρα… Οπως ειπα ομως, δεν κολλαω καθολου εκει, αυτο που με συνεπαιρνει ειναι το ξεσηκωμα… Παντως χτες μου φανηκανε φτωχοτεροι ηχητικα απ τη βερσιον στο στουντιο, ειχ εχαθει ο πλουραλισμος απο οργανα και φωνες, ηταν πιο συγκεντρωμενο στους δυο τραγουδιστες και μου λειπανε τα φωνητικα και τα μουσικα οργανα των υπολοιπων, που ακουγόντουσαν ελαχιστα…. Παρ ολ αυτα, ηταν σωστοι, δε χασανε καθολου απ την ενεργεια και το ξεσηκωμα και θεωρω οτι ηταν η πιο δικαιη επιλογη…. (οσον αφορα το στησιμο στη σκηνη, προτιμω με χίλια να παρουσιαστει ακριβως ομως το βιντεοσκοπημενο που βλεπαμε μεχρι τωρα, με τον Αγαθωνα καθιστο, τα παιχνιδια με το σκοταδι και το “respect” των συγχρονων οργανων στο μπαγλαμα, παρα οπως χτες)
    Και τελος η συνονοματη Αγγελικη…. Επαγγελματικοτατο στησιμο, συνεπεστατο, εκεινη μια κουκλα, αλλα το τραγουδι…με συγχωρειτε αλλα δε θα παρω…. Εντελως εξω απ τα γουστα μου, παρ ολ αυτα ηταν το πιο καλα στημενο και φυσικα συνεπες με το ειδος του…. Αλλα οπως ειπε και η αδερφη μου εκεινη την ωρα, (το πιο σωστο σχολιο που εχω ακουσει)… “Ε, ενα φυστικακι τωρα θα το τρωγα!!”… Πολυ μπουζουκοτραγουδο, και εντελως ανατολιτικο… Αυτα!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΓΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ!!!

  97. Πιθανοτατα η μουσικη του τραγουδιου, να αρεσει πολυ στους ξενους. Και η γλωσσα αρεσει παρολο που εμεις δε μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο, αφου την μιλαμε καθημερινα.
    Αλλα πιστευω θα πατωσει λογω τιτλου. Θα πεσει πολυ θαψιμο στο εξωτερικο.

  98. χαχαχα ειμαστε απαραδεκτοι ως λαος δε το συζητω…
    εδω και με την παπαριζου παλι ο καθενας ειχε να επι το μακρυ και τον κοντο οτυ!
    λοιπον το σχολιο μου σε τιτλους..
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MAD! Επιτελους μια βραδια αναδειξης που να αξιζει να παρακολουθησεις και να μη σε παιρνει ο υπνος καθε 10 λεπτα!
    2. πολύ καλές εμφανίσεις όλοι οι υποψήφιοι και ΜΠΡΑΒΟ τους που δε ξεκατινιαζονται οπως καποιοι καποιοι στα φορα χαχαχα γκουχ γκουχ
    3. Από την αρχη ειχα ξεχωρισει το συγκεκριμενο τραγουδι για το μπαγλαμα, τον ελληνικο στιχο και την εξυπνη ατακα(alcohol is free). κι οπως ειπαν κι οι ιδιοι, δειτε και λιγο πισω απο το στιχο….. ελεος πια με τη μιζερια μας!!!
    στην τελικη δε παμε για πρωτιες! το πηραμε μια φορα, μας εφυγε ο καημος.. τελος!
    και σορρυ αλλα εδω περασε στον τελικο το aphrodisiac…!!εκτος κι αν το θεωρειτε καλυτερο μουσικα απο το φετεινο οποτε ας σκισουν ολοι οι μουσικοι τα πτυχια τους κι ας αυτοπυρποληθουν χαχαχα
    καλη επιτυχια στους koza mostra και στον αγαθωνα!!!
    3 λεπτα ελλαδας, με τρελα και μπαγλαμα ρε!!!!

  99. ti tragoudi einai afto paidia?aisxos ahdiaaaaaaaaaaaaaaaaaa mia malakia.tzampa eishthria kai einai kai 6. ahdiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  100. κι οσο για τα σχολια σας για τα μουστακια θα επρεπε να ντρεπεστε!
    εμενα ο πατερας μου κι ο παππους μου εχουν χρονια μουστακι, πως τολματε να μιλατε υποτιμητικα για καποιον που εχει μουστακι?
    ετσι κρινετε εσεις τους ανθρωπους?
    σοβαρευτειτε λιγο!

  101. θα ξαναμπω την επομενη του τελικου της σουηδιας να δω που θα εχετε κρυφτει ολοι οι σχετικοι και οι υπερανω χαχαχα

    • It’s just different my friend! Greece has many many types of music and a huge cultural history!!!! Every time you have troubles or miseries,just type ”Greece in eurovision 2013” on your google site and forget them all! Just have fun! Music is not pop and ”Euphoria” !!!! These are a 0,000000000000001% of the Greek music!
      Big hugs to the beautifull city of London! I hope we will be there for a eurovision song contest soon!!!!!!!!!!!

  102. το τραγουδι το οποιο το θεωρω πιο αθλιο και απο τους αθλιους του ουγκο δεν θα πατωσει.με ψηφους της κυπρου των βαλκανιων και ξεκαρφωτους αλλων χωρων θα πιασει ανετα γυρω στους 100 βαθμους και και θα παλεψει για θεση 8-12.εκτος αν εχουν πιο γουστο απο εμας και το σταματησουν στον ημιτελικο.αλλα η eurovision ειναι θετικη σε συμμετοχες παρωδιες

  103. Εγώ παρόλο που το τραγουδι των Κοζα Μοστρα ηταν το τριτο αγαπημενο μου ειμαι αρκετα ευχαριστημενος γιατι:
    Παντα αν και δεν το παραδεχομουν μου αρεσε εξισου με αυτο της Θωμαιδος, ισως και περισσοτερο. ΤΟ αγαπημενο μου Angel, ερμηνευτηκε απο την Τζωρτζινα με καποιες παραφωνιες που καπως το καταρρακωσαν. Οποτε δε στεναχωριεμαι… Καλη επιτυχια ευχομαι!

  104. Παντως στο eurovision.tv το αποδεκτηκαν ετσι και ετσι. Αρκετα σχολεια ειναι πολυ θερμα αλλρ υπαρχουν και κακα σχολεια. Σιγουρα δεν θα μπορουσε να ηταν αρεστο σεολους. Ανεβηκαμε 4 θεσεις στα στοιχηματα πριν ημασταν 6οι. Καλη επιλογη το χιλιες και μια νυχτες ειναι αθλιο το one last kill μετριο και η τζω πολλες παραφωνιες. Ηταν επικυνδινο κομματι. Τι εμενε; Κοζα
    Μας παιζω απο 6-11 . Θα πΑρουμε πολλους ψηφους απο τα βαλκανια αλλα το ανατολικο μπλοκ δεν θα δωσει πολλα.

  105. η γελοιοτητα των κοζα μοστρα δεν θα πηγαινε στη σουηδια μονο αν ειχε αντιπαλο συνθετη νικο καρβελα στιχους αννιτα πανια ερμηνευτης ταμπακης.

    • Ναι σίγουρα ο Καρβέλας δεν κοντράρετε με κανέναν σε γελοιότητα! αν μάλιστα συνδυαστεί με την φθήνια της Πάνια μέχρι και αποκλεισμό πριν τον Ημιτελικό πετυχαίναμε! Μπράβο σου! Γράψε και άλλες τέτοιες ωραίες ιδέες!

  106. επιτροπή στον Ελληνικό Τελικο
    19Φεβ

    Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάταξη των 4 τραγουδιών ήταν η εξής:

    ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
    1. ANGEL
    2. ALCOHOL IS FREE
    3. ONE LAST KISS
    4. ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

    ΚΟΙΝΟ:
    1. ALCOHOL IS FREE
    2. ANGEL
    3. ONE LAST KISS
    4. ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

    Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε μια ισοψηφία μεταξύ Angel και Alcohol is free και έτσι το Alcohol is free θα μας εκπροωπήσει στο Malmo λόγω του ότι σε περίπτωση ισοψηφίας το κοινό είχε τον πρώτο λόγο

    • Είναι πιθανό.Η EBU θα αποφασίσει προφανώς αν συντρέχει λόγος για αλλαγή του τίτλου.Αυτό όμως το γνωρίζει και ο στιχουργός του κομματιού και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
      Επίσης αύριο συνεχίζεται η απεργία της ΕΡΤ οπότε τα επίσημα αποτελέσματα από Πέμπτη!

  107. Δεν νομίζω με τίποτα να περάσει αυτό τελικό. Δεν πειράζει. Ίσως πρέπει και μία φορά να μείνουμε εκτός ώστε να ξανασκεφτούμε τι θα στείλουμε. Και επίσης δεν πιστεύω να ασχοληθούν και πολύ σοβαρά άλλοι καλλιτέχνες της pop μουσικής σκηνής μιας και τρώνε συνέχεια άκυρο δυνατά κομμάτια και στέλνουμε τις παπαριές! Μετά την Καλομοίρα το Χάοςςςςςςς! Φυσικά δεν θα στηρίξω το alchohol is free μιας και το θεωρώ Trash και δεν με αντιπροσωπεύει. WHO CARES, ε! Σκοπός δεν έχει η θέση πάντα αλλά μια σοβαρή εμφάνιση αφού πίσω απο το τραγούδι φαίνεται η ΧΩΡΑ που το στέλνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι χαραμίζονται πολλά λεφτά τσάμπα χωρίς ουσία. Αφού θέλουμε να κάνουμε την πλάκα μας άντε και με τα στρουμφάκια του χρόνου να πέσει πολύ γέλιο. εύχομαι φέτος να είναι το τελευταίο trash που στέλνουμε αΚα one last shit by agathonas & km. Τα λέμε του χρόνου.

  108. η τεραστια βικυ λεανδρος που διδαξε ηθος χτες με τη προσφορα της για συναυλιες υπερ φτωχων ελληνων μοιραστηκε την ιδια σκηνη με τους καρο φουστακηδες μπακαλιαρους.αυτα μονο εδω γινονται

    • Αν θέλει να λέγεται Ελληνίδα,αυτά της ταιριάζουν γιατί αυτά είναι η πατρίδα της! Γιουροπίανς να πούμε όλοι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ούτε γω ήθελα αυτό να πάει,αλλά ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ…ΤΕ-ΛΟΣ!!!!Είναι η συμμετοχή της χώρας μας και θα τη στηρίξουμε ακόμα κι αν μείνει εκτός……..
      ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΑ 2011 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!! ΠΛΗΗΗΗΖΖΖΖ!!!!!!!!………….

  109. Ενδιαφέροντα σχόλια κι όπως είναι αναμενόμενο σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Ακόμη και νικητήρια της Γιουροβ. σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. προσωπικά 2 πράγματα με ενοχλούν εδώ.
    1. Ότι κάποιοι εύχονται να πατώσουμε
    2. Ότι τόσο συχνά γράφουμε για τους ξένους και τι πιστεύουν κλπ. Μαλλον ξεχνάμε ότι αυτοί οι “ξενοι” που μας έχουν χαμηλά σε polls/ blogs κλπ. είναι καμιά 500 άτομα που γράφουν και ξαναγράφουν σε όλα τα σάιτς/ κάνουν βιντεάκια με τοπ 17/39 και εξυμνούν μια συγκεκριμένη ποπ κουλτούρα που ακούγεται και κάνει σουξέ μόνο στη Γιουροβίζιον και στους λιγοστούς φαν της.
    Για μένα αυτό ηταν το καλύτερο τραγούδι, υψηλού ρίσκου βέβαια με πιθανότητα όμως ακόμη και να σαρώσει στα 12ρια.καλύτερα λοιπόν να τα παίξουμε όλα για όλα στη ρουλέτα, έχει και πιο πολύ σασπένς άλλωστε, από τα να στέλνουμε μέτρια ασφαλή τραγούδια τύπου la la love, one last kiss κοκ…
    Καλή μας επιτυχία

  110. Α!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ‘ΜΕΓΑΣ’ ΚΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ,Ο ΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ…ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

    • Λάθος κάνεις… Έχει γράψει ήδη αρκετές φορές σε αυτό το ποστ, συνεχίζοντας το κράξιμο, απλά με άλλα ονόματα… Παρατήρησε τα εικονίδια και θα το διαπιστώσεις…

  111. Πραγματικα ειμαι πολυ στεναχωρημενος με τα σχολια σας!! Πως μπορειτε να ευχεστε να πατωσουμε? πατε καλα? Ειναι η χωρα μας και οφειλουμε να την υπερασπιστουμε,αν δεν το κανουμε εμεις γιατι να το κανουν οι ξενοι? Λοιπον οι Κοζα Μοστρα χθες ηταν οι καλυτεροι,αν και απο την αρχη στηριζα angel..Ομως οι ΚΜ ηταν γεματοι κεφι,ενεργεια,ξεσηκωτικοι και καθολου “τσιρκο” οπως λετε ολοι εσεις..
    Τους στηριζω και πιστευω οτι θα παμε καλα!

  112. ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!…ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ…500 ‘ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ’,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ..ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???

  113. O Rakintzis dilone oti tha kerdisei kai sto tallin….Kai o kavalimenos rempetis..eeee o agathonas ithela na po dilose oti tha kerdisoume…pf…toses omoiotites! den peirazei, o ellinas den allazei distixos. o fetinos patos tha mas ginei mathima. (to show exairetiko)

  114. Φιλε πανο προς πληροφορια σου εκεινοι που θα ψηφιζουν τον Μαιο ειναι οι ευρωπαιοι οποτε λογικο ειναι να μας νοιαζει τι λενε οι ευρωπαιοι για το τραγουδι μας… ετσι οπως εμεις εδω κρινουμε τα τραγουδια και λεμε τις αποψεις μας ετσι και και οι ευρωπαιοι!! Οσο για αυτους που δεν υποστηριζουν Ελλαδα το πραττουν απλα επειδη το τραγουδι δεν τους αρεσει οποτε δεν βρισκω τον λογο καπιοιος να υποστηριζω κατι που δεν τον αντιπροσωπευει!! Που ζουμε?? στην eurovision (υποτιθεται) ο καθενας στηριζει το τραγουδι που πραγματικα του αρεσει και που πιστευει πως πραγματικα αξιζει να κερδισει…τι θα πει δηλαδη επειδη ειμαι ελληνας πρεπει να υποστηριζω ντε καλα την Ελλαδα… Οχι κανεις λαθοςς..

  115. Ωχ τωρα… αφηστε τους στην υστερια τους…. ξεχναμε οτι το 2005 αρκετοι ειδικοι-φανς θελανε το ΟΚ αντι του Ν1?? Τα ξεχνατε? αντε αντε…σε αλλο κιουβαδακι…λες και γραφει στο internet ολη η ευρωπη, καθε χρονο κατηγοριες γραφουν για την Ελλαδα οι ξενοι στο internet… τιποτα δεν τους αρεσει γιατι εχουν κομπλεξ! Στο κατω κατω… αν και οπως λενε μερικοι στηριχθηκε απο β. Ελλαδα (το ελεγα και εγω αυτο) το ιδιο ειχε γινει και το 2005 – 2010 με τους ποντιους και κρητικους!
    Η Εκπληξη της βραδιας για εμενα απο τα 4 τραγουδια ηταν η Ηλιαδη… αν και το ειχα του πεταματου… το ερνημευσε αρκετα καλα και με ανεση… απογοητευση η gorgina… λυπαμαι….
    Αρνητικο στην ολη διοργανωση, ηταν πολυ βαμμενα τα προσωπα των διαγωνισμενων, gorgina και απεργη ηταν πολυ….μαυρες απο το μεικ απ αν δεν κανω λαθος…..ααα το 2005 αρκετοι ελεγαν πως ειναι risky το Ν1…. Εδω μερικοι που κραζετε…. θεωρειτε καλο τραγουδι το San Marino 2012…
    Γουστα ειναι αυτα….. και στο κατω κατω… σε οποιους αρεσουμε….. για τους αλλους δεν……. και ακομη κιαν πατωσουμε….soooo what? ΡΙΛΑΞ…. αλλο κριτικη και αλλο υστερια και κακια…

  116. Ελατε τωρα οι κοζα ηταν οι καλυτεροι της βραδια ς. Ειστε κομπλεξικοι οταν λετε να πατωσουμε. Το τφαγουδι θα παει πολυ και πιστευ. . Αν το πατε με ομοιοτητες το 2004 η Τουρκια ειχε πολυ ολοιο τραγουδι και ββγηκαν 4η

  117. 100% θα είναι μέσα στην τελική 5άδα.

    Τα γραπτά μένουν…οπότε τα ξαναλέμε μετα το τελικό αποτέλσμα….θα ήθελα να δω μετά αυτούς που φωνάζουν τι θα λένε….

  118. το τσιρκο μεντρανο τραγουδακι ειναι οτι πρεπει σε μια χωρα που αποβλεπει στη συμμετοχη και οχι στην διεκδικηση της 1 θεσης.προς πληροφορηση των φιλων για να ειχαν ειχαν καλο αποτελεσμα το angel και το one last kiss ηθελαν ατελειωτες προβες σωστα ρουχα και σωστη χορογραφια.οι κοζα μοστρα σε αυτο το λιτο show εκαναν αυτο που κανουν ετσι απλα.

  119. Αφήστε να λένε ! Πρόκειται για τα ίδια άτομα που κάθε χρόνο εκθειάζουν ποπ ( ως επί τω πλείστω ) τραγόυδια της σειράς ερμηνευμένα από ΝΤΙΒΕΣ ή ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ. Μιλάμε για μια πολύ μικρή μερίδα κοινού που ούτε το 10% αυτών που ψηφίζουν τον Μάιο δεν αποτελούν…
    Το γούστο τους περιορίζεται αυστηρά σε μουσικά μονοπάτια του στυλ “Hero” , “What about my dreams” , “I don’t wanna dance” , “Popular” κτλ…
    Ευτυχώς τον Μαίο δε ψηφίζουν μόνο αυτοι … ( Και που ψηφίζουν , ελαχίστως επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα , για να λέμε και την αλήθεια )

  120. Το τραγουδι δεν μου αρεσει. Απο τη στιγμη που βγηκε το στηριζω. Ελληνικος ηχος ομως δεν ειναι. Ειναι βαλκανικος εως και ουγγρομολδαβικοουκρανικος. Προγνωστικα δεν πρεπει να κανει κανεις γιατι δεν εχουν επιλεγει ολα τα τραγουδια αλλα αισιοδοξος δεν μπορω να πω οτι ειμαι. Καλη επιτυχια παντως.

  121. Χαλια, το τραγουδι μας λυπαμαι ειλικρινα που το λεω. Ηταν αναμενωμενο ωστοσο θα ηθελα πολυ να κερδισουν ο Alex Leon και η Τζορτζινα. Ελπιζω τουλαχιστον να περασουμε στον τελικο… 🙁

  122. για να ειχε καλο αποτελεσμα ο alex leon ηθελε καμια 15αρια μερες προβας δασκαλο φωνητικης για την τζωρτζινα για να μην εχει αγχος στις ψιλες νοτες και ενα φωκα ευαγγελινο να εχει χορογραφησει αρτια μονο αυτο το κομματι.αν μιλαγαμε για εποχες που οι αγελαδες ηταν παχιες στην ελλαδα και λεφτα υπηρχαν οι κοζα μοστρα και η ηλιαδη δεν θα περναγαν ουτε απο εξω απο το γκαζι ποσο μαλλον να δηλωσουν και συμμετοχη.

  123. Ο τελικός μου άρεσε σαν διοργάνωση, δεν είχε την μιζέρια του περσινού τελικού και ήταν σαφώς πιο προσεγμένος. Στα συν της βραδιάς το ότι τελείωσε σχετικά σύντομα για τα ελληνική δεδομένα και δεν χρειάστηκε να ξενυχτίσουμε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα για να μάθουμε τον νικητή. Καπουτζίδης και Βανδή ήταν πολύ καλοί – για τον Καπουτζίδη φυσικά το περίμενα (ελπίζω να τον βάλουν και εκφωνητή στην τηελοπτική μετάδοση της Eurovision), αλλά και η Βανδή με εξέπληξε ευχάριστα.
    Τα ντουέτα νικητών & ελλήνων καλλιτεχνών μου άρεσαν σαν ιδέα αλλά δεν ήταν όλα εξ’ίσου πετυχημένα. Οι Μέλισσες με τη Σερίφοβιτς δεν ταίριαζαν ενώ θα προτιμούσα την Παπαρίζου μόνη της να τραγουδήσει την αρχική version του My number one. Η Λέανδρος έχει φωνάρα και το ντουέτο της με την Παπαρίζου ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς, κατά την γνώμη μου.
    Όσον αφορά τα τραγούδια:
    1) Η Θωμαή δεν ακουγόταν τόσο καλά όσο την περίμενα αλλά την ψήφισα γιατί μου άρεσε το τραγούδι, είναι μια φρέσκια κοπέλα και αποπνέει ήθος.
    2) Η Τζωρτζίνα έχει φωνάρα αλλά το τραγούδι της δεν μου άρεσε. Μια από τα ίδια. Μπαλάντες έχουμε δει πολλές φορές στη Eurovision και σπάνια κάνουν την διαφορά.
    3) Οι ΚΜ δεν μου άρεσαν πολύ. Το τραγούδι τους δεν ανήκει στα ακούσματά μου (αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό) & θεωρώ λίγο κιτς την όλη παρουσίαση. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, θεωρώ ότι θα τα πάει σχετικά καλά στη Σουηδία γιατί είναι κάτι διαφορετικό (βλ. Φινλανδία το 2006, Ρωσία το 2012 κλπ).
    4) Η Ηλιάδη ήταν φωνητικά και σκηνικά η καλύτερη αν και το τραγούδι ήτανε περισσότερο για πίστα και λιγότερο για Eurovision. Ήταν η δεύτερή μου επιλογή μετά την Θωμαή & ήταν το μόνο τραγούδι που είχε εξ’ολοκλήρου ελληνικούς στίχους (και τίτλο).

  124. και επισης η τραγωδια ηταν και δεν το σχολιασε κανενας ως τωρα οτι για να υποστηριξεις κομματια οπως το angel και το one last kiss θελεις απαραιτητα backing vocals για να καλυπτουν τις αδυναμιες του τραγουδιστη σου.πιστευεται οτι η καλομοιρα στη σερβια αν δεν ειχε την βικτωρια χαλκιτη στη σερβια θα εβγαινε 3.ακομα και η παπαριζου το 2005 στη νικη μας ειχε backing vocals.υπαρχει κανεις που να με βγαλει λαθος???????????????

  125. Λοιπόν ήρθε και η δική μου σειρά να σχολιάσω. Καταρχήν συγχαρητήρια στο Mad για την διοργάνωση, για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι πιο φαντασμαγορικό αλλά μην είμαστε και αχάριστοι, ίσως είναι ο καλύτερος ελληνικός τελικός που έχουμε δει. Ως προς τις εμφανίσεις των υποψήφιων τραγουδιών :
    1) Θωμαή Απέργη : πολύ καλή ερμηνεία, νομίζω την έριξε η εμφάνιση.
    2) Alex feat. Giorgina : κομματάρα, έχασε σε εμφάνιση αλλά και λόγω κακής ερμηνείας στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού. Η Giorgina είχε αναφέρει ότι είχε πρόβλημα με τον λαιμό της λίγες ημέρες πριν, όχι ότι είναι δικαιολογία αυτό…
    3) Κοζα Μόστρα : δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από πλευράς εμφάνισης, το δε τραγούδι ασχολίαστο…
    4) Αγγελική Ηλιάδη : φάνηκε η εμπειρία της και η επαγγελματικότητά της, αλλά το τραγούδι μέτριο.
    Θα ήθελα να αναφέρω ότι χθες το βράδυ ψήφισα δύο φορές το Angel και απάντηση πήρα στις 23:45 (ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε). Πότε καταχωρήθηκε??? Όταν είχε τελειώσει ο τελικός??? Ντροπή!!!!!!! Και άλλες χρονιές ψήφιζα και η απάντηση (sms) ερχόταν μέσα σε ένα λεπτό. Είναι απαράδεκτο και αν ήταν στημένο θα έπρεπε να ντρέπονται!!! Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι αν το Alcohol is Free δεν περάσει τελικό ή πατώσει να δούμε ποιοι χορηγοί θα αναλάβουν ξανά τον διαγωνισμό από του χρόνου. Νομίζω ότι και φέτος θα ζήσουμε στιγμές Ρακιντζή!!! Δυστυχώς άλλη μια χρονιά δεν θα απολαύσω την ελληνική συμετοχή, όπως και να ‘χει όμως εύχομαι καλή επιτυχία!!

    • Kαι εγώ ψήφισα Koza Mostra και το μήνυμα πως καταμετρήθηκε η ψήφος μου, ήρθε σήμερα στις 11 το πρωί, οπότε ήταν γενικό το πρόβλημα όχι υπερ κάποιου υποψηφίου.

  126. den tithete thema an tha perasei teliko giati sigoura tha perasei me tosous simmaxous kai tin omogenia apo tin germania, to thema einai an einai ena aksioprepes tragoudi… katheti apo aksioprepi to les auto… ena ekseftelistiko paratragoudo tis seiras opws to persino tou mavrovouniou

  127. τζαμπα παμε…. βλεπω σχετικα βιντεακια στο youtube κι εχω δει ηδη 9βιντεο με τιτλο”eurovision 2013 my top 17″ κι η καλυτερη 8εση μας ειναι η 12η…. αν ειναι δυνατον ρεζιλιααααα κι φετος! κι να ρωτησω το θεωρειτε φυσιολογικο να στελνω ψηφους(10 κι 10) στο one last kiss και στο angel στις 22.20 κι να παιρνω μηνυμα απο την ερτ(“η ψηφος σας καταχωρη8ηκε”) στις 23.40,ωρα που χε ανακοινω8ει κι οτι 8α μας εκπροσωπησει το σλαβοκαρναβαλι? δεν νομιζω….. τελος παντων καλη επιτυχια… αν κι τελικο δεν μας βλεπω! -_- μαυροβουνιο 2012 κι χειροτερα….. ελεος!

  128. Tha ithela na pw kati: Opws exw dhlwsei kai se alla post egw yposthriza thn Aggelikh Hliadh h opoia oxi mono den me apogohteuse alla thewrw oti htan kai h kaluterh ths bradias…Alla auto einai h proswpikh mou apopsh…Ennoeitai omws pws ws Ellhnas tha sthriksw thn summetoxh pou tha exei tin ellhnikh shmaia dipla akoma ki an stelname kai xeiroterh epilogh….Telos oswn afora autous pou anaferontai sta polls kai ta tops an dei kapoios ta tops twn funs pou exoun kanei top 17 ews twra tha doun oti oi misoi peripou einai Ellhnes kai exoun to kommati mas h’ teleutaio h’ proteleutaio…Mporeite na to tsekarete an thelete..Auto einai tragiko…Eksallou auta ta tops ginontai apo to polu kamia 300aria funs,pososto mhdamino mprosta sta ekatomuria twn psifwn pou peftoun ston teliko….Tha thumisw apla pws perusi oi fun autoi edinan thn Rwssia sthn 39 ennath thesh kai thn Albania 40h…Opote xalarwste kai mhn trellaineste…

    • Ω ναι ! Είσαι απόλυτα σωστός.
      Προβλέψιμο είναι ακόμη και το γεγονός πως στη ψηφοφορία των OGAE σε μερικές βδομάδες , το Alcohol is free δεν πρόκειται να είναι στα “αγαπημένα” τους…Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να “καλωσορισουν” ποτέ τέτοια ακούσματα.
      Προβλέψιμες αντιδράσεις και patterns χρόνια τώρα…
      Βεβαίως όλα αυτά δεν εχουν καμία σχέση με τα αποτελέσματα τον Μάιο…

      • Μήν προτρέχεις Donnie Drako, περίμενε και θα δούμε την ψηφοφορία των ogae clubs. Μερικές φορές ξαφνιαζόμαστε από τα γεγονότα

  129. τα παιδακια εδω στην ελλαδα λατρευουν τον καραγκιοζη και τα μεγαλα παιδια λατρευουμε αγαθωνα.γερο στη σουηδια γερα πας για τη νικη ολο το εθνος κρεμεται απο τα χειλη σου εσυ εισαι ο καλυτερος βαρδος της ελλαδας ο ντιμα μπιλαν και ο αλεξαντερ ριμπακ ειναι μια τριχα απο τα αρχ…… σου.κοζα μοστρα μαγκες γερα ειστε για διεθνη καριερα χαραμιζεσται στην ελλαδα τι να κλασουν οι u.2 και οι R.E.M μπροστας σας.αιντε σουργελα

    • Ελεος πια κοριτσακι μου!! Εβρισες μια, εβρισες δυο εβρισες τρεις, ελεος, το καταλαβαμε οτι χαλαστηκες με την επιλογη!!! Φτανει!! Εκτος αν τωρα βρηκες νοημα στη ζωη σου, και αξια, οποτε πες το μας να δειξουμε κατανοηση!!! Αμαν πια, τοση κακία…

  130. Ρε παιδια περσι στα wiwiblogs οπου γινονται τα μεγαλυτερα polls της eurovision η Ελλαδα ηταν 4 και η Κυπρος 5 και βγηκαν εκτος Δεκαδας ενω η ρωσια και το αζερμπαιτζαν ηταν εκτος δεκαδας και μπηκαν στο τοπ 5!! Αυτο που εννοω ειναι οτι την ημερα του τελικου ψηφιζει παρα πολυς κοσμος ο οποιος δεν πολυασχολειται με την χρονοβορα διαδικασια π.χ της εθνικης επιλογης τα στοιχηματα και αλλα τετοια .. απλα παρακολουθει για πρωτη φορα εκεινη τη βραδια

    • Η Τζορτζινα δεν τραγουδησε καλα… εκει εχασε!!!
      Βεβαια υπηρχε κλιμα απο πριν για τους ΚΜ… τι να κανουμε τωρα…. και μενα το 2011 αλλα και το 2010 δεν εβλεπα να φτανουν τελικο αλλα οχι μονο εφτασαν αλλα πηγαν και αρκετα καλα! Relax… τωρα τα σχολια των φανσ στο ιντερνετ δεν θα τα λαβω καθολου υποψη… δεν αντιπροσωπευουν το κοινο στην ευρωπη….

  131. κι να ρωτησω η τελικη καταταξη (κι ψηφοι επιτροπης-κοινου) και το συνολικο αποτελεσμα θα ανακοινω8ει καποτε? 🙂

  132. Νομιζω θα ηταν πολυ σωστο να μην γενικευτε στα σχολια σας.Μη μας βαζετε ολους στο ιδιο τσουβαλι.Ουτε αχρηστη ειμαι ουτε ελλειψη παιδειας εχω ουτε μου αρεσουν ΜΟΝΟ τα ωραια αγορακια και οι ντιβες και οι χαζοποπ αμερικανιες.Χωρις υβριστικα σχολια δηλωσα και δηλωνω οτι το νικητηριο δεν ειναι τις αρεσκειας μου ,δεν προκειται ποτε να το ξανακουσω εκτος αναγκαστικα απο τους ημιτελικους απο εκει και περα τους ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εκπροσωπουν τη χωρα μου.Συμφωνω πως καποιοι εκφραζονται πιο αιχμηρα ομως κοντα σ αυτους τους λιγους παιρνετε αμπαριζα και εμας που κοσμια εκφραζουμε τη γνωμη μας.Μηπως εσεις,οι υποστηρικτες του αλκοολ ις φρεε τελικα κανετε την τριχα τριχια;
    @donniedarko γιατι τοσο μεγαλο προβλημα με τις αμερικανιες;Αμερικανικη μουσικη δεν ειναι μονο Rihana,Beyonce κτλ ακου urban ,country,alternative.Καθε χωρα εχει να παρουσιασει πολλα ειδη
    @ προς ολους :Αν εμενα μου αρεσει κατι αλλο αυτο δεν με κανει κατωτερο αλλα διαφορετικο απο τον αλλο
    .Αυτα χωρις δοση κακιας και εμπαθειας.

    • Μαρίκα σαφώς και δεν μίλησα υποτιμητικά για οποιονδήποτε αρέσκεται σε συγκεκριμένα είδη μουσικής.Απλά , γενικεύοντας ( καλώς ή κακώς ) εξέφρασα μια αλήθεια.Οι περισσότεροι eurofans , υποστηρίζουν τυφλά επιφανειακό pop και μόνο και ευτυχώς τον Mαιο , ψηφίζουν κι άλλοι ανθρωποι πέραν αυτων , οπότε polls , betting odds κτλ , δε μου λένε τίποτα.
      Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μηδαμινή πιθανότητα το Alcohol is free να σαρώσει στην ψηφοφορία των OGAE?
      Μάλλον όχι :p
      Aλλά όπως είπα και πριν , αυτό δε λέει τίποτα.
      ΥΓ : Συγγνώμη αν ένιωσες πως σε θίγει κάποιο μήνυμά μου !

  133. Bλέπω η υστερία συνεχίζεται.Αν είναι από άτομα ηλικίας πάνω απο 18 τότε προσέξτε το.
    Το τραγούδι μας μου θυμίζει το περσινό της Μολδαβίας που μου άρεζε αρκετα.
    Με μια καλή σκηνοθεσία που θα εστιάσει στο μπαγλαμαδάκι και αυτή τη θετική ενέργεια που βγάζουν τα παιδιά νομίζω και εύχομαι να τα πάμε πολύ καλά.
    Το οτι θα γίνουμε ρεζίλι,είναι καρναβάλια και άλλα παρόμοια είναι ανόητοι κομπλεξισμοί από καμένους εγκεφάλους.

    Καμία χώρα δεν γίνεται ρεζίλι επειδή κάποιοι απίθανοι κατακρίνουν τη συμμετοχή της είτε αυτή θεωρείται μέτρια ή κακή.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως το 2011.Και μη πείτε οτι τώρα το θεωρείται αριστούργημα.Τα ίδια ακριβώς λέγατε.
    Πως δεν είναι ελληνικό,είναι μπαστάρδεμα,θα γίνουμε ρεζίλι και οι ευρωπαίοι φανς φυσικα του έδιναν άκυρο και τραβούσαν τις κοτσίδες τους πως έχασε η θεά νίκκι πόντε.
    Σαφώς και δεν συγκρίνω τα δύο τραγούδια καθώς τη συμμετοχή μας του 2011 απλά τη θεωρώ συγκλονιστική.
    Ομως και το φετινό μας έχει πολλά στοιχεία που μπορεί να το πάει πολύ ψηλά.Μην προτρέχεται και επιτέλους πάρτε ένα λεξοτανίλ ρε παιδιά!

  134. Pantos kata tin dikia m gnwmi to tragudi den eine esxro oute kai xalia parusiasan to tragudi……Pantos pistevw pws isws dn perasei teliko i Ellada oxi logo koinu(pou tha tin vgalei 6i-7i)alla logo epitropis epeidh pistevw tha tin vgalei stin 16i-17i thesh……..Telos panton tous 10 vathmus m tous dinw stus e3is
    1p-Finland
    2p-Slovenia
    3p-Austria
    4p-Switzerland
    5p-Cyprus
    6p-Greece
    7p-Denmarka
    8p-Ukraine
    10p-Denmark
    12p-Germany

  135. Κακιά συνήθεια έχουν αποκτήσει όσοι γράφουν greeklish. Μάλλον τους αφήνει αδιάφορους η ελληνική γραφή.

  136. Oti htan na gini egine…dn tha to analhsoume peretero…asxetos apotelesmatos prepicna upostiriksoume thn sumetoxh mas…an ine dunaton blepis ellhnes sourgela sta ksena site n xleuazoun thn sumetoxh mas. ..an ine dunaton eleos dld…k ego t angel hthela alla dn mas ekatse…ok proxwrame dn ine apodekto apo emena n akouw ellhnes na autopirpoloun thn sumetoxh toys…giafto bgalte t skasmo k xonepstetto opws ekana k egw…

    • Πολυ σωστα τα λες, αν και με greeklish!! (με ξεστραβωσες ατιμε, χιχιχι!!)… Αυτο που αμε μονοι μας και κραζουμε και βγαζουμε τα ματια μας με τα χερια μας ειναι τρομερο… Αλλα θα μου πεις εδω το κανουμε σε πολλα αλλα επιπεδα, πολυ πιο σοβαρα, στη γιουροβιζιον θα κολλησουμε?? Οπως και να χει ειναι ντροπη και ξεφτιλα, αυτο το θαψιμο και η χόλη, όχι το τραγουδι!!

  137. Δεν υπαρχει λογος να βγαλουμε τον σκασμο και να χωνεψουμε κατι..ο καθενας μπορει να υποστηριζει οτι θελει και οποια χωρα θελει στο κατω κατω δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να υποστηριζουμε την Ελλαδα απο την στιγμη που το τραγουδι δεν μας αρεσει!!! Και ουτε κανενας θα μας απαγορευσει να υποστηριζουμε αυτο που θελουμε!! Το ειπα και πριν το λεω και τωρα για να το χωνεψουν μερικοι το γεγονος οτι ειμαστε ελληνες δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να υοστηριζουμε την Ελλαδα μπορουμε απλα θα υποστηριζουμε το αγαπημενο μας τραγουδι ανεξαρτητως χωρα.!!

    • Συμφωνω απολυτα, τα γουστα ποικιλουν και αυτη ειναι και η ουσια του διαγωνισμου. Ακουμε τα τραγουδια και αποφασιζουμε ποιο/ποια μας αρεσουν και τα στηριζουμε.

  138. Oι Oikotimes πάντως αναφέρουν ότι οι ΚΜ κέρδισαν με συντριπτικό ποσοστό στο televoting και πως η Επιτροπή ομοίως τους έδωσε την 1η θέση.

  139. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μόνο στους σχολιαστές που είναι αντίθετη με την εκλογή του alcohol is free.
    Πριν όμως θέλω να διευκρινίσω ότι σαφώς είναι δικαίωμά σας να έχετε άλλη άποψη, δεν το συζητώ καν.
    Η ερώτηση είναι η εξής: Θέλετε πραγματικά η ελληνική συμμετοχή όχι απλώς να μην πάρει καλή θέση στον τελικό αλλά να μην φτάσει τελικό?
    Θα είστε ευχαριστημένοι με μια τέτοια εξέλιξη? (τελικά έκανα δύο ερωτήσεις)
    Πραγματικά θέλω να κάνουμε έναν δημοκρατικό διάλογο.

  140. Ψήφισα Απέργη, αλλά μου άρεσε και πολύ και αυτό που βγήκε. Και απορώ με αυτά που γράφονται. Θέλατε ειλικρινά να πάει το τραγούδι της Τζορτζίνας; Ωραία φωνή μεν, στον τελικό όμως ήταν απαράδεκτη. Και όσο για σκηνική παρουσία, είχαμε ξαναστείλει μία ίδια, την Βόσσου πριν χρόνια.. Ίδιο στυλ, ίδιο μαλλί κόκκινο λίγο πιο μακρύ και με έναν Μικρούτσικο παρακείθε. Παναγία μου!

  141. οσοι μιλατε για μη ελληνικο ηχο, μαλλον δεν εχετε επισκεφθει ποτέ τη Μακεδονια.. αν το ειχατε κανει θα βλεπατε οτι ειναι παραδοση μας και το ακορντεον και η τροπετα, θυμιζει κατι απο χαλκινα της γουμενισσας (no offence ).. οποτε πειτε οτιδηποτε αλλα οχι και μη ελληνικο!

  142. Μια βραδια γεματη εκπληξεις η χθεσινη…Απο τη Θωμαη περιμενα μια καλυτερη εμφανιση φαινοταν ξεκαθαρα οτι ειχε αγχος.Επισης μ’αρεσε πολυ η εμφανιση της Ηλιαδη αν και το τραγουδι δεν μ’αρεσε καθολου.Η εμφανιση των Koza Mostra ηταν αναμενωμενη.Η εμφανηση που με απογοητευσε ηταν της Giorgina..απαραδεκτη η φωνη της δυστυχως δεν το περιμενα κριμα και παλι κριμα..εγω περιμενα να μας εκπληξει ολους live…Τωρα ο Θεος μαζι μας…Δεν ξερω τι θα γινει..προσωπικα το τραγουδι δεν μ’αρεσει αλλα φυσικα θα το υποστηριξω γιατι αντιπροσωπευουν τη χωρα μου…Το αν θα περασουμε τελικο αγνωστο (ας ελπιζουμε να ειναι χαλια τα αλλα τραγουδια αν και δεν νομιζω αλλα και ουτε θελω) μπορει ομως και να περασουμε γιατι η χωρα μας μετραει πολυ στο διαγωνισμο..οτι ειναι να γινει ας γινει…Κατα τα αλλα η βραδια ηταν εκπληκτικη αλλη μια φορα συγχαρητηρια στο mad!!!!

  143. ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΟ ALCOHOL IS FREE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑ.Η ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΦΤΩΧΙΑ.

    • Αυτά που γράφεις επιβεβαιώνονται και από τα λεγόμενά σου. Γκρίνια μιζέρια και καθόλου ευγενής άμιλλα (δηλ. ο καλύτερος για τους περισσότερους κερδίζει). Γραφικοί που είμαστε….

  144. TO ANGEL ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΘΛΕΙΑ, ΕΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟ DUBSTEP, ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΑΛΕΤΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ,ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΙΤΣ 80Σ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΥΘΗΝΟΤΑΝ? ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ

  145. Ρεπορτάζ του oikotimes κάνει λόγο για απόλυτη ‘συμφωνία’ κοινού-επιτροπής.Σύμφωνα με φήμες, το Alcohol is free επικράτησε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά,ξεπερνώντας το 50%!!

  146. Για όσους λέτε ότι ήταν στημένο εάν έχετε αποδείξεις να πάτε στον εισαγγελέα… Ακόμα κ πριν λίγα λεπτά μου ήρθε μνμ ότι η ψήφος μου καταμετρήθηκε.. Κ για όσους λέτε για σλαβικό τραγούδι έχετε ακούσει ποτέ χάλκινα της Γουμένισσας??? Πάντως οι σχηματικές εταιρείες κ οι μπουκ μας δίνουν απο 4-8!!!!!!

  147. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ “ΜΑΛΩΝΕΤΕ” ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!! ΦΤΑΝΕΙ!!! ΛΟΙΠΟΝ!!! ΘΕΛΩ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ..ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ,ΑΓΓΛΙΑ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!! ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  148. ελα ρε παιδιαα τελειωνετε οταν σας βλεπω να λετε οτι “θα πατωσουμε,ουτε καν θα παμε τελικο και τετειες μαλακιες” τα παιρνω ε?αφου ρε παιδια μην κανουμε τα ιδια τωρα..εμεις τα ψηφιζουμε,εμεις τα βριζουμε…ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΗΤΥΧΙΑ!ετσι λεει ενας ελληνας που ειναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!!!!!

  149. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΑΣ???
    ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΚΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ESC.

  150. αφου για τραγουδι στειλαμε μια ιστορια του κοζα μια μερα που τα πιναν με τον αγαθωνα του χρονου να στειλουμε μια ιστορια του γκουσγκουνη μια μερα που πηδουσε με τιτλο .COME TO GREECE SEX IS FREE να ερθουν ολοι για διακοπες στην ελλαδα

  151. eimai fan tu diagonismu kai osoi einai pragmatika mporoun na to katalabun (ton diagonismo).prosopika to agapimeno mu tragudi gia fetos itan to angel.alla dikaia den kerdise giati apla itan aparadekto (skinika fonitika).osoi asxoleiste me to diagonismo tha exete paratirisi polla tragudia favori na patonun.pleon me tin empeiria sas katalabenete pia einai auta.auta pu einai apolita favori alla stin teliki emfanisi tus einai para poli kaka, me apotelesma na aisthaneste oti akute kapio allo tragudi.
    ta ipoloipa tragudia: thomai apergi to palepse alla me toso agxos den mporuse na paei puthena kai ute na ipostirixi to tragudi tis stin eurovision.
    iliadi para poli kali alla ti na su kanei pu to tragudi den trabixe apo tin proti imera.
    kai mas emeine telika oi koza mostra, arketa kali sto live (su edine telos panton tin entiposi oti akus to tragudi pu akuges toso kairo).pisteuo oti tha ta paei kala (an kai den einai tu stil mu)
    provlepo arketus pontus apo balkania kai anatoliko block kai mia xalari thesi stin dekada se sxesi me ta toso athlia tragudia pu exei fetos i eurovision.the prepei pragmatika na akusete kai ta alla pu exun mexri stigmis epilegi (gia osous den ta akusan)
    distixos gia emena to sigekrimeno tragudi den tha einai apo ta agapimena mu,kai ute tha mini sto thesmo tis istoria san klasiko tragudi.apla i xrisimotita tu einai na ferei mia axioprepei thesi stin ellada kai tha to kataferei xalara.
    kali epitixia stin patrida mas kai panta enomenoi.

  152. γιατι εχει αρχισει και μου αρεσει πολυ το τραγουδι μας?? απο χθες μεχρι σημερα ολο το σιγοτραγουδαω ποιος εγω που τους εβλεπα και ξινιζα τα μουτρα… εχω την αισθηση οτι θα γινει εκπληξη στο μαλμε που θα ειναι πολυ θετικη…….

  153. to tragoudi afto emena den mou arese poly mou arese to one last kiss omos etsi opos to tragoudise h apergh htan xalia apo eki kai pera afto einai epilogh dikh mas pou vgike kai as min trogomaste etsi kanoume kai stois ekloges tous psifizoume kai meta tous vrizoume egw exthes eimoun eki kai to ezisa olo to show apo konta htan yperoxo kai synxaritiria sthn ert kai sto mad giayto kalh epityxeia sto alcohol is free kai tha eimai sto malmo na tous ypostiriksw me xara

  154. pantws thn thomai thn xantakose h emfanish(eleos eidika to makigiaz auto,les kai htan 45 xronwn)to forema les kai htan magissa.to makigiaz tha mporouse na einai neaniko kai to malli(opws htan sto prwino m)kai nomizw oti genika oloi eixan provlhma me to akoustiko tous.pantws polu stenoxorhthika gia thn thomai gt exei kai fwnh alla oute einai 3ekolo

  155. νταξει τζωρτζινα και παλι τζωρτζινα !!! αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι στο recap των τραγουδιων εδειχνε την κακη στιγμη της τζωρτζινας..οτι και να πω ειναι λιγο!η βρωμια σε αυτην την χωρα υπαρχει μεχρι και στην μουσικη

    • Ε και? Και στο recap video των ΚΜ , έδειχνε το στιγμιότυπο του Αγάθωνα που τραύλισε?
      Γι΄αυτό τι έχεις να πεις?
      Γιατί προβοκάτσια πίσω από ένα pc μπορώ να κάνω κι εγώ…
      Ας τραγούδαγε καλύτερα η Τζιορτζίνα…

  156. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΕΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ‘ΨΕΥΤΟΦΑΝ’???…ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΠ 17 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ???…ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ??…ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!..ΤΕΤΟΙΟΙ ‘ΞΕΡΟΛΕΣ’,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ…ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!..ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ???ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ ‘ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ!!..ΟΥΣΤ!!!

  157. Ας αφησουμε τα κομπλεξικα πικροχολα σχολια και ας υποστηριξουμε το τραγουδι και τα παιδια (μικροτερα και …μεγαλυτερα με μουστάκες) που θα κανουν μεγαλη προσπαθεια!!! Να σας πω την αληθεια πιο πολυ φοβαμαι τους γυρω (σκηνοθετες εμφανισης, χορογραφους και δε συμμαζευεται) παρα τους ιδιους τους ερμηνευτες…. Εχουμε δει να χαντακωνονται πολυ καλες συμμετοχες απο παντελως χαζες ιδεες σκηνοθετικα (κατα τη γνωμη μου παντα), βλ, κιονες Λουκα, “φερετρο με σημαια” του Ρουβα, το βιβλιο της Καλομοιρας και ουτω καθεξης κι αν μιλησουμε για τα φετινα, χορευτες του Αngel, styling Θωμαης, μακιγιαζ… Δυστυχως αναλαμβανουν ανθρωποι που εχουν τις καταλληλες γνωριμιες και εχουν υφος και τουπε, συνηθως οι ιδιοι και οι ιδιοι, και αυτο ειναι το μονο τους προσον εδω και χρονια…. Ελπιζω φετος που η υποθεση δεν ειναι αποκλειστικα θεμα ΕΡΤ (ελπιζω), να γινει καλη δουλεια… Ακομα και το βιντεοκλιπ που εχει γυριστει ηδη ειναι πολυ καλυτερο απ αυτα που ανεφερα σαν παρουσιαση….

  158. Αναμενομενο!!! Και ποιος δεν το περιμενε?? Απλα ειχαμε μια ελπιδα…και να πω και κατι?? Ο ανθρωπος φταιει που καρδισε η που θα χασει? εσεις τον ψηφισατε και λεω εσεις διοτι εγω δεν τον ψηφισα….

    • Τόσα ξέρεις , τόσα λες.Για μια χώρα όπως η Ελλάδα που ξέρουμε από πριν ότι δεν πρόκειται να το κερδίσουμε για οικονομικούς λόγους , ένας συντελεστής της τάξεως του 12 , ίσα ίσα που είναι πολύ υψηλός !
      Σταματήστε την προπαγάνδα , είστε ποταποί.
      Παραθέτω λίνκ με στοιχήματα που μας παίζουν ήδη δυνατά και πολύ πιο πάνω σε σχέση με πέρσι.

      http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner

      • Για αυτό στο σιτε μιλάω και εγώ! Μας έχουν 12ους, τι τόσα ξέρω τόσα λέω?! Και ούτε καν προπαγάνδα ο καθένας εδώ μέσα λέει την γνώμη του. Δεν κατάλαβα! Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω? Και οι χαρακτηρισμοί κομμένοι !

      • Περσι , είχαμε συντελεστή απόδοσης 30-40 και με ένα πολύ πιο “γιουροβιζιονικο” τραγούδι…
        Τα συμπεράσματα δικά σου…
        Σαφώς και προπαγανδίζεις επικίνδυνα κατ’εμέ, γιατί αυτος ο συντελεστής ( ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ) , είναι ιδιαίτερα υψηλός !!!

      • Συγγνώμη φίλε μου, αλλά η 12η καλύτερη απόδοση σε μια κατάταξη στην οποία έχουν επιλέξει τραγούδι μόλις 14 χώρες, και ενώ μέχρι χθες ήμασταν 5οι, δεν το λες και “μας παίζουν δυνατά”. Αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα στοιχήματα δείχνουν κάτι…

      • Ό,τι να ναι πάλι…
        Πιο αναλυτικά , από τις χώρες που έχουν ήδη επιλέξει τραγούδι ( αφού με προκάλεσες ).
        1.Δανία
        2.Νορβηγία
        3.Γερμανία
        4.ΕΛΛΑΔΑ ! ( HELLO? )
        5.Oυκρανία
        6.Φινλανδία
        7.Λετονία
        8.Σλοβενία
        9.Αυστρία
        10.Κύπρος
        11.Μάλτα
        12.Ελβετία
        13.Λευκορωσία ( αν δεν αλλάξει )
        14.Λιθουανία
        15.Αλβανία
        16.Ισλανδία
        17.Βέλγιο.
        Καλύφθηκες τώρα? Καλη η προπαγάνδα δε λέω αλλα ας μιλάμε με επιχειρήματα ή αλήθειες αντί να γράφουμε τις ασυναρτησίες μας…

  159. πόνεσε μάλλον γιατί εσείς οι “Ελληνες ” δε γνωρίζετε από Μακεδονίτικη μουσική και δεν την εκτιμάτε! το τραγούδι είναι ελληνικότατο και τέλειο!

  160. diabazw pollous p lene pws tha lew thn apopsh m exw auto t dikaiwma…k egw apantaw m mia frash stereotyph men ma pera g pera alhthinh….h eleutheria m stamata eki p arxizei h dikh s…gi auto t logo monon prepei oloi na klisoume t stoma mas mas aresei dn mas aresei..gt dn milame g mia polh alla gia ena ethnos k oxi opojodhpote ethnos alla auto p exei dwsei politismo kt p emis dystuxws ksexname sunexws…ine pragmatika krima…

  161. nick…ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!..ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ‘ΣΑΠΙΑ’ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ…ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ‘ΣΠΟΥΡΓΙΕΛΟ’???ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ!!!..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΘΕΣΗ…ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ…Α!!..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ‘ΔΗΘΕΝ’ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!..ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ…ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ???…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!(Τον Μαιο Παρτε Πιτσα-Μπυρα,καθιστε καναπε και ΒΓΑΛΤΕ την ΧΟΛΗ ΣΑΣ!!)…

    • Σίγουρα θα πάρουμε πίτσα και μπυρίτσα αλλά όχι για να βγάλουμε την χολή μας…..αλλά για να απολαύσουμε κομματάρες όπως της Δανίας και της Νορβηγίας και άλλων αξιόλογων συμμετοχών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  162. Πραγματικά τα σχόλια των ξένων ειναι τραγικά και κάποιες φορες άκρως προσβλητικά!!! Βρήκαν ακόμη ένα λόγο για να μας ξεφτυλίσουν….όπως και να έχει καλή μας επιτυχία τον Μάιο!!!!

    • Tα ίδια μη σου πω και χειρότερα λέγανε και για το watch my dance…Kαι τον Μαιο του 2011 -> 3οι στο televoting παρακαλώ !!!( ότι δηλαδή και η Καλομοίρα ή ο Σακης το 2004 ).
      Πάρτε το χάμπαρι , δεν έιναι ένα τραγούδι που θα ενθουσίαζε τους eurofans ούτως ή άλλως !
      Κι ούτε που μας νοιάζει. Αυτοί που ασχολούνται με eurovision πριν από το Μαίο είναι απειροελάχιστα λίγοι σε σχέση με τον κόσμο που ψηφίζει στο τέλος…

  163. Jim..ΝΑΙ ‘ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ’…’ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΑ’ ΜΕ ‘ΧΑΖΟΜΠΑΛΑΝΤΕΣ’..Same Old Story…ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ,ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!
    donniedarko83…ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ???…ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ‘ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ’ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ???ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ…ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ..

    • Αποφάσισα να απαντώ στις αερολογίες τους με αλήθειες…Στοιχήματα δεν ήθελαν?
      Ε λοιπόν είμαστε τέταρτοι στους 17.
      Εγώ το βρίσκω παραπάνω από μια χάρα !!!
      Τώρα αν δε τους αρέσει ξύδι !
      Μάλλον μερικοί δε ξέρουν να χάνουν , απλά.
      Παιδιάστικη νοοτροπία…
      Όμως και συ eurofan , θα σε παρακαλούσα να μη βρίζεις…έλεος δηλαδη!

    • oti dld ec de 8a vgazes xolh an den evgainan oi km…ase mas re eurofan edw exeis prosvalei se palio thread olous tous summetexontes mono k mono gt uphrxan atoma edw pou tous upostirizan. exeis vrisei me to xeirotero tropo kamia 20ria users kai sunexizeis na to kaneis me xarakthrismous tupou kai milas gia katantia kai ntroph? sorry alla sto spiti tou kremasmenou de milame gia sxoini…

  164. μια οικονομικα τραγικη χωρα στελνει ενα τραγικο τραγουδι και η τζωρτζινα που μου αρεσε φωνητικα ηταν τραγικη.η θωμαης ακομα πιο τραγικη.και η τραγωδια κλεινει νε το τραγουδι της ηλιαδη που ολοι το θαψανε και στον τελικο εκανε την καλυτερη εμφανιση απο ολα.

  165. ρε eurofan γιατι χαζοκοριτσα καλες ειναι οι κοπελιτσες και προσωπικα της δανιας μου αρεσει παρα πολυ μην τα ισοπεδωνουμε ολα τεσπα να ειμαστε καλα να απολαυσουμε μια ωραια eurovision τον μαιο με κοζα νοστρα και αγαθωνα και πολλα δωδεκαρια στην ελλαδα!

  166. Μπράβο στους Κοζα Μόστρα οχι ομως και στον Αγαθωνα αφου ακομα και στο live ξεχασε τα λόγια για αλλη μια φορα!!! Ενω υποστήριζα το Angel απο τη στιγμη που η Giorgina το έχασε και στενοχωρεθηκα αλλα δεν πειράζει. Το μονο θέμα είναι το πως θα παρουσιαστεί στο Malmo το τραγουδι και το αν θα μαθει τους στιχους επιτέλους ο Αγάθωνας. Δεν ξέρω αν θα τα πάμε καλά αλλά σιγουρα θα τους τρελάνουμε τους Εθρωπαίους που επι την ευκαιρία τα περισσότερα αρνητικα σχόλια είναι απο ανθρώπους που ήτε οι χώρες τους δε συμμετεχουν στο διαγωνισμο ή ειναι Ελληνες και Αζέροι. Ακομα και σε καποιους γερμανούς αρεσε!!! Βεβαια τίποτα δεν είναι σιγουρό.Αφου πιστευω ότι ένα απο τα επόμενα τραγουδια που θα ανακοινωθουν οσονουπω θα κανει το μπαμ. Θα ήθελα να κερδισει ήτε η Ρωσια ήτε η Ιταλία. Παρότι μπορουμε να παρουμε και εμεις την πρωτια αφου όπως ολοι έχουν πει δεν είμαστε εμεις που δινουμε τα λεφτά αλλα η EBU. Η διοργανώτρια πόλη μονο κερδος έχει απο αυτό. Και η πρόβλεψη είναι οτι θα μας ψηφίσουν στον ημιτελικο σιγουρα : Αζερμπαιτζάν (λύπει η Τουρκία), Βουλγαρία, ΦΥΡΟΜ, Μάλτα, Αγ. Μαρίνος, Αλβανία, Αρμενία, Γεωργία, Ισραήλ και βέβαια η Ρουμανία δηλαδή οι 10 απο τις 20! Πάμε Ελλάδα!!!

  167. bravo se olous pou zoune kai anapneoune gia autin tin stigmi,den lew mou aresei polu h eurovision kai den tin xanw pote,ALLA ti lisa kakia exei faei ta lisaka sas,ti xapia ksexasate na parete ?alitheia twra pite…..kala bre den ntrepeste na thabete to oti dipote prospathei na steilei autin h xora pros ta ekso?giait to kseno eine panta kalitero apo to diko mas?sobara twra,auto to tragoudi tha paei kai telos ipostirikste to ,pou pige i spondilikistilh sas?pos katantisate pikroxola erpeta?auto pou tha pw twra den siggrinete eine polu anotero alla kai me tin ethniki podosferou,mpasket,stibos,kolimbites,polo,boley klp etsi kantet?me tin elliniki simea pane kai autoi enas diagonismos eine kai ean ta pane kala pou to euxomai opios kai na pigene tha poune gia tin ellada bre gamoto kai eseis tha xarite pou twra konteuete na pnigite apo to idio dilitirio,teteio mpineliki se autous pou psifizoune ksana kai ksana tous idious na mas kibernane kai na ma listeuoune na mas tapinonoune den exete riksei…..sas parakalw otan bgenete ekso kratate kamia omprela i broxi eine toksiki kai potizei ton eggefalo…filia

  168. Bravo Καμπουτζιδη……….. εισαι καταπληκτικο ταλνετο συγχαρητηρια για τα κειμενα σου…….. εισαι γνωστης της Eurovision εισαι fan της απο τα πετρινα χρονια της …….(σαν & εμενα)……. και γενικα με οτι καταπιανεσαι………….. ειναι τελειαααααααααα……. αν ελειπε και η Βανδη α θα ηταν ακομη καλυτερα………… εκεινη ακουγε eurovision και εβγαζε σπυρια & σνομπαριζε…….. τωρα τι προβλημα εχει?????? εισπραξεις δεν κανει?????????? και παλι BRAVO ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΟΥΤΖΙΔΗ

    • μην ξαναλέμε τα ίδια.Ποτέ δεν σνόμπαρε η Βανδή την eurovision.Εχεις τέτοιες δηλώσεις της?Γιατί εγώ ‘εχω που λέει το ακριβώς αντίθετο.
      Επίσης με σεζόν 6 μήνες μάλλον κάνει καλές εισπράξεις.
      Ολοι είπαν τα καλύτερα για την Βανδή στην παρουσίαση και επιτέλους είδαμε ένα άτομο που δεν έχουμε βαρεθεί σαυτό το ρόλο.

  169. Ήταν το καλύτερο και δίκαια επιλέχτηκε. Πιστεύω ότι θα πάει αρκετά καλά γιατί είναι διαφορετικό. Στον τελικό περνάει σίγουρα. Τους υπόλοιπους τους έφαγε το μακιγιάζ που δεν ήταν για tv. Τους πασάλειψαν και τους σκοτείνιασαν τα πρόσωπα εκτός από τους ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ. Δολοφόνα η μακιγιέζ. Η Τζωρτζίνα εκτός από παράφωνη ήταν και αρκετά … φακλάνα. Δεν βλεπότανε. Η Ηλιάδη είχε φανταστική παρουσία αλλά με πολύ απαίσιο τραγούδι. Την κατέστρεψε και αυτήν η δολοφόνα μακιγιέζ. Όσον αφορά την Κύπρο… αυτό που έχω να πω είναι ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που πατώνουν ακόμα και στον ημιτελικό. Αυτό είναι επίτευγμα και απόηχος της βρωμερής κυβέρνησης Χριστόφια που όπου νάνε θα πάρει τον πούλο.

  170. αφηστε τις σαχλαμαρες ρε.με sms και τηλεφωνικα μολις 57.000 ανθρωποι ψηψισαν και το 60% απο μακεδονια.τιποτε δεν εφταιξε στα αλλα κομματια.υπερισχυσε ο υπερμετρος πατριωτισμος των μακεδονων να στειλουνε το μπασταρδεμα που εχουν συνηθισει στα αυτια τους που εχει ουγγρικες ρουμανικες σλαβικες ριζες και αυτοι το το βαφτιζουν ελληνικοτατο μαλιστα.για αυτο αρεσε και στη μαρια απο τη σερβια τον ξερει καλα αυτον τον ηχο.τα χαλκινα γουμενισσας τα συναντας απο τσιγγανους μουσικους σχεδον σε ολες τις βαλκανικες χωρες.

    • Ούτε καν για 57.000 ανθρώπους δεν μιλάμε, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία έριξε παραπάνω από μία ψήφους. Αυτό προφανώς θα ισχύε για οποιοδήποτε τραγούδι και αν κερδίζε, αλλά μην λέμε και ότι η επιλογή στη Eurovision είναι αντιπροσωπευτική του γούστου όλης της Ελλάδας, όταν μιλάμε για τόσο μικρό αριθμό ψήφων ουσιαστικά.

      • Οι υπόλοιποι γιατί δεν ψήφησαν τους το απαγόρεψε κάποιος; Ο καθένας ήταν ελεύθερος να ψηφήσει όσες φορές ήθελε και με σχετικά μικρό κόστος.

  171. donniedarko83…ΠΡΩΤΟΝ…ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ..ΚΡΑΖΩ!!!..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ???…ΣΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ…ΕΚΕΙ..ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    projectzero00..ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ???…ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!!!…ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ‘ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ’ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..
    riagmaesc….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ???ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ‘ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ’ (Βλεπε 2010 Γερμανια,τωρα Δανια κτλ…)..ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ…ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΝΑ ΠΑΤΩΝΟΥΝ…
    Larry…ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ…ΑΠΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ…ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ…
    egw…ΠΕΣΤΑ….ΚΑΙ ΓΩ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΤΟ ANGEL,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΜ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ…

  172. ο παντα δικιο…’ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ’???…ΑΝΕΒΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΚΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΟ ‘ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ’..ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ…(ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕ,ΑΚΟΥ τζαστιν μπιμπερ,ριανα κτλ…)..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΛΙΓΕ!!

  173. Ρανια συμφωνω μαζι σου για την εμφανιση του Καπουτσιδη.Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο τον ανθρωπο.Ομως ειναι Καπουτσιδης χωρις το μ αναμεσα.

  174. αντε καλα τους αλλους λεω ομως κι εγω..Σωνει και καλα να του αλλαξουμε τ ονομα.Σορρυ κ.Καπουτζιδη.

  175. εχω ανεβει πολλες φορες.ωραιο φαγητο ωραια μερη ωραιες γυναικες μα χαλια ποδοσφαιρικες ομαδες.χα χα χα αντε ρε loser μη μιλας εσυ.μπε ρε

  176. @ παντα δικιο,θα επρεπε να ντρεπεσε που μιλας ετσι για τους μακεδονες η για οπιον διποτε που δεν εινε απο τον τοπο σου……και κανε μας την χαρη μην ξανα ανεβεις

  177. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ‘ΚΟΜΠΛΕΞ’…ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ‘LOSER’???…ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ…ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…ΠΡΩΤΑ ‘ΠΛΥΝΕ’ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…’ΑΡΧΙΒΛΑΞ’!!!…ΠΑΝΕ ΑΚΟΥ τζαστιν μπιμπερ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ..ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ…ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΟΤΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?

  178. σιγα μη σου ζητησω την αδεια.πειραζει που μετεφερα την αληθεια οτι μια συγκεκριμενη περιοχη ψηφισε μονοκουκι λες και ηταν εθνικες εκλογες.οι κοζα μοστρα θα πανε για ολη την ελλαδα και οταν λεμε ολη εννοουμε ολη.και γιατι να μην ξανανεβω λατρευω να νικαω βαλε τον αγαθωνα σεντερ φορ αμα θες.χα χα

  179. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ‘ΞΕΚΩΛΑ’ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ‘ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ’ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ??ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!

  180. ΝΑ ΝΙΚΑΣ???ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΑ’Ι’Τ ΜΠΗΚΕΣ…ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑ’Ι’Τ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…

  181. ασε μας ρε eurofan ολες οι παρθενες της ελλαδας εκει ειναι.εγω απλως μετεφερα οτι το τραγουδι και απο λογια δικα σας αλλα και απο τη ψηφοφορια ψηφιστηκε πορωμενα ενω στα αλλα οι ψηφοι μοιραστηκαν.κομπλεξικε ελληνας εισαι πανω απο ολα και δευτερη ερχεται η καταγωγη του καθενος

  182. Θέλω να δω λιαγκα και τον γερο την ημέρα του αποκλεισμού απο τον ημιτελικό! Άντε ρε που θέλετε και Malmo! Tonight Deutchland can be, what???? G L O R I O U S!

    • Ακρεί η φοραδο-μπεμπέκα αοιδός της Γερμανίας να σουλουπωθεί και να κρυφθεί πίσω από χορευτές γιατί στην κινησιολογία έχει μαύρ αμεσάνυχτα όπως φάνηκε σοτν τελικό

    • Κάτσε γιατί μπορεί να αποκλειστεί το Glorious, λέγεται ότι είναι αντιγραφή απο άλλο τραγούδι και κάνουν έρευνα.

  183. και που σαι eurofan εμας μας αρεσουν τα μπουτακια τι να κανουμε εσυ τι γουσταρεις τη μουστακα του αγαθωνα.σε τσακωσα κατεργαρικο για μυκονο μερια σε κοβω

  184. ολοι σις 16 μαη παρακολουθουμε με κομμενη την ανασα την προσπαθεια της ελλαδας για προκριση.αν οχι εχουμε τριημερο πενθος και μεσηστιες σημαιες.οξω σουργελισταν

  185. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ…ΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ???…ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!…ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ???…ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ‘ΞΕΚΩΛΑ’ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ…Υ.Γ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ,ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ…

  186. και το 2011 κραζατε το Λουκας ολοι οι προοδευτικοι και λιγο χρωματιστοι οτι θα πατωσει ,αλλα η πραγματικοτητα σας διεψευσε πανυγηρικα και το επομενο πρωι μετα το Ντισελντορφ φωναζατε ποσο εκπληκτικη παρουσια ειχε…

  187. o παντα δικιο..πως τολμας να μιλας ετσι για την Μακεδονια…ελεος μαζεψου λιγο… Επισης το τραγουδι θα παει καλα οχι μονο επειδη εχει ενεργεια κεφι και θα ξεσηκωσει πολλους,αλλα επειδη μεχρι στιγμης τα τραγουδια που εχουν βγει ενα μετρια εως χαλια με καποιες εξαιρεσεις..αλλα και τα αλλα που θα βγουν μην περιμενετε τιποτα σπουδαιο (ιρλανδια,κροατια,αρμενια,βουλγαρια,ισπανια) μονο Ολλανδια,Ρωσια,Ιταλια θα ανεβασουν λιγο το πηχη!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ(ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ,ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ)

    • …και ευτυχώς που δε μας διαβάζουν και κάποιοι πρώην Γιουγκοσλάβοι, γιατί με αυτά που γράφετε ορισμένοι εδώ μέσα, μεγάλα γέλια θα κάναμε…

    • Είναι αυτό που το λέμε σοκολάτα….που λεγε και η διαφήμιση!!!!Σα να μου λες οτι η Πάτρα δεν είναι Ελλάδα,είναι Πάτρα!!Να θυμίσω οτι ο Λευκός Πύργος έχει την Ελληνική σημαία πάνω…….Άντε καληνύχτα!!!!

    • Kαλα που ειναι και ο Ρavlo και ευθυμησαμε λιγο, τι πε το ατομο, χαχαχα!!! (Παρ ολ αυτα σηκωθηκε η τριχα μου!!)

  188. Τι λέτε ρε? Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα για την Μακεδονία…. Καταλαβαίνω να μην σας αρέσει το τραγούδι αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλεται όλους εμάς τους Βόρειο Ελλαδίτες. Και για πληροφόρησή σας αυτήν η μουσική δεν ακούγετε μόνο στην Μακεδονία αλλά και σε περιοχές της Θράκης. Η Μακεδονική μουσική δεν είναι ελληνική?! Δλδ ούτε Κρητική μουσική δεν είναι ελληνική ούτε τα Θρακιότηκα ούτε τα Ηπειρώτικα??? Βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει και μετά γράψτε!

  189. Πως φαίνεται ότι είστε άσχετοι από μουσική! Πραγματικά δεν έχετε ίδεα οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα. Είδατε 2 fame story και νομίζετε ότι ξέρετε να κρίνετε. Η Giorgina έφυγε μόνο σε 1 σημείο στο 2ο refren λίγο και ο λόγος ήταν καθαρά ότι δεν άκουγε στο ακουστικό (φαντάζομαι θα έιδατε ότι προσπαθούσε να το βγάλει και να το κουνήσει). Το τραγούδι της σε επίπεδο δυσκολίας ήταν το δυσκολότερο με πολύ μεγάλη διαφορά! Η Ηλιάδη είχε ένα flat κομμάτι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και η Θωμαής επίσης. Παρακαλώ πολύ μην κρίνετε αν έχετε άγνοια. Ε Λ Ε Ο Σ!

    Και τέλεια να το έλεγε η Giorgina πάλι ο Αγάθωνας θα κέρδιζε γιατί πολύ απλά αυτά τα τραγούδια έχουν σουξέ σε εμάς τους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο πως άτομα σαν τον Παντελίδη είναι περιζήτητοι αυτή την στιγμή. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα για να στείλει κάτι διαφορετικό. Ίσως σε 2-3 χρόνια.

    Λυπάμαι όμως γιατί πραγματικά άξιζε να πάει το Angel.

  190. Ρε πάιδες ξεκολλήστε πια.. τι αλληλοφάγωμα είναι αυτό? είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η συμμετοχή μας για φέτος και πρέπει να τη στηρίξουμε.. επίσης, το αν αρέσει ή όχι στους ξένους (στ προκειμενη στιγμή) δεν πρέπει καθόλου να μας ενδιαφέρει.. από το 2007 κάθε χρόνο τα ίδια λένε για την Ελλάδα.. οπότε…. αυτή είναι η συμμετοχή μας και όπου πάει! Καλή μας επιτυχία!

  191. magneto μεγαλο respect με τη διαφορα οτι ουτε σε 10 χρονια θα ειμαστε ετομοι να στειλουμε κατι διαφορετικο.αντε του χρονου μιξαρουμε κλαρινο με βιολοντσελο και κελτικη μουσικη γραφουμε και 5 στιχους για παιδια με IQ 70 το βαφτιζουμε ελληνικο και παμε.ζητω η γνησια ελληνικη παραδοση που θα σηκωθουν οι προγονοι μας και θα μας βαρανε για το τι ειναι καθαρα ελληνικο και τι ειναι μπασταρδεμα μεσα απο το περασμα των αιωνων απο τους κατακτητες μας.ακου εκφραση ρε φιλε μακεδονικη μουσικη λεει ο αλλος κοιτα τι μαθαινεις γιατι μεχρι τωρα ξεραμε μονο για τον μακεδονικο χαλβα

  192. καποτε βγαιναμε στους δρομους και φωναζαμε για την ελληνικοτητα της μακεδονιας..τωρα οι σκοπιανοι θα χαιρονται, που στελνουμε ενα τραγουδι της δικης τους κουλτουρας, δικαιως θα υποστηριζουν οτι η μακεδονια ειναι δικη τους επαρχια, χαχαχα! αθλιο τραγουδι αλλα δε φταινε αυτοι, ουτε αυτοι που τους ψηφησαν..live εστεκαν πολυ καλυτερα απο τους αλλους και επισης ολα τα τραγουδια ηταν μετρια, οι ιδιοι που αποφασιζουν τη συμμετοχη της χωρας εχουν εκτεθει..κι αλλες φορες δε μου αρεσε ενα τραγουδι αλλα το υποστηριζα, φετος απλα, δε μπορω..ειναι ηχορυπανση, απαισιο, αθλιο..θα στηριζα ενα αγαθωνα με ενα ρεμπετικο, μονο του και οχι ενα τριτικοσμικο βαλκανιο τραγουδι, ειμαι κρητικος γαμωτο, δεν μου ταιριαζει αυτη η μουσικη..ευχομαι ολοψυχα να μην περασει στον τελικο να ξεφτιλιστουμε περισσοτερο, λυπαμαι δε μπορω κατι τοσο ξενο να το υποστηριξω..μπας και βαλουν μυαλο αυτοι που ασχολουνται με την εκπροσωπηση της χωρας και σοβαρευτουν.και πρωτο να βγει, παλι δεν προκειται να το θεωρησω ποτε οτι με εκφραζει..ουτε θα το πανηγυρισω.

  193. ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τους KOZA MOSTRA !
    Αποτελέσματα televoting :
    1.K.M : 48%!!!
    2.Thomaia : 20%
    3.Alex Leon : 18%
    4.Ηλιάδη : 14 %

    Eπιτροπές ψήφισαν με την ίδια ακριβώς σειρά !
    Μπράβο στα παιδιά για την καθολική τους ΝΙΚΗ !

    • Χαχα και μαζί να κατέβαιναν Θωμαή και Τζορτζίνα, το ποσοστό των Κοζα Μοστρα δεν το έπιαναν.
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ (Όχι στις τραγουδίστριες βέβαια, αλλά στους κομπλεξικούς που ξημεροβραδυάζονται στο site να βρίζουν το alcohol is free και όποιον το ψήφισε)

    • Donnidarko
      Σύμφωνα με το oikotimes αυτά τα αποτελέσματα είναι τα μεικτά (δηλ. κοινό και επιτροπή μαζί)
      Τα αποτελέσματα στο κοινό μόνο είναι
      alcohol is free 60%
      Οne last kiss 14%
      Angel 13%
      1000 και 1 νύχτες 13%
      Μιλάμε για συντριπτικό ποσοστό!!!

      • Και λογικά επειδή είναι απο 50% κοινό και επιτροπή, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας πρέπει να ήρθαν πρώτοι και στην επιτροπή με αυτά τα ποσοστά
        alcohol is free 36%
        one last kiss 26%
        angel 23%
        1000 και 1 νύχτες 15%

      • Μιλάμε ΣΑΡΩΣΑΝ !
        Ήταν που θα συσπειρωνόντουσαν οι φαν του Angel και του One last kiss να υπερνικήσουν το Alcohol is free !!!
        ΚΛΑΙΩ !!!
        2011 volume 2 !!!!

  194. επεσε τρελο promo στον αγαθωνα απο τα σκατοκαναλα το πηραν και πατριωτικα οι αλλοι να στειλουμε τα δικα μας παιδια μακεδονια και τετοια μωρε εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμος.12 points from macedonia to greece θα πουν οι σκοπιανοι αν περασουμε τελικο

  195. Αντί να διαφημίσουμε τη συμμετοχή μας και να την στηρίξουμε,ο καθένας κάνει δω μέσα του κ…. τα μνημόσυνα!!! Ξεκολλάτε παίδες! Μας έχουν ανάγκη οι εκπρόσωποί μας.Αρκετά ακούμε σε γενικό επίπεδο σα χώρα,μην τα ακούμε κι απο εμάς τους ίδιους!
    Στηρίξτε τη χώρα σας και αφήστε τις προβλέψεις.Πλέον η πλειοψηφία ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!! Είστε μειονότητα πλέον.Δε μπορείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας ενώ δεν αλλάζει πλέον τίποτα!Τέλος!Και να θυμίσω οτι το ”φαβορί” της Τουρκίας το 2011 τελικά ούτε τελικό δεν είδε….Το ίδιο και της Σουηδίας το 2010……..

    • Το τραγικότερο είναι πως στα διεθνή sites όπως ESCtoday, ET κλπ κλπ, που διαβάζουν κάτι χιλιάδες eurofans, μπαίνουν και δεν λένε απλά τη γνώμη τους, αλλά διασύρουν την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο έκφρασης όπως κι εδώ, τύπου: ”….One more reason for the whole world to make fun of us. Congratz again.”, ή το ”And I thought that Europe had already many reasons to laugh with us…”
      Έ? κομψότατα δε λέω….
      Έτσι αντιδρούν τα Ελληνόπουλα όταν δεν τους γίνεται το χατίρι.

      • Τα σχολια οπως τα γραφεις, ειναι σαν να εχουν γραφτει απο Ελληνες…. αρα δεν ειναι η γνωμη των ξενων….Ασε μας ρε φιλε με τα κοπροσκυλα που οταν ερχονται στην ελλαδα πινουν λες και δεν εχουν ξαναπιει ποτε στη ζχωη τους…τα κομπλεκια και στερημενα… και θα μας πουν για το alcochol is free κτλ….

      • Αυτό είναι το τραγικό… πως όντως έχουν γραφτεί από Έλληνες!
        Αυτό λέω… δεν είναι ανάγκη να σου αρέσει το τραγούδι, ούτε να το παινέσεις με το ζόρι, όχι όμως και να παίρνεις αμπάριζα όλη τη χώρα και να πετάς πολιτικές σπόντες γιατί δεν βγήκε η Τζωρτζίνα!

      • Το χω πει πολλες φορες, αλλα θα το πω αλλη μια… ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΗ!! Θεωρω απιστευτη ξεφτιλα να βγαινουν δικοι μας, ελληνες, και να σκαβουν το λακο μας με τα χερια τους, για ενα θιγμενο εγωισμο, μεγάλη ντροπη!!

  196. Είστε μειονότητα πλέον.ακριβως το ιδιο λεμε και εμεις.σερβο αχταρμα με ελληνικα χρωματα δεν στηριζουμε τελος.κυπρο με τα μπουνια πιο ελληνες ειναι αυτοι.

    • Poioi eiste eseis akryvws???Servoaxtarma???me ellinika xrwmat???a an milas gia toys koza mostra trava na deis ta stoiximata agori moy (mporei na min ts goystarw alla 8a ts stireixw) kai tin kypro des poy katataxane fetos oyte teliko den 8a dei!!!

    • Χίλιες φορές βαλκάνιοι παρά αμερικανο-σουηδοί. Είμαστε μειονότητα? Χμμ τα νούμερα άλλα δείχνουν.

      • Το διάβασε Έφη μου… Είναι ο ίδιος που σου απάντησε ως “superdry” με το εξαιρετικά κομψό “άσε μας ρε με τα μαθήματα ιστορίας” κλπ. Δες το εικονίδιο του, που είναι το ίδιο… Τα σχόλια του δεν είναι αποτέλεσμα άγνοιας του ιστορικού πλαισίου, το οποίο τόσο φιλότιμα προσπαθείς να εξηγήσεις, αλλά προϊόν συγκεκριμένης ιδεολογικής τοποθέτησης…

      • Και να ήταν μόνο το “superdry” το 2ο ψευδώνυμο… Εγώ διακρίνω κι άλλα nicknames με το ίδιο εικονίδιο, και ΟΛΟΙΔΙΕΣ απόψεις και ολόιδιο ύφος γραφής…

  197. ΑΝ περάσουμε τελικό με το καλό,προβλέπω όντως τελευταίες θέσεις.Αλλα πέρισυ με την Ελευθερία,πες,που πήραμε χάλια θέση,τι κάναμε?Τι είχαμε να δείξουμε ακόμα και αν δεν λάβεις υπ’όψην τη θέση?Παρουσιάσαμε κάτι από τη χώρα μας?Τουλάχιστον αυτό είναι ένα θετικό που έχει η φετινή μας συμμετοχή(που ποτέ δεν μου φάνηκε κατάλληλο για το διαγωνισμο).Και στην τελική,εγώ δεν ψήφισα αυτό,αλλα αφού αυτό βγήκε,αυτό θα υποστηρίξω από τη στιγμή που εκπροσωπεί τη χώρα μου.

    • Μαλλον ειδες μονο τον τιτλο… το αρθρο δεν αναφερει κανενα προβλημα…το αντιθετο..λεει σε αυτους που δεν ικανοποιούνται με τιποτα… να παρουν το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια

    • Θα απαντήσω για χιλιοστή φορά πως στην ιστοσελίδα eurovision statistics δεν έχουν προλάβει όλοι να κούσουν και να ψηφήσουν το τραγούδι μας γιατί μόλις επιλέχθηκε, οπότε είναι φυσιολογικό ότι είμαστε πρωτελευταίοι. Έγινε επιτέλους κατανοητό;;;;;

  198. Ασε μας ρε eurofan δηλαδη εισαι ο μονος που εχει δικιο εδω μεσα οι υπολοιποι ή ειμαστε ασχετοι ή χρειαζομαστε γιατρο αλλωστε και εσυ το ιδιο θα εκανες αν δεν εβγαιναν οι ΚΜ μονος σου το ειχες δηλωσει πως θα μας εκραζες…το θεμα ειναι να λαμβανεις και αλλες αποψεις σου αρεσουν ή οχι και να σχολιαζεις λιγοτερο προκλητικα ..δεν γνωριζεις εδω κανεναν για να συπμεριφερεσε τοσο αγενης και τοσο υποτημικα στο λεω ετσι απλα…

  199. Μόλις μπήκα στο eurovision.tv…. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Γράφουν αρκετοί ξένοι καλά σχόλια, και πάμε μόνοι μας και κράζουμε τη συμμετοχή μας. Και όχι, δεν προτείνω να λέμε ψέμματα ντε και καλά ότι μας αρέσει κάι το οποίο απεχθανόμαστε. Αλλά αυτή η εικόνα δε βοηθάει κανένα…

  200. Δεν το πιστεύω οτι συνεχίζεται το παραλήρημα εδώ μέσα!Το τραγούδι είναι ελληνικότατο. Συνδυάζει το ska με Βαλκανικούς ήχους και ρεμπέτικο.Αν είστε άσχετοι μουσικά μην υστεριάζετε άνευ λόγου!
    Καταλαβαίνω οτι κάποιοι προτιμούσαν κάτι άλλο αλλά εδώ μιλάμε για συντριπτική νίκη,τι να κάνουμε!Υπάρχουν αλλά 38 τραγούδια στον φετινό διαγωνισμό.Όλο και κάποια θα σας αρέσουν.Άσε που δεν είχαμε και κανένα αριστούργημα που αδικήθηκε στον δικό μας τελικό.

  201. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΟΥN ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 12 POINTS FROM MACEDONIA TO GREECE ΘΑ ΓΕΛΑΩ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΣΑΧΛΟΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΡΑ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ.

  202. Ωχ Παναγια μου τι κουραση κι αυτη!Το καθετι το τραβαμε απο τα μαλλια.Οι ανθρωποι βγηκαν ,κερδισαν,μπραβο τους,δεν περιμεναμε και κανενα αλλο αποτελεσμα εδω που τα λεμε.Η δικια μου η Τζωρτζινα δεν τραβηξε την ημερα του τελικου δινοντας το δικαιωμα στους λοιπους να της επιρριπτουν ευθυνες για την μη προκριση(και τελεια να το ελεγε παλι δεν θα εβγαινε ολοι επισης το ξερουμε κι αυτο).Απο εδω και περα κυτταμε τι κανουμε τωρα,με το υλικο που εχουμε στα χερια μας.Ομως ταπεινη μου αποψη ειναι να βλεπουμε που εχουμε δεχθει τις σλαβοφωνες επιρροες και στη μουσικη μας,που ειναι απολυτως κατανοητο στην ιδια περιοχη συμβιωνουμε δινουμε και παιρνουμε,ομως ελπιζω στο τελος να μη αρχισουμε να βαφτιζουμε και τις κελτικες φουστες των ΚΜ ως αυθεντικες ελληνικες.

  203. to tragoudi mporei na synagonistei mono asmata san auta apo to j’taime tis panias. an tora eseis thelete na to vgalete kalo mono kai mono epidi psifistike apo mia merida tou kosmou kalos. se ligo tha mas peite oti anevike sto top 10 ton charts olon ton xoron. oxi pos ta alla 3 itan kala alla oso na xei den itan xavaledistika. to tragoudi mas fetos kalos i kakos einai ayto as to xonepsoume. den simenei vevaia oti prepei kai na to upostirixoume, o kathenas ayto pou tou aresei. ton maio tha doume to apotelesma pou min geliomaste oloi to gnorizoume……

  204. meta apo osa diabasa edw kai eipa kai egw ta dika mou ,mia erwtisi mono…..epidi mpenw proti fora edw apo periergia mpika meta apo tosa xronia,ginete auto edw kathe xrono?dld mirazete apleta tosi agapi o enas ston allon kathe xrono?

    • nai…καθε χρονο… σκεψου, αν το 2012 ειχαμε τοντελικο της σουηδιας με το ΕUPHORIA θα εκραζαν το euphoria επειδη δεν κερδισε ο Danny… αλλα βεβαια μετα… την νικη ολοι θα ηταν περηφανοι…… ειναι μαζοχισμος…. μαλλον!!!
      Λες και επρεπε να παει η Gorgina… προσωπικα αυτο μου αρεσε…αλλα ενταξει τι να κανουμε…το 2008 ηθελα μαρτακη και πηγε η καλομοιρα και εσκισε!!!!

  205. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΜΕ ΛΥΡΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΙΧΟΥΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΑΓΑΘΩΝΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION MEΣ ΤΗ ΣΟΥΡΑ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • Γι αυτό που προτείνεις, υπάρχουν εκατοντάδες φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής ανά τον κόσμο και φυσικά η Κρήτη δίνει συχνότατα το παρόν έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις.

  206. euxaristw gus pou mou apantises……kai h agapi sinexizete axaxaxaxaxax……….kai pou nomiza pos fetos eixame 4 kala tragoudia ola diaforetika metaksi tous kai theorousa tha eine pio eukolo epidi ola itane kala kai diaforetika gousta…….i georgina pantos exei megalo soi apo oti blepw.

  207. Δεν είμαι eurofan..
    Αλλά θυμήστε μου λίγο, τις προηγούμενες χρονιές δεν γινόταν χαμός;
    και σε τηλεθέαση 50-55%; 25% φετος μονο; λιγοτερο και απο το τουρκικο σουλειμαν;
    αυτα ειναι!
    καλη επιτυχια με το κακο προς μετριο τραγουδι μας!

    • Ναι.Προηγούμενες χρονιές έκανε 40- 45%.Πέρσι όμως μόνο 11%.Επίσης πρέπει να έχουμε κατά νου ότι από πέρσι τον τελικό τον μεταδίδει η ΕΤ1(ΕΡΤ είναι αυτή,δεν ξέρει κανείς γιατί)η οποία έχει μέσο όρο τηλεθέασης 2 με 3%!

  208. παντα δικιο και Pavl…ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ‘ΦΑΚΗΣ’ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ???..Α ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ…

  209. superdry..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ…ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ,ΚΡΑΖΑΤΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ,ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ..ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΝ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…

  210. H ERT δεν προβαλλε καθολου τον τελικο… φιλοι μου που ξερουν οτι βλεπω eurovision με επαιρναν τηλεφωνο να με ρωτησουν… που στο καλο εχει τον τελικο αποψε? Το ΕΘΑΨΑΝ…οπως κια περυσι… μη νομιζετε πως ακομη και το χαλι του 2012 (εμενα δεν με χαλασε … τα βρηκα υπερβολικα τα σχολια…) αν ειχε πεσει διαφημιση απο το δικτυο της ΕΡΤ (και απο τα 3 καναλια) θα ειχε τηλεθεαση…
    Βλεπετε το αντ1 οταν εχει πχ πρεμιερα ενα show, ή το Mega κτλ… βαζουν ολοι μερα διπλα σρο σημα τους ανακοινωση… ειδατε να κανει κατι τετοιο η ΕΡΤ? Το σχολιασα στο FB και η απαντηση ειναι…οτι δειχναμε το διαφημιστικο…μα ποιος βλεπει ΕΡΤΕΝΑ?? ΚΑΝΕΙΣ… μονο η Μπηλιω που εβαλε και ορους (ντοιγκ!!!! ) Δηλαδη εαν και τα 3 καναλια εγραφαν Eurosong 2013 18/02 στις 2100 ΕΤ1 με μικρα γραμματα θα ητνα κακο? Οπως εκανε το ΜΑD με τα εισητηρια… αλλα ο ιδιωτης ηθελε να γεμισει το μαγαζι…. Το 25% ειναι καλο ποσοστο… Παντως δεν εχει σημασια κια περυσι η κανονικη eurovision εκανε μεγαλη τηλεθεαση….

  211. eurofan exeis pei se allo thread tis alles kopeles pou pairnan meros 3ekwliares, exeis pei thn gorgina xontrh, ippopotamo, thn exeis pei alvanida, eirwneuosoun thn apergh oti foraei masela (10 xronwn wrimothta) exeis pei users edw sapious, 3eftiles, sourgela, aderfes, hli8ious, panivlakes, ena swro alla pou de 8umamai! k exeis pros olous ena ufaki tou stul “ftuse ta mpoutia sou” “phgaine se kanena giatro kahmene” “perastika anidee”….k m les oti den exeis vrisei? an ka8esai k prosvaleis etsi atoma pou den 3ereis gia ena panugiraki opws to xarakthrizeis, de 8elw n fantazomai to pws milas stous allous st ka8hmerinh s zwh. an einai dunaton dld…

  212. Δευτέρας δεκάλογος γραμμένος την Τετάρτη:

    1) Ένα πρωινό η Ρουσλάνα ξύπνησε και είδε μια άσπρη τρίχα, αλλά δεν αγχώθηκε. Όταν, όμως, άσπρισαν και όλα τα εξτένσιον ταυτόχρονα, τότε άρχισε να ανησυχεί…

    2) Εξαιρετική η συνεργασία των Μελισσών με τον Psy του Gangnam Style! Ακόμα και τόσα χρόνια μετά μου σηκώνεται η τρίχα όταν ακούω το Molitva.

    3) Η Θωμαϊς θεωρώ ότι προσπάθησε να συσπειρώσει την ορθοδοξία συνδυάζοντας τα Χριστούγεννα – Άγια Νύχτα στο φόρεμα με την κουνελάρα του Πάσχα στο δόντι και τον τίτλο υπαινιγμό One Last Kiss – Τελευταίος Ασπασμός. Τον συμβολισμό της τερακότα εξτραβαγκάνζα δε έχω πιάσει, αν ο Πέτρος Γαϊτάνος ή έστω ο Dan Brown διαβάζει, ας μας πει μια γνώμη.

    4) Το μαλλί – λυρί της Τζωρτζίνας ήταν μόνο το ορεκτικό για την πιατέλα με τα κοκοράκια που μας σέρβιρε απλόχερα στα ρεφρέν. Ο μοντέρ – τρίτος ξάδερφος της Ηλιάδη – δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και τα χρησιμοποίησε στα 19 από τα 20 δευτερόλεπτα του recap.

    5) Στην ταινία Το Κουρδιστό Πορτοκάλι του Στάνλεϋ του Κιούμπρικ υπάρχει ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατάει τα μάτια του ανοιχτά ο Αγάθωνας στη σκηνή του Malmo. Νομίζω ότι το έχω πετύχει και στα Jumbo, 4,99 ευρώ, ευκαιρία. Επίσης, αυτό το παιδάκι με το μουστάκι και το ακορντεόν που έτρεχε πέρα δώθε στη σκηνή πολύ το συμπάθησα, αν και κρατήθηκα για να μη φωνάξω ”Γιαννάκηηηη, μην τρέχεις παιδί μου, θα ιδρώσεις!”.

    6) Χίλιες και μία τρέσες να λυσσομανάνε απο το wind machine που δούλεψε υπερωρία (και δεν θα την πληρωθεί κιόλας, άτιμη κρίση) και η δεύτερη εμφάνιση της μυστικιστικής – παγανιστικής τερακότας στο πρόσωπο της Ηλιάδη. Η διαφορά δε του χρώματος ανάμεσα στη μούρη και τη διπλή μπουτάρα έβγαζε πιο πολύ μάτι και από την ίδια την προαναφερθείσα διπλή μπουτάρα.

    7) Τα κρακεράκια Pick έκλεψαν την παράσταση και σ’αυτά χρωστάμε την ατάκα της βραδιάς δια στόματος Αγάθωνα, ο οποίος στην ερώτηση “ποιά είναι η αγαπημένη σου γεύση κράκερ, παππου;” που του έκανε ένα σαμπουάν Κορρέ θαρρώ, απάντησε “Τώρα θα πάω να τα φάω γιατί έχουμε λυσσάξει της πείνας!” ή κάτι παρόμοιο. Λατρεύω.

    8) ΟΚ σοβαρά κάποιος πρέπει να σταματήσει τη Μαρία Λυραράκη, μόνιμη συνεργάτιδα της Φώκιας Ευαγγελινού (που την προσκυνάγανε και την Κυριακή στο Dancing και τη Δευτέρα στον τελικό όλοι, λες και ήταν ο διήμερος εορτασμός Φώκιας Μεγαλομάρτυρος, βοήθειά μας). Δεν αντέχω να βλέπω τόσες ολόιδιες χορογραφίες κάθε χρονιά, μπορώ να προβλέψω πια τα βήματα κι ας μην έχω το κληρονομικό χάρισμα της Λεούση. Πάω στοίχημα ότι ο Πέτρος Ζλάτκο από την πολυθρόνα του σπιτιού του έκανε ποδαράκια ως άλλη Γιαδικιάρογλου. Στο στιγμιότυπο όμως που από τα στόματα των δύο χορευτών της Τζωρτζίνας βγήκε η λωρίδα της γάζας εις διπλούν και οι άλλοι τις τραβάγανε λες και ήταν ντομινάτριξ σε καταγώγιο του Άμστερνταμ σκιάχτηκα τόσο πολύ που έτρεξα σε μια γωνιά μυξοκλαίγοντας και ναι θα φάω όλο το φαϊ μου μαμά!Κλαψ!

    9) Να ευχαριστήσω θερμά το φίλο μου Δ. που με φιλοξένησε τη βραδιά του τελικού και κυρίως το σουβλατζίδικο που μου ενίσχυσε το ανοσοποιητικό με ένα πίτα κλαμπ κοτόπουλο απ’όλα χωρίς κρεμμύδι και dubstep (σίγουρη πεντάδα)

    10) Βγήκε το Alcohol is free και εσύ σαστισμένος από την ψηφοφορία και το αποτέλεσμα άρχισες αμέσως να βρίζεις και να κράζεις.
    (βγάζει το τσιγάρο από το στόμα, φυσσάει τον καπνό)
    Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου…

  213. Egw pantos….sinexizw na lew….oti opoio kai na pigene dn sigkrinete me to tragudi tou 2011 xaxa….twra gia fetos to tragudi eine anevastiko kai anatreptiko(tha apodixthei) kai eine 5 apo 17 mexri stigmhs!!!

  214. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΕΛΕΟΣ…..ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΝΑΙ;ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΙΧΝΕΤΕ!!!!

  215. Χαίρομαι που βρίσκετε το κουράγιο και γράφετε τόσα και ασχολείστε ακόμα. Εγώ είμαι απόλυτα απογοητευμένος, δεν έχω όρεξη ούτε να παρακολουθήσω τον διαγωνισμό. Μου φαίνεται αδιανόητη η επιλογή και ντρέπομαι γι αυτήν. Δεν αιστάνομαι να με εκπροσωπεί αυτή η αηδία και δεν την στηρίζω

  216. projectzero00
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ‘ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ’ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΒΡΙΣΙΕΣ’..ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ..ΕΤΣΙ???…ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ???…ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ο DJ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΗ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ…ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ??…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΤΣΙ???ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ…(ΓΙΑ Π.Χ….ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ANGEL,ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΣΙΜΟ..ΕΛΕΟΣ!!…ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΤΣΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ….ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ‘ΚΑΠΩΣ’???…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!…ΤΟ ΛΗΓΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…

  217. ρε παίδες τι λέτε? να ντρεπόμαστε που επελέγη το Alcohol is Free ? πάτε καλά? ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός είναι που τον αγαπάμε και οκ θέλουμε να πηγαίνουμε καλά! όχι και να ντρεπόμαστε κιόλας για μια συμμετοχή… για τους πολιτικούς μας να ντρεπόμαστε που μας ταπεινώνουν και προσβάλλουν την εθνική μας υπερήφανεια δίνοντας στα ζωάδια τους ξένους την ευκαιρία να λένε ότι τους κατεβαίνει! ας σοβαρευτούμε, και να μην πάμε καλά (που θα πάμε δηλαδή, το πιστεύω πλέον) σιγά το πράγμα! Θα είμαστε εκεί , θα δώσουμε βροντερό παρόν πάρα το όποια προβλήματα που μας ταλανίζουν!

    • Νεοέλληνες φίλε μου! Ρέυονται το σούσι,το παίζουν κουλτούρα και Ευρώπη,αλλά όταν έρθει η ώρα για τα σοβαρά,τσιμπάει το καλαμπόκι απ’το κουρούπι και κάνει γαργάρες το νερό!Θέλουν τζακούζι στο κοτέτσι,τους βρωμάει η μυζήθρα στα ”σπαγγέτι” ξεχνώντας απο πού προήλθαν! Θυμήσου μόνο το Μπάμπη και Την Πελαγία απο το ”Λατρεμένοι μου γείτονες” και θα δεις.Βλαχοκαμπογιά και ποπ στη γιουροβίζιον για να νιώσουμε ”Σουηδοί” και ”Ευρωπαίοι”……………….Έβαλε η γριά το μίνι και έγινε γκόμενα! Αυτό είναι το στυλ μας.Αυτοί είμαστε!Προτεκτοράτα του Ευρωποπ-σκουπιδαριού κι εμείς σαν το Αζερμπαιτζάν θα γίνουμε για να χουμε 2-3 νίκες στη γιουροβιζιον και να κουνάμε τα αυτάκια σαν τον Τάμπο το ελεφαντάκι,και στη Μέρκελ ”Ούρσουλες”……
      ΑΓΑΘΩΝΑ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΚΡΙΚ ΛΟΒ ΣΤΟ ΜΑΛΜΟ……….ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΖΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ………..ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ ΧΤΙΖΑΜΕ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
      ΧΩ-ΝΕ-ΨΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!

  218. Στις 6 Φεβρουαρίου είχα γράψει για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision, ότι οι ”μπαγλαμάδες” μπαγλαμάδες θα στείλουν! Δυστυχώς δε διαψεύτηκα. Τι να περιμένεις από έναν τελικό που είχε πρώτη θέση τους τσαμπατζήδες των χαραμοφάηδων της ΕΡΤ, με τα μούλικα να μασουλάνε πατατάκια και να πίνουν Αμίτες και στο πλάι, πρώτο πλάνο, τη συμπεθέρα και τους μπατζανάκηδες του Αγάθωνα να απορούν πού να είναι οι Ρωσίδες με τα πανέρια, για να πετάξουν κανα γαρούφαλλο στη φίρμα!!! Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο. Θέλουν και Σουηδία … ΤΣΟΥ ΡΕ σούργελα!

  219. kalispera sas
    arxika tha ithela na eyxitho kali epitixia stin simetoxi mas kalos i kakos ayto epilexame ayto tha mas ekprosopisei…
    tora oso afora to prin to teliko imoun me to meros tou angel…
    omos tin bradia toy telikou eniosa amixana giati akouo na emfanizete proti i apergi nai men arrosti kai me kortizones opos tonize i idia parola ayta den me enoxlise idiaitera fonitika den xero ti eftege omos kai eblepa mia agriada sto prosopo tis kai mia lathos epilogi forematos pou tergiazese kirios se ena pio skiladiko kommati kai frontize kai i idia na probalei perissotero to kormi tis para to tragoudi tis…
    pame sto angel tora i pio megali mou apogoiteysi mias kai ayto ithela…alla eida mia xorografia entelos asxeti me to kommati aporo tin epilogi kai pali tis lirarakis na xorografisei pou prosopika pisteyo oti den exei deixei kamia axiologi xorografia sto energitiko tis ti na protothimitho tin xorografia tou sarbel…tespa alla i pio megali apogoiteusi itan i ermineia tis tzortzinas kriomeni kai ayti nai men alla tosa kakarismata pou ekane apla boithise to eaytos tis sto na min einai ayti i fetini mas ekprosopos… epipleon enas periergos fotismos pou epefte sinexos pano tis tin ebgaze kapos periergi..
    triti emfanisi oi koza mostra kai o agatnonas den eida kati idiaitero oso afora tin emfanisi toys me alla logia kati poli sinithismeno gia emfanisi enos sigkrotimatos pano stin skini ermineytika eykolo kommati kai oporo pos toy afathona den ebgaine i foni toy…
    pame stin iliadi arxika simfonousa oti einai mia sintagi pou exoume steilei apeires fores omos eida logo tis empeirias tis oti itan i moni pou plisiase arketa to p.b kai mono gia ayto to logo pou eixe telika tin kaliteri emfanisi apo olous katelixa na tin spifiso parolo pou opos eipa imoun enantia aytoy toy kommatioy apo tin arxi apla gia na exo kathari tin sinithisi mou spifisa ayto pou parousiastike kalitera ston elliniko teliko asxetos oti protimousa to angel
    thelo kai pali na eyxitho kali epitixia stin ellada mas den axizei na malonoume kai na brizomaste metaxi mas giati den pige to ena i to allo tragoudi o laos mas pernaei diskola kai ofeiloume na eimaste enomenoi kai agapimenoi.Opos episis den nomizo oti epeidi stelnoume ena tetoio tragoudi prepei na ntrepomaste os laos apla na niothoyme perifanoi pou eimaste ellines kai kataferame parolo tis diskolies mas na eimaste kai pali fetos se ayto ton mousiko diagonismo…

    • Αχ, και να μη μας ξεστραβωνες με τα greeklish!! Ακομα κανουν πουλακια τα ματια μου… Κριμα ειναι, γιατι τα αξιοπρεπη σχόλια απο “απογοητευμενους” με την επιλογη εδω μεσα, ειναι τόσο λιγα!!!…

      • THN EPOMENH FORA PRWTEINW GYALIA ORASEOS!!! Oxi stasoy exw kaliteri idea Mipws na entah8eis sti lesxi or8ografias kai glwssoma8eias A8innwn etsi lew mipws!!! Kai ti sxoleia ei8eles dld na akoyseis apo apogohteymenous “Mama kerdeisan oi kozamostra eimai toso xaroymenos poy den vgeike i apergh poy ei8ela”!!!

      • @BobyDude92 σαφώς και δεν θα κάνουμε μάθημα ορθογραφίας αλλά εγώ προσωπικά κατεβατά με greeklish δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω.
        Δεν είναι θέμα μυωπίας λοιπόν.Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι απλά ΔΕΝ στέκει να γράφετε έτσι εμείς δεν θα σας πείσουμε για το αντίθετο.Απλά επειδή οι περισσότεροι είστε παιδιά που πάτε γυμνάσιο ή λύκειο μου κάνει εντύπωση γιατί στο ιντερνετ γράφετε αυτη τη δυσνόητη μαλακισμένη γραφή.

      • Αγαπήτε Γιάννη δεν ειμαί παιδι είμαι 21!!! Ειμαι και εργαζόμενος και φοιτιτης απλα για να ξερεις!!! απλα μου ειναι πολλυ πιο απλο να γραφο στα greeklish παρα στα ελλινικα!!! Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε εσυ και η Αγγελα απο πανω για το πως θα γραφουμε μερικοι εδω μεσα?? νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρω οτι εχουμε ελευθερια εκφρασης!!! Οχι?? αν λοιπον δεν γουσταρετε τα greeklish προβλημα σας ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ολους τους αλλους που τα πρωτειμανε!!!! Η Μορφη δεν ειναι μαλακισμενη θεωρητε απλα πιο προσιιτη σε εμας τους νεους στο χωρο του internet που δεν εχουμε κολλιματα και κομπλεξ οπωσ εσας!!!!

      • Αν σε καμιά 10ετία ανακοινώσουν πως αλλάζουν το Ελληνικό αλφάβητο με το λατινικό, δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα, έτσι?

      • Κάτσε λίγο ρε συ Έφη δεν είπα αυτό απλά στηρίζομαι στο δικαίωμα να γράφουμε όπως μας αρέσει δηλαδή εσάς σας πείραξε το γεγονός ότι γράφουμε greekklish και δεν σας πείραξε η κακή χρίση της γλώσσας σε σχόλια ( που μου γράφει και ο άλλος από πάνω κάτι παιδάκια και λυκειάκια,,, σίγα ρε εσύ αντρακλα) που και πάλι είναι ελευθερία άποψης και σας ενόχλησε το γεγονός ότι γράφουμε greekklish??? Επίσης το λατινικό αλφάβητο ανεκαθεν υπάρχει στη γλώσσα χρησιμοποιείτε στα σχολεία νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως τρέχουν οι επιρροές και από αυτό άλλα εννοείτε το Ελλάνικο είναι μόνο ένα και δεν αλλάζει άλλα και από την άλλη δεν σφραγίζουμε τον τρόπο έκφρασης!!!!Ο καθένας ας γράφει ότι και όπως θέλει!!!

      • Μιλας για κακη χρηση της γλωσσας επειδη καποιος ειπε οτι εισαι εφηβος και λες σιγα ρε αντρακλα, ενω εσυ μας αποκαλεις κομπλεξικους και κολλημενους… Και μου προτεινεις γυαλια ορασεως και εισαι ακρως επιθετικος πρωτος απ ολους… Μααααλιστα… Και υποστηριζεις οτι αν και φοιτητης “προτιμας” να γραφεις greeklish απο τη μητρική σου γλωσσα, οτι σου ρχεται πιο βολικο???… Ξαναμαλιστα… Το οτι “εχεις δικαιωμα” να γραφεις μ αυτη τη γραφη εκτρωμα, (για να μην πω και για τις συντμησεις λεξεων, βλεπω “μ” αντι για “μου” και παθαινω), φυσικα δε σου δινει κανενα δικαιωμα να προσβαλλεις αυτους που δυσανασχετουν που τους αναγκαζεις ΑΑΑΑΝ προσπαθησουν να σε διαβασουν, να ξεστραβωθουν…. Και λεω αν, γιατι φυσικα εχω κι εγω αλλο τόσο δικαιωμα, να αγνοησω το σχολιο σου με συνοπτικες και να σε συνδεσω με ΚάΪρο, ετσι δεν ειναι??…. Απορω τι Ελληνικα θα μαθετε ολοι εσεις στα παιδια σας, και που θα καταληξει όλο αυτο σε κανα δυο γενιες… (Και μετά, τωρα που το σκεφτομαι, μας φταινε οι μεταναστες που χανουμε την ταυτοτητα μας σαν εθνος)!!!

      • @aggela Πρώτον Δεν είμαι επιθετικός απλά σχολίασα την άποψη με το ίδιο τρόπο που σχολίασες και εσύ τον akis από πάνω Δεύτερον Ναι τσαντίστηκα γιατί είπε ότι «κάποιοι είστε… μαλακισμενη γραφή» μίλησε για σύνολο συμπεριλαμβανομένου και εμού Τρίτον φαίνεται ότι εσύ μάλλον έχεις κόμπλεξ γιατί μου απάντησες με αυτό τον τρόπο Τέταρτον Η μητρική μου γλωσσά είναι τα αγγλικά και τα βουλγαρικά, κυρίως τα αγγλικά, ο μπαμπάς είναι Έλληνας (αλλά δεν μας νοιάζει) Πέμπτον Ναι μου αρέσουν τα greeklish!!! Τα χρησιμοποιώ και σε εργασίες στα εργαστήρια και κανένας δεν έχει πρόβλημα!!! Προσπαθώ να καταλάβω που κόλλας εσύ προφανώς βαριέσαι να τα διαβάζεις και σου είναι ακαταλαβίστικα,,Έκτων Σαφώς και είναι δικαίωμα σου να τα αγνοήσεις αλλά δεν είναι δικαίωμα σου να μας επιβάλλεις πως θα γράψουμε και όλας,, Έβδομο Γιατί δεν έντασσε στο δυναμικό της Χρυσής Αυγής νομίζω ότι σου ταιριάζει απόλυτα και ότι θα λύσουν κάθε σου απορία σχετικά με τους μετανάστες και τις επόμενες γενιές,,Όγδοο μαλών θα πρέπει να γράψεις και το όνομα σου στα ελληνικά γιατί στα αγγλικά κατι με στραβώνει και εμένα!!! και προτείνω να κόψεις και εσύ τις μονογραφίες αφού σου σπάνε τα νεύρα τόσο πολύ

    • Δικαίωμα σου είναι να μιλάς και να γράφεις όπως θέλεις.
      Εγώ τη γλώσσα μου την έμαθα να τη γράφω και να τη διαβάζω και σε 20 χρόνια μπορεί να μην υπάρχω.
      Εσύ που θα έχεις τα παιδιά σου να πηγαίνουν σχολείο, σκέψου τι γλώσσα θέλεις να διδαχτούν.
      Γιατί η πλειοψηφία των νέων γράφει όπως εσύ και έχε υπόψιν δεν αργεί πολύ το ένα να φέρει το άλλο.
      Στο λέω με κάθε τρυφερότητα έτσι? Να ξηγούμαστε.
      Και ειλικρινά δεν είναι καθόλου θέμα κόμπλεξ.
      Η Ελληνική γλώσσα έρχεται από την αρχαιότητα κατά 90% αυτούσια (μη σε πρήζω με παραπάνω πληροφορίες) !!!!!!
      Είναι η σειρά σας να τη προσέξετε και να τη συνεχίσετε.
      Με αγάπη 🙂

  220. Σόρρυ ρε παιδιά αλλά δεν βρήκα πολλά θετικά στοιχεία στην όλη βραδιά!
    Προσπαθήσαμε φέτος να κάνουμε κάτι φαντασμαγορικό, ενώ έχουμε ένα πολύ χαμηλό μπάτζεντ. Πράγμα που, κακά τα ψέμματα, είναι αδύνατον. Πίστευα πως το MAD θα κάνει πολύ καλύτερη δουλεία. Περίμενα να δαπανήσει περισσότερα χρήματα στη βραδιά και όχι τόσα για καλεσμένους κτλπ. Προσωπικά, είδα μια σκηνή τόσο μικρή που το αμφιθέατρο στο πανεπιστήμιο έχει μεγαλύτερη, με κακή σκηνοθεσία όσον αφορά τα πλάνα, καθώς δεν βγήκε σχετικά καμία γυναίκα όμορφη, ούτε καν η Βανδή. Όλες μου φάνηκαν κακοφωτισμένες και υπήρχαν πλάνα που δεν τις κολάκευαν καθόλου. Δεν είμαι σκηνοθέτης, αλλά ξέρω πως σε μια “γεμάτη” γυναίκα όπως η Τζορτζίνα πρέπει να παραληφθούν κοντινά πλάνα από τη κάτω πλευρά, κάνοντας την να δείχνει άσχημα χοντρή ή πως σε μια γυναίκα όπως την Απέργη με τόσο έντονα χαρακτηριστικά και τόσο έντονο χαμόγελο, επίσης! Για να μην μιλήσω για τις στιγμές των παρουσιαστών που ήταν πραγματικό ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ για το σκηνοθέτη. Επίσης, ένιωσα έντονα πως δεν βλέπω ελληνικό τελικό για eurovision αλλά κάποια βραδιά απονομής βραβείων. Θεωρώ πως θα έπρεπε να παραληφθεί το “red carpet” που ουσιαστικά φάνηκε πως γίνεται απλά για να γεμίσουν χρόνο καθώς οι ερωτήσεις των κατά τ’ άλλα κακών για τη θέση κοριτσιών, ήταν τελείως “άκυρες” και ανούσιες! Τέλος, έγινε κάτι που φοβόμουν για τη βραδιά: Τα “λαμπερά” ονόματα και οι καλεσμένοι “πλάκωσαν” την ουσία της βραδιάς που ήταν η επιλογή του τραγουδιού για την eurovision.
    Όσο για το αποτέλεσμα, δεν ήταν σίγουρα αντικειμενικό και πιστεύω δεν ψήφισε το κοινό που ξέρει από καλή eurovision και έχει γούστο!
    Παΐδια σόρρυ αλλά όσο και να ακούω το κομμάτι αυτό με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι κακού επιπέδου και σίγουρα πολύ κατώτερο με άλλα που διαγωνίστηκαν φέτος. Για μένα συνέβει, ότι ακριβώς και το 2011: Κακή βραδιά συνολικά και άδικο αποτέλεσμα…

    • Ως ένα σημείο καλά το πας και σεβαστή η άποψή σου.
      Αλλά τι εννοείς δεν ψηφισε το κοινό που ξέρει από καλή eurovision?Αν δεν ψηφίσουν οι φανς ποιοι θα ψηφίσουν?Φαντάζομαι λοιπόν όλοι οι φανς ψήφισαν.Και το καλό γούστο πως ορίζεται και ποιό αντικειμενικό κριτίριο το καθορίζει…
      Το 2011 ποιό ήταν το άδικο αποτέλεσμα?Γιατί η ιστορία έδειξε πως στείλαμε ένα τραγούδι που σε full televoting βγήκε 3ο.Οπως το 2001,2004 και 2008.Αρα το ελληνικό κοινό ψήφισε σωστότατα.Και φέτος η ιστορία θα δείξει αν επιλέξαμε σωστά ή όχι.
      Επίσης μη συγκρίνεις την βραδιά μνημόσυνο του 2011 με τη φετικνή γιατί είναι έτη φωτός καλύτερη φέτος.

      • Παιδιά μην πιάνεστε στις λέξεις και τις φράσεις μου μεμονωμένα! Είπα εξ αρχής ότι μιλάω καθαρά για το πως το είδα εγώ το όλο θέμα!
        Στάθηκα απλώς στο ότι οι fans της eurovision και πολλά άτομα στα social media έλεγαν πως το Angel αξίζει τη νίκη και στη ψηφοφορία του ogae έβγαινε πρώτο! Με αυτήν την έννοια λοιπόν μίλησα για “γούστο” και “καλή eurovision”! Όσο για το 2011, είπα “ΓΙΑ ΜΈΝΑ”. Εγώ το 2011 είχα κολλήσει με το κομμάτι της Πόντε που για μένα, ξαναλέω, μουσικά παίζει να είναι και από τα καλύτερα κομμάτια που πέρασαν στο διαγωνισμό και σαφώς μου άρεσε πολύ περισσότερο από αυτό που στείλαμε τελικώς! Έτσι και φέτος θεώρησα πως το ANGEL ήταν κλάσεις ανώτερο από τα υπόλοιπα και μουσικά αλλά και σαν σύνολο, σκηνοθετικά. Και στις δύο περιπτώσεις απογοητεύτηκα με τις τελικές επιλογές γιατί είναι καθαρά έξω από τα γούστα μου τα έθνικ ελληνικά με στοιχεία “σύγχρονου” μπουζουκιού ή μπαγλαμά ενωμένα με είδη μουσικής τελείως ασύνδετα με αυτά τα όργανα. Τέλος, το γεγονός ότι δεν μου αρέσει καθόλου το κομμάτι και το ότι ήθελα πολύ περισσότερο για το διαγωνισμό το angel δεν αναιρεί πως δε μπορούμε να πάμε καλά φέτος στο διαγωνισμό. Εξ άλλου και οι γιαγιάδες πέρισυ βγήκαν 2ες με ένα τραγικό κομμάτι και “crazy” παρουσίαση. Το θέμα είναι να στέλνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις με γούστο και όρεξη. Και εγώ το συγκεκριμένο κομμάτι των Κόζα δεν το βρίσκω αξιοπρεπές συμμετοχή! Άποψη μου 😉

    • Το κοινό που ξέρει από γιουροβίζιον …? LOL !!!
      Εννοείς τα άτομα που κάθε χρόνο έχουν στα αγαπημένα τους χαζο-φθηνοπόπ ( ως επί τω πλείστω ) οι προβλέψιμες μπαλάντες ? Και που αποτελούν με τα βιας το 10% αυτων που ψηφίζουν τον Μαιο? Τους έβλεπα τι έλεγαν για το WATCH MY DANCE ή την Αλβανία πέρσι…
      Πόσο πια μεγαλύτερο ποσοστό από 60% στο televoting , θες για να παραδεχθείς ότι το κέρδισε το τραγούδι που άρεσε στην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων?!!!

      • Δεν θα κάτσω να αναλύσω ποσοστά που η εγκυρότητας τους για μένα είναι αβέβαιη! Μίλησα για τη δική μου άποψη καθαρά και στηρίχτηκα πάνω στο αποτέλεσμα που είχε η ψηφοφορία του ogae η οποία έβγαζε εξ αρχής το angel πρώτο! Το φετινό κομμάτι δεν μ’αρέσει καθόλου και δεν πρόκειται να μ’αρέσει ποτέ γιατί πρόκειται για ακούσματα πολύ μακρυά από τα δικά μου. BTW, μακάρι να πάνε όλα καλά και τα παιδιά να απολαύσουν την εμπειρία…

    • Έχεις δίκιο και εγώ αυτά ακριβώς τα στοιχειά παρατήρησα. Φτωχό και μικρό σκηνικό, έκαναν οικονομία ακόμα και στα φώτα, μου θύμισε το stage του εθνικού τελικού του 2003. Κακή επιλογή χώρου, ο ένας πάνω στον άλλο. Η σκηνοθεσία άθλια, όλο και όλο γυρισμένο με 5 κάμερες, αν βάλεις όλα τα αποσπάσματα με τραγούδια που ακούστηκαν, ακόμα και τις γκεστ εμφανίσεις, θα δεις ότι είναι με τον ίδιο τρόπο σκηνοθετημένα, μερικά κοντινά, 2 με 3 λήψεις με την γερανοφόρα κάμερα και στα 2/3 πριν ολοκληρωθεί το τραγούδι έβγαινε και η ασύρματη κάνοντας μια κυκλική κίνηση γύρο από τον καλλιτέχνη. Σε ΟΛΑ τα τραγούδια όμως, παρατήρησε το.
      Η ροη της βραδιάς σχετικά καλή, αν και με τόσους καλλιτέχνες θα προτιμούσα περισσότερο μουσική και λιγότερα λόγια. Οι παρουσιαστές πολύ καλοί, η Βανδή εξαιρετική και να φανταστείς αυτο το λέω εγώ, που σκυλού την ανεβάζω, σκυλού την κατεβάζω.
      Πολλοί εδώ λένε ότι αν δεν ήταν το mad δεν θα είχαμε συμμέτοχη, δε διαφωνώ και μπράβο στον Κουρή που συνεχίζει να είναι ένας ενεργός επιχειρηματίας (μέχρι να αποκαλυφθεί κανα οικονομικό σκάνδαλο κ γι αυτόν, που ακούγεται), αλλά πάντα έχουμε ένα μετρό σύγκρισης, από τη μια της πραγματικές δυνατότερες του mad, σε awards και walk και από την άλλη παραγωγές από χώρες των Βαλκανίων και της βαλτικής που ήταν 100 φορές πιο προσεγμένες. Προς θεού δεν ήθελα φρου-φρου και αρώματα, αλλά σίγουρα μια πιο επαγγελματική δουλειά.

      Τώρα για τα θέμα της ψηφοφορίας θα διαφωνήσω σ αυτά που λες, τα παιδιά από κάτω σου απαντούν εχοντας σωστή αντίληψη για το θέμα.

  221. Και για να μην φανώ τόσο κακός. Βρήκα από τα θετικά της βραδιάς τα τέλεια κείμενα του Καπουτζίδη με έξυπνο χίουμορ που με έκαναν πολλές φορές να χαμογελάσω, την Βανδή πολύ καλύτερη στο ρόλο της απ’ ότι την περίμενα, την τέλεια και πολύ καλή έναρξη καθώς επίσης την για μένα τρομερή εμφάνιση της Φουρέιρα με τη Ρουσλάνα!

  222. Kαλησπέρα παιδιά είμαι πολύ μεγάλη περίπου στην ηλικία του Αγάθωνα για να ασχοληθώ και εγώ με την Eurovision, αλλά πιστέψτε με και εγώ και ο άνδρας μου από παιδιά την παρακολουθούμε. Είναι για μας θεσμός, είναι μια βραδιά που μας γυρίζει χρόνια πρίν, δεν μπορώ να μήν πω όμως την γνώμη μου για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος, όχι ότι είναι κακό, όχι ότι τα παιδιά δεν έδωσαν αυτά που μπορούσαν να δώσουν, αλλά να έχουμε μια φωνάρα την Τζωρτζίνα, την Ελληνίδα ΑDEL όπως την αποκάλεσαν… και εμείς…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. Σας ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα. Σας ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ Τζωρτζίνα, σ’ ευχαριστώ Αλεξ θα είστε στην καρδιά μου.

    • καλα ποσο ευκολα δινουμε στην Ελλαδα ονοματα και ταλεντα ειναι αλλο πραγμα….
      ΕΓΩ δεν εχω κληρονομικο χαρισμα αλλα το ηξερα οτι θα κερδιζαν οι ΚΜ με τον Αγαθωνα… ακομη και πριν ακουστουν τα τραγουδια… παντως απο φιλους μη φαν της eurovision της απεργη το χαρακτηρισαν ως…μαπα, της Τζορτζινας ως ατμοσφαιρικο αλλα μαπα…τιποτα το καλο…. τον ΚΜ ξεσηκωτικο και καλο… και της Ηλιαδη ως μπουζουκια…. Γενικα δεν αρεσαν τα 4 τραγουδια, αλλα απο τα 4 προτιμουσαν το alcochol…

    • Noμίζω είναι πολύ λάθως να δίνουμε χαρακτηρισμούς του στύλ “Ελληνίδα Adele” σε μια τραγουδίστρια που τώρα έγινε γνωστή (μου θυμίζει τον χαρακτηρισμό “Ελληνας Μέσι” που δίναμε εμείς οι Ολυμπιακοί στον Φετφατζίδη, Έλεος!!!).
      Διότι την μία βραδιά που έπρεπε να αποδείξει ότι είναι ή φωνάρα, δυστυχώς δεν το απέδειξε. Δυστυχώς το live έχει καταστρέψει πολλές καλές φωνές στην eurovision (Γαλλία 2011).

      ΥΓ Μόλις φτάσαμε τα 500 σχόλια, άντε να τα 1000άσουμε 😛

  223. Χμμμ…παιδες… ειδα ξανα τον τελικο στο YT και το τραγουδι μας… .. μ’ αρεσε… Πιστευω οτι η επιλογη μας φετος – δεν θα κατσω να μιλησω για επιπεδο… οταν η ευρωπη ψηφιζει 1998 Το Χαντε χαντε ντου ντε ντα — ειναι λιγο ρισκυ… αλλα θεωρω πως θα παει καλα…

  224. Για τα σχολια των ξενων που λενε μερικοι, μπηκα και ειδα στο esctoday, ειναι ενας κομπλεξικος φιλανδος και ενας ισπανος (δε κοιτανε τα χαλια τους) και τους λεω κομπλεξικους γιατι ο ενας λεει οτι ειμαστε χαλια κτλ και ο αλλος οτι μας εχει δωσει λεφτα και εμεις τα σπαταλησαμε… Φυσικα δεν λειπουν οι κομπλεξικοι Ελληναραδες… οι κλασσικοι ελληνες που λενε τα σκοπια Μακεδονια…μπας και παρουν κανα CD τσαμπα!! ΟΥΣΤ κοπροσκυλα!!!

  225. Καλησπέρα louis η άποψή σου δεν χαρακτηρίζεται ως κακία… αλλά προτιμώ τον εξωγήινο, από τον μουστακαλή!!!!

  226. 1.ALCOHOL IS FREE
    Επιτροπή 16,27 κοινό 20,45 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 36,72 ΘΕΣΗ 1

    2.ANGEL
    Επιτροπή 15,08 κοινό 9,54 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 24,61 ΘΕΣΗ 2

    3.ONE LAST KISS
    Eπιτροπή 11,51 κοινό 12,03 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 23,54 ΘΕΣΗ 3

    4.1000 + 1 Νύχτες
    Επιτροπή 7,14 κοινό 7,98 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 15,13 ΘΕΣΗ 4

    ΑΠΟ ΤΟ EUROVISIONFANCLUB.GR ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  227. To oti einai Pempth kai o telikos egine Deutera kai kapoioi akoma den mporoun na xwnepsoun oti o kosmos psifise tous Koza Mostra ft Agathonas den mporw na to katalavw…Kai egw thn Aggelikh Hliadh yposthriza alla 11:30 anakoinwthikan ta apotelesmata 11:40 to phra apofash oti OK den tha paei h Aggelikh tha pane oi Koza Mostra…So what…..??? Tha sthriksw to kommati mas opote to sunanthsw eite se polls eite se youtube tops patwntas ena like kai tha eyxithw na exoun mia kalh thesh alla kai na mhn exoun den tha pethanoume kiolas…An h Ellada exei anagkh ena diagwnismo tragoudiou opws autos ths Eurovision gia na ankthsei thn xamenh ths aiglh tote h politistikh mas krish einai megaluterh apo thn oikonomikh…H oikonomikh arga h’ grhgora tha kseperastei…h krish omws sto epipedo kai ton tropo skepshs einai duskolo na anatrapei eidika sta nea paidia pou twra sxhmatizoun tropo skepshs….Sobareuteite loipon kai deite pio xalara themata pou den xrizoun toso problhmatismo kai katanalwsh energeias opws h Eurovision….

  228. Ωραια αυτα που λετε!! Αλλα το τραγουδι των ΚΜ δεν ειναι καθαρα Ελληνικο και μου τι δινει που καποιοι συνεχιζουν ακομη και επιμενουν…εχει μεν αρκετα ελληνικα στοιχεια αλλα τα βλακανικα υπερτερουν!!
    Υ.Γ 1— Μην μου αρχεισετε τα δηθεν – ε και η ελλαδα ειναι βαλνκανικη και αλλα τετοια-επειδη η Ελλαδα ως πολιτισμος και παραδοη διαφερει πολυ απο τις υπολοιπες χωρες των βαλκανιων και οι ρυθμοι διαφερουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
    Υ.Γ 2—Εγω πρωσοπικα εχω χωνεψει προπολου οτι οι ΚΜ θα μας εκπροσωπησουν!!!

    • Αυτοί αντιγράφουν εμάς!!!Όταν εμείς φτιάχναμε μουσικοί οι Βαλκάνιοι και όλες οι παραφυάδες τους τσακώνονταν με τα ποντίκια κάτω απ’το χώμα για το ποιός θα φάει τη ρίζα!!!Όλοι απο μας προήλθαν,Τούρκοι,Σλάβοι,..Εμείς και οι Αιγύπτιοι είμαστε τα πιο αρχέγονα γένη του πλανήτη!Απλή λογική!
      Είναι δυνατόν να αντιγράψουμε κάτι το οποίο προήλθε απο μας;

    • Patricio,

      Γιά μένα χτυπάει η καμπάνα?? 😀
      Έχεις δίκιο για τους ρυθμούς που διαφέρουν.
      Σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας είναι διαφορετικοί.
      Πολλές φορές αλλάζουν από χωριό σε χωριό, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες (κλίμα, κοινωνία, γεωλογική κατάσταση κλπ κλπ).
      Στη περιοχή όμως της Μακεδονίας αυτό είναι το ηχόχρωμα εδώ και περίπου 150 χρόνια.
      Αν εννοείς μόνο τον ρυθμό του τραγουδιού, ναι, είναι Σκα και έρχεται απ΄τη Τζαμάικα αν θυμάμαι καλά.

      Όσο γιά το σχόλιο του ellas-eurovision, γιά να το “χτενίσω” λίγο, είναι λογικό να συμπεράνουμε πως οι λαοί της αρχαιότητας που είχαν και καλό κλίμα (πολύ βασικό) εφάρμοσαν πρώτοι όλες τις τέχνες και τις μετέδωσαν στους λαούς που ακολούθησαν. Ένας απ΄αυτούς τους αρχαίους λαούς είναι και οι Έλληνες και μέσα σ΄αυτές τις τέχνες είναι και η μουσική, ο χορός, τα θεάματα και η γαστρονομία.

      Τα Σλάβικα και Τούρκικα φύλλα ήρθαν πολύ αργότερα στη περιοχή.

  229. ακουγεται πως η καταταξη(σε συνολο ηταν)
    1.alcohol is free
    2.one last kiss
    3.angel
    4.χιλιες κι μια νυχτες!
    προσωπικες κρισεις για τα 4κομματια κια τους ερμηνευτες
    1.alcohol is free,βγηκε αυτομ,οκ τωρα οφειλουμε να το υποστηριξουμε γιατι οτι κι να κανουμε ειναι το κομματι που θα μας εκποσωπησει φετος…προσωπικα στον ελληνικοπ τελικο μου αρεσαν πολυ ειχαν μια τρελα,αλλα ακομα πιστευω πως αυτο το κομματι δεν ειναι για πανευρωπαικο διαγωνισμο τραγουδια…δεν λεει να μας εκπροσωπει κομματι που μιλαει για μια νυχτα του αγαθωνα με τους κοζα μοστρα που τα’χαν πιει…κι εδω καλα καλα σε καποια σημεια εμεις που ειμαστε ελληνες δεν καταλαβαινουνε τους στιχους!
    2.one last kiss..η ερμηνια της μου αρεσε(εκτος απο το “νανανα” που το πε πιο αργα απο το κανονικο),το ψηφισα κιολας το κομματι,απο προσωπο-μαλλια υπεροχη,αλλα βρε παιδια ποιος ειναι ο στυλιστας της θ.απεργη? να μπει φυλακη…!!!γιατι την εντυσε σα μπαλα του τσαμπιονσ λινγκ?? τι φορεμα ηταν αυτο?και τι χορογραφια…? πιστευω πως αν φοραγε ενα φορεμα σαν αυτο στο βινετο κλιπ κι ειχε μια πιο δυναμικη χορογραφια,ισως να ταν κι νικητρια!παντως μονη της ειχε τρελο δυναμισμο!
    3.angel…ωραια σκηνικη παρουσια αλλα η φωνη της georginas….τι ηταν αυτο??? ποσες παραφωνιες εκανε πια!?! κριμααααα… ¨/
    4.χιλιες κι μια νυχτες….. η πιο ευχαριστη εκπληξη εκεινο το βραδυ,βλεποντας την ηλιαδη λεω”κι αυτο να μας εκπροσωπισει,δεν θα χω κανενα προβλημα” και θα χε παει καλυτερα αν δεν υπηρχε ολος αυτος ο ντορος για το “τουρκομπαροκ”κομματι που χαρακτηριζαν ολες οι εκπομπες το χιλιες κι μια νυχτες…γιατι κακα τα ψεματα ο τηλεθεατης σε ενα βαθμο επιρρεαζεται!
    τελος παντων! καλη μας επιτυχια…. α,κι να ρωτησω πιο πανω διαβασα πως υπαρχει θεμα με την ebu με το κομματι που βγηκε γιατι και καλα μιαλαει για θεματα οπως το αλκοολ…ισχυει? αν ναι ας στειλει καποιος ενα σχετικο λινκ… 🙂

    • Μπορώ να δεχτώ τα πάντα ως αρνητική κριτική για το τραγούδι που επιλέχτηκε (άλλωστε γούστα είναι αυτά) εκτός από ό,τι γράφεται για το επίπεδο των στίχων του. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχουμε στείλει από αυτή την άποψη. Πολύ καλοδουλεμένη (στην κάθε της λεπτομέρεια) η αλληγορία των στίχων. Από τις αναφορές στον Αλέξανδρο (ο εθισμός στη δύση που αποκοιμίζει ένα έθνος και μια παράδοση), την παρομοίωση της Ελλάδας με καράβι στην τρικυμία(γνωστή από Ελύτη), τα νοθευμένα παγάκια αντί για το ουίσκι (=το λάθος βρίσκεται στον τρόπο που δίνεται κάτι κι όχι σ΄αυτό που δίνεται), τους τροχονόμους και το αλκοοτεστ (η ευρωπαϊκή εποπτεία) μέχρι και το μότο ότι το αλκοόλ είναι τελικά δωρεάν σηκώνει ανάλυση. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται για τον απλοϊκό στίχο σχεδόν όλων των άλλων συμμετοχών μας ή παραλίγο συμμετοχών… Άλλωστε από τον συγκεκριμένο στιχουργό έχουμε δει ενδιαφέρουσα δουλειά.

      • δεν νομιζωωω για δες αυτο εδω…. το βεντεακι http://www.youtube.com/watch?v=qT9B31yBO2U ο ιδιος ο η.κοζας δηλωνει τον πραγματικο λογο που δημιουργη8ηκε το “alcohol is free” κι σε τελικη αναλυση αν αυτα τα μηνυματα που λες τα παιρναγε το κομματι σιγα να μην καθοταν ο αγγλος,γαλλος,πορτογαλλος, να μεταφρασει κι να αναλυσει το τι θελει να πει ο “ποιητη” μεσα απο το κομματι αυτο,μεχρι να τα εκανε ολα αυτα θα χε ερθει η eurovision του 2014!!! δες το λινκ μου κι μετα σκεψου τι πραγματικα μηνυματα παιρναει αυτο το κομματι μεσω των στιχων του…κι αυτες δεν ειναι δικες μου θεωριες ο ιδιος ο ηλιας κοζας το δηλωνει μονος του! 😉

  230. Μετά την επιλογή του τραγουδιού τα προγνωστικά μας φέρνουν στην 5η ως 7η θέση ενώ την Κύπρο στις τελευταίες θέσει

  231. Μέχρι στιγμής για εμένα:
    1. Δανία
    2. Γερμανία
    3. Νορβηγία
    4. Ελβετία
    5. Σλοβενία
    6. Ουκρανία
    7. Φιλανδία
    8. Αυστρία
    9. Λετονία
    10. Λιθουανία
    11. Ισλανδία
    12. Κύπρος
    13. Λευκορωσία
    14. ΕΛΛΑΔΑ
    15. Βέλγιο
    16. Αλβανία
    17. Μάλτα
    Κατά την άποψή μου μέχρι στιγμής δεν αξίζει να περάσουμε τελικό. Ούτως ή άλλως οι επιτροπές θα μας έχουν στο τέλος, αφού η αγγλικά μετάφραση που θα έχουν δεν θα βγάζει νόημα.

  232. Θερμή παράκληση προς OGAE μπορείτε να ξεκινήσετε ‘ενα καινούργιο thread με το ίδιο θέμα γιατί έχει αγκιλωθεί το δάκτυλο μου με το συνεχόμενο scroll των 500 και βάλε σχολίων;Χα,για να σας καλοπιάσω έβαλα και τόνους αυτή τη φορά.(wink 😎 )

  233. Εχω να πώ πως μεχρι στιγμης το επιπέδο φέτος σε συγκριση με άλλες χρονιές ειναι υπερβολικά πεσμένο,με μοναδική εξέρεση τη Γερμάνια που πιστευω πως αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα έτσι την πρωτιά την έχει αρπάξει!
    Τα μεχρι στιγμής αγαπημένα μου 10:
    1.Γερμανία (9,5/10)
    2.Δανία (8/10)
    3.Ελβετία (6/10)
    4.Κυπρος (5,5/10)
    5.Νορβηγία / Ελλάδα (5/10)
    Τα υπόλοιπα τα θεωρώ τελείως μα****ες!
    Ελεος δηλαδή,απλα στελνουν ένα τραγούδι για να λένε πως στήλαν,αλλα με τέτοια οικονομία γενικά σε χώρες της Ευρώπης περιμένεις κατι καλό?? ΟΧΙ.
    Περιμένω καλές συμμετοχές απο: Σουηδια,Ρουμανία,Αρμενία(ελπίζω τελικα να μην παει αυτός ο μουστακαλάς),Σερβία,Αζερμαιτζάν,Βουλγαρία,Ρωσία και ελπίζω και καμιά εκπληξη απο Ουγγαρία,Σαν Μαρίνο,Ολλανδία!

  234. ΝΑΙ..ΤΙΜΟ ΘΕΑ ΗΤΑΝ Η ΘΩΜΑΗ…ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ!!!…ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ…ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ..

  235. To top mou mexri twra ine:

    12. Germany – Simple the best (12/12)
    10. Denmark – I really like her voice (12/12)
    8. Slovenia – This song makes me dance (12/12)
    7. Norway – Really good (12/12)
    6. Ukraine – Just Amazing voice (12/12)
    5. Cyprus – Amazing voice (12/12)
    4. Switzerland – Nice music (10/12)
    3. Latvia – I like it (08/12)
    2. Greece – Dissapointed, But greek music (05/12)
    1. Iceland – nice (05/12)
    ………………………………………………………….
    11 Austria – Good (03/12)
    12 Belarus – Not really good (03/12)
    13 Lithuania – A bit boring (03/12)
    14 Malta – Not my cup of tea (02/12)
    15 Finland – Not so good (02/12)
    16 Albania – Dislike (01/12)
    17 Belgium – Big Boring (00/12)

  236. AA eurofun ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΙΑΓΚΑΣΣΣΣ! καταρχας θα πρεπει να εισαι πιο ευγενικος τη στιγμη που βρισκεσαι σε μια δημοσια ιστοσελιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαθε ττροπους και μετα ασχολεισου με την eurovision ασχετε!!! χχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα

  237. οι ωρες περνουν κ ολο πεφτουμε στ στοιχηματα τωρα ειμαστε στην 15η θεση…εχουμε μηνες ακομα γ μεγαλυτερο εξεφτελισμο την στιγμη που φαντασμενη βλεπε donniedarko παραθετουν στοιχηματα στην 5η θεση..δυστυχως η χαρα τους δεν μενει γ πολυ..να μου τ θυμηθειτε οταν πατωσουμε θα λενε δεν μας εκτιμησαν δεν ξερουν οι ευρωπαιοι δεν δεν…απο τοπ10 θα φτασουμε τοπ10 του πατου ομως…αυτα ειχα να πω να παθετε για να μαθετε…

    • Συνονόματε, 1ον) Δεν μπορούμε να μιλάμε για στοιχήματα απο την στιγμή που δεν έχουν επιλέξει όλες οι χώρες τραγούδι.
      2ον) Το watch my dance στα στοιχήματα ήταν κάτω απο την 20ή θέση, όλοι όμως θυμόμαστε τι έγινε στο τέλος.
      3ον) Άμα είναι να πατώσουμε, ας πατώσουμε με ένα τραγούδι που να μας εκφράζει, και όχι με ένα που νομίζουμε πως θα αρέσει στους Ευρωπαίους (βλέπε afrodisiac, la la love)

    • Λέγε ό,τι θες…
      Εγώ τον Μαίο πάντως θα είμαι εδώ…
      Από τις χώρες που έχουν διαλέξει ως τώρα είμαστε 7οι από 19 για να είμαστε ακριβείς ( όχι ότι έχει απολύτως καμία σημασία ).

  238. OK,εχω δει Top18 που ειμαστε 1οι και εχω δει που ειμαστε 16οι…50-50 Ειναι,,,αλλλα αυτοι που τους αρεσει ειναι πολλοι και υπαρχουν μονο θετικοι ψηφοι οχι αρνητικοι 😉

  239. And afcourse my top 5 so far
    12 points Denmark
    10 points Austria
    08 points Russia
    07 points Norway
    06 points Ukrain
    And my top afulness 5 so far
    No 1 Germany
    No 2 Lithuania
    No 3 Albania
    No 4 Malta
    No 5 Belgium

  240. Γιατι στα προγνωστικα ειμαστε τοσο χαμηλα? (16οι)
    Θυματε καποιος τι αλλες χρονιες ποσο μας ειχαν και που κατελικα καταληξαμε (2005-2012)
    Και καποιος εμπειρος να μου πει τι πιθανοτητες εχουμε να παμε καλα ! 😀 Ευχαριστω!!!

  241. ΤΙΜΟΣ
    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΗ (ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ)…ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ…ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)…

  242. Τα αναλυτικά αποτελέσματα του τελικού από την ΕΡΤ
    1.Alcohol is free Jury-16.27,Televoting-20.45,Total: 36.72
    2.Angel Jury-15.08,Televoting-9.54,Total:24.61
    3.One Last Kiss Jury-11.51,Televoting-12.03,Total:23.54
    4.Χίλιες και μία νύχτες Jury-7.14,Televoting-7.98,Total:15.13

    • Εγώ συνεχίζω να μας βλέπω 7ους στους 19…με συντελεστή απόδοσης από 12 μέχρι 33 !
      Αλλά και στις 39 χώρες που συμμετέχουν φέτος ( κι ας μην έχουν όλες ανακοινώσει τραγούδι ) μας έχει 13 στους 39…
      Δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός 😛

  243. Eλπιζω καποιοι να ηρεμησανε και να στηριξουνε την Ελλαδα μας στον διαγωνισμο..Ευχομαι να μην ξαναδω προσβλητικα σχολια τοσο για την Ελληνικοτητα του τραγουδιου αλλα το χειροτερο για την Ελληνικοτητα των Μακεδονων..Πραγματικα απορω πως αφησανε τετοια σχολια να περασουνε μεσα σε μια ιστοσελιδα φιλων και οπαδων του θεσμου της Eurovision…Ποτε μου δεν φανταστηκα οτι υπαρχουνε τοσοι Ελληνες(??) που μισουνε οτι εχει σχεση με την Β.Ελλαδα την μουσικη της και τους ανθρωπους που ζουνε στην Μακεδονια…Αν παμε καλα η οχι για μενα περναει σε δευτερη μοιρα διαβαζωντας ολον αυτον τον οχετο απο καποιους..Πραγματικα λυπηρο και δυσοιωνο για το μελλον..

    • απ’οτι ειδα με μια γρηγορη αναζητηση ενας εκανε τετοιες αναφορες ο ‘παντα δικιο’. προβοκατορες παντα θα υπαρχουν.

      καποιοι αλλοι κανουμε κριτικη στο κομματι, τις ερμηνειες ή οτιδηποτε όχι ορμωμενοι απο παθη αλλα γιατι θελουμε οσο γινεται να το ρετουσαρουν το ολο πακετο στα αδυναμα του σημεια.

      μακαρι το Mad και Panik να ειχαν βρει πιο δυνατα τραγουδια. τα 4 ηταν διαφορετικα, αλλα και σουπερ-ουαου που θα σε καθηλωσουν με τη μια δεν τα ελεγεσ.

    • Αν αυτη ειναι ερμηνεια και σκηνικη παρουσια με την οποια θα παμε Σουηδια, τα βλεπω τραγικα τα πραγματα. ειναι η σιγουρη τελευταια θεση των επιτροπων. Η χειροτερη ερμηνεια που ακουστηκε εβερ στη Γιουροβίζιον. Οι επιτροπες δεν θελουν και πολυ να βγαλουν τελευταια την ελλαδα.

  244. Καλά η σκηνική τους παρουσία στο Malmö, δεν θα έχει καμία σχέση μ’αυτήν στο Λαζόπουλο. Κατ’αρχήν στον Λαζόπουλο υπήρχε πρόβλημα με τα μικρόφωνα νομίζω.

  245. sto Lazopoulo ftegan ta mikrofona, sto Radio Arvyla ftegan ta mikrofona, ston elliniko teliko eftaigan ta mikrofona pou lo Agathonas mperdepse ta logia tou?
    O Kozas einai dynamikos stin ermineia, alla melodia kai gyrismata i foni tou den exei. ston xeno mporei na perasei os gkarida.
    O Agathonas pou exei gyrismata, kai tha mporouse na thelksei kapoious me to ethnic gi’autous, anatolitiko tis fonis tou, pali vgainei asthmainwn, piso ap’to rythmo, poly xamilofonos, san na psithyrizei, mperdevei ta logia tou.
    Den ksero na ftaine ta mikrofona, alla elpizo na einai poly kalyteros sto Malmo.
    Giati an akoustoun etsi, gia pollous ksenous den tha apexoun ap’tin kakofonia

  246. Δυστυχώς το τραγούδι της χώρας μας είναι κάτω του μετρίου. Εξαιρετικά κουραστικό! με πολύ άσχημο ρυθμό , αταίριαστο και με ελλειπή ευρωπαικό ήχο! Η αλήθεια είναι πως ίσως να ήταν και το μη χείρον βέλτιστον!! εκτιμώ πως δεν θα περάσουμε τελικό!! Ακόμη όμως και αν γίνει το θαύμα ο πάτος μας χαμογελά!!! Από τα έως τώρα τραγούδια η συμμετοχή της Δανίας ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει. Το τραγούδι είναι εξαιρετικό και η ερμηνεύτρια ξέρει να το απογειώνει!

  247. πως γινεται και ολα τα καλα τραγουδια που εχουμε ολοι ξεχωρισει να ειναι πρωτα στα στοιχηματα και μονο το δικο μας με τον παραφωνο Ηλια Κόζα να πατωνει? Το ειχα προβλεψει. παμε για σκηνικα Σαγκαπο….Αλλωστε τον πατο στις επιτροπες μαυτο το τραγουδι τον ειχαμε δεδομενο, και μια 8-9 θεση στο κοινο δεν μας σωζει ουτε φετος…http://www.madata.gr/diafora/showbiz/258236.html

    • Η φωνάρα ηταν αρρωστη και ειχε προβλημα στη φωνη της. Α και όπως παντα στα φαβορι δεν λειτουργουσε το ακουστικό της. Α και όλοι ειπαν τα καλυτερα. Α και όλοι οι Ευρωπαιοι που ειναι αυτοι που μας ψηφιζουν ηθελαν να βγει αυτό. Α αυτή δεν μπερδεψε 3 συνεχομενες φορες τους στιχους.

      • Ναι, όλα σε αυτήν! Κρύωμα, κακός ήχος στο ακουστικό, πόση γκαντεμιά αυτή η κοπέλα πια!

        Από ποια έγκυρη πηγή προκύπτει ότι οι ξένοι ήθελαν το τραγούδι της?

        Πότε μπέρδεψε ο Α. τρεις φορές τους στίχους και δεν το θυμάμαι?

        Μερικοί φαίνεται δεν έχουν ξεπεράσει το νηπιακό στάδιο, κατά το οποίο όταν δε μας γίνεται το χατήρι, κλαψουρίζουμε σα μικρά παιδιά.

  248. καμαρωστε το τραγουδι που θα μας εκπροσωπισει φετος στην eurovision.τα προγνωστικα μας βγαζουν εκτος δεκαδας μεταξυ 13-17.αντε και καλα μυαλα για του χρονου!!!!!οσο για τους koza και τον αγαθωνα θεωρω οτι ειναι ενα καλο τραγουδι αλλα σε λαθος εποχη και ξεπερασμενο πια για eurovision.αντε και καλο πατο παιδια!δεν πειραζει του χρονου καλυτερες επιλογες!

    • Για ποιά προγνωστικά μιλάς? Αυτά που το 2011 μας είχαν μονίμως κάτω απο την 20ή θέση και είχαν φαβορί την Γαλλία που ήρθε 15η? Αυτά που το 2008 είχαν φαβορί την Ιρλανδική γαλοπούλα? Αυτά που είχαν φαβορί την Βίσση και τους Lordi 15ους?
      Τα προγνωστικά έχουν πέσει πάρα πολλές φορές έξω, και ειδικά απο την στιγμή που δεν έχουν διαλέξει όλες οι χώρες τραγούδια είναι άτοπο να μιλάμε για προγνωστικά. ΠΧ Αρμενία, Αζερμπαϊτζαν και Σουηδία είναι πάνω απο εμάς χωρίς να έχουν διαλέξει τραγούδι, θα συνεχίσουν να είναι πάνω απο εμάς άμα το τραγούδι που διαλέξουν είνα πατάτα?

  249. MIA XARA THA TA PAME SIGA APO TA ALLA TRAGOUDIA TOU DIAGONISOU TO DIKO MAS EINAI APO TA PIO OREA….!!!KAI ELLINIKO KAI ME VALAKNIKO HXO…OSO GIA TO STIXO EXIPNOS OLOI TO KATIGOUN TO ALKOOL ALLA OLOI EKEI KATALIGOUME ….ANTE KALH MAS EPUTIXIA

  250. Το τραγουδι που επιλεχθηκε ειναι μια
    μιξη μπρεγκοβιτς με χαβαλε και μπουζουκακι.
    Ο τιτλος ειναι προβληματικος και προβαλει το αλκοολ κατι που σιγουρα θα ενοχλησει.
    Η γιουροβιζιον εχει αλλαξει 50-50 επιτροπες και κοινο οποτε μην εκπλαγουμε να δουμε αποκλεισμο απο τον τελικο. Αν στοχος ηταν η Ελλαδα να ξεχωρισει με κατι διαφορετικο το πετυχε
    στελνοντας ενα παιδικου υφους χαβαλετζιδικο τραγουδι .
    Η προταση σουβλακι-τζατζικι- μπουζουκι
    και χαβαλες δυστηχως συνεχιζεται και φετος παρα το περσινο αποτελεσμα
    Στην πραγματικοτητα στην ΕΡΤ δεν υπαρχει αλλη αισθητικη για κατι σοβαρο
    και ενναλακτικο.
    Το βραδυ του αποκλεισμου παλι θα
    βριζουν πολλοι οπως περυσι
    καλυτερα φετος να μην στελναμε τιποτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ