ΚΥΠΡΟΣ: Όλα έτοιμα για τον εθνικό τελικό!

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2012, Ήβη Αδάμου, εν όψει του εθνικού τελικού της χώρας για την επιλογή της φετινής συμμετοχής. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”, η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε για τις προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επιλογή των τριών τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα δύο από τα τραγούδια αυτά έχουν ήδη ηχογραφηθεί και είναι έτοιμα, ενώ φέρουν την υπογραφή ξένων δημιουργών. Η επιλογή τους έγινε από τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου (ΡΙΚ), σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας. Το μόνο που απομένει είναι η επιλογή του τρίτου κομματιού, έτσι ώστε στα τέλη Δεκεμβρίου οι δημιουργίες αυτές να δοθούν στη δημοσιότητα, λίγο πριν τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού, στα μέσα Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η Ήβη αποκάλυψε πως η περίοδος διεξαγωγής του διαγωνισμού της Eurovision θα συμπέσει με αυτήν της εξεταστικής της στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου φοιτά. Μάλιστα, χαριτολογώντας ανέφερε πως πρόκειται να πάρει μαζί της στο Μπακού τα βιβλία της, για να μελετά για τις εξετάσεις. Επίσης, εξέφρασε την απεριόριστη υπερηφάνεια κι ευτυχία που νιώθει για την εκπροσώπηση της πατρίδας της στον διαγωνισμό, τονίζοντας ότι ήταν πολύ τιμητική  για εκείνην η απ’ ευθείας ανάθεση που της έγινε από το κρατικό κανάλι. Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της στον πανευρωπαϊκό θεσμό, παραδέχεται ότι αποτελεί γι’ αυτήν μεγάλη πρόκληση και ότι προτίθεται να δουλέψει σκληρά, από κοινού με τους συνεργάτες της, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τη συγκεκριμένη συνέντευξη μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο βίντεο που ακολουθεί.

Θανάσης Νάκος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γλυκειά Ήβη μου είναι πολύ συμπαθής και της εύχομαι τα καλύτερα στο μακρινό Μπακού!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ