ΓΑΛΛΙΑ: Όλα για την εκπρόσωπό της!

Ανακοίνωσε σήμερα, το υπεύθυνο για τη συμμετοχή της Γαλλίας στην Eurovision. κανάλι France 3, την εκπρόσωπο της χώρας καθώς και τον τίτλο του τραγουδιού που θα ταξιδέψει με τα γαλλικά χρώματα τον προσεχή Μάιο στο Malmö. Πρόκειται για την 33χρονη Amandine Bourgeois που θα ερμηνεύσει το τραγούδι L’Enfer Et Moi ( ο διάβολος και εγώ) που αποτελεί μία δημιουργία των Boris Bergman και David Salkin και επιλέγει πριν από λίγες μέρες, ανάμεσα σε 18 τραγούδια που παρουσιάστηκαν σε ειδική επιτροπή. Η Amandine γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1979 και το 2008 αναδείχθηκε νικήτρια του τηλεοπτικού σόου Nouvelle Star, ενώ την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο 20m², που γνώρισε επιτυχία στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Το 2012 κυκλοφόρησε τη δεύτερή της δουλειά με τίτλο Sans Amour, Mon Amour.

[youtube id=”Xr3ypW-8yaI” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”KrqyrlwPO5U” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”2PqrrmMHpy8″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλή τραγουδίστρια, πιστεύω ότι το στύλ της θα αρέσει πολύ στις επιτροπές.
    Ας ελπίσουμε ότι οι Γάλλοι θα έχουν διαλέξει κάτι καλό, και δεν θα κάνουν τα λάθη του παρελθόντος.
    Να πούμε επίσης ότι η κοπελίτσα αυτή έχει τραγουδήσει μαζί με τους Scorpions!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=5LmGqm4Gzu8

  2. to shgouro einai oti h galia den 8a kerdhsh oso stelnei an8rwphstikh boh8eia kai kala stis xores ths boriou afrhkhs, dioti o diagonhsmos autos ftiax8hke gia na shmfhlio8oun oi xores metaksh tous meta to b pagkosmio polemo kai auto to exoun yposphn tous oi ksenoi funs kai den prokhte na dosoun brabio se mia xwra pou anakatebete shnexos se polemous !!!!

    • ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΕΔΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΟΥΣ!!ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ,ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!

  3. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΦΙΛΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ L’ENFER ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ!ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ