ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακούστε τα τραγούδια!

Στις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο ο τελικός για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Γερμανίας στη Eurovision 2013. Οι γερμανοί παραγωγοί ετοιμάζουν μια μεγάλη βραδιά, στην οποία θα εμφανιστούν η νικήτρια της Eurovision 2010 για τη Γερμανία Lena και η νικήτρια του 2012 Loreen.

Ήδη η γερμανική τηλεόραση έχει ανακοινώσει τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν:

Ben Ivory The Righteous Ones
Betty DittrichLalala
Blitzkids mvt.Heart On The Line
CascadaGlorious
Finn MartinChange
LaBrassBandaNackert
MobiléeLittle Sister
Nica & JoeElevated
Die Priester feat. Mojca ErdmannAve Maris Stella
Saint LuCraving
Söhne MannheimsOne Love
Mia DiekowLieblingslied

Τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε στην επίσημη γερμανική ιστοσελίδα για την Eurovision, εδώ.

Λουκάς Βλαβιανός

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. den thumamai alli fora na mou aresei toso polu enas telikos tis germanias…h logiki leei Cascada alla to tragoudi fernei ligo se auto tis Loreen,pros sto xeirotero tou omws vevaia,kai den kserw kata poso tha tin eunoisei…episis wraia kommatia to ”little sister” kai to ”heart on the line” alla oxi gia tin ekproswpisi tis xwras(den tha kanoun kapoia diafora)…se ksexwristi katigoria to ”Ave Maris Stella” logw tis idiaiterotitas tou,pou omws mou aresei.Kai telos,to “the righteous ones” tou ben ivory me to opoio proswpika den kserw alla exw faei kollima…kataligontas pantws vlepw to glorious tis Cascada telika na epilegetai kathws einai to apoluto favori min geliomaste!

  2. Παιδιά εμένα το Glorious δεν μου αρέσει καθόλου. Ας μην παρασυρόμαστε επειδή οι Cascada είναι γνωστοί. Ο Γερμανικός τελικός έχει καλύτερα τραγούδια όπως το “one love”(το αγαπημένο μου), το “little sister”, το “the rigteous one”, το “Lieblingslied”, το “elevated”, μέχρι και οι παπάδες καλύτεροι είναι. Μακάρι να ήταν το Glorious αντιγραφή του Euphoria, καμμία σχέση, ένα γλυκανάλατο κομμάτι βγαλμένο απο τα 90’s είναι, ελπίζω οι Γερμανοί να μην το στείλουν.

  3. Πολύ ωραία τραγούδια φέτος η Γερμανία.
    Εγώ θεωρώ πως το τραγούδι των Cascada είναι το χειρότερο. Εντάξει κ εμένα μου αρέσουν οι Cascada και έχουν πει μεγάλες επιτυχίες! Αλλά αυτό το τραγούδι είναι πολύ μέτριο και μια άσχημη αντιγραφή του euphoria έχουν ΠΟΛΥ καλύτερα….

  4. Συγνώμη, αλλά το Ave Maris Stella το ΛΑΤΡΕΥΩ απλά….Αν και δεν έχει κορύφωση κάπου…αυτό θέλω με μια προσαρμογή στη σύνθεση, λίγα drums, λίγο βιολί και πάει για νίκη…

  5. Πραγματικά τώρα, οι Swedish House Mafia πρέπει να μηνύσουν τους Cascada. Είναι σαν να ακούω το glorious από το καλοκαίρι, από όταν βγήκε το don’t you worry child…

  6. BEN IVORY enoeitai!!!!!
    Blitzkids: nai, na steiloun kati anamesa se Daft Punk, Röyksopp kai Florence and the Machine.
    Cascada: i akoma kalutera as steiloun auto, mia apo ta idia apo Cascada kai na patwsoun…

  7. Ave Maris Stella…O Ιησούς Χριστός νικάει!Πιστεύω αν ψηφίσει το Βατικανό θα του δώσει το 12αρι…Ημαρτον.

  8. Πότε θα τραγουδήσει στη γλώσσα της η Γερμανία και θα αφήσει τις αντιγραφές και τις αηδίες; Αλλά θα μου πείτε,μια χώρα που κέρδισε με τη Lena και το Satellite,είναι ικανή για όλα!!!
    Η γνώμη μου είναι LIEBLINGSLIED!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ καλύτερο απο παπάδες(Τί ειν’τούτο?) και αντιγραφές…..!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να αντιγράφεις το τραγούδι που νίκησε την προηγούμενη χρονιά!Κι άλλοι το καναν και πάτωσαν!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ