ΑΡΜΕΝΙΑ: Η Sirusho στο Malmö;

‘Εντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών, που θέλει την Sirusho να εκπροσωπεί την Αρμενία στον ερχόμενο 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό του 2008 έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision με τα χρώματα της Αρμενίας, κάτι που είχε δηλώσει και το 2012 όταν ο διαγωνισμός είχε γίνει στο Μπακού. Η πολιτική κατάσταση όμως μεταξύ των δύο χωρών οδήγησε την Αρμενία να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή και έτσι τα σχέδια της Sirusho δεν πραγματοποιήθηκαν. Φέτος το όλο θέμα φαίνεται να έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο όπως αναφέρει και το eurovisiontv, ενώ η αρχηγός αποστολής της Αρμενίας, Gohar Gasparyan, σε αντίστοιχη ερώτηση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι η Sirusho η εκπρόσωπος της Καυκάσιας αυτής δημοκρατίας στην 7η της συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η Sirusho έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τίτλο Pre-Gomesh και το οποίο αναφέρεται στη σκληρή δολειά του ανθρώπου, στη θέληση και τη δικαιοσύνη….

[youtube id=”wxxnY-QTUGU” width=”600″ height=”350″]

Το 2008 η Sirusho εκπροσώπησε την Αρμενία στο Βελιγράδι με το τραγούδι Qele qele και με 199 βαθμούς έφερε την καλύτερη θέση της χώρας της στην Eurovision, την 4η!

[youtube id=”GgdVEbPIO5M” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ να παει,παντα μου αρεσε η Sirusho και πιστευω οτι μπορει να φερει την γιουροβιζιον στην αρμενια με την νικη της!!!!,αντε να περιμενουμε αν οντως θα παει.

  2. ποσο χαιρομαι!!!συρουσοοοοο σε λατρευω!!!!! εχεις ηδη την ψηφο μου αν οντως εσυ 8α εκπροσωπησεις την χωρα στο 8εσμο!!!η συρουσο ειναι μια γλυκυτατη κοπελα με τρομερη φωνη κ καυκασια ομορφια…που πιστευω 8α μπορεσει ανετα να δωσει στην αρμενια(που την λατρευω) την πολυπο9ητη νικη…κι ετσι να ειμαστε το 2014 στην Γιαρεβαν 😀 το “qele qele” ηταν κατα την γνωμη μου η καλυτερη συμμετοχη της αρμενιας εχοντας δε κι το καλυτερο αποτελεσμα για την χωρα(4η 8εση).μου αρεσε τοσο πολυ που μετα απο 4-5 χρονια ακουω ακομα το τραγουδι αυτο κι δν 8α 3εχασω ποτε την μοναδικη της παρουσια επι σκηνης!!!μπραβο σιρουσο,αν οντως ισχυει αυτο τ γεγονος τοτε μιλαμε για ενα δυναμικο come back! τοσο της συρουσο οσο κι της αρμενιας μετα την 12η 8εση στον ημιτελικο το 2011 :/ πραγματικα ευχομαι ολοψυχα στην αρμενια καλη επιτυχια κι φυσικα με την νικη!!!!βρε παιδια,φετος πολλα come back βλεπω…συρουσο…γιοχανα…κεσα τολα τι γινεται?!!? λετε να ναι και μια χρονια-come back και για την ελλαδα μας…..? 😉 ^_^

    • Φτιάξε με!
      Μακάρι να στείλουμε μια ρεμπέτικη κομπανία να τους δείξουμε πώς τραγουδάνε οι άνθρωποι!
      Καραέθνικ και δε συμμαζεύεται…!!!!!!!!

  3. Η Αγγελική Ηλιάδη θα συμμετέχει στον τελικό…ο Στρατης απέσυρε το τραγούδι του!

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του….σήμερα αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ την συμμετοχη…σκεφτειται να αποφάσιζε…ΟΧΙ…θα πληρωνε προστιμο…. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…. αλλα ειπαμε….ετσι ειναιτ ο Δημοσιο…αυτοι ειναι αλλης κατηγοριας ανθρωποι και εργαζομενοι…οι υπολοιποι στον ιδιωτικο τομεα στην Πυρρα…..

  4. makari na paei i Sirusho
    an paei kai i Yohanna gia tin Islandia eimai sigouros pws den tha mou aresei kammia alli simmetoxi (ektos islandias kai armenia) oso orea kai na einai
    agapw Sirusho

  5. gia emena nikitria ine h ollandia fetos…kalh h sirusho alla dn sugkrinete me thn ANOUK mn trelathoume teliws tha ne sth 10ada alla se kamia periptwsh prwth…pantws kt m leei pws fetos h ellada an isxuoun oi upopsifioi p akougonte tha plasaristi st TOP 5..t lete..?

    • Κι εγώ πιστεύω οτι φέτος θα πάμε πάρα πολύ καλά! Όσο για την Ολλανδία πρέπει να στείλει κάτι πολύ δυνατό για να κερδίσει γιατί μπορεί να έχει ερμηνεύτρια αλλά δεν έχει συμμαχίες 🙁

  6. Πολύ μου αρέσει η Sirusho και η συμμετοχή της το 2008 ήταν φανταστική. Μακάρι να εκπροσωπήσει την Αρμενία. Καλή επιτυχία!!!

  7. epitelous sirusho sagapw einai h agaphmenh mou tragoudistria kai to qele qele ta peige mia xara ! kai eprepe na vgei 1o telos pantwn makari na bebaiothei h summetoxh ths kai n bgei prwth auth thn fora exei bgalei to tragoudi i like it to 2011 k ekane megali eputixia kai fetos ebgal to pre gomesh pou einai telio makari na paei kai na vgei prwth sirusho sagapw <3 <3 <3

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ